Ми рекомендуємо

  • Пісочне печиво з семоліни від Джеймі Олівера

    Десерти  /  Печиво  /  Пісочне печиво

    Борошно просіяти, додати семоліна "Мистрал", цукор, сіль, нарізане вершкове масло кімнатної температури. Розтерти всі інгредієнти в крихту. Додати цедру і сік лимона. Замісити м'яке еластичне тісто. Накрити харчовою плівкою. Поставити на 20 хвилин у холодильник. Тісто розкачати висотою 1 см (в оригіналі 2 см). Видавити формочкою печиво ....
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Карп "книжковий" на підстилці з квашеної капусти

    Другі страви  /  Страви з риби

    Йдемо на риболовлю, у мене зокрема це ринок і вивуджуємо коропа, мій затягнув на 2 кг. Після вдалої риболовлі рибу чистимо, миємо, потрошимо, розрізаємо вздовж, у тому числі і голову, видаляючи Хребетне кістку, але розрізаємо не до кінця, а залишаємо типу "розгорнутої" книжки ". Натираємо тушку спеціями для риби, у мене в складі спецій- сіль, перець запашний, коріандр, гірчичний ...
    Читати далі

  • голубці з китайської капусти в грибному соусі

    Другі страви  /  Голубці  /  Голубці з китайської капусти

    1) Листя капусти відокремити, помити і залити окропом на 5 хвилин. Відкинути і відцідити. 2) Рис був залитий окропом з ночі. До часу приготування він був уже майже полномтью набряклий. Відцідити. 3) Сушені гриби залити окропом на пару годин (а краще теж з вечора). 4) У зручній сковороді покласти масла і дрібненько нарізану цибулю. Включити середній ...
    Читати далі

  • Закуска "Городній разноцветік"

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Попередньо замочуємо желатин. (по інструкції, зазначеної на упаковочку) На мій подив у мене був такий желатин, який насипаєш в зазначений обсяг, нагріваєш і розливаєш по формах, і не треба замочувати)))) Йдемо в парничок і зриваємо 2 красненьких помідорка і 2 перчика. Потім йдемо на грядочку за мною улюбленої морковочкой, а також ...
    Читати далі

  • Печонкін щастя в морквяної шубі

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Хто любить печінку, як я, для тих це блюдо-щастя))) Та й до морквині я не рівно дихаю, як Ви вже помітили! Ось ідея нагодувати корисним овочем сімейство, а заодно і печёночкой побалувати))) Печінку очищаємо від жилок, обмакнём якими шматками в борошно і обсмажити швидко з двох боків до напівготовності. Разрежем на шматочки. Додамо сіль, кмин, перець. Морква ...
    Читати далі

  • Чи не шашлик і не по-татарськи. Та й не по-російськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    В одній кулінарній книзі прочитав нічим не примітний рецепт «Шашлик по-татарськи», а на вечір купив свинину. Звідси і народилося інша назва страви. Суть не в ньому, а в способі приготування шашлику в домашніх умовах, який раніше мені стречаются не доводилося. Іншими словами, я сам винайшов його для цієї страви, чим і хочу з вами поділитися ....
    Читати далі

  • Гречана каша з горохом (Тихвінська, по Похлебкину)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Ніколи б не подумала, що гречка з горохом можуть так смачно і ситно дружити. Вже тричі готувала і все дивуюся! Так, важливий момент, в дуеті з гречкою, горох поводиться дуже коректно, ніякої "витоку газів" з організму. Отже, горох гарненько промиваємо, заливаємо холодною водою, що не солимо, варимо до напівготовності. Потім я зливаю ...
    Читати далі

  • Омлет з начинкою з філе оселедця

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Обробити оселедець: відрізати голову і хвіст, зняти шкіру, відокремити обидві філейкі від хребта, помочити їх годинку в молоці або воді. Відрізати для омлету сантиметрів 8 від однієї філейкі. Дрібно нарізати зелений лук Збити в глибокій мисочці яйця. Додати крохмаль і продовжувати збивати. Додати молоко і 1 ст. ложку рослинної олії ...
    Читати далі

  • Овочевий салат по-французьки

    Салати  /  Салат з овочів

    Інструкції: Це популярний салат до недільного обіду у французьких сім'ях. 1. Для заправки змішати діжонська гірчицю з сіллю і перцем, оцет і 5 ст л холодної води. 2. Покласти буряк в каструлю з киплячою водою і варити до м'якості близько 40 хвилин. Очистити від шкірки і нарізати на тонкі кружальця. Відварити квасолю в киплячій підсоленій воді ...
    Читати далі

  • Курник

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    1. Приготувати тісто для млинців по Вашому улюбленому рецепту. Я готувала на кефірі. Спекти млинці. Для пирога нам треба 7 шт, решта можна загорнути з будь-якою начинкою або з'їсти просто так. 2. Відварити яйця і куряче філе, охолодити, бульйон залишити. Приготувати рисову начинку, для чого відварений рис змішати з розтопленим маслом, дрібно нарізаними ...
    Читати далі

  • Філе індички з пікантною начинкою під брусничним соусом D'ARBO

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Начинка для фарширування грудки індички: Цибулю і яблуко почистити, порізати дрібним кубиком, окремо обсмажити в оливковій олії. Хліб пшеничний також порізати кубиком, приготувати грінки на маслі, після обсмажування цибулі і яблука. (на всю обжарку 3 ст. л. масла) Горіхи подрібнити, з'єднати з цибулею, яблуком і грінками, додати суміш "трав до птаха", трохи ...
    Читати далі

  • Салат з тріски з хріном

    Салати  /  Інші салати

    Зварену холодну тріску нарізати шматочками. Очищений варену картоплю і огірки нарізати скибочками. У миску покласти натертий хрін, додати майонез, сіль, оцет, змішати з нарізаною рибою, картоплею, огірками і перекласти в салатник. Салат зафарбувати шматочками огірка, дрібно нарізаною зеленою цибулею, натертим хріном і зеленню петрушки ....
    Читати далі

  • Ніжки телячі по-угорськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    З рубленого цибулі, червоного перцю, помідорів і кісток телячих ніжок готують соус. Коли цибуля повністю розм'якшиться, кістки виймають, соус пропускають разом з луком через сито і приправляють. Потім в нього кладуть зварене в підсоленій воді м'ясо з телячих ніжок, додають нарізані кубиками картоплю, помідори і гасять на слабкому вогні.
    Читати далі

  • "Шуба" по-прибалтійських ... з кілечкой

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Перевірити не раз- "шубу" можна готувати не тільки з оселедцем! Іноді так захочеться "шубки", а оселедець хорошу треба ще пошукати, а от кілечка у мене завжди стоїть у холодильнику ... пара баночок (любимо відкрити цю рибку ввечері до картошечке!), Тому нікуди бігти не треба, а спокійно ставимо варитися овочі , а кілечку почистити тонкими жіночими пальчиками-пара ...
    Читати далі

  • ЧУЗМА-ЛАГМАН (лагман з тянутого тесту)

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    ТІСТО: З борошна, води і солі замісити тісто. Тісто має відпочити 1:00. За цю годину тісто слід перемішувати рази 3-4. Після того, як воно відпочило треба з тіста приготувати кульки масою 25-30 г, розкачати їх між долонями в невеликі "ковбаски" в палець завтовшки і змастити олією, укласти на кухонному столі і накрити серветкою, дати ...
    Читати далі

  • Салат "Пінгвіни на крижині" + бонус "Рукавичка Діда Мороза" / дуель

    Салати  /  Салат із сьомгою  /  Салат з ікрою і сьомгою

    Отже, Яловичий язик відварити протягом двох годин в скороварці, покласти в бульйон сіль, чорний перець. Мова остудити й порізати соломкою. Кіадйте в мене тапками, майонез ніколи було робити, це дуже хороший оливковий без консервантів, користуюся тільки їм, головне не переборщити. 2 ст. л. майонезу я змішала з 1 ст. л. вкуснейшей зерновий гірчиці, ...
    Читати далі

  • Сіль солянки

    Інші  /  Інші рецепти

    М'ясна солянка-перше золоте правило-не економити на компонентів. Солянка тим краще, чим вище якістю її складові частини: варене м'ясо, шинка, сосиски, відварний язик, ковбаса (ні в якому разі не копчена або напівкопчена). Солоні огірки (але не мариновані) нарізати і разом з цибулею, томат ної пастою і прянощами (петрушка, кріп, перець, лавровий ...
    Читати далі

  • Фарширована свиняча шийка

    Інші  /  Інші рецепти

    Беремо цілий шматок свинячої шиї. Відступивши від краю можливо ближче, робимо проріз не до кінця (отримуємо кишеньку) Наступним рухом ножа відрізаємо цілу порцію. І так до кінця шийки. У підсумку отримуємо кілька шматочків з кишеньками, які можна начиняти чим подобається, наприклад смаженими грибами з цибулею (можна цибулею з яйцем або шматочками копченої ...
    Читати далі

  • Ароматний салат з нирок з овочами по-китайськи

    Салати  /  Інші салати

    1. Нирки розрізати навпіл уздовж, зняти зайвий жир і залити холодною водою годин на 5, міняючи воду частіше. Вимочені нирки залити холодною водою, довести до кипіння. Варити пару хвилин. Потім злити, промити нирки холодною водою, залити свіжою водою і повторити процедуру ще два рази. 2. Залити нирки водою трохи вище рівня, додати 3 ст. ложки ...
    Читати далі

  • Домашні курячі ковбаски.

    Другі страви  /  Страви з птиці

    1. Курку помити, обсушити, обробити. Зняти з кісток м'ясо, зберігаючи весь жир і шкіру, кістки відкласти для бульйону, в цьому рецепті вони нам не знадобляться. 2. Куряче м'ясо, разом зі шкірою і жиром пропустити пару раз через м'ясорубку з часником і цибулею. У фарш додати спеції і трави, вимішуємо до однорідності. 3. Вливаємо воду, додаємо крохмаль ...
    Читати далі

  • Лазанья з печерицями

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Печериці порізати, згасити з дрібно порізаною цибулею, дрібно порізаної головкою часнику, сіллю і перцем. Під кінець тушкування додати 200 грамів сметани і пару ст. ложок вершкового масла. Потомити ще 10 хвилин на вимкненій плиті. Тісто: борошно змішати зі збитими яйцями, пляшкою пива і сіллю. Муки взяти стільки, щоб тісто було пластичним ....
    Читати далі