Ми рекомендуємо

Ви шукали: лахмаджун

  • Лахмаджун

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Прогріти духовку до 200 * С. Приготувати еластичне тісто, змішавши всі інгредієнти. Тісто скачати в колобок, накрити рушником і залишити в теплому місці на 30-40 хвилин. До збільшення розміру в два рази. Обмять раз-другий і дати відпочити. Фарш: Цибулю і часник дрібно нарізати, змішати з фаршем і маслом. Злегка посолити. Перемішати. Додати дрібно нарізаний ...
    Читати далі

  • Лахмаджун, Лагмаджо, Лахмаджо, Ламаджо ...

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    ТІСТО: У мацун всипати соду, перемішати до утворення піни, додати сіль, поступово додаючи борошно, замісити, гладке, що не липнуче до рук тісто. Накрити плівкою і залишити в спокої, поки готується начинка. НАЧИНКА: М'ясо з цибулею, часником пропустити через м'ясорубку, додати дрібно нарізану зелень, перці, сіль, томатну пасту і по чуть-чуть додаючи ...
    Читати далі

  • Лахмаджун - турецька піца. Lahmacun.

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Тісто: Дріжджі розчинити в цукрі і теплій воді, поставити на 10-15 хв. Просіяти борошно і сіль, зробити посередині гірки ямку, влити тепле молоко + розведені дріжджі і замісити тісто, поставити його підніматися в тепле місце на 30-40 хвилин, накривши рушником. Сформувати з тіста кульки, величина їх буде залежати від того, якого розміру коржі ...
    Читати далі

  • Коржиками з рубаною М'ЯСОМ "лахмаджун"

    Інші  /  Інші рецепти

    ПРИГОТУВАННЯ: Спочатку розчиніть сухі дріжджі в теплій воді з цукром і дайте піднятися протягом 10 хв. Просійте борошно і сіль, влийте туди дріжджі і змішавши все місите тісто до тих пір поки воно не стане м'яким. Поставте в тепле місце і дайте піднятися протягом 40 хв. Досить піднялося тісто поділіть на часточки величини яйця і надавши ...
    Читати далі

  • За мотивами лахмаджун

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Зріжемо м'ясо з кісточок і розмели його на м'ясорубці через велику насадку, а з кісточок поставимо варитися бульйон. Наріжемо цибулю півкільцями, солодкий перець кубиками, дрібно порубати часник і гострий перчик. Помідори обесшкурім і не крупно нарубаємо. Поставимо сковороду на вогонь і обсмажити цибулю, солодкий перець, часник і гострий перчик ....
    Читати далі

  • Лахму джун. Турецька піца

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Замісити тісто і поставити в тепле місце 2. Розкачати тісто на круги діаметром 12-15 см кожен 3. Змішати всі інгрідеенти для начинки. 4. Покласти начинку на центр кола і запікати при 200С поки краю тіста не позолотою. Подавати гарячим або холодні. Примітки. Можна покласти фарш на край кола, загорнути змастити маслом або яйцем і запікати ....
    Читати далі

  • Лахмаджун. Турецькі коржі.

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    У воді розчинити сіль, цукор, дріжджі, дати трохи постояти, додати поступово все борошно і замісити тісто, по необхідності можна додати ще трохи борошна, замісити тісто. Поставити в тепле місце підходити хвилин на 40-50. Піднялося тісто розділити на кілька частин, скачати в кульки Нарізати дрібно помідор, цибулю і зелень петрушки У фарш ...
    Читати далі

  • ЛАХМАДЖУ

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    в йогурт додати соду, сіль, перемішати і всипати борошно тісто не повинно липнути до рук і повинно відлипати від стінок (як мені коли то пояснили, "м'яке як мочка вуха" :)) накрити целофаном і залишити приблизно на годину для начинки м'ясо, цибулю , часник, помідор пропустити через м'ясорубку (з дрібними гратами) мінімум 2 рази, а краще 3. додати томат-пасту, ...
    Читати далі

  • Лаxмаджун по-домашньому

    Інші  /  Інші рецепти

    Всі компоненти змішати. Тісто після розстойки розділити на кульки велич трохи більше курячого яйця, розкачати кожен і змастити готової начинкою. Випікати 10 хвилин у духовці. А якщо еть міні піч "SILEX" то ще краще вистачає 2-3мінути.
    Читати далі

  • Лаxмаджун по-домашньому

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Першим ділом беремося за тісто, дріжджі розчинити в теплій воді з додаванням цукру, кефіру. Потім дану масу додаємо в лунку зроблену з борошна + солі, і замішуємо тісто. Готове тісто накриваємо вологим рушником, даємо підійти. І поки тісто підходить, готуємо фарш. Помідори очищаємо нарізаємо дрібно, як же все інше цибулю, перець, петрушку, фарш, сіль, перець ...
    Читати далі