Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Салат "Різдвяна зірка"

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Відварити картоплю і моркву. Остудити, очистити і натерти на крупній тертці в окремі ємності. Лук очистити і дрібно нарізати. Нарізати селера (без зелені), змішати з цибулею і замаринувати на 10 хв. ............................. Маринад: Сіль, цукор, яблучний оцет. .............................. Підготувати консерви-Відкривши обидві банки, відокремити ...
    Читати далі

  • капуста з макарошки

    Другі страви  /  Паста

    макарони більші -Фігурні відварити / я взяла паста у вигляді бантиків 1/3 пачки / і промити холодною водою. шаткуємо тонко свіжу капусту, моркву і цибулю. всі овочі смажимо на раст. маслі або оливковій до готовності / капуста повинна бути підсмажена до коричневого кольору /. все перемішати з макаронами, ще трохи потримати на вогні, добавітьспеціі ...
    Читати далі

  • Салат «Картопля по-корейськи»

    Салати  /  Салат з овочів

    Поставити кип'ятитися не менше 1 літра води. Тим часом очистити картоплю і нарізати його на корейській тертці, викласти в киплячу воду і через 1-1,5 хвилини відкинути на друшляк. При необхідності добре додатково промити від виділився крохмалю і в проточній воді. Посипати картопля неабиякою кількістю меленого коріандру, сіллю і цукром, ...
    Читати далі

  • пиріг "Торт-лазанья"

    Другі страви  /  Лазанья  /  Лазанья з грибами і фаршем

    Фарш пережарити з цибулею, додати томатну пасту і згасити, поки не зникне запах пасти хвилин 5. Влити 100 мл. сливок і згасити ще хвилин 5. Одна начинка готова. Подумки або ложкою розділити її на 3 частини. Гриби нарізати тонкими пластинами і згасити з цибулею на сильному вогні до випаровування рідини, кришкою не накривати і не смажити. Влити ...
    Читати далі

  • Млинці з грибним жюльєном

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Збити яйця з молоком, додати борошно, сіль, цукор, газовану воду (у мене був тонік), масло, перемішати до гладкості, спекти млинці. Млинчиків виходить більше, ніж нам треба для цієї начинки, т. Е. Приблизно на 4 порції. Гриби вимити, порізати соломкою, цибулю подрібнити, обсмажити гриби з цибулею на сковороді, посипати борошном, додати сметану, ...
    Читати далі

  • Морська симфонія (дуель)

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Відварюємо філе кальмара протягом 3 хв. Остужаем його і ріжемо смужками приблизно 3х 0,3 см. Квасоля і дрібно порізану моркву злегка обсмажуємо. Відварюємо креветки, Остуджуємо, чистимо. Опускаємо по одному листу рисового паперу в теплу воду, поки не стане м'яким. Дістаємо лист на рушник і викладаємо начинку: Квасоля з морквиною, ...
    Читати далі

  • Сирний омлет (сніданок для двох)

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Яйця збити з молоком, сіллю, перцем, лимонним соком і мускатним горіхом. Вершкове масло розтопити на сковороді, вилити половину яєчної маси в сковороду. Смажити омлет на середньому вогні, злегка рухаючи сковородою з боку в бік (щоб омлет НЕ прихопився до сковороди), що не поки не почне схоплюватися верхній шар. Посипати поверхню омлету ...
    Читати далі

  • Пиріг з сиром і грибами.

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Печериці очистити, цибулю та гриби дрібно порізати. Обсмажити до готовності на рослинній олії. Приготувати тісто: вершкове масло попередньо потримати в морозилці, потім натерти на середній тертці, соду погасити в сметані. Масло, сметану і борошно з'єднати, замісити тісто. Покласти готове тісто в холодильник на 20 хвилин. Плавлений сирнатереть ...
    Читати далі

  • Лосось у вершковому соусі з кропом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Обсмажити філе до готовності, в процесі смаження посмоліть і поперчити. Окремо обсмажуємо порізаний бекон (повинен стати трохи хрустким) + каперси. Для соусу: змішуємо сметану, гірчицю і кріп. Можна посолити за смаком. Викладаємо на тарілку листя салату, кладемо філе. Додаємо (прикрашаємо) беконом, болгарським перцем (тонкопорезаний соломкою), морквиною ...
    Читати далі

  • Зелений салат з печінки тріски з в'яленими помідорами і пармезаном

    Салати  /  Салат з печінки  /  Салат з печінки тріски

    відварити перепелині яйця, очистити, розрізати на дві половинки. відкрити печінка тріски, злити в піалу масло. печінку нарізати шматочками. салатні листя і зелена цибуля помити, обсушити. листя порвати руками, цибулю і листочки петрушки нарізати. викласти шар салатного листя, посипати їх зеленою цибулею і петрушкою. зверху на салатні листя - печінка ...
    Читати далі

  • запіканка зі свинини (варіант)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо обсмажуємо з цибулею і морквою, а гриби з огірочками (нарізати можна довільно). Окремо обсмажуємо картоплю, посипаючи сіллю і травами, які під рукою. Тепер укладаємо все в горщики: картопля, м'ясо, гриби. У кожен горщик додаємо 1горошіну перцю і маленький Лаврик, доливаємо трохи води, на верх викладиваем2-3 ложки сметани. Ставимо в духовку ...
    Читати далі

  • Гречаний супік

    Перші страви  /  Інші супи

    Відварити мяско, порізати дрібненько, обсмажити на олії з цибулею та морквою. Всипати промиту, попередньо замочену гречку, додати води, прокип'ятити 5 хв, додати порізану картоплю, варити до готовності, додавши сіль ... спеції ... лавровий лист якщо необхідно Наприкінці додати порізані кільцями зварені яйця і сир соломкою. Не перестарайтеся ...
    Читати далі

  • Соус "Сіамські близнюки"

    Закуски  /  Соуси, діпи, маринади

    Перше - це був соус до телятини. Спочатку цибулю крупно порізати і обсмажити в олії до золотого кольору. Телятину я порізала на шматочки і обсмажити в тій же сковорідці з усіх боків, при цьому цибуля вийняла шумівкою, а потім поклала м'ясо ... Цибуля покласти до м'яса і під кришкою тушкувати до готовності - якщо сік випарюється, то можна підливати ...
    Читати далі

  • тефтелі

    Другі страви  /  Інші гарніри

    1. Покрутити м'ясо з цибулею на м'ясорубці. 2. Рис промити, відварити у воді 10 хвилин. 3. Посмажити потерту моркву. 4. Змішати разом фарш, рис і моркву. Посолити, поперчити. 5. зделать з цієї маси тефтелі, скласти їх в каструлю. Приготування засмажкою: Посмажити цибулю, порізану соломкою перець, потерту на тертці моркву. Залити все це томатом, додати ...
    Читати далі

  • Бутерброди "Ледача піца" з грибами

    Закуски  /  Бутерброди

    Гриби дрібно порубати і обсмажити з цибулею на олії протягом 10 хвилин. Відрізати два шматки батона шириною в 1,5-2 см. Змішати томатну пасту і майонез, і отриманий соус намазати на шматки батона. Потім викласти шар грибів і зверху рясно посипати тертим сиром. Деко трохи змастити олією і на нього покласти бутерброди ....
    Читати далі

  • Пілінгас фарширований

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Рибку почистити, добре вимити. Шкуру відокремити від м'яса, повитягали кісточки з філе і перекрутити на фарш. Гриби обсмажити разом з цибулею до готовності і додати у фарш, сіль, перець за смаком. Фарш готовий. Нафарширувати рибу і прошити ниткою. Відправити в духовку для запікання. У мене риба смажилася хвилин 40 ... Вийшло смачненько.
    Читати далі

  • Листковий салат "Овочеве диво"! Дуель.

    Салати  /  Салат з овочів

    Капусту миємо і дрібно шаткуємо і злегка жамкаем з сіллю. Помідори миємо, видаляємо плодоніжку, нарізаємо невеликими кубиками. Перець миємо, видаляємо плодоніжки і насіння, нарізаємо півкільцями. Дрібно ріжемо цибулю і подрібнюємо часник. Овочі перекладаємо шарами, шари трохи солимо і змащуємо сметаною, або домашнім майонезом. Перший шар -...
    Читати далі

  • Кура з картоплею та морквою в рукаві

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Курчати порізати на шматочки, посолити і поперчити за смаком. Часник і цибулю очистити, нарізати кільцями. Посипати ними курочку і дати помаринувати під харчовою плівкою 2-4 години (скільки часу у вас є в запасі). Картоплю і моркву очистити, нарізати часточками моркву, картоплю шматочками, посолити. У рукав для запікання викласти промариновані ...
    Читати далі

  • Паштет з курячої печінки

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Обсмажити печінку з цибулею і спеціями. Окремо зварити яйця і моркву. Перекрутити все на м'ясорубці, розмішати до однорідної маси. Викласти на фальгу або целофан, разравнять ввиде коржа (пласта), викласти шматочками нарізане масло (можна покласти і зелений горошок), згорнути рулетом, закрутити в фальгу, разравнять, надати форму і в холодильник. Приємного ...
    Читати далі

  • Рулет з хріном (варіант)

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Овочі почистити, подрібнити і обсмажити на сковорідці. Посолити, поперчити за смаком. Додати дрібно нарізану зелень петрушки. Перемішати. М'ясний фарш змішати з дрібно нарізаною цибулею і яйцем, посолити, поперчити. На змащену маслом плівці розкласти м'ясний фарш у вигляді прямокутної коржі товщиною в 0,5 см. Змастити сумішшю сметани з хроном ....
    Читати далі