Ми рекомендуємо

  • Суші-салат «Улюблений букет».

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    1. Рис промити, залити холодною водою, дотримуючись пропорції. Варити після закипання під кришкою до випаровування води. Не заважати! Після випаровування швидко прокласти під кришку серветку і залишити на вимкненій плиті на 15 хвилин. Обережно зняти кришку і серветку-щоб вода з кришки не потрапила в рис. 2. Приготувати розчин оцту з сіллю і цукрової ...
    Читати далі

Ви шукали: том ям

  • Сьомга у вершковому соусі

    Другі страви  /  Страви з риби

    Вчора святкували день народження мого брата, як-не-як 20 років, маленький, але юбилейчик) Вирішила приготувати ось таку рибку, все дуже просто і швидко, але дуже ніжно і смачно. Рибу ріжемо на порційні шматочки. Солимо, перчимо і рясно посипаємо травами, вичавлюємо на неї лимончик і залишаємо на 5-10 хв. подумати). У цей час вершки виливаємо на ...
    Читати далі

  • М'ясо + овочі + лаваш = "Сюрприз".

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Нарізаємо м'ясо кубиками, обсмажуємо на рослинному маслі, і тушкуємо. Додаємо нарізану цибулю, і моркву (я натерла на тертці). Даємо потомитися. Солимо, перчимо, додаємо всі наші приправи. Потім додаємо в м'ясо очищений і дрібно нарізаний баклажан. Знову трохи Томім все це на вогні. Картопля, нарізаний кубиками, смажимо окремо, що не забиваяпосоліть ...
    Читати далі

  • томлённая тріска

    Другі страви  /  Інші основні страви

    рибку дрібну почистити, помити і залити 1, 5л. холодної води + коріння і доводимо до кипіння-варимо все це справа 40 хвилин проціджуємо бульйон часник очистимо і ріжемо скибочками-злегка смажимо в оливковій олії до часнику додамо бульйон і лавр і кип'ятимо кілька хв. соус зняти з вогню і дати настоятися 15 хв. картоплю і цибулю чистимо й ріжемо крупно ...
    Читати далі

  • фокачча з копченим сиром і травами

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Розводимо дріжджі в тепло воді, додавши цукор і трошки борошна, даємо набрякнути, підмішуємо решту борошна, сіль і врешті оливкова олія, ретельно вимішуємо і даємо піднятися близько години. Або все те ж саме за нас робить хлібопічка ... :) Для начинки зелень і і часник досить крупно нарізаємо і на слабкому вогні у вершковому маслі Томім до мягкостіпару ...
    Читати далі

  • Рагу "Мексиканські мотиви"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Квасолю замочити на ніч. З ранку відварити в підсоленій воді з додаванням пряних трав. Головне - не переварити! Квасолевий відвар не виливаємо. Картоплю очистити. Порізати на квадратики. Відварити в квасоляному відварі до напівготовності. Якщо необхідно, додайте води і посоліть. Відкиньте на друшляк. Цибуля порей нарізати кільцями, перець - соломкою ....
    Читати далі

  • Бешпармак по-російськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Надаю Вам це Блюдо таким, як готувала його моя бабуся М'яса відварюємо стільки, скільки очей просіт- я зварила 1 яловичу супову кісточку і велику індичі ногу Робимо заправку- "Тузлук" (але це не оригінал а бабусина вигадка) Цибуля режим півкільцями Морква і редьку трьом на крупній тертці З м'ясного бульйону знімаємо жир На цьому жиру ...
    Читати далі

  • Фарширований ананас

    Десерти  /  З фруктів і ягід

    Анансі розрізати навпіл (уздовж) разом з хвостиком. Маленьким ножем вирізати акуратно середину, не пошкодивши стінки. У мисці змішати порезаную середину ананаса, сир і ложку цукру. Додати полуницю. Все перемішати і викласти в половинки ананаса. У мене було мала сиру, тому я додала кілька штучок цукерок маршмеллоу. Получілосьвкусно ....
    Читати далі

  • Чай з молоком. Секретний рецепт «Еліксир краси і здоров'я».

    Інші  /  Безалкогольні

    1. У літровій каструльці змішуємо окріп з заваркою, доводимо до кипіння, накриваємо кришкою і Томім на мінімальному вогні 3-5хвилин. 2. У 2-ух літровій каструлі доводимо до кипіння молоко, проціджуємо через сито в молоко нашу заварку, можна двічі пролити молочну суміш через заварку, щоб напій вийшов максимально смачним. Віджимаємо заварку ...
    Читати далі

  • Кабачкова ікра швидка з фрикадельками

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Кабачкову ікру заготовляють на зиму. І ми теж. Але от варіант швидкої ікри. До того ж треба було нагодувати народ чимось поситнее, і в морозилці виявилися котлети. І ось, що з цього вийшло. Чистимо овочі. У сковороді на олії обсмажуємо цибулю, потім до нього відправляємо морква, помідори і перчик. Додаємо сіль і спеції. В окремій ...
    Читати далі

  • молоко-чай

    Інші  /  Безалкогольні

    Здрастуйте, шановні кулінари. Дозвольте представити в якості дебютного, рецепт нашого улюбленого чаю. Ми його називаємо "молоко-чай". Отже: Беремо ємність для кип'ятіння нашого чаю, у мене емальований миска. Наливаємо молоко, воду, ложим всі інгредієнти. Доводимо до кипіння, а потім на маленькому вогні Томім 5хвилин. Молоко повинно трохи уваритися ...
    Читати далі

  • "Соляночка по-домашньому. Варіант для другого"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Ця страва мені готувала ще в дитинстві моя бабуся. Мені воно подобається тому, що соляночка виходить солодкуватого смаку, хоча ні грама цукру додавати не потрібно. Отже, все просто. Натираємо морковочку на крупній тертці. Мяско і ковбаску ріжемо на кубики. Капусту шаткуємо тоненькою соломкою. На рослинному маслі обсмажуємо хвилин п'ять морковочку і ...
    Читати далі

  • Узбецький плов від справжнього полковника.

    Другі страви  /  Плов  /  Плов узбецький

    М'ясо не моєму !!! Середніми шматками ріжемо баранину. Товстими кільцями ріжемо цибулю. Подрібнюємо кільця. Ріжемо вручну морква, Бажано соковиту. Ріжемо курдючное сало на брусочки. Замочуємо рис. Заливаємо в казан соняшникова олія -250 гр. Коли закипить, зменшуємо вогонь і кидаємо цибулю. Доводимо до прозорої золотистого. Закладаємо баранину. Доводимо ...
    Читати далі

  • Паста із запеченими баклажанами

    Другі страви  /  Паста

    Баклажани нарізати кружечками, а потім на четвертинки, солимо і залишаємо на 20 хвилин. Томати обшпарюємо, знімаємо шкірку, крупно режим. Цибулину нарізаємо півкільцями, обсмажуємо до золотистого, додаємо помідори, томатну пасту, 2 ст. л води і тушкуємо хвилин 5 Баклажани гарненько промиваємо. Видавлюємо часник через прес, додаємо в баклажани. Поливаємо ...
    Читати далі

  • М'ЯСНІ МЕДАЛЬЙОНИ НА морквяно-цибульну ПОДУШЦІ

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Медальйони з Філе яловичини обсмажуємо в маслі небагато, тільки щоб м'ясо побіліло і виймаємо зі сковороди. Сковороду моєму (я не люблю робити в тому маслі, де смажилося м'ясо. Там багато піни), наливаємо чисте масло і кладемо туди нарізані на півкільця тонкі цибуля, зелений лук і часник. Через хвилини три додаємо порізану на тонкі смужки моркву. Тушкуємо ...
    Читати далі

  • Гречаний "плов" з курячими крильцями

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Крила порубати на частини (кінці не використовую). Обсмажити в олії і додати цибулю півкільцями. Морква нашаткувати соломкою і обсмажити разом з м'ясом і цибулею. Гречку промити в холодній воді не замачівая. Зерна зіри перемолоти в ступці і додати до обсмаженої м'яса і овочів. Засипати гречкою. Залити гарячою водою тим же склянкою, яким ...
    Читати далі

  • паста-шампань

    Другі страви  /  Інші основні страви

    на розпеченій сковороді обсмажуємо щепоть цибулі нарізану дрібним кубиком до золотистого кольору вливаємо шампанське чекаємо до повного випаровування заливаємо вершки доводимо до кипіння додаємо пенне і Томім хвилини три після цього додаємо лосось солимо перчимо за смаком додаємо пармезан через хвилину пенне почне карамелізіроватся пармезаном останнє ...
    Читати далі

  • Сирно-гарбузовий десерт "Фантазія"

    Десерти  /  З сиру, молока і сиру

    Гарбуз ріжемо на шматочки і запікаємо в духовці при 160 градусах до м'якої консистенції. Розминаємо вилкою або збиваємо в блендері - консистенція на Ваш смак (я люблю з крупинками і гарбузовим волокнами). Гарбуз ділимо на дві рівні частини. Одну частину змішуємо з цукровою пудрою (кількість на Ваш смак), корицею. Мед розтоплюємо в сотейнику, додаємо ...
    Читати далі

  • Курка по-тосканськи

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Курку солимо, перчимо, обвалюють у борошні й обсмажуємо на рослинному маслі 5-7 хвилин. Морква натремо на крупній тертці. Цибулю ріжемо дрібними кубиками. Подрібнюємо петрушку. Часник пропустити через Часничниці. На тій же сковороді, де смажили курку, пасеруємо овочі, спочатку цибулю 2-3 хвилини, потім моркву, петрушку і часник ще 5-7 хвилин. У велику ...
    Читати далі

  • смажена риба з морквою в сметанці

    Інші  /  Інші рецепти

    Рибу нарізаємо на невеликі шматки Солимо до смаку Обвалюють у борошні й обсмажуємо в нагрітому маслі Готову рибку виймаємо з сковороди Нарізаний півкільцями цибулю пасеруємо на олії в кіт. смажили рибу (або на свіжому маслі) Додаємо крупно натерту моркву солимо, перчимо і тушкуємо хвилинок 5 Додаємо сметанку - доводимо до кипіння і відправляємо нашу ...
    Читати далі

  • пікантна паста з фрикадельками з тріски

    Другі страви  /  Страви з риби

    З філе тріски в процесорі або через м'ясорубку робимо фарш, додаємо жовток і формуємо маленькі фрикадельки. З фенхелю вирізаємо і викидаємо серцевину, тонко нарізаємо. Подрібнюємо цибулю і часник. Черрі нарізаємо половинками. Товсті стебла кропу кладемо у воду і ставимо варити (прокип'ятити 5 хвилин і викинути), зелень подрібнюємо. На оливковій ...
    Читати далі