Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • "султанські" млинчики смясом

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    спосіб приготування: всі заливаю в блендер і збиваю (можна і рукою віночком) виходить рідке тісто. Відварюємо 1.5кг. м'яса (яловичина) при варіння додамо цибулю і часник. М'ясо подрібнити в м'ясорубці разом з відвареним цибулею і часником додаємо 1большая головку сирої цибулі, коріандр, чебрець (???????), сіль, чорний перець. Викласти в каструлю, додати ...
    Читати далі

  • Літній пиріг з помідорами

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Базилік вимити, часник очистити. Базилік розібрати на листки і дрібно їх нарізати, часник порубати ножем. Помістити базилік і часник в ступку і розім'яти товкачиком в однорідну масу. Віночком збити сметану з яйцями, додати пасту з базиліка і часнику. Приправити сіллю і перцем і добре перемішати. Помідори вимити й нарізати кружальцями завтовшки ...
    Читати далі

  • Зелений рулетик

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Для початку відварюємо пів склянки рису, і поки він вариться відварюємо брокколі. Даємо трохи охолонути і збиваємо за допомогою блендера. Окремо збиваємо яйця, додаючи сіль, соду, борошно і після вводимо брокколі, перемішуємо все в блендері. Папір для випічки змащуємо маслом і викладаємо отриману масу шаром не більше 1 сантиметра. Випікаємо вдуховке ...
    Читати далі

  • Тальятелле аль неро ді Сеппі з вершковим рибно-грибним соусом

    Другі страви  /  Паста

    Насамперед необхідно приготувати соус, так як варіння тальятелле займає всього кілька хвилин. Рибне філе нарізати невеликими шматочками, злегка посолити, скласти в миску і злегка присипати борошном. У сковороді розігріти половину оливкової олії і обсмажити шматочки риби до рум'яності з усіх боків, наприкінці смаження додати до риби пропущений ...
    Читати далі

  • "Курчата табака"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Курчати надрізати вздовж грудки, розгорнути і добре відбити сапою або молотком, щоб він став плоским. Рясно намазати аджикою, посипати спеціями і відставити в холодильник на ніч. Для смаження курчат тютюну сковорода повинна бути товстою, чавунної (а ще краще взяти спеціальну) з важкою кришкою. Курчати натерти часником з меленим чорним ...
    Читати далі

  • Солянка (варіант)

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    З лимонів на дрібній тертці зняти цедру і потім видавити сік. Солоні огірки очистити і нарізати дрібними кубиками. Цибулю і часник очистити і дрібно нарізати. М'ясо нарізати дрібними кубиками, посипати сіллю, спеціями і добре обсмажити на олії, потім додати цибулю і часник, цибулю обсмажити до золотистого кольору. У обсмажене з цибулею м'ясо ...
    Читати далі

  • Рагу

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Всі інгредієнти смажити окремо, перекладаючи і зливаючи надлишок олії. 1. М'ясо нарізати кубиками, посолити, поперчити. Залити невеликою кількістю бульйону, тушкувати хвилин 20 на великому вогні і як тільки рідина випарується додати рослинне масло. Слега підрум'янити і прибрати в окремий посуд. 2. Картоплю почистити, розрізати на 4 частини ...
    Читати далі

  • Гриби в прок

    Інші  /  Інші рецепти

    Перші літні гриби я зазвичай не мариную, але трапляється так що їх буває багато, всього відразу не сьесть і треба щось з ними робити. У мене існує кілька варіантів заготовок грибів в прок. 1. Гриби добре чищу, розрізаю навпіл щоб не пропустити червивих, не мою, в перерісших грибах прибираю губку під капелюшком. Нанизую гриби на нитку ісушу ...
    Читати далі

  • Шашлик "В полоні міста"

    Інші  /  Інші рецепти

    Цей рецепт народився можна сказати від безвиході. Шашлику хотілося - шалено. Тим більше що у вихідні дні його не готує, напевно, тільки ледачий. Можливості вибратися за місто не було, варіант з шашликовими я відкинула відразу-ж (те, що там подають - не м'ясо). Спускатися до річки Темернік теж не захотілося, хоча живемо практично на березі ....
    Читати далі

  • Плов Душанбинський

    Другі страви  /  Плов  /  Овочевий плов

    1. М'ясо пропустити через м'ясорубку разом з ріпчастою цибулею. Фарш заправити сіллю, перцем, розбити в нього яйце і добре перемішати. 2. Потім фарш обробити у вигляді коржів. 3. У коржі звернути очищені варені яйця. 4. Обсмажити коржики з загорнутими в них яйцями в нагрітому маслі. Вийняти обсмажені коржі або кульки. 5. У масло додати ...
    Читати далі

  • Вареники з квасолею і печінкою «Тиха українська ніч».

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    1. Квасолю замочити в холодній воді на 4 годин. Я -на ніч. Вранці залити свіжою водою і зварити до готовності. Остудити і пропустити через м'ясорубку. 2. Печінка очистити від плівки, нарізати скибочками і недовго обсмажити на олії-буквально хвилини 3-4, помішуючи і перевертаючи. Остудити і теж пропустити через м'ясорубку. У що залишився ...
    Читати далі

  • слойки "Сніжинки"

    Закуски  /  М'ясні

    1. Розкачати листкове тісто. Товщина тіста повинна бути близько 0.5 см, вирізати круглі коржі. 2. Змішати домашній фарш (50% свинини + 50% яловичини) з тертим сиром, дрібно порізаною цибулею, соєвим соусом і курячим яйцем (0, 5 жовтка, залиште на змащення). Підсолити, поперчити і перемішати. 3. У середину кожного коржика покласти по 1 ч. Л. м'ясної ...
    Читати далі

  • Бургер

    Інші  /  Інші рецепти

    У мисці змішати 1,5 ст. просеяную борошна і дріжджі. У каструльці розігріти молоко, цукор, сіль і масло. До кипіння ні в якому разі не доводити, а тільки домогтися того, щоб масло розтануло. Коли температура молока стане приблизно 50 ', суміш вилити в борошно і добре перемішати. В окремому посуді трохи збити яйце і так само вмішати в тісто. Посуд ...
    Читати далі

  • Замаринований з базиліком яловичий язик на часникових таллер з вершковим хроном

    Закуски  /  М'ясні

    Яловичий язик відварити у великій каструлі з лавровим листом, пімент, цибулею, морквою (овочі почистити, само собою), зеленню петрушки, в підсоленій воді Варити мову на маленькому вогні дуже довго (залежно від розмірів мови), я варила десь 3 -3,5 години Готовий мову вийняти з бульйону і відразу ж опустити в холодну воду на кілька хвилин Язикочістіть ...
    Читати далі

  • Домашні каннеллони з грибами і фаршем

    Другі страви  /  Паста

    Замісити тісто з борошна та яєць. Я коли роблю домашню пасту, додаю до неї для кольору або порошок паприки, або куркуму, або шпинат. Так вона виглядає апетитніше. Хоча і без цих добавок теж не погано. Тісто ретельно вимісити, загорнути в харчову плівку або рушник і дати близько години відпочити, тоді з ним буде легше працювати. Поки тісто відпочиває, ...
    Читати далі

  • Омлет з тунцем

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Дрібно порізати тунець Акуратно відокремити білки від жовтків Збити жовтки зі сметаною Збити білки. Збиті жовтки зі сметаною з'єднати з тунцем Акуратно змішати білки зі смеью з жовтків, сметани і тунця і зелені петрушки У розігріту форму для запікання налити оливкову олію налити вийшла суміші поставити в духовку при тим ...
    Читати далі

  • М'ясний рулет

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Змішати готовий фарш з розмоченими сухарями, яйцем, дрібно нарізаною цибулею, вимішувати до пишної маси. Макарони відварити в підсоленій воді і остудити. М'ясний фарш викласти на змащене маслом деко товстим шаром. Укласти на фарш макарони, зверху тертий сир, а потім тушкований в олії цибулю і петрушкою, змастити томатним пюре і посипати перцем ....
    Читати далі

  • РАГУ квасоляно-грибне в томатному соусі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Квасоля ЛІМА від МІСТРАЛЬ замочіть в холодній воді на 6-8 годин. Набряклу квасоля промийте, помістіть в каструлю з достатнім колличеством води (на одну частину квасолі = 5-6 частин води), доведіть до кипіння, варіть під кришкою на повільному вогні, приблизно 1:00, пробуйте ближче до години, ЛІМА може перетравитися (перетвориться на "кашу"), посоліть. Почистіть луки ...
    Читати далі

  • Відбивні з зеленню

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    М'ясо відбити, посолити, посипати спеціями \ за буженинам \, а також порізаними дрібно зеленою цибулею і кропом. Обсмажити на олії "Олейна" до готовності. На блюдо покласти листя салату, на них викласти готове м'ясо, посипати зеленню, прикрасити томатами і майонезом. Смачного!
    Читати далі

  • Заливне з фаршированого коропа

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Беремо коропа не давши йому розморозитися ріжемо на порційні шматки. Виймаємо внутрінніе. Гострим ножем вирізаємо м'якоть не розрізала шкіру і не відокремивши кістка від неї. М'ясо пропускаємо через мясорупку разом з цибулею, хлібом. Додаємо яйця в вийшла фарш гарненько його вимішуємо. Заповнюємо шкіру фаршем сворміровав з нього шматочки риби. Ставимо кастрюлюна ...
    Читати далі