Ми рекомендуємо

  • Завертиші фаршировані «Тінь на тин».

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    1. Гриби дрібно нашаткувати, моркву натерти, цибулю нарізати тонко, м'якоть грудки нарізати дрібненькими шматочками .. Спасерувати в маслі гриби, потім цибулю, потім моркву і грудку- буквально пару хвилинок. 2. Всипати гречку. Крупи від Містраль дуже чістие- ніякої зайвої метушні. Перемішати пару раз, залити кіпятком- 250 мл- і на маленькому вогні дати ...
    Читати далі

Ви шукали: том ям

  • тушонка

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. МСО ріжемо кубиками 3х3 см 2. Беремо великий казан, ставимо на вогонь, беремо частину внутрішнього сала (від обсягу сала 1/3), витоплюємо його (але не до шкварок) 3. У казан додаємо м'ясо і решті жир, накриваємо кришкою , тушкуємо, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь, солимо, перчимо (можна мелений перець, можна горошком, додаємо лаврушку. Млоїмо десь ...
    Читати далі

  • Курячі шматочки "Апельсинка"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Курку нарізати дрібними шматочками. Апельсини вимити і розрізати навпіл. Акуратно вийняти м'якоть. З м'якоті перший апельсина вичавити сік. М'якоть другий нарізати невеликими шматочками, видаливши кісточки і білі перетинки. У миски змішуємо апельсиновий сік, вино, сіль, перець і гірчицю. Викладаємо шматочки курки і маринуємо 1-1,5 години. Витягуємо ...
    Читати далі

  • Салат з квасолею

    Салати  /  Салат з овочів

    збираємо салат! квасоля (злив рідина), ріпчаста цибуля (попередньо порізаний, обсмажений на сковороді до м'якості, потім з додаванням хмелі-сунелі цибулю Томім ще хвилину) печериці, солоні огірки (порізані, як вам подобається!) зелень (ваша любима!) подрібнена. Все перемішуємо, солимо, перчимо, трохи соку лимона, оливкова олія, даємо настоятьсямінут ...
    Читати далі

  • Дріжджові мішечки з м'ясом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    З борошна, дріжджів і води робимо тісто (щоб не приставало до рук) і накривши залишаємо на 1:00. З вище згаданих продуктів робимо начинку (цибулю ріжемо) і прибираємо на пів години в холодильник. Коли наше тісто піднялося, катаємо ковбаску і ділимо на 20 рівних частин. Кожну частину розгортаємо і в центр кладемо начинку. Краї підбираємо вгору іскрепів ...
    Читати далі

  • Баклажани - "Кожному своє"

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Баклажани можна приготувати так: Спочатку до напівготовності обсмажуємо цибулю, порізану півкільцями, потім обсмажуємо щораз ОКРЕМО інші овочі, складаючи їх після обжарювання поверх одного в глибоку сковороду або казан (зрозуміло, додаючи на обжарочний сковороду олію). Отже: морква - соломкою баклажани - брусочками ...
    Читати далі

  • розсольник з качки

    Перші страви  /  Інші супи

    Я фаршировані качку і від неї залишився кістковий остов-не пропадати ж добру! Перловку промиваємо кілька разів холодною водою до зникнення каламуть і замочуємо на кілька годин. З качиних кісточок варимо бульйон, мяско бережливо зрізаємо і повертаємо в супец. Закладаємо перловку. Цибулинку і морквину чистимо, ріжемо і пасеруємо в рослинному маслі, додавши ...
    Читати далі

  • Розсольник з глив (пісний варіант)

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    Моєму всі складові, які цього потребують. Перловку промиваємо доти, поки вода не стане прозорою, варимо хвилин 15 після кипіння. Гливи ріжемо і разом з цибулиною (однієї) кладемо в каструлю (у мене 3л), заливаємо водою на 2/3 і доводимо до кипіння. Ретельно знімаємо піну. Моркву чистимо, трьом на тертці, додаємо. Зелень дрібно ...
    Читати далі

  • Рис двокольоровий з сюрпризом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Яловичину нарізати тоненькими шматочками, які добре відбити. Злегка посолити, поперчити, скласти в миску і залити ананасовим соком, змішаним з водою. Маринувати годину. Рис промити і відварити до готовності. Краще брати круглий рис, який добре легко розварюється і «ліпитися». Обсмажити відбивні до готовності і викласти на тарілку. В цій...
    Читати далі

  • Курка по-турецьки

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Половину кури розділимо на порційні шматки (у мене виходить 4-5 шматків). Ці шматочки поміщаємо в попередньо сильно нагріту сковороду і обсмажуємо до міцної піджареної скоринки. Поки смажиться кура нарізаємо перець, цибулю і помідори. Після того, як кура присмажилася, засипаємо її перцем і Томім хвилин 15. Після цього кладемо нарізані помідори, ...
    Читати далі

  • Улюблена страва моїх друзів або просто ПЛОВ!)

    Другі страви  /  Плов  /  Плов зі свинини

    У казані розжарити рослинне масло (я наливаю, щоб дно було вкрите приблизно на 1 см). М'ясо порізати великими шматками завбільшки з половину кулака :) і смажити в розпеченому маслі до утворення рум'яної скоринки. Поки смажиться м'ясо, чистимо цибулю, моркву, промиваємо рис. Цибулю ріжемо півкільцями шириною приблизно 0.7см, морква великою соломкою. К ...
    Читати далі

  • "Пловчік-Гарнірчики"

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Розігріваємо в сковороді олію (у кого є казан - взагалі "тема") Нарізаємо шматочками куряче філе (у мене близько 1 кг в упаковці) Обсмажуємо на великому вогні до золотистої скоринки (хвилин 15-20), помішуючи Посипаємо спеціями (смачніше буде, якщо зробити погостріше) Коли мяско вже добре підсмажиться, викладаємо печериці (півбанки десь). Обсмажуємо ...
    Читати далі

  • Шашлик з баранчика від Дюма. (Дуель)

    Другі страви  /  Шашлик  /  Шашлик з баранини

    Рецепт. 1. Ріжемо м'ясо розміром з волоський горіх 2. Ріжемо ріпчасту цибулю кільцями 3. Додаємо цибулю в м'ясо 4. М'ясо з цибулею солимо, перчимо, поливаємо винним оцтом 5. Вимішуємо і відправляємо на ніч у холодильник 6. На наступний день нанизуємо шматочки баранчика на шампури 7. Розпалюємо в мангалі вогонь і закладаємо березові дрова 8. Коли дрова перетворяться ...
    Читати далі

  • Фаршировані курячі стегенця

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Звільнити курячі стегенця від кісток, не розрізаючи м'ясної оболонки, а поступово за допомогою ножа знімаючи м'ясо з кістки, підрізаючи його в помсті зчленування кісток і вивертаючи звільнене м'ясо назовні. Процес не такий складний, як може здатися в описі, у всякому разі після звільнення від кісток цілої птиці, ця робота вже пари дрібниць ....
    Читати далі

  • Рисова запіканка з сухофруктами

    Другі страви  /  Запіканка  /  Рисова запіканка

    1. Для початку варимо фруктовий плов або щось схоже. Сухофрукти промиваємо (якщо потрібно) і дрібно нарізаємо. 2. Складаємо в казан, кладемо масло і наливаємо воду стільки, щоб сухофрукти були трохи прикриті. Доводимо до кипіння і Томім на маленькому вогні під кришкою хвилин 10. 3. Рис промиваємо і викладаємо поверх сухофруктів, солимо, підливаємо ...
    Читати далі

  • "Рубіновий" борщ з цукіні

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    Наливаємо в каструлю 2 літри води, доводимо до кипіння. Капусту дрібно шаткуємо. У киплячу воду кладемо капусту, лаврушку, солимо і варимо 15 хв на середньому вогні. Тим часом буряк моєму, очищаємо і трьом на середній тертці. Цибулю дрібно нарізаємо У сковорідку наливаємо 2 ст. л. оливкової олії, кладемо цибулю і обсмажуємо до золотистого кольору. Потім до цибулі додаємо ...
    Читати далі

  • Курочка "ХМІЛЬНА" по соусом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Останнім часом курка виручає, готую часто. Напевно тому, що бюджетно, швидко і смачно. Тим більше ми дуже поважаємо курятину. Можна фантазувати, а мені це шалено подобається! Другий раз роблю такий маринад, ну дуже до душі. Отже, приступимо: Прокинулася рано і вирішила замаринувати куру. Курочку помили, натерли сіллю і перцем, приготували маринад і опустили ...
    Читати далі

  • Борщчок з фрикадельками

    Перші страви  /  Борщ  /  Борщ з фрикадельками

    Варимо м'ясний бульйон. Чистимо овочі. Дрібно порізану цибулю, терту моркву пасеруємо на ростить. маслі. Під кінець додаємо десертну ложку томатної пасти, ще трішки прогріємо і кладемо в готовий бульйон. Картоплю ріжемо дрібними кубиками-кладемо в бульйон. Буряк трьом на тертці, кладемо в глибоку сковороду з вирощує. маслом, наливаємо туди кип'яченої води і столову ...
    Читати далі

  • Форель в порее

    Другі страви  /  Страви з риби

    Добрий день! Мені дуже приємно, що рецепт потрапив саме сьогодні на сторіночку, тут поряд ароматна форель Іринки, і кефаль в "зелені" у барабулька, і минтай у Тетяни М., і у Неллі з Тетяною-теж рибні страви ... Сьогодні у нас - рибний день! Навесні навіть рибу хочеться бачити в зелені, порей чудово підходить ... Припускаємо листя порею-зелену ...
    Читати далі

  • Оленина по-Мурманськ з брусничним соусом Darbo

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Друзі, я з таким трудом знайшла в нашому місті брусничний соус Darbo. Заходячи в кожен магазин, можна сказати «кидалася» до прилавків з джемами, варенням, соусами, але на жаль, на жаль і ах, заповітних баночок ніде не було. Але чудо все-таки відбулося, зайшла в невеликий магазин «Делікатеси», побачила ЙОГО і купила. Урааааааа !!!!!!! З великою впевненістю ...
    Читати далі

  • щі похмільні

    Перші страви  /  Інші супи

    У товстостінну низьку каструлю кладемо капусту і заливаємо водою по верх капусти на 5 см, ставимо на вогонь. Як тільки закипить зменшуємо вогонь і Томім під кришкою 90 хвилин. У велику 7 літрову каструлю кладемо промите м'ясо (яловичина, баранина), заливаємо на 2/3 водою і ставимо на вогонь. Варимо до закипання, знімаємо піну і кладемо рульку, варимо 50 хвилин ...
    Читати далі