Ми рекомендуємо

  • Пастила яблучна

    Десерти  /  З фруктів і ягід

    Яблука для цієї пастили краще запекти. З м'яких яблук приготувати пюре і охолодити. Агар-агар залийте водою на 30 хвилин. У набряклий агар, додайте цукор і поставте на вогонь. Варіть сироп протягом 5 -7мінут, щоб з краплі, яку ви опустіть в холодну воду, вийшов твердий кулька. Одночасно з увариванием сиропу, збиваємо білки разом ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Кабачки запечені

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Кабачки нарізаємо товстими кільцями приблизно 1 см завтовшки. Вирізаємо серединку, я вирізала пробкою від пластикової пляшки. Вмочуємо в кляр - збите яйце з борошном - і обсмажуємо на розпеченому рослинному маслі. Подрібнені грибочки обсмажуємо з дрібно нарізаною цибулею. Фаршируємо цією начинкою кабачки, посипаємо сиром, і відправляємо в духовку ...
    Читати далі

  • Салат "Рожеве Настрій"

    Салати  /  Інші салати

    Основним складовим салату є сирий буряк (її по більше), інші інгредієнти подаються за смаком. Свіжі овочі нашаткувати / нарізати тонкою соломкою, скропити лимонним соком і добре прим'яти / пом'яти. Додати фундук мелений і фундук рубаний, мелконарезаний чорнослив, все перемішати і заправити йогуртом. За буженинам - можна посолити ...
    Читати далі

  • Вареники українські з курочкою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Тісто приготувати як у моєму рецепті "Ох вже ці вареники) Начинка: куряче філе відварити, пропустити через м'ясорубку з смаженою цибулею, кропом, ч. Маслинами посолити за смаком, додати трохи майонезу, щоб не було сухувато (за смаком). Начинка 2: відварну картоплю розім'яти додати дрібно порізану цибулю, масло, трохи фаршу з вареного курячого ...
    Читати далі

  • Салат з моркви зі свининою

    Салати  /  Інші салати

    Кунжут обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору, відкласти. Цибулю нарізати соломкою, свинину брусочками, швидко обсмажити. Морква нарізати тонкою соломкою (або натерти на тертці корейської), додати цукор, соєвий соус, кунжутне масло, подрібнений чилі, кунжут і свинину з цибулею. Добре перемішати.
    Читати далі

  • салат з морської капусти з грибами

    Салати  /  Інші салати

    гриби нашаткувати пластинками і обсмажити з цибулею на олії. Остудити. Огірки і яйця порізати кубиками, нарубати зелень, і змішати всі інгредієнти в салатниці, заправити сметаною і майонезом. Обов'язково дати постояти в холодильнику 1:00 і ... смачного!
    Читати далі

  • М'ясні ватрушки №3

    Другі страви  /  Інші основні страви

    фарш + 1 яйце + цибуля порезаний робимо гніздечка і викладаємо на листочок, помазання маслом пюре: картоплю варимо, робимо пюре + яєчко + молока + масла сл. і викладаємо на гніздечка зверху покриваємо майонезом і посипаємо панір. сухарями і ставимо в духовку на 15-20 хвилин при тем. 200-250 гр дістаємо з духовки викладаємо на блюдо і посипаємо ...
    Читати далі

  • Капуста "типу по-флотськи"

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Капусту приварити. фарш обсмажити з сурмління цибулею і тертим картоплею. Капусту нарізати соломкою, додати у фарш. Все перемішати, додати томатний соус, тертий часник, дрібно різані гіркий перець і петрушку. згасити 5-10 хв.
    Читати далі

  • Бараняча шийка запечена з яблуками в листках каррі

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Шматки баранячої шийки натерти сумішшю з меду, морської солі і перцю. Цибулю дрібно нарізати, додати до баранини і гарненько розім'яти рукою, щоб цибуля дав сік. Залити м'ясо з цибулею вином і залишити маринуватися на 2:00, а краще - на ніч. Яблука очистити і нарізати скибочками. Баранину з цибулею викласти у вогнетривку форму, залити маринадом, зверху ...
    Читати далі

  • Салат з цвітної капусти з бринзою і горіхами

    Салати  /  Інші салати

    Цвітну капусту дрібно порубати, змішати з подрібненими ядрами волоських горіхів, мелкопорубленной зеленою цибулею і кропом, нарізаною дрібними кубиками бринзою. Полити салат підсоленій збитою сумішшю кефіру й сметани.
    Читати далі

  • Курка фарширована

    Другі страви  /  Страви з птиці

    З курки дуже акуратно знімаємо шкіру, намагаючись її не пошкодити. Крила і ніжки залишаємо недоторканими, розрізаючи по суглобах, таким чином, у нас виходить ціла шкурка курка з крильцями і ніжками. З стегенця я видалила кісточку. М'ясо відокремити від кісток і дрібно нарізати. Також нарізати грудку. У раст. олії обсмажити подрібнені гриби з цибулею ....
    Читати далі

  • Паровий чилійський си-бас з соусом сабайон

    Другі страви  /  Страви з риби

    Сі-бас, солимо, перчимо, загортаємо у фольгу, наливаємо оливкове масло і біле, вино, додаємо базилік і часточку лимона. Ставимо в духовку розігріту до 180 градусів на 10-12 хвилин. Поки запікається риба в духовці готуємо соус. Рибний бульйон 100 мл. доводимо до кипіння, солимо, перчимо до смаку, вводимо 2 яєчних жовтки, і розмішуємо до однорідної ...
    Читати далі

  • закуска-салат

    Салати  /  Салат з овочів

    сир нарізати соломкою і з'єднати з подрібненими яйцями, нашаткованим зеленою цибулею і нарізаним соломкою редискою. свіжий заморожений горошок опустити в окріп довести до кипіння і зняти з вогню, остудити і додати до продуктів. тудаже видавити часник. все посолити, поперчити, заправити майонезом.
    Читати далі

  • Чи не піца "Любов з першої ложки"

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Змішати кабачок, манку, борошно, яйце, сіль. Викласти у форму для запікання, змащену маслом. Посипати зеленою цибулею, викласти на цибулю сосиски, полити розтопленим вершковим маслом, укласти красиво помидорки, посипати (ЩЕДРО!) Сиром і запекти в духовці 220 гр. 25 хвилин
    Читати далі

  • Рибні котлетки з сюрпризом

    Другі страви  /  Котлети  /  Котлети з кети

    Рибне філе (попередньо скропити соком одного лимона і дати постояти хвилин 15-20) разом з сирим луком і хлібом (попередньо замоченим у молоці і віджатим) прокрутити через м'ясорубку, додати сіль, перець, яйце добре перемішати. Прибрати в холодильник на 30-60 хвилин. Сирний сир і закуску акуратно перемішати. З охолодженого фаршу ...
    Читати далі

  • Теплий салат з курячих шлунків

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Курячі шлунки відварити до готовності, попередньо помити і якщо необхідно почистити. Остудити й порізати соломкою. Цибулю порізати півкільцями і обсмажити на раст. маслі. Морква нарізати соломкою, обсмажити до напівготовності. Нарізані курячі шлунки покласти в моркву з цибулею, додати лимонний сік і соєвий соус, чорний мелений перець, ...
    Читати далі

  • Полум'яний пиріг (Flammkuchen)

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    борошно, воду, масло і сіль замісити. Тісто повинне вийти еластичним, але не липнути до рук. Розкачати дуже тонкий корж. Крем фреш перемішати з ложкою вершків і змастити коржик. Зверху посипати дрібно нарізаною цибулею і беконом. Випікати хвилин 15 в прогрітій духовці на 200градусов
    Читати далі

  • Фаршировані печериці

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Печериці вимити й обсушити. Акуратно видалити ніжки, щоб не пошкодити капелюшки. Викласти капелюшки в змащену маслом форму для запікання або деко і злегка посолити їх усередині. Приготувати начинку: Цибулю порізати дрібно. Ніжки грибів посікти. Сир натерти на середній тертці. Лук обсмажити на оливковій олії ~ 2-3 хвилини. Потім додати ніжки ...
    Читати далі

  • Салат "Соняшник" (так роблю я)

    Салати  /  Інші салати

    Всі укладати шарами: 1. Куряче м'ясо дрібно порізати 2. Смажені з цибулею гриби 3. Сир на тертці 4. Мариновані огірки дрібно порізати 5. Яєчний білок покришити подрібніше 6. Жовтки покришити дрібно 7. Кукурудза зверху посипаємо дрібно порізаними маслинами. Всі шари, крім 6 і 7 промазати майонезом
    Читати далі

  • САЛАТ-ТОРТ = ДЛЯ ЛЮБИМОГО =

    Салати  /  Інші салати

    Грудку відварити в підсоленій воді. Порізати дрібною соломкою. Гриби порізати не дуже дрібно і обсмажити разом з цибулею. Частина маслин порізати уздовж, потім тонкими полукружкамі. Частина для прикраси залишити. Жовтки відокремити від білків (в кінці приготування потерти окремо на дрібній тертці). На тарілці чайною ложкою зробити форму серця, повністю ...
    Читати далі

  • Першотравнева закуска "Нічний дозор".

    Інші  /  Інші рецепти

    Відварюємо картоплю. Смажимо сало з кропивою. Викладаємо в глиняний горщик картоплю .. Заливаємо салом з кропивою. Оселедець атлантичну без луски, звільняємо від кишок і зябер. Крупно її ріжемо і на тарілочку. Посипаємо її зеленою цибулею. Сало крупно нарізаємо і кладемо поряд часничок і червоний лук. Горілку розливаємо по стопках.
    Читати далі