Ми рекомендуємо

  • Пісочне печиво з семоліни від Джеймі Олівера

    Десерти  /  Печиво  /  Пісочне печиво

    Борошно просіяти, додати семоліна "Мистрал", цукор, сіль, нарізане вершкове масло кімнатної температури. Розтерти всі інгредієнти в крихту. Додати цедру і сік лимона. Замісити м'яке еластичне тісто. Накрити харчовою плівкою. Поставити на 20 хвилин у холодильник. Тісто розкачати висотою 1 см (в оригіналі 2 см). Видавити формочкою печиво ....
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • сирний рулет (варіант)

    Закуски  /  З сиру і яєць

    Сирки натерти на тертці Яйця збити в процесорі або блендері добре збити яйця, сирки і майонез Викласти на деко, застелене папером для випічки, добре промазати рослинним маслом Випікати при 180С до приємного золотисто-корічнегого кольору Філе попустити через м'ясорубку разом з обсмаженою цибулею Рулет вийняти і трохи остудити ...
    Читати далі

  • Капустяне листя з рисом і грибами. (Дуель)

    Інші  /  Інші рецепти

    На Русі в давні часи дуже строго дотримували пост. Капустяне листя з рисом і грибами - просте і дуже смачна страва. Спочатку взяти капустяне листя, покласти в каструлю, залити окропом, накрити кришкою і залишити до повного охолодження - до готовності капусти. У цей час займемося начинкою. Взяти рис, відварити до готовності в підсоленій ...
    Читати далі

  • М'ясна солянка

    Перші страви  /  Інші супи

    Якщо огірки великі з твердою кожіцец, то її потрібно зняти. Цибулю і огірки нарізати квадратиками. Лук смажити майже до готовності, додати томатну пасту і тушкувати ще 10 хв. Огірки скласти в каструлю, налити трішки води (близько склянки), накрити кришкою і поставити тушкується на 10-15 хв. Перемішати з цибулею. У мене така велика кількість, тому ...
    Читати далі

  • Фаршировані курячі крила

    Закуски  /  М'ясні

    Нарізаємо дрібно гриби і обсмажуємо з цибулею, сіль перець за смаком. Дати охолонути Відокремлюємо акуратно м'ясо від кісток, не пошкодивши шкіру, фото погано не зробив. все що не рівно залишається скраю обрізати ... Дрібно посікти і обсмажити з часником, сіль перець за смаком. Дати охолонути. Ось такі "мізинчик"))) так знайомі їх прозвали у мене вийшли, посипати приправою ... дати ...
    Читати далі

  • цибулю в ніжний обіймах бекону

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Так хотілося повипендріваться і вирішила я зробити фарширований лук. У цей час у мене запікалися курячі ніжки - вони в следущем рецепті. Зварила цибулю в підсоленій воді. Лук охолов, відрізала у нього верх і витягла майже всі колечка. Нарізала їх і додала маслецо вершкового і трохи підсмажила, та задумалася, а що далі? До цього часу у мене ...
    Читати далі

  • Рагу з баранини з квасолею і овочами

    Другі страви  /  Рагу  /  Рагу з баранини

    Квасолю замочити на ніч, після чого відварити (без солі). У глибокій сковороді на рослинному маслі обсмажити нарізану невеликими шматочками баранину до утворення золотистої скоринки. Цибулю нарізати невеликими шматочками, часник крупно порубати і додати до м'яса, обсмажити до придбання цибулею золотистого відтінку, залити літром гарячої води, ...
    Читати далі

  • Форель в лаваші

    Другі страви  /  Страви з риби

    Рибу помити, почистити, випатрати, видалити голови, хвости і плавники. Посолити і поперчити з усіх боків і всередині. Цибулю нарізати півкільцями. Зелень дрібно посікти. Лимон нарізати півкільцями. На столі розстелити лаваш і злегка змастити сметаною або майонезом. На край викласти трохи цибулі, лимона, зелені. На цю справу викласти рибку і тим ...
    Читати далі

  • Салат з авокадо, помідорів і моркви.

    Салати  /  Салат з овочів

    Лимонний соус: Обсмажити на сухій сковорідці кмин і коріандр. Перемішати лимонний сік, оливкова олія і йогурт. Змішати з прянощами, цедрою і зеленню. Приправити сіллю і перцем. Салат порвати руками. Помідори порізати часточками, авокадо часточками. Морквину натерти на крупній тертці. Перемішати все і полити соусом. Зверху посипати дрібно порізаним зеленим ...
    Читати далі

  • Кета в тісті з пива

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Рибу відокремити від кісток, і шкіри, нарізати на шматки і перемішати з сіллю і рубаним луком. Тісто на 400 м риби: Борошно, сіль, цукор, жовток, пиво - добре розмішати. Збити білок до піни і потіхотьку вливати в тісто розмішуючи. Шматки риби вмочати в тісто і смажити на сковороді на рослинному маслі.
    Читати далі

  • Гречнік з грибами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Посмажити гриби з цибулею на олії. Зварити розсипчасту гречку, перемішати з грибами, додати вершкове масло, охолодити. Додати 2 яйця, добре перемішати, викласти у форму для запікання, змастити сумішшю сметани і яєць, посипати сиром і запекти в духовці - 30 хвилин / 175 градусів
    Читати далі

  • Гарбузовий суп

    Перші страви  /  Інші супи

    Зрізати "кришку" з гарбуза, видалити насіння і м'якоть. Звільнилася м'якоть і імбир нарізати, подрібнити цибулю і часник, смажити все в рослинному маслі 10 хвилин. Додати цукор, бульйон, вино і варити 30 хвилин. Зробити пюре. Влити вершки, довести до кипіння і приправити спеціями. Нарізати порей кільцями і пасерувати в вершковому маслі. Подавати ...
    Читати далі

  • Юшка по-японськи

    Перші страви  /  Інші супи

    Червону рибу натирають сіллю і залишають на 5 хв. Потім її промивають, обсушують і нарізають шматочками. Після цього нагрівають курячий або яловичий бульйон, додають соєвий соус і саке, доводять до кипіння, кладуть рибу, через 1 хв виймають. Прикрашають зеленою цибулею і шматочками лимона.
    Читати далі

  • Кожепок

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Горох відварити. Коли буде готовий воду злити і відкинути його на сито. Цибулю подрібнити і спасерувати на вершковому маслі. Горох потовкти і з'єднати з цибулею. Додати в пюре розтоплене вершкове масло 1 ч. Л. дочекатися коли охолоне і сформувати кульки. Обваляти їх у борошні і швидко обсмажити на розігрітій сковороді. Можна подавати як в теплими, ...
    Читати далі

  • Піца

    Інші  /  Інші рецепти

    Молоко підігріти, розвести в ньому дріжджі і цукор. Взяти велику миску, просіяти борошно, додати розведені дріжджі і розтоплене масло, замісити тісто і поставити в тепле місце. Тісто має підійти 2 рази. Для начинки: фарш обсмажити. Цибулю нарізати дрібно і теж обсмажити. Всі інші інгредієнти ріжуться дрібно і на розсуд господині (хто як ...
    Читати далі

  • Тефтелі з кольоровою капустою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Беремо фарш, приблизно грам 700, я як завжди свинячий, ну, а хто любить телятінку- буде теж дуже смачно. Змішаємо його з дрібно порізаною цибулею, потім додаємо приблизно стакан, щільно утрамбованої, дрібно розібраної, сирої цвітної капусти, солимо, перчимо і ретельно перемішуємо, додаю майже завжди просту водичку (але якщо є під рукою вершки, ...
    Читати далі

  • Сонячний хліб!

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    Дріжджі змішати з борошном, влити тепле молоко, додати цукор, добре перемішати і залишити в теплому місці хв на 20. У цей час гарбуз дрібно порізати, залити водою, не багато, і потомить до м'якості, потім проблендеріть і трохи остудити. У підійшла опару додати розтоплене і трохи остигле масло, Пюріровать гарбуз, сіль і просіяне борошно. Тісто ...
    Читати далі

  • Курка з грибами в горіховому соусі

    Другі страви  /  Печеня  /  Печеня з грибами

    Курку обробляв, на порційні шматки. Якщо вам подобається тільки філе, використовуйте його. Мені подобаються верхні стегна (карбонати), я використовую їх. Часник і імбир потерти на дрібній тертці, перець очистити від насіння (або не очищати), дрібно порізати. Змішати з грецьким йогуртом. Цією сумішшю масажувати курячі шматки, залишити для просочення мінімумна ...
    Читати далі

  • Гороховий бісквіт

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Цибулину чистимо. Сало, шинку і цибулину ріжемо як можна дрібніше. Сало розтоплюємо на сковорідці, додаємо цибулю і шинку і обсмажуємо до рум'яності (хвилин 5). Викладаємо на серветку, щоб вбрався зайвий жир. Відкладаємо 1 ст. л. піджарки. Яйця (кімнатної температури) збиваємо з сіллю на високих оборотах хвилин 5-7, маса повинна збільшитися ...
    Читати далі

  • М'ясний паштет з грибами і Брі (скажімо немає ковбасі)

    Закуски

    на добре розігрітій сковороді з невеликою кількістю рослинної олії обсмажуємо фарш, періодично помішуючи, поки він стане коричневого кольору, знімаємо з вогню На добре розігрітій сковороді, з додаванням рослинної олії, обсмажуємо очищений, дрібно нарізану цибулю з хвилину, додаємо до нього очищені, дрібно нарізані шампіньониі ...
    Читати далі

  • короп 3 в 1

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У мене вийшло блюдо, яке включає в себе 3 рецепта. Тому й 3 в 1. ----------------- Приготування коропа: Карпа почистити, випатрати, видалити зябра Лук очистити і нарізати півкільцями Злегка обсмажити на олії Додати вино (не все, трохи залишити) Додати сіль, спеції і керрі за смаком Трохи притушити, тільки щоб став ...
    Читати далі