Ми рекомендуємо

Ви шукали: пахлава

  • Пахлава (Варіант)

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Трохи молока розігріти до кімнатної температури, додати дріжджі, розчинити їх у молоці. Додати немног цукру, борошна так, щоб вийшла не дуже рідка або не дуже тверда маса. Покласти в тепле місце, поки маси не стане в 3-4 разів більше. Це опара. Розтопити масло і додайте в кінці залишилося молоко. Остудіть до кімнатної температури ....
    Читати далі

  • «Пахлава» з витяжного тіста

    Вироби з тіста  /  Печиво та інша дрібна випічка


    Читати далі

  • Тістечка-пахлава "ЖАСМІНКІ"

    Вироби з тіста  /  Печиво та інша дрібна випічка

    У мисці змішати борошно, сіль, в центрі зробити ямку, додати розтоплене і охолоджене масло, розмішати, потім поступово вливаючи воду, замісити однорідне, гладке тісто. Накрити плівкою і залишити відпочивати при кімнатній температурі хв 15. Змішати мигдальний порошок, цукрову пудру, цедру лимона і яйця. З отриманої маси сформувати кульки (як "Рафаелло") ....
    Читати далі

  • Пахлава "відірвуть з руками"

    Десерти  /  Інші десерти

    Справа була ввечері, робити було нічого. Мій допитливий розум буравили думки про те з чого і як зроблена лежача переді мною пахлава з супермаркету, куплена за непристойно великі для даного екземплярчик гроші. У попі тоесть в розумі заграло почуття експерементатором. А саме .. Розділила кіллограмм тіста на дві частини. Одну злегка розкотила до Діамет ...
    Читати далі

  • баклава, вона ж пахлава

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    У ємність на дно розкладаємо тісто листик по-листку. Між ними на кожні 2-3 - мелені волоські горіхи змішані з корицею і родзинками. Нарізуєте по діагоналі або як завгодно. На сковороді змішуєте вершкове і оливкове масло і нагріваєте до закіпенія. Виливаєте на баклаву і печете до золотистого кольору. Як тільки охолоне, заливаєте гарячим ...
    Читати далі

  • Пахлава - вкуснейшее східне ласощі / дуель

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    Рецепт дуже простий! Для тіста змішаємо 3 жовтки, 200 гр. м'якого маргарину і 500 гр. сметани (будь-якої жирності), в якій погасимо соду. Потім поступово почнемо додавати просіяне борошно. Тісто має вийти дуже м'яким і приємним на дотик :) Тепер дамо йому трохи відпочити, а тим часом приготуємо начинку. Для цього горішки порубаємо ...
    Читати далі

  • Пахлава по-студентському

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Тітка привезла гостинець - волоські горіхи. Вони самі по собі дуже смачні, але захотілося чогось незвичайного. Ось я і вирішила приготувати пахлаву, оскільки на стипендію шафрану і вершкового масла не накупиш, пропоную Вам свій економ - рецепт пахлави. Повинна сказати, що вийшло дуже смачно і за східним ароматно. І так, почнемо :) У тепленькому ...
    Читати далі

  • Казанська пахлава

    Вироби з тіста  /  Печиво та інша дрібна випічка

    1. Підігріти молоко, перемішати з маслом. Додати яйця, сіль, дріжджі. Просіяти борошно і замісити м'яке еластичне тісто. Готове тісто залишити в теплому місці на 1-2 години. 2. У цей час можна зайнятися начинкою. Волоські горіхи злегка прожарити і почистити від зайвої лушпиння і сміття. Перемішати з цукром, ваніліном і шафраном і подрібнити у блендері ....
    Читати далі

  • Пахлава Ліванська (Baklawa)

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Усі аркуші змастити розтопленим вершковим маслом, складаючи один на інший - ретельно промазуючи Для начинки мигдаль змішати з цукром і 2 ст л вершкового масла З аркушів нарізати квадрати 7х7 см У середину кладемо кульку з начинки і притискаємо до неї кути - як пірамідку. Якщо листи змазані добре, то і все відмінно тримається Випікаємо в розігрітій ...
    Читати далі

  • тістечко Пахлава

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    замісити тісто без маргарину, розділити на 3ч. розм'якшений маргарин теж розділити на 3ч. тісто розкачати намазати маргарин, скласти як листкове тісто, повторити так 3раза. всі 3 розкачати, одну спекти / 200градусов /. білки збити з цукром і перемішати з горіхами ікоріцей. у форму покласти розкатаний пласт, намазати начинкою, зверху спечений лист ...
    Читати далі

  • пахлава або щось на зразок

    Інші  /  Інші рецепти

    Заздалегідь перебрати, вимити, обсушити родзинки. Горіхи ложим в пакет поліетиленовий, щільніше і молоточком для отбивних розбиваємо горішки в крихту. Тепер тісто: борошно висипати в глибокий посуд і перетерти з маслом в крихту, зробити ямочку туди сметану + сіль, сода + 4 жовтки + 100мл. водички кип'яченої (білки в холодильник). Замісити тісто, воно повинно вийде ...
    Читати далі

  • Пахлава з фісташками

    Інші  /  Інші рецепти

    Тісто ділимо на три однакових за довжиною частини (перша повинна бути товстіший залишуся, я розділила спочатку на 2, а потім другу розділила навпіл і розкотила до розмірів першої частини) Готуємо начинку: перемішайте подрібнені в блендері фісташки з цукром і корицею. Зажіте духовку, змастіть деко олією, покладіть першу частину тіста (товстіший), ...
    Читати далі

  • Пахлава "дамські пальчики". (baklava fingers)

    Вироби з тіста  /  Печиво та інша дрібна випічка

    Для начинки - змішати всі складові. На, змащеній маслом, робочої поверхні (стіл, розд. Дошка або харчова плівка) - Растеліть лист тіста філо і змастити його (пензликом) маслом. Решту тіста тримати під вологим рушником. Розрізати на прямоугольнікі- 12На 25 см. Скласти краї тіста по довжині, до центру. На один (трохи розгорнутий) кінець кожного ...
    Читати далі

  • Пахлава по-бакинських

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Збити масло, яйця, борошна та молока замісити тісто. Поставити підходити. Залежно від виду горіхів - мигдаль і фундук обшпарити, очистити від шкірки, підсушити і стовкти, волоські горіхи можна стовкти без підготовки. У результаті повинна вийти або гладка маса, або маса, крупинки якої за розміром відповідають цукровому піску. Горіхи ...
    Читати далі

  • Пахлава з апельсинами. Дуель

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Сироп: У каструлю налийте воду і апельсиновий сік, додайте цукор. Все перемішайте, доведіть до кипіння. Потім зменшіть вогонь до мінімуму і варіть 10 хвилин. Пахлава: У велику каструлю налийте води так, що б опущені апельсини вільно плавали. Варіть апельсини протягом 45-50 хвилин. Злийте воду, апельсинів дайте охолонути. Потім розріжте ...
    Читати далі

  • пахлава з листкового тіста (варіант)

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Розморозити тісто. Розтопити масло. Змастити масло невеликою кількістю масла. Горіхи подрібнити (я перекрутила через м'ясорубку), змішати з цукровою пудрою і корицею. Тісто розкачувати за розміром форми дуже тонкими пластинами (товщиною буквально 1 мм, щоб вони майже просвічувалися). У формі скласти один на друними 5 пластин тіста, кожен з одного ...
    Читати далі

  • Пахлаву (як готує моя мама)

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Замісити тісто, поставити на 2-3 години в тепле місце. Розкачати на 10 пластів, перший і останній краще товстіший. Викладати шари на деко, прослаівая горіхами з цукром. Горіхи попередньо подрібнити у блендері і змішати з цукром. Верхній шар змастити жовтком, змішаним з шафраном. Поставити в розігріту духовку на 10 хв при 180 градусах ....
    Читати далі

  • Тістечка-пахлаву (ще один варіант)

    Вироби з тіста  /  Печиво та інша дрібна випічка


    Читати далі

  • Пиріг "пахлава" - тістечко для внучки.

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    ТІСТО. Відокремити білки від жовтків. Борошно просіяти з розпушувачем. М'яке масло збити до пишноти з цукром, додати жовтки, сметану і борошно з розпушувачем. Тісто розділити на дві рівні частини і прибрати в холодильник на 20 хвилин. НАЧИНКА. Горіхи подрібнити в процесорі, додати кардамон. Білки збити до збільшення в 3-4 рази і легких піків. Продовжуючи ...
    Читати далі

  • Пахлава з східного базару

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Тісто розморозила, (вийняла за 5:00 до готування). Вершкове масло розтопила на паровій бані, прибрала в бік щоб охололо. Перемолола горіхи в блендері і змішала з цукровою пудрою. Я люблю і рекомендую всім середній помел (сильно не кришите). Укладаємо тісто: перераховано листи тіста і розділила їх на дві частини, щоб тісто не підсихало накрила ...
    Читати далі