Ми рекомендуємо

Ви шукали: хала

  • Салат "Смачний" (заготівля на зиму)

    Закуски  /  Соління й маринади

    Готуємо овочі: миємо, чистимо, режим. Лук півкільцями, огірки четвертинками - не товста, перець соломкою, помідори не великими шматочками. Змішати інгредієнти для розсолу і закип'ятити. Закипіло - кидаємо цибулю, кип'ятимо - 5 хв. Далі огірки кип'ятимо 5 хв, перець кип'ятимо 5 хв, помідори кип'ятимо 5 хв. Гарячий салат розкладаємо в ...
    Читати далі

  • Ватрушки "Весела абетка"

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    У теплому молоці розчинила вершкове масло, потім додала дріжджі, цукор, просіяне борошно, сіль і на 10 хвилин залишила. Все добре перемішала і замісила тісто. Потім накрила тісто кухонним рушником і залишила в теплому місці до збільшення об'єму. Дала тісту підійти два рази, між підходами тісто акуратно обминути руками. Потім з тіста ясделала ...
    Читати далі

  • Печиво "Ялинки Елітні"

    Вироби з тіста  /  Печиво та інша дрібна випічка

    Просіяти борошно і змішати з сіллю В окремій мисці збити масло до стану крему (приблизно 3 хвилини) додати чай матчу і збивати поки крем придбає гарний зелений вигляд, потім продовжуючи збивати вводимо в суміш по чуть-чуть весь цукор, і збиваємо до легкої і повітряної консистенції крему. Потім частинами вводимо в крем борошно і дуже добре вимішуємо ...
    Читати далі

  • Капустяний дріжджовий пиріг

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Дріжджі змішати з дрібкою цукру і розвести в невеликій кількості теплої води або молока. Відставити на 5 хвилин. Яйця розтерти з цукром, додати до них розтоплене вершкове масло, трохи піднялися шапочкою дріжджі, сметану, погашену соду, сіль. Все добре перемішати до однорідної консистенції. Поступово додаючи просіяне борошно, замесітьмягкое ...
    Читати далі

  • Помідори по-Кузнецовськ

    Закуски  /  Інші заготовки

    Рецепт дан з розрахунку на 3-х літр банку: на дно стерелізованной банки укладаємо 1 солодкий перець нарізану часточками й цілі помидорки, заливаємо окропом даємо постояти хвилин 10, воду зливаємо, в банку з помідорами додаємо цукор-6 стіл. ложок, соль- 2,5 стіл. ложок, заливаємо окропом, додаємо 3 стіл. ложкі- 6% укскуса і баночку закочує ....
    Читати далі

  • салат "Переможець"

    Салати  /  Інші салати

    Печінка через м'ясорубку. Яйця збити з молоком, додати печінку, борошно, сіль, перець. З суміші випекти млинчики. Млинці нарізати соломкою і змішати з морською капустою. додати майонез. Салату дати трохи просочитися.
    Читати далі

  • Відкритий пиріг з капустою і яйцями (мій варіант)

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Розчинити дріжджі з цукром в теплому молоці, додати просіяне борошно, сіль, замісити тісто. Прибрати на годину в тепле місце. Капусту шаткуємо і тушкуємо, додаємо паприку (за буженинам для кольору), сіль, часник. перець. У остигнула капусту додаємо різані вар. яйця, зел. лук, укром. Ріпчасту цибулю і сало нарізаємо кубиками і смажимо до зол. кольори. Нарізаємо помідори ...
    Читати далі

  • печиво домашнє

    Вироби з тіста  /  Печиво та інша дрібна випічка

    Всі складові тіста змішати. Якщо тісто дуже круте, додати ще трохи води. Розділити тісто на 8 шматків. Кожен шматок розкачати не надто тонко, покласти на нього фінікове повидло або змастити яким-небудь іншим. За буженинам посипати мелкопорубленной горіхами і згорнути рулетом. Перекласти рулети на деко, застелене силіконовим килимком ...
    Читати далі

  • салат "Коли-небудь весна настане?"

    Салати  /  Салат з кукурудзою  /  Салат з капустою і кукурудзою

    Капусту шаткуємо, солимо, скроплюємо лимонним соком і трохи віджимаємо, щоб дала сік. Цибулю ріжемо півкільцями і обдаємо окропом, щоб пішла гіркота. Змішуючи цибулю, капусту, додаємо нарізану зелень, кукурудзу, огірок, заправляємо рослинною олією.
    Читати далі

  • Кисло-солодка свининка

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Обсмажити цибулю, додати свинину, нарізану шматочками, протушкувати. Додати сік, соус, оцет, горіхи і довести до готовності. Наприкінці додати розчинений в полстакане води крохмаль. Смачного!
    Читати далі

  • Ватрушки "Love is ..."

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    У теплому молоці розчинила вершкове масло. Потім додала дріжджі, цукор, просіяне борошно, сіль і на 10 хвилин залишила. Все добре перемішала і замісила тісто. Все добре перемішала і замісила тісто. Дала тісту підійти два рази, між підходами тісто акуратно обминути руками. Потім з тіста зліпила невеликі кульки, виклала на застелений папером ...
    Читати далі

  • "теплий листопад"

    Салати  /  Інші салати

    капусту дрібно пошінковать, посолити і перетерти руками, щоб дала сік, моркву та гарбуз (свіжу!), потерти на тертці, цибулю обсмажити разом з грибами, остудити і з'єднати разом з овочами, додати рубану петрушку, перемішати, і заправити майонезом або оливковою олією .
    Читати далі

  • Гриссини з базиліком

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    Подрібнила в блендері базилік з часником. Замісити тісто з 25 г свіжих дріжджів, 1 склянки теплої води, 1 ст. л. оливкової олії, 1 ч. л. солі, 1 яйця, і близько 400г борошна. Додала базилік з часником в тісто, замісила в однорідну масу. Дала підійти півгодини, знову вимісити. Розкачати тісто, нарізала тонкі смужки. Шматочки розкотила ...
    Читати далі

  • Салат "Шарлотка"

    Салати  /  Інші салати

    Яйця розбовтати виделкою з сіллю, содою і борошном. Сковороду поставити на середній вогонь, злегка змастити маслом і вилити половину яєчної маси. Коли нижня сторона обжарится, млинець перевернути. Готовий млинчик викласти на тарілку (сторона, яка обсмажувалася першою, повинна виявитися внизу). На сковороду вилити яєчну масу і випечьвторой ...
    Читати далі

  • Райдужна форель на цибулевої "грядці".

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Форель почистити, помити і серветкою просушити. Цибулю порізати на полуколечкамі і обсмажити на ростить. маслі. Цибуля повинен бути золотистого кольору, але не повинен бути твердим. Готову цибулю заправити спеціями: сіль, перець білий, куркума, паприка-порошок, лаврушку. На протвень покласти фольгу, (щоб легше було пізніше помити духів. Лист) смажена цибуля ...
    Читати далі

  • Фунчоза з креветками

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Приготувати локшину: залити окропом на 3 хвилини, злегка посолити, відкинути на друшляк і ще раз залити холодною водою на 1мінуту, знову на друшляк, дати стекти і змішати з зеленою цибулею. Розігріти в маленькій сковороді масло злегка обсмажити дрібно нарізаний часник, додати креветки і соєвий соус, перемішати, дати закипіти, вимкнути. (Креветки ...
    Читати далі

  • Фаршировані кольрабі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Спосіб приготування: Відокремити маленькі зелені листя, дрібно нарубати їх і відкласти. Покласти капусту в киплячу підсолену воду і варити 20 хвилин, потім остудити. Відміряти 1/2 чашки бульйону. Зрізати верхівку з кожного качана, вийняти м'якоть. Дрібно нарубати її. Розігріти духовку до 200 градусів. Розмочити булочку в холодній воді і віджати її ....
    Читати далі

  • Рибно-місний дует

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Пангасіус в брикетах трохи розморожуємо при кімнатній температурі і ріжемо дрібно кубиками. Свинину ріжемо так само. Цибулю ріжемо дрібно і заливаємо окропом (щоб пішла гіркота). Пангасіус, м'ясо і цибулю перемішуємо, додаємо спеції за смаком. Потім додаємо яйця, сметану, борошно і дрібно нарізану зелень в цю рибно-м'ясну суміш і добре перемішуємо ....
    Читати далі