Ми рекомендуємо

  • Семіфредо.

    Десерти  /  Інші десерти

    1. Фісташки порубати у велику крихту. Малину вимити, обсушити. 2. Білки збити в міцну піну. 3. В іншій чашці збити вершки в пишний крем. 4. Окремо збити жовтки з цукром до світлого кольору. 5. З'єднати жовтки з вершками, акуратно ввести білки. Потім додати фісташки і малину. Акуратно перемішати. 6. Отриману масу вилити вформе ....
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • ЧАКЛУНИ-деруни з начинкою

    Інші  /  Інші рецепти

    Приготувати масу для дерунів: натерти картоплю на дрібній тертці або подрібнити в кухонному комбайні, додати сіль, 1-2 яйця, борошно, можна разом з картоплею подрібнити цибулину. Фарш пропустити через м'ясорубку разом з цибулею, додати сіль або приправу, трохи водички. Якщо фарш робите самі, то м'ясо двічі пропустити через м'ясорубку з дрібними гратами, другий ...
    Читати далі

  • Террін з морських риб з вершково-гірчичним соусом

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Подрібнюємо філе риб, окремо, зручним для Вас способом, мені зручно в подрібнювачі, який одночасно збиває масу. У білий фарш кладемо яйце, половину упаковки (60 гр.) Йогурту, дрібно порубані зелені оливки з анчоусами, перець, сіль, соус Уочестер. У червоний фарш кладемо яйце, другу половину упаковки йогурту, дрібно порубані чорні ...
    Читати далі

  • Ніжні, соковиті котлети з грибами і вершково-грибним соусом

    Другі страви  /  Котлети  /  Котлети з грибами

    Гриби помити, обсушити і подрібнити у блендері до великої крихти. Лук теж подрібнити у блендері, але до стану каші. Половину грибів додати разом з цибулею в фарш, вбити яйце, посолити поперчити за смаком і ретельно вимішати фарш. З фаршу сформувати котлети. Підготувати панірувальну вулицю. Взяти три невеликі ємності або тарілки, в ...
    Читати далі

  • Жюльєн з печерицями, шинкою і паприкою

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Печериці порізати тонкими пластинками, паприку нарізати соломкою якомога тонше, шинку кубиками. Цибулю порізати кубиками і підсмажити з невеликою кількістю оливкової олії. Потім додати до цибулі печериці та паприку і згасити, поки не випаруватися зайва волога. Приготувати соус бешамель. Головна трудність в приготуванні соусу складається ...
    Читати далі

  • М'ясний пиріжок

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Приправити фарш сіллю і спеціями, додати яйця. Добре перемішати. Очищену картоплю нарізати кружечками Нашаткувати цибулю кільцями Укладаємо у форму шарами: - цибуля, добре розподіливши його по дну - на цибулю викладаємо шар фаршу - на фарш укладаємо кружечки картоплі, - на картоплю знову шар фаршу - на фарш знову картопля ...
    Читати далі

  • Торт бутербродний

    Інші  /  Інші рецепти

    Для маси з шинки наріжте 1 яйце з ветной, додайте 20 г масла, половину гірчиці сіль, перець і розітріть. Для маси з сиру 1 яйце і сир протріть додайте 30 г масла, гірчицю і перемішайте. Зріжте у хліба кірку, відріжте коло товщиною 1,5 см і намажте маслом, що залишилося. Намітьте п'ять кіл. Перший посипте рубаним зеленим луком. Наступний ...
    Читати далі

  • Конвертики з баклажанів з м'ясом

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Соус. Морква вимити, очистити і натерти на середній тертці. Ріпчасту цибулю і часник очистити і дрібно порубати. Помідори вимити, надрізати навхрест, опустити на 30 секунд в киплячу воду, відкинути на друшляк і зняти шкіру. М'якоть дрібно нарізати. Розігріти на сковороді 1 ст. ложку оливкової олії і підрум'янити 1/2 цибулі, 1/2 часнику і морквину. Додати ...
    Читати далі

  • "Два плюс Три"

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    У мене не вистачає часу, ось я і вирішила піти легким шляху;) Приготувати все в горщиках, догодити всім! Врахувала смаки і предподченія. І так приступимо: Сначало потрібно зварити м'ясо (з чер. Перцем, цибулею, часником), у мене баранина, значить варимо одна годинку, потім вона дійде в горщиках. Беремо два великі горщика і три маленьких. Перший пішов: капуста + часник + м'ясо + перець + зелень (по ...
    Читати далі

  • Овочі а-ля Лазанья

    Інші  /  Інші рецепти

    Для цієї "лазаньї" нам знадобитися підготувати 2 види фаршу: Для першого овочевого фаршу вимиті баклажан і яблука (попередньо очищені від насіння) укладаємо на деко і відправляємо в розігріту до 180 С духовку на хвилин 20-30 до м'якості. Даємо яблукам і баклажанчіка трохи охолонути, знімаємо з них шкірку і перекручуємо їх з 1/3 цибулі, ченоком, ...
    Читати далі

  • Салат-коктейль «Острів скарбів» або піратський Новий рік

    Салати  /  Салат із сьомгою  /  Салат із сьомгою слабосоленої

    Коктейль з морепродуктами я розібрала, скип'ятила воду, посолила, першими зварила восьминогів не більш 1 хвилини, щоб не стали твердими. Потім кільця кальмарів - хвилини 2-3 не більш. А потім додала ще солі, 3 ст. л. винного оцту, чорний перчик і закинула туди мідії, їх можна поварити хвилин 10, вони просочаться і стануть дуже смачними ....
    Читати далі

  • Салат Курочка ряба

    Салати  /  Інші салати

    Салат укладається шарами (можна в роз'ємну форму для торта, потім її зняти і вийде як тортик). 1 шар - варена картопля потерти в тертку, трохи посолити і змастити майонезом 2 шар - гриби, посмажені з цибулею (можна шампіньйони) 3 шар - відварну грудку порізати дрібно, майонез 4 шар - яйця 5 шар - 1/2 банки кукурудзи 6 шар - опять ...
    Читати далі

  • Млинці з яловичим легким

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Легке помити, розрізати на невеликі шматки і відварити в підсоленій воді хвилин 30. Воду злити, прокрутити на м'ясорубці цибулю і обсмажити на сковороді. Поки цибуля смажиться, легке теж прокрутити на м'ясорубці, останньою прокрутити картоплю і все змішати з цибулею на сковороді. Потім підлити водички і тушкувати хвилин 40. Потім додати приправи за смаком, яйця дрібно ...
    Читати далі

  • Сочевичний суп

    Перші страви  /  Інші супи

    На дні каструльки в рослинному маслі обсмажити до золотистої скоринки нарізану тонкими кільцями цибулю і натерту на крупній тертці моркву. Додати томатну пасту за смаком. Додати трохи води, зменшити вогонь, накрити кришкою і тушкувати хвилин 5. У каструлю з цибулею, морквою і томатною пастою залити окріп, а потім відразу ж всипати сочевицю ....
    Читати далі

  • Дует "Курячі ніжки і 4 рису в соусі"

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Курячу гомілку промити, обсушити, посолити, поперчити. Обсмажити на рослинному маслі. Лук очистити, порізати кільцями, обсмажити, додати в м'ясо. Перекласти м'ясо з цибулею в каструлю, влити 1/4 склянки води і тушкувати на слабкому вогні до тих пір, поки курячі ніжки не стануть м'якими. Поки м'ясо тушкується, зварити рис. У м'ясний соус додати паприку ....
    Читати далі

  • Судак в "шубці"

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Хотіла що-небудь приготувати до білого вина. І прийшла в голову ідея зробити щось типу суші - тільки з судаком. Потім поки я розморожувати холодильник - в голову прийшла зовсім інша ідея ...))) Філе судака я дрібно порізати і обсмажити з цибулею. Додала приправу для риби. Поки воно остигало - я зварила картоплю. Потовкла як на пюре. Пюре теж ...
    Читати далі

  • Курка без кісток з начинкою з квашеної капусти, тефтелек і копчених ковбасок. МЕГА смачно!

    Другі страви  /  Страви з птиці

    З курочки видалити кістки, я завжди обробляють таким чином відразу кілька курочок, обмазую їх сумішшю оливкової олії, солі і рукавичок і прибираю в морозилку, до запитання. Процес оброблення курки дуже простий і добре проілюстрований в цьому рецепті: http://smach.pp.ua/recipe/view/83041 або ж ви можете перейдете за цим посиланням: http://kyxarka.ru/news/1237.html. ..
    Читати далі

  • Рулет з оселедця закусочний.

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Цибулю і кріп дрібно нарізати, філе оселедця нарізати шматочками, ріпчаста цибуля теж дрібно нарізати, змішати з оселедцем, прибрати на час в сторонку. Розм'якшене вершкове масло збити міксером до пишноти (збивати не довго, хвилин 5), додати натерті на тертці яйця і дрібно нарізані огірки, все добре розмішати, посолити за смаком. Починаємо збирати рулет ....
    Читати далі

  • Роли з баклажанів з куркою і спагетті

    Закуски  /  Роли  /  Роли з куркою

    Отже! Тонко нарізаємо або шаткуємо уздовж баклажани, кладемо в друшляк і посипаємо сіллю. Залишаємо хв на 30. За цей час розігріваємо духовку. Ріжемо куряче філе уздовж на смужки, що б швидше пропеклося і щоб, потім було зручно з ним працювати, посипаємо сіллю, спеціями для «курчат тютюну» і медом. Гарненько втираємо все це в філе, загортаємо ...
    Читати далі

  • Запіканка "Снігова", неймовірно ніжна, рисова з грибами і курятиною

    Другі страви  /  Запіканка  /  Запіканка з рису

    Пропоную Вашій увазі ще одну запіканку, вельми шановану в нашій сім'ї. Ми запіканки взагалі дуже любимо (та це й помітно, вона, напевно, шоста у мене на сторінці), за дієтично (підходить і малюкам і хвороб), швидкість приготування і поглинання. Отже, в першу чергу варимо рис (іноді ліниво варити розсипний рис, для цих цілей ...
    Читати далі

  • Салат "Бангладеш плюс".

    Салати  /  Салат з тунцем  /  Салат з тунцем і рисом

    Рис відварити до готовності, злити воду і остудити. Яйце відварити круто, остудити в холодній воді і очистити від шкаралупи. З банки з молюсками злити масло (воно не знадобиться), а м'ясо дрібно нарізати. Масло з під тунця вилити в піалу, а сам тунець змішати з дрібно нарізаним трубачем. У масло додати цукровий пісок, сіль, суміш перців, сік ...
    Читати далі