Ми рекомендуємо

  • Торт «Ця ненавмисна позабута радість».

    Десерти  /  Торти

    1. Бісквіти готуємо за добу. Для горіхового бісквіта обробимо білки і жовтки. Збиваємо жовтки з цукром до збільшення маси в три рази і повного розчинення цукру. Просіваємо зверху суміш борошна, горіхів, манки і крохмалю. Збиваємо білки до м'яких піків, всипаємо пудру і ще трохи збиваємо. Розтоплюємо масло і виливаємо його по краях тіста ....
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Зрази картопляні з соусом з білих грибів

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Картоплю очистити, відварити до готовності. Зробити пюре, посолити, поперчити, додати крохмаль. Добре перемішати, щоб не клеїлась до рук. Обсмажити до золотистої скоринки. Приготувати соус з білих грибів. Для цього потрібно залити їх окропом. Дати постояти хвилин 15. Відварити хвилин 15-20. Порізати, обсмажити з цибулею. Влити вино, дати покипіти ....
    Читати далі

  • Картопляна запіканка з куркою і грибами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картопля (краще молодий) помити, почистити і відварити в підсоленій воді. Гарячий картопля пом'яти, додати вершки, вершкове масло і збити міксером (тоді пюре буде легше і смачніше), залишити остуджувати. Куряче філе відварити до готовності, прокрутити через м'ясорубку. Гриби розморозити та обсмажити на соняшниковій олії з цибулею. У гарячу ...
    Читати далі

  • Бастурма

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    М'ясо порізати кубиками крупно як для шашлику, укласти в каструлю, посипати перцем, рубаним цибулею, сіллю, додати оцет, лавровий лист, запашний перець. Все добре перемішати і витримати в холодильнику 2-3 дні. Мариноване м'ясо нанизати на шампури і смажити над розжареним вугіллям без полум'я (як шашлики), періодично перевертаючи. Тепер ...
    Читати далі

  • Чоловіча закусочка

    Салати  /  Інші салати

    smach.pp.ua/recipe/view/19491 Ідея перша салату від Ані. На м'ясорубці приготувати пасту, я готувала багато (зручно на хліб тонким шаром намазувати, як масло. Т. е. Це вже готова закуска. Сало 300-400г (без прошарку з тонкою шкіркою солоне) + 3-5 зубків часнику + спеції = перемолоти на м'ясорубці в густу масу. Відварити кальмар, порізати разом ...
    Читати далі

  • Курочка по-літньому

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Куряче філе нарізаємо невеликими брусочками, посипаємо перчиком білим, додаємо ст. ложку масла і залишаємо так на пару годинок. Розігріваємо трохи маслечка в сковорідці. Кидаємо туди курочку і швидко обсмажуємо з двох сторін. Нарізані середніми шматочками перець і помидорку кладемо до курочку, трохи даємо всім разом посмажитися (2-4 хв), ...
    Читати далі

  • курячі котлетки (тушковані)

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Взяти фарш, посолити, поперчити, дрібно нарізати 2 головки сирої цибулі, натерти 1 великий сиру картоплю, додати 1 сире яйце. Добре вимісити. Тим часом готуємо соус.4головкі цибулі кубиками ріжемо і тушкуємо до світло- золотистого кольору в соняшниковій олії. Після в казанок з цибулею додаємо води половину і нарізану моркву кружечками. Так само додаємо ...
    Читати далі

  • Рокіровочка вийшла з грибочками

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    Напекла я гірочку млинчиків, вряди назвала "Чіполіно" і зібралася зробити з них млинцевий пиріг з грибами. Але поки ходила на ринок за грибочками - млинці якось раптово скінчилися. Довелося варити супчик ... Отже: 1. Грибочки почистила, порізала, Страхувати в рослинному маслі з цибулею, морквою і коренем петрушки. 2. Налила води, довела до кипіння, ...
    Читати далі

  • "Салат райська ніжність".

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Помідори нарізати кружечками, викласти їх на блюдо посолити, поперчити і посипати зеленою цибулею. Шинку, огірки та яблука нарізати кубиками, додаємо горошок, змішуємо і вилажіваем на помідори. Майонез змішуємо з гірчицею і заливаємо їм салат. Зверху прикрашаємо тертим яйцем і зеленню. -------------------------------------------------- ---- ПРИЯТНОГО ...
    Читати далі

  • Салат з печінкою тріски, рисом і яблуком.

    Салати  /  Інші салати

    1. З печінки тріски злити масло, печінка нарізати невеликими шматочками. 2. Яйця нарізати кубиком, цибулю нарізати четвертинками кілець. 3. Яблуко нарізати слайсами. 4. Печінка з'єднати з рисом, цибулею і яйцем, заправити йогуртом, посолити поперчити за смаком. Подавати салат на яблучних платівках. Смачного!
    Читати далі

  • Оселедець в яблучній шубі

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Оселедець почистити, відокремити від кісток, нарізати дрібними шматочками, викласти на блюдо. Дрібно нарізати яблуко без шкірки, мариновані огірки і цибуля. До нарізаному додати цукор і оливкове масло. Влити сметану, перемішати, поперчити. Цією масою укрити оселедець. Прикрасити червоним меленим перцем і зеленою цибулею.
    Читати далі

  • млинці з пріпёком із зеленого лука і яйця

    Вироби з тіста  /  Млинці та оладки

    Для пріпёка відварити яйця круто, охолодити і дрібно порізати. Зелену цибулю дрібно нашаткувати. Яйця перемішати з зеленою цибулею. Змішати сіль, цукор, борошно. Яйця збити виделкою і перемішати з молоком. Постійно заважаючи влити молочно-яєчну суміш в суху і замісити тісто. У тісто додати 1 ст л рослинного масла і перемішати. Розігріти сковорідку ...
    Читати далі

  • Креветочная рибка в гірчичному соусі.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рибу відокремити від кістки і порізати на порційні шматки, укласти в глибоку форму посолити, поперчити, скропити лимонним соком. е Для соусу: цибулю дрібно порізати і прожарити на вершковому маслі до готовності, вилити вершки в сковороду з цибулею, додати мускатний горіх, ст. ложку гірчиці, посолити, поперчити (краще брати білий перець), покласти ...
    Читати далі

  • Гарячий салат з курки з грибами

    Салати  /  Салат з куркою  /  Теплий салат з куркою

    Куряче філе нарізати невеликими кубиками, обсмажити на оливковій олії. Окремо обсмажити нарізані скибочками шампіньйони з нарізаним півкільцями цибулею-пореєм .. До обсмаженою грибів додати філе, зцідженим від рідини квасоля, нарізану коліщатками кукурудзу. Перемішати, посолити за смаком,. додати кедрові горішки. Всі разом прогріти. Смачно ...
    Читати далі

  • Млинці з курячими потрошками

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Шлунки обсмажити закрити кришкою і згасити хвилин 20 Додати сердечка і тушкувати ще хвилин 10 Додати нарізані цибулю і моркву Додати сіль, перець і тушкувати ще 10 хвилин Готові потрошки пропустити через м'ясорубку з крупними гратами разом з цибулею, морквою і невеликою кількістю бульйону. Половину млинця намазати сумішшю Закрити другою половиною ...
    Читати далі

  • М'ясні маффіни з начинкою з камамбера

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Фарш ретельно змішати з подрібненою цибулею, яйцем і розмоченим у воді хлібом, посолити поперчити за смаком. Камамбер порізати на невеликі шматочки. Форми для маффінів наповнити наполовину фаршем, покласти в середину по шматочку камамбера і накрити фаршем, полотно притиснувши по краях, щоб уникнути витікання сиру з маффіни. Випікати маффіни ...
    Читати далі

  • Салат з рулетиками з копченого кальмара

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Кальмар порізати довгими широкими скибочками Рікотту змішати з лимонним соком, цедрою і різаним шніт-цибулею Мак залити окропом на 2 хвилини, злити і додати до Рікота Масу покласти в кондитерський мішок і видавити смужками на кальмари Кальмари загорнути в рулет Рулет порізати на смужки по 2 см Салат змішати з щупальцями, нашаткованими червоним ...
    Читати далі

  • Салат печінковий

    Салати  /  Інші салати

    Печінка порізати соломкою, цибулину нарізати кубиками і спасерувати, гриби обсмажити разом з цибулею Все змішати посолити, поперчити і заправити майонезом PS якщо є сушені білі гриби то розмочити і трохи відварити, далі див. Вище. З білими СЛАТ виходить духмяний і смачний .. Приємного апетиту!
    Читати далі

  • Ще один салатик з оселедчик.

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Цибулину порізати дуже тонкими півкільцями. Яблуко очистити і порізати соломкою. Змішати яблука з цибулею, посипати цукром (трохи). полити оцтом, накрити і залишити на 10 хвилин. Порізати очищену оселедець кубиками, додати разом з горошком і кукурудзою до цибулі з яблуками, полити олією і перемішати. І нехай трохи настоїться.
    Читати далі

  • Рис з морепродуктами

    Другі страви  /  Страви з морепродуктів

    Рис відварити до готовності. Лук обсмажити з морквою. Креветки відварити, очистити від панцира. Кальмари очистити від шкірки, відварити (мін.5). Мідії відварити. Всі морепродукти обсмажити з цибулею і морквою. Помідори нарізати кубиками і додати до морепродуктів. Викласти на блюдо готовий рис і зверху гіркою викласти морепродукти. Смачного!...
    Читати далі

  • Куряча печінка в гострому соусі

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Курячу печінку смажити на сильному вогні, на рослинному маслі, безперервно помішуючи, не більше 5хвилин. Стручок гіркого перцю очистити від насіння, нарубати і перемішати з дрібно нарізаною цибулею, потім обсмажити на олії, додати вершки, приправити сіллю і спеціями. Обсмажену печінку викласти в соус і тушкувати 2-3 хвилини.
    Читати далі