Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Млинці з кальмарами

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Приготувати млинці: з'єднати молоко і злегка збиті яйця, ввести в суміш борошно і збивати до однорідного стану. Випекти млинці. Кальмари очистити, проварити протягом 3 хвилин в киплячій воді. Потім порізати на маленькі шматочки, змішати з обсмаженою цибулею, звареними і порубаними яйцями. Посолити, поперчити, заправити майонезом. На середину ...
    Читати далі

  • Плетінка з м'ясом

    Вироби з тіста  /  Млинці та оладки

    1) Змішати борошно, крохмаль, сіль, цукор, додати яйця, перемішати. Акуратно перемішуючи віночком, влити молоко. Додати масло і вимішати до однорідності. Тісто виходить дуже рідке. Спекти тонкі млинчики. Зберегти гарячими. 2) М'ясо з цибулею прокрутити через м'ясорубку. Додати сіль, перець і обсмажити до готовності. 3) Візьміть 2 млинця і наріжте ...
    Читати далі

  • Свинячий пивно-кozelскій шашлик

    Закуски  /  М'ясні

    Свинину нарізати на шматки не дрібні (приблизно 4-5см); У м'ясо додати сіль і спеції - перемішати; Лук розрізати на товсті кільця; На м'ясо викласти цибулю, лавровий лист і залити пивом; Маринувати 2-5 годин; Нанизати на шампура м'ясо з цибулею, чергуючи жирне і пісне м'ясо; Смажити на підготовлених жарких вугіллі, часто перевертаючи і поливаючи м'ясо ...
    Читати далі

  • Запечені стейки сайди з овочами

    Другі страви  /  Страви з риби

    Стейки скропити лимонним соком, посипати з двох сторін приправою Айдіго "Американський гриль". Деко застелити фольгою, викласти стейки. Посипати цибулею, порізаною півкільцями і тертої на терці для корейських салатів морквою. Скропити оливковою олією. Додати буряк, порізану великими брусочками. Накрити фольгою і поставити в заздалегідь ...
    Читати далі

  • "Прожерлівая змія по дорозі з курника додому"

    Салати  /  Інші салати

    Картоплю натерти на буряковій тертці, змішати з дрібно порубаним луком і 2 ложками майонезу, можна поперчити і викласти цю суміш на тарілку у формі змійки або в будь-який інший (справа фантазії. На шар картоплі кладемо протертий вилочкою тунець (терти разом з його власним соком. Далі 2 маринованих і один свіженький огірочки перетворюємо в дрібні ...
    Читати далі

  • Зрази м'ясні з горіховою начинкою

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Фарш разом з цибулею пропустити через м'ясорубку. Додати вершки, яйце, вівсяні пластівці, сіль-перець, корицю і дрібно порубаний базилік. Добре вимісити і залишити хвилин на 20. Горіхи і часник подрібнити у блендері, додати дрібно нарізаний кріп. Перемішати. З фаршу формуємо корж (приблизно з долоню), на серединку коржа покласти горіхову ...
    Читати далі

  • Фантазії на тему Пожарських котлет

    Другі страви  /  Котлети  /  Пожарські котлети

    Обробимо курочку: відділимо м'ясо від кісток і прокрутимо на м'ясорубці. До м'яса додамо крохмаль, білий хліб, замочений у вершках і приправу до курки, ретельно вимішати. Залишимо фарш відпочити поки робимо начинку. У класичному варіанті всередину фаршу кладеться шматочок вершкового масла, мені захотілося поекспериментувати ... Ріжемо некрупно цибулю івешенкі ...
    Читати далі

  • Грибні кульки "Консо"

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Розтопи третину вершкового масла і обсмаж на ньому дрібно нарізаний лук і подрібнений часник протягом 3хв. Додай нарізані гриби, накрий кришкою, смаж ще 15хв. Зніми кришку. Додай вогонь випарне рідина (при цьому гриби повинні залишитися трохи вологими). Додай ще 25г масла. Трохи остуди. Змішай гриби з цибулею, додай тертий сир, сіль і ...
    Читати далі

  • Недільна пісна випічка - чебуреки і рогалики

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Рогалики З'єднати всі інгредієнти для тіста і замісити тісто Загорнути в плівку на 15 хвилин Розкачати тісто в круги (розкачувала тонко), посипати цукром Розрізати на сектора На широку частину покласти трохи джему або шматочок кураги і закатати в рогалик Викласти на деко Змастити рогалики водою і присипати цукром Духовка на 180 Времявипечкі ...
    Читати далі

  • ЮВІЛЕЙНИЙ Салат з куркою

    Салати  /  Інші салати

    1. Порізати курку на шматочки. Очистити вишні від кісточок. 2. Укласти всі інгредієнти на блюдо: спочатку крес, потім курку, потім вишні і зверху посипати зеленою цибулею. 3. Зробити заправку, збивши крем фреш, каррі, мед і лимонний сік. Додати сіль і перець за смаком і побризкати салат заправкою. Подавати, посипавши свіжою м'ятою.
    Читати далі

  • Сирний суп

    Перші страви  /  Інші супи

    Лук обсмажити на олії. Ковбасу дрібно порізати і обсмажити разом з цибулею. Картопля дрібно порезатьі варити майже до готовності. Додати макаронні вироби. Сир натерти на дрібній тертці. У бульйон додати цибулю з ковбасою Посолити. Покласти сир, лавровий лист. Зелень в кінці готування. Накрити каструлю кришкою, дати настоятися. Всі інгредієнти беремо довільно. Експромти ...
    Читати далі

  • Холодний суп з морської капусти

    Перші страви  /  Холодні

    Морську капусту промийте і замочіть в теплій воді до набрякання. Потім наріжте і заправте 1 ст. л соєвого соусу. М'ясо дрібно порубати і перемішайте з 2 ст. л соєвого соусу, цибулею, часником, ростить. маслом, часником, сіллю і перцем. Потім обсмажте на сухій сковороді і остудіть. У холодну воду додайте залишився соєвий соус, оцет, посоліть і перемішайте. Перемішайте ...
    Читати далі

  • риба запечена під сиром

    Інші  /  Інші рецепти

    1. Моркву почистити, помити, потерти на крупній тертці. 2. Цибулю почистити і порізати тоненькими півкільцями 3. Моркву і цибулю пасерувати на рослинній олії 5-7 хвилин 4. Сир потерти на тертці 5. Філе риби розрізати на порційні шматки, посолити і укласти на сковороду або лист, попередньо змазані маслом. 6. Рибу покрити сумішшю ...
    Читати далі

  • Вирізка з "Яловичини" - або плюшки для Наталки! (Ruletka78)

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Ну почнемо готувати плюшки для Наталі! У мене яловича вирізка товщиною 3см.! Готуємо маринад: розчавлюють і дрібно ріжемо часник, беремо оливкова олія, паприку, цукор, перці, сіль. З'єднуємо з м'ясом! Добре перемішуємо і ставимо в холодильник на 12:00! Готуємо маринована цибуля: Ріжемо напів-кільцями цибулю, додаємо сік лимона, оцет, цукор, сіль, гірчицю. Перемішуємо! ...
    Читати далі

  • Хенкалі (Кесмен хянгял)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    з 1 кг борошна вишсего сорти 1 яйце 1 чай. ложки солі й води сколко піде замісити тісто залишити на 10-15 хв. Скачує порційні кульки і починаємо розгортати Потім расскативаем ділимо на 4 частини ТЕПІТІРІК, тобто висушити моно і в печі моно на плитці, (але не повинні бути темні пятношкі) і вони повинні бути так висушені чуть чуть, що бі потім ...
    Читати далі

  • Оселедцевий салат за рецептом німецьких господинь

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Огірки, 3/4 яблука і цибулю-шалот дрібно нарізати кубиками. Для соусу збити вершки в круту піну, потім додати до них сметану, ст. ложку хрону, щіпку солі, мелений перець за смаком і ще раз гарненько збити. Викласти соус до подрібненим складовим. Філе оселедця нарізати тонкими смужками і додати до салату, все акуратно перемішати ...
    Читати далі

  • Курочка в панчішці з картопляними кульками на гарнір

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Курочка: Обережно відокремити шкірку від м'яса, шкірку замаринувати в кефірі з нарізаною зеленою цибулею. М'ясо курки відокремити від кісток, і перемолоти в м'ясорубці з одного цибулиною. Замісити фарш, додати туди сіль, перець, кефір з цибулею від шкірки. Обсмажити трохи грибочки на сковороді (у мене вони були вже варені з сіллю), і додати гриби до фаршу, ...
    Читати далі

  • М'ясо під картопляної кришкою

    Другі страви  /  Печеня  /  Печеня з яловичини з картоплею

    Картоплю очистити, нарізати кружечками, відварити в киплячій підсоленій воді 8 хвилин, відкинути на друшляк, дати обсохнути. М'ясо нарізати невеликими шматочками і разом з подрібненою цибулею обсмажувати на розігрітій сковороді в рослинному маслі близько 10 хвилин (за рецептом 5, але я додала від себе ще). Потім перекласти шумівкою у форму для запікання ....
    Читати далі

  • курячі рулетики з печінкою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    курячі грудки відбити і замаринувати в наступному маринаді: сіль, перець, базилік, подрібнений часник (1-2 зубчики), молоко, можна змішати всі спеції, розчинити їх у молоці і залити філе, я просто грудки посолити, поперчити, посипала базиліком, натерла часником і залила молоком; залишити в цьому маринаді грудки на ніч у холодильнику гриби замоччіть ...
    Читати далі

  • морський гребінець на рисовій подушці з місо-соусом

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Соус: На водяній бані нагріти вершки, додати розім'яту виделкою сир і прогріти 1-2 хв. (не доводячи до кипіння). Додати сік лимона, пасту Місо і жовток, гарненько вимішати, не знімаючи з лазні, дати прогрітися протягом 3-4 хв. Соус зняти з вогню і відставити. Рис: рис висипати в ємність з щільно закривається кришкою, залити склянкою окропу, ...
    Читати далі