Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Баранина тушкована з наршараб і червоним вином

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    М'ясо нарізати кубиком 3х3 см. І замаринувати в гранатовому соусі "Наршараб" на 2-3 години. Потім обсмажити до утворення скоринки без соусу на раст. маслі, посолити і поперчити. Влити вино, додати залишився маринад і тушкувати близько 1:00, при необхідності додаючи вино ще. При подачі посипати м'ясо зернами граната і тонко нарізаною цибулею.
    Читати далі

  • Салат "Мила кисонька"

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    1. На блюдо викладати шарами, промазуючи кожен майонезом: натертий на крупній тертці картопля розім'ята риба, змішана з цибулею натерті на середній тертці яйця (2 яйця і 3 жовтки) 2. Білки натерти на дрібній тертці, викласти на салат у формі кота. Контури оформити тонкими смужками маслин, язичок зробити з шматочка солодкого перцю. Прикрасити ...
    Читати далі

  • Гриби під шубою

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    1слой-натертий на крупній тертці відварну картоплю 2слой-обсмажені з цибулею свіжі гриби 3слоя-дрібно нарізану цибулю 4слой-відварений рис 5слой- відварна морква натерта на крупній тертці 6слой-яйця зварені круто, натерті на крупній тертці Кожен шар злегка присипати сіллю і змастити майонезом , прикрасити зеленню
    Читати далі

  • Салат з печених овочів під йогуртовим соусом

    Салати  /  Салат з овочів

    Баклажани і кабачки порізати кружальцями, викласти в смазаную раст. маслом форму, посолити і запекти в духовці до готовності. Остудити. Цибулю порізати півкільцями. Помидорки середніми брусочками. Соус: Змішати йогурт з маслом, видавити часник, додати цукор, сіль, перець, перемішати, додати кріп і знову все перемішати. Поставити соус в холодильник для ...
    Читати далі

  • квасоля з підливою

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Зробити зажарку з моркви з цибулею Додати перець болгарський, томатну пасту, трохи води і соєвого соусу щоб вийшла не зовсім рідка підлива (можна згустити борошном), згасити Додати квасолю Дати час їм об'єднатися хвилин 5-10 Часник, зелень і спеції додати в останню чергу і відразу знімати з вогню Приємного апетиту!
    Читати далі

  • Рибна "ікра"

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Вершкове масло розтопити, влити томатний сік і при постійному помішуванні всипати цівкою манну крупу. Варити 2-3 хв. поки маса не стане густою Отриману масу остудити. Оселедець почистити, відокремити філе і порізати на дрібні шматочки, змішати в блендері з дрібно нарізування цибулею. Обидві маси обережно з'єднати.
    Читати далі

  • Ніжна курочка з гарніром з картоплі і горошку

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Куряче філе відбити злегка до товщини 1,5-2 см. 2. Сковороду розігріти без масла. 3. На одну половинку аркуша викласти філе, накрити другою половинкою, злегка притиснути рукою. 4. Готувати грудку на середньому вогні приблизно 3-5 хвилин з кожного боку. Якщо спеції почнуть підгоряти, то зменшити вогонь. 5. Картоплю відварити до готовності, злити ...
    Читати далі

  • Лазанья

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Обсмажити фарш разом з цибулею і часником, додати томат. пасту, тушкувати 10 хвилин. Соус: змішати сметану з молоком, додати сир, потертий на крупній тертці. Викладати у вогнетривкий посуд шарами-соус, тісто (листи), фарм, сир. У 3 шару. Завершуються шари знову тістом, залитим соусом і посипати сиром. Поставити в духовку.
    Читати далі

  • Курячі гомілки (без кісточки) фаршировані лисичками в листкових мішечках

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Курячі гомілки звільнити від кісточок, залишити тільки самий кінчик з суглобом, для краси. Гомілки обмазати приправою "ткемалі" і залишити маринуватися. Гриби (у мене лисички) обсмажити з цибулею і зеленню. У кожну гомілку покласти по 1 ст. л. грибної начинки і в середину увіткнути брусочок сиру замість кісточки, сколоти зубочистками. Для швидкості ...
    Читати далі

  • М'ясний гірчичний хліб, як основне блюдо або просто покласти на хлібець

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    М'ясо пропустити через м'ясорубку. Бекон дрібно нарізати. На розігрітій сковороді на рослинному маслі обсмажити дрібно нарізану цибулю протягом 3х хвилин. Ретельно змішати фарш, з обсмаженою цибулею, беконом. Додати хлібні крихти (черствий хліб порубати в блендері або натерти на тертці), гірчицю, яйця і січену петрушку, приправити сіллю ...
    Читати далі

  • Подвійна радість

    Другі страви  /  Страви з риби

    Рибу ріжемо на шматочки, приблизно 2 на 5 см, маринуємо в лимонному соку з додаванням ароматних трав 20-30 хв. Поки рибка просочується, готуємо соус: обсмажуємо гриби з цибулею, заливаємо вершками і тушкуємо хвилин п'ять, рибу укладаємо в неглибоку жаровню, зверху викладаємо креветки, заливаємо соусом, посипаємо тертим сиром, і ставимо в духовку, попередньо ...
    Читати далі

  • кулебяка з чотирма начинками

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    тісто: з теплого молока. дріжджів. цукру і половини борошна зробити опару і поставити в тепле місце на 1:00. потім додати всі інші інгредієнти і замісити еластичне гладке тісто. залишити знову на 1:00. спекти млинці з даних інгредієнтів. у мене вийшло 12шт. по 3 шт. на кожен шар. приготувати начинки: фарш обсмажити на сковороді ...
    Читати далі

  • Тунець в ананасі

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    1. Розминаємо тунця 2. Ріжемо зелену цибулю 3. Тунець змішуючи з цибулею і майонезом. З даної маси формуємо кульки і викладаємо на центр ананаса. Бажано поставити в холодильник на 2:00 СМАЧНОГО !!
    Читати далі

  • Мушлі з сиром

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У підсоленій воді відварити мушлі. Для начінік перець і курку порізати дрібно кубиками. Перемішати і з'єднати з кукурудзою і порубаним луком-пореєм. Наповнити начинкою черепашки, а зверху посипати тертим сиром. Начинені черепашки запікати в духовці 10-15 хвилин.
    Читати далі

  • Курінний картофан

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Курочку помити, почистити, натерти сіллю і спеціями, дати просолеть 20-30 хв. Яблука і картопля підсолити, змішати з цибулею і начен курку. Викласти на протвень, обкласти порізаної (крупно) картоплею, залити сумішшю (майонез + масло) половину суміші залишити для поливання. Видавити в неї чесночек і підлити часникову заправку за 10 хв до готовності. Випікати ...
    Читати далі

  • Рисова локшина в вершково-грибному соусі

    Другі страви  /  Інші гарніри

    На вулиці мерзенна погода-дощ, прохолодно. Не хочу нічого готувати, а треба. а щоб швидко зробити?! от і вирішила приготувати рисову локшину, попалася першою на очі, гриби в морозилці, сир і вершки в холодильнику, от і придумала .... 1. Відварити рисову локшину. 2. Окремо обсмажити гриби з цибулею, додати вершки, сіль, перець, часник, сир (потертий) -протоміть ...
    Читати далі

  • Плокштайнис (Картопляний пудинг)

    Інші  /  Інші рецепти

    Сиру картоплю подрібнюють на тертці, додають сирі яйця, масу вимішують і запікають на деку. Подають, поливши жиром з підсмаженою цибулею.
    Читати далі

  • "Картопляні котлети з яйцем"

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Яйця зваріть круто, очистіть і дрібно порубати. Картопля відваріть і протріть, змішайте з вареними і сирим яйцями, сметаною, дрібно нарізаними ріпчастою і зеленою цибулею, сіллю, перцем. З отриманої маси сформуйте котлети, запаніруйте їх у сухарях і обсмажте на олії до готовності. Подавайте зі сметаною або гострим соусом, оформивши зеленню ....
    Читати далі

  • Дуже дуже ліниві голубці

    Другі страви  /  Інші основні страви

    капусту нашаткувати морква я нарізала в ручну цибулю півкільцями зелень дрібно все це згасити до напівготовності фарш змішати з дрібно нарізаною цибулею + яйцем + часником + спеціями з фаршу накатати колобків, а можна форму котлет (у мене колобки) і починаємо викладати шарами в казанок 1 шар -капуста 2 шар-колобки і т. д. останній шар з капустивсю ...
    Читати далі

  • Щука під сметанним соусом з молодою картоплею

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Щуку обвалення в борошні обсмажуємо з двох сторін пару хвилин. У тому ж маслі обсмажуємо нарізану кільцями цибулю. молода картопля чистимо, викладаємо його у форму для духовки разом з щукою, цибулею і сметанним соусом, який робити дуже просто. Сметану розводимо з 1 \ 2 склянки води, щедро солимо і перчимо. Соус повинен покривати трохи рибу ікартофель ....
    Читати далі