Ми рекомендуємо

  • Панакота з карамельною хурмою і гранатом

    Десерти  /  Желе та муси

    1. Желатин замочимо у воді для набухання і залишимо на 10 хвилин. 2. У невеликому сотейнику з'єднуємо вершки з молоком, додаємо гвоздику, корицю, ванільну есенція і 2 ст. л. тростинного цукру. Ставимо на повільний вогонь і доводимо до кипіння. Прибираємо з вогню і закриваємо кришкою, залишаємо на 10 хвилин! 3. Проціджуємо нашу вершкову суміш ідобавляем ...
    Читати далі

Ви шукали: фалафель

  • Фалафель

    Інші  /  Інші рецепти

    Замочити 1 стакан гороху нут на всю ніч. На наступний день подрібнити горох за допомогою процесора або м'ясорубки. До горохової маси додати велику цибулину і 3-4 зубчики часнику, зелень. Всі перемолоти. Все перемішати, посолити, поперчити, додасть коріандр (мелений), кумін (мелена) і куркуму. Додати ст. ложку борошна. Потім наліпити кульки ...
    Читати далі

  • Фалафель

    Інші  /  Інші рецепти

    Вимити горох і замочити на ніч. Злити воду, висушити і розтерти до сухого пюре (зручніше в м'ясорубці). Дрібно порізати петрушку і коріандр, перемішати з горохом. Зелену цибулю і часник порізати, перемішати з тмином, содою, сіллю, перцем і додати до решти маси. Дуже добре все розім'яти і поставити в холодильник на 1.5-2 години. Смоченнимірукамі ...
    Читати далі

  • Фалафель

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Крок 1. Замочити нут на 6-8 годин (можна на ніч) в підсоленій воді. Крок 2. Подрібніть нут в блендері. Також подрібніть цибулю, часник, дрібно поріжте зелень. Крок 3. Додайте борошно, подрібнену цибулю, часник, спеції і зелень. Крок 4. Сформуйте кульки розміром з волоський горіх. Обваляйте в борошні. Крок 5. Обсмажте у великій кількості оливкової олії ....
    Читати далі

  • Грибний фалафель

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Печериці обсмажити. Пробити блендером, бажано не в гладку масу, а щоб відчувалися шматочки. Сир разом із зеленню також пробити в процесорі. Якщо ви використовуєте зелень з різким домінантним смаком, як у мене, то можна обійтися і без лісових сушених грибів. Змішати всі разом і скачати кульки завбільшки з великий горіх. Обваляти в борошні, ...
    Читати далі

  • ????? (фалафель)

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Нут замочити в холодній воді на ніч, воду злити. Пропустити нут 2-3 рази через м'ясорубку, або збити блендером. Лук теж через м'ясорубку або блендером. часник через Часничниці. петрушку дрібно порубати. змішати всі інгредієнти. посолити, додати на свій смак спеції. ретельно перемішати. наліпить з маси кульки розміром з волоський горіх ....
    Читати далі

  • Фалафель з м'ятою

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Нут замочити на ніч або на 8:00, потім відварити до готовності, відкинути на друшляк. Двічі пропустити через м'ясорубку разом з цибулею. Додати січену петрушку і м'яту, подрібнений часник, каррі, коріандр, зіру, сіль і перець, перемішати. З отриманої маси сформувати кульки, розміром з волоський горіх, обсмажити у фритюрі до рум'яної скоринки ....
    Читати далі

  • Фалафель + бонус (idealний йогуртовий соус до неї)

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Фалафель - страва єврейського фаст-фуду, відразу скажу, що Нутовая кульки, приготовані за цим рецептом (з відвареного нуту) виходять дуже ніжної консистенції і їх досить складно перевертати під час смаження у фритюрі, але смачно до неподобства! Есле ж ви хочете, щоб кульки вийшли більш щільними і добре тримали форму, приготуйте ...
    Читати далі

  • Фалафель із зеленого горошку. Falafel. У мріях про подорож ..

    Закуски  /  З овочів і грибів

    1. Горошок розморозити, цибулю і часник почистити, спеції подрібнити в ступці. 2. Крупно порізану цибулю і часник подрібнити у блендері, додати горошок і подрібнити в пюре, при необхідності можна додати трохи води. 3. Втручаємося в горохове пюре спеції і січену кинзу, додаємо нутовую борошно. З отриманої маси ліпимо кульки завбільшки приблизно ...
    Читати далі

  • Фалафель для принцеси

    Інші  /  Вегетаріанські страви

    1) Горох замочіть на ніч у холодній воді. Овочі та перець чилі наріжте, змішайте з імбиром. 2) З гороху злийте воду, перекладіть його в блендер, додайте підготовлені продукти, трохи води, що залишилася від замочування, і приготуйте пюре. 3) Додайте до пюре інші інгредієнти і ретельно перемішайте. 4) З приготованого тіста сформуйте кульки ....
    Читати далі

  • Сочевичний кульки (піаджу)

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Сочевицю промити кілька разів і відварити 10 хв. в киплячій підсоленій воді. Злити залишки рідини, остудити. Подрібнити сочевицю, цибулю, часник, зелень в блендері. Додати в пюре яйце, борошно, томатну пасту, каррі, кумін (можна ще які-небудь прянощі). Вимісити тісто до отримання однорідної консистенції. Я робила в двох варіантах. Варіант ...
    Читати далі

  • Суп-пюре з гарбуза з тахіну

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    Гарбуз нарізати не великими шматочками, посолити, поперчити, скропити оливковою масло і запекти в духовці або в мікрохвильовій печі до готовності. (я запікаю в мікро, 12 хвилин, при потужності 100). Цибулю і чеснк очистити і дрібно нарізати У сковороді розігріти оливкову олію і обсмажити в ньому цибулю і часник, помішуючи до золотистого кольору. Гарбуз переложітьв ...
    Читати далі

  • Фалафель східні

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Хуммус (горох) замочити в холодній воді на ніч, воду злити. Пропустити його 2-3 рази через м'ясорубку або перемолоти в блендері разом з цибулею, часником, зеленню, перцем- фарш повинен бути дуже дрібним і однорідним. Додати спеції, пекарський порошок і борошно при необхідності. Добре все вимішати до однорідної маси, змочуючи руки у воді, сформувати ...
    Читати далі

  • Сандвіч "Біг Фалафесті"

    Другі страви  /  Котлети

    Простий рецепт, якщо прибрати яйце: пісне блюдо і підходить веганам, може бути закускою і повноцінним серйозним блюдом, виглядає апетитно і смак нічим не поступається м'ясу, в морозильній камері може зберігається місяць, плюс - корисні властивості нуту. Зручно взяти з собою на обід на роботу, в ліс, в похід. Займає мало місця, зручно їсти, ситно, ...
    Читати далі

  • Фаляфель (котлетки з хуммуса)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Добре все вимішати. Краще навіть використовувати блендер - чим дрібніше й однорідніше фарш, тим фаляфіль смачніше. Змочуючи руки у воді (у воду додати трохи пекарського порошку), зробити плоскі котлетки 4-5см. Обсмажити їх у фритюрі. Щоб фаляфіль вийшов ніжним, треба постаратися поменше додавати борошна, а краще взагалі обійтися без неї. Якщо ...
    Читати далі

  • Фаляфіль (котлетки з нуту)

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Хуммус замочити в холодній воді на ніч, воду злити. Пропустити хуммус 2-3 рази через м'ясорубку разом з цибулею, часником, зеленню, фарш повинен бути дрібним і однорідним. Додати спеції, пекарський порошок і борошно при неоходимости. Добре все вимішати до однорідної маси. Змочуючи руки у воді, сформувати котлетки, якщо багато рідини, при форміровкі ...
    Читати далі

  • торт "небесна подушка"

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Приготування коржа: Масло порізати на шматочки, додати 50 гр. цукру, борошна і жовток, сметану і все добре перемішати. Тісто накрити і поставити на 30 хв. в холодильник. Тісто розкачати в коло діаметром 26 см. Викласти на деко, попередньо застеливши пекарської папером. Випікати при температурі 175 градусів 15-20 хвилин. Потім охолодити ....
    Читати далі

  • Суп з баранини з нутом і махаємо.

    Перші страви  /  М'ясні

    Найголовніше, що потрібно не забути зробити з вечора: нут промити, залити холодною водою, і залишити замочувати на ніч. На наступний день воду злити в раковину, а нут будемо варити разом з м'ясом. Баранячу лопатку нарубати на шматки (середні), помити під проточною водою, обсушити паперовою серветкою. У каструлі з товстим дном (в казані), нагріти ...
    Читати далі