Ми рекомендуємо

  • Заливний пиріг з рисом, рибою і не тільки

    Закуски  /  Заливне  /  Заливний пиріг

    Філе риби дрібно порубати, цибулю очистити, дрібно порізати, обсмажити на олії цибулю, потім додати рибку, обсмажити до готовності, охолодити, посолити по-смаку. Відварити в підсоленій воді рис, охолодити. Порізати зелена цибуля, яйця, додати рибу і рис, розмішати начинку, якщо потрібно підсолити. Далі приготувати тісто, для цього, збити виделкою яйцас ...
    Читати далі

Ви шукали: шаурма

  • салат "Шаурма"

    Салати  /  Інші салати

    1. Куряче філе порізати тонкою соломкою і обсмажити на олії до повної готовності. 2. Капусту нашаткувати дрібно. 3. Огірок нарізати тоненькою соломкою. 4. Лаваш скласти в кілька разів і нарізати довгими ниточками шириною 0,5 см і довжиною десь 10 см. 5. Майонез розтерти з часником. Всі інгредієнти смішать ...
    Читати далі

  • Шаурма домашня

    Закуски  /  Бутерброди

    Шаурма дуже соковита, багато соку! Смачного! 1. Дві грудки без кістки промити, порізати на смужки по 1см, обсипати сіллю і спеціями для курки. 2. Розігріти сковороду з маслом соняшниковим, покласти філе смажити до готовності, але не до золотистої скоринки, інакше буде сухе м'ясо! 3. Цибулю заздалегідь порізати півкільцями і залити ...
    Читати далі

  • Домашня "шаурма"

    Закуски  /  М'ясні

    Лаваш розрізала на 2 шматки. Змішала томатну пасту і майонез з подрібненим часником. Намазала лаваш. Зверху виклала шматочки курки, морква по-корейськи, пошінковать капусту, огірок соломкою, часточки помідор. Загорнула конвертики і на деко в духовку хвилин на 10 при Т-180С ,, щоб лаваш став хрустким, та й овочі з курочкою прогрілися.
    Читати далі

  • Шаурма (дюнер-кебаб) з курячого м'яса розміру XXXL

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Порізав курячу грудку спочатку на великі більш-менш однакові шматки і змішав зі спеціями для курячого м'яса, додав зіру, все добре перемішати і залишити замаринуватися хвилин на 15. Тими часом зробив соус з йогурту, дрібно порізаного кропу, петрушки, часнику, додав зіру і торбах, добре розмішати і теж поки відставив убік. По готовності ...
    Читати далі

  • Шаурма домашня по-моєму

    Закуски  /  Бутерброди

    Курку варити 1,5 години в підсоленій воді, м'ясо відокремити від кісточок, обсмажити м'ясо з додаванням приправи до курки на сильному вогні, не пересушує, до утворення скоринки; Гриби підсмажити на вершковому маслі; Капусту тонко нашаткувати і перетерти з сіллю, перцем чорним меленим, кропом; Огірки нарізати тонкою соломкою; Цибулю порізати тонкими ...
    Читати далі

  • Домашня шаурма з м'ясним фаршем

    Закуски  /  М'ясні

    Див. Покроковий опис
    Читати далі

  • Гарячий салат а-ля Шаурма

    Інші  /  Інші рецепти

    Курку нарізати. У посуді для мікрохвильовки змішати всепродукти, приправити майонезом і кетчупом. поставити в мікрохвильовку. включити на повну потужність на 1-2 хвилини.
    Читати далі

  • "Шаурма" (звичайно ж мій варіант)

    Інші  /  Інші рецепти

    Куряче філе відваріть, потім порежте на середні шматочки потім обсмажте в спеціях на зростання. маслі, в іншій сковороді обсмажте спочатку гриби, потім дрібно нарежте цибулю і добовьте до грибів. Сир потріть на крупній тертці, огірки разрежте навпіл, а потім часточками, так само помідор. Коли Ви приготували все основне: 1) Берете лаваш змащуйте його майонезом ...
    Читати далі

  • Шаурма "для себе" за рецептом фахівця. Розповідь для любителів почитати і поїсти

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Мяско порізати тоненькими смужками, додати всі спеції + 3 ст. л йогурт (кефіру) +3 ст. л оливкогоолії, 2 зубчики часнику (через прес), 2 ст. л оцту. Залишити маринуватися приблизно 3:00, можна довше. Тепер по жменьці режим помидорки дрібно, солоні огірочки дрібно, картопля-фрі підсмажити, теж жменьку + листя салату дрібно порізати. Соус: Я ...
    Читати далі

  • хот-дог в лаваші або шаурма з сосискою

    Закуски  /  М'ясні

    смажимо сосиски з капусти, майонезу, цибулі, сіль, перець робимо салатик лаваш ріжемо на 4 частини викладаємо сосиски поливаємо кетчупом додаємо салатик сварачіваем гріємо 2 хв у мікровалновке Приємного апетиту!
    Читати далі

  • Шаурма домашня на швидку руку

    Інші  /  Інші рецепти

    Обсмажити м'ясну начинку, викласти в окремий посуд, а Сковорода не отчищая від залишився жирку, відставляємо для смаження овочевої суміші. Нашаткувати капусту, змішати з порізаною цибулею і помідором, потім на розігріту сковороду (без олії) викласти цю суміш овочів і постійно помішуючи (щоб не прішкварілось) трохи потім в сковороді-хвилини 3, головне ...
    Читати далі

  • Шаурма "для себе" за рецептом фахівця. Розповідь для любителів почитати і поїсти

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Для приготування шаурми за рецептом людини, яка не тільки тримає намети, але і знає, як її далают для себе, коханого, мобілізував знайомих вірмен на пошуки домашнього свіжоспеченого лаваша. Завжди віддавав належне серйозному підходу моїх друзів до теми національної кухні - Мелік сказав, що Татул знає, Татул пояснив, що сам не їздив, ...
    Читати далі

  • Шаурма з м'яса птиці

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Співвідношення інгридієнтів підбираються індивідуально :) 1. Нарізати куряче філе маленькими шматочками; 2. Покрити дно сковорідки донку шаром і почекати, поки вона нагріється і зашипить; 3. Викласти курку на сковорідку. 4. Курку смажити близько 20-30 хвилин, помішуючи кожні 5-10 хв. 5. Поки смажиться, нарізати наповнення для шаурми з капусти, помідорів ...
    Читати далі

  • Домашня шаурма з курячою грудкою і каррі-соусом. Тест Драйв.

    Закуски  /  Бутерброди

    1. У мене мультиварка-скороварка VITEK VT-4201 SR. 2. Перед першим приготування потрібно помити всі знімні частини мультиварки, обсушити їх, тепер можна зібрати мультиварку і приступити до приготування обраного страви. У нас сьогодні курячі грудки. 3. У тарілці або іншій зручній ємності змішаємо всі спеції і сіль, вимите і обсушене куряче ...
    Читати далі

  • Салатик курячий (за деякими джерелами шаурма)

    Салати  /  Інші салати

    Курку відварити, відокремити від кісточок, нарізати на не надто токіе і не занадто довгі смужки (можна руками) Цибулю нарізати дрібно, тушкувати до пом'якшення на рослинному маслі потім обсмажити до золотистого кольору Додати морквину через тертку і нарізаний тонко болгарський перець (бажано щоб було по розміром як курочка, тушкувати хвилин 30 насреднем ...
    Читати далі

  • Домашня шаурма "ТО, що доктор прописав!"

    Закуски  /  Бутерброди

    Приїхавши на дачу або в ліс на пікнік, прокидається звірячий апетит. Чи то від свіжого повітря, чи то від передчуття відпочинку, а разом з ним і свята живота! Так от, приїхали ми на дачу разом зі звірячим апетитом, а з їжі - тільки квіти на ділянці. :) У цьому випадку, як не можна до речі, у нас є чудовий рецепт домашньої шаурми. Отже, ...
    Читати далі

  • Шаурма з каррі соусом, беконом і зеленим салатом.

    Закуски  /  Бутерброди

    1. Овочі помити обсушити: огірок нарізаємо тонкими брусочками, селера очищаємо від жорстких волокон і нарізаємо шматочками, капусту або салат шаткуємо. 2. Бекон обсмажуємо до хрускоту на сковороді без масла, викладаємо на серветку, щоб пішов зайвий жир. 3. Для соусу змішаємо майонез і каррі. 4. На коржик викладаємо соус, поверх суміш овочів іломтікі ...
    Читати далі

  • Гарячий салат а-ля Шаурма (Варіанти 2,3)

    Інші  /  Інші рецепти

    Хтось не любить кукурудзу, хтось не любить курку. Для неаматорів, пропоную ці два варіанти. Основний рецепт і технологія в http://smach.pp.ua/recipe/view/28898. Смачного! Всім Щасливого Нового року! Щоб всі зуміли вижити, завдяки чи всупереч зусиллям наших урядів! Удачі, здоров'я, натхнення!
    Читати далі

  • Роли домашні

    Закуски  /  М'ясні

    У фарш курячий додаємо трохи розмоченого хліба, яйце, приправи / сіль (за смаком), кетчуп гострий, цибуля натертий і часник Фарш має бути солоні-гострим. Обсмажуємо фарш на середньому вогні, до випаровування рідини. На лаваш викладаємо нашатковану капусту з огірком змішані в сметані. Зверху викладаємо фарш Додаємо дрібно нарізаний помідори ...
    Читати далі

  • "М'ясний еклер"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Філе курки нарізаємо дрібними шматочками і обсмажуємо в електрошашличніце, до такої міри, щоб м'ясо було ніжним і соковитим. Поки готуватися м'ясо, дрібно нарізаємо всі овочі і розкладаємо їх по окремих мисочках. Готуємо соус: для цього змішуємо сметану з майонезом, перець, сіль, видавлюємо (краще через Часничниці) часник і добавляембульон ...
    Читати далі