Ми рекомендуємо

  • Кавове бланманже

    Десерти  /  З сиру, молока і сиру

    Заварюємо каву в турці або кавомашині. Знадобиться 100 мл готової кави. Беремо цукор коричневий дрібний від "Містраль" У каструлю наливаємо молоко, свіжозаварений кави, насипаємо цукор. Нагріваємо суміш до кипіння на плиті. Додаємо до суміші вершки і знову доводимо до кипіння. У 100 мл води замочуємо желатин, згідно інструкції на упаковці ....
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • салат до свята

    Салати  /  Салат з чорносливом  /  Салат з чорносливом і грибами

    Гриби порізати на пластини, цибулю порізати на дрібні кубики, все обсмажити в олії. Яйця, чорнослив, курку дрібно порізати. Сир натерти на крупній тертці Починаємо укладати шарами: курка + майнез яйця + майонез чорнослив + майонез гриби з цибулею + майонез курка + майонез чорнослив + майонез яйця + майонез сир + майонез і нарешті зверху прикрашаємо огірками.
    Читати далі

  • Мексиканський суп-пюре з кукурудзою.

    Перші страви  /  Інші супи

    1. Куряче філе вимити, залити невеликою кількістю води так, щоб вона тільки покривала його. Довести до кипіння, зняти піну, посолити, додати 1 очищену і розрізану навпіл цибулину. Зменшити вогонь і варити 30 хв. З бульйону дістати філе і нарізати кубиками. 2. Другу цибулину нарізати і обсмажити 2 хв. потім додати кукурудзу з соком ...
    Читати далі

  • Баварська сирна закуска (до пива)

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Сир камамбер розкришити виделкою і ретельно змішати з теплим вершковим маслом. Ріпчасту цибулю очистити, вимити і дрібно нарубати. Нарізану ріпчасту цибулю додати в сирний крем і добре перемішати. Приправити паприкою, сіллю і перцем, змішати з пивом і дати настоятися при кімнатній температурі. Готову сирну масу намазати на хліб, посипати нарізаним ...
    Читати далі

  • Запіканка "Три сири" з кабачком і пастою (Zucchini Pasta Bake).

    Другі страви  /  Паста

    Відварити пасту за інструкцією, до стану al dente. Цибулю нарізати, кабачок (цукіні) натерти на крупній тертці. Обсмажити на вершковому маслі цибулю (1 хвилину), додати кабачок і обсмажити, помішуючи, хвилини 3-4. Злегка остудити. Збити (активно змішати) яйця і три сири. Додати поочереди: вершки, кабачок з цибулею, пасту. Сіль, перець - якщо хочете! У вогнетривку ...
    Читати далі

  • Фішбургери

    Другі страви  /  Страви з риби

    Лосось попустити через м'ясорубку разом з обсмаженою ріпчастою цибулею. Додати інші інгредієнти. Перемішати, сформувати котлетки. Бажано поставити їх на пару годин в холодильник. Обсмажити в олії. Зробити соус. Змішати всі інгредієнти і влити в сковорідку, де смажилися фішбургери. Прокип'ятити, зменшивши обсяг. Вкласти бургери в булочки ...
    Читати далі

  • ОСЕЛЕДЕЦЬ В ШТУЧНОЇ шубки (пісний варіант відомого страви)

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Головне фото постараюся викласти завтра, сьогодні - робоча основа. Назва пов'язана з тим, що це пісний варіант відомого салату. Відомим способом подрібнюю всі продукти, і укладаю, поливаючи майонезом, в тому порядку, в якому перераховані. Смачнішою, якщо буряк і морква - запечені, на своєму досвіді зрозуміла, що з вареними не порівняти ....
    Читати далі

  • Рибка фарширована

    Другі страви  /  Страви з риби

    Рибу почистити, розрізати вздовж черевця, витягнути хребет і дрібні кісточки. Цибулю нарізати півкільцями, шампіньйони - скибочками і обсмажити на олії. Сир натерти на крупній тертці. Рибку розгорнути - посипати тертим сиром, зверху обсмажені шампіньйони з цибулею. «Закрити» рибку. Черевце скріпити зубочистками. Зверху змастити трохи майонезом ...
    Читати далі

  • "Соняшник"

    Салати  /  Інші салати

    Нижній шар - відварне м'ясо курки, індички, порізане кубиками. Наступний шар - обсмажені гриби (з беру шампіньйони консервовані) з ріпчастою цибулею, зайве масло злити, наступний -морковь відварена на тертці, следующій- яйце на тертці. Кожен шар промащувати майонезом. Зверху обсипати смаженими ядрами насіння і по краю тарілки зробити пелюстки ...
    Читати далі

  • квасолевий суп з копченими сільськими ковбасками

    Перші страви  /  Інші супи

    злити з замоченою квасолі воду. залити знову водою. так щоб вона покривала квасолю і варити 15 хв. з моменту закипання. воду злити. налити 3 літри води і варити квасолю майже до готовності. додати картоплю. моркву і гілочки селери. варити до готовності. гілочки селери видалити. в нагрітому маслі обсмажити цибулю 3-4 хв .. потім додати нарізані ...
    Читати далі

  • "Цивілізований Сугудай"

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    - Рибу почистити, тушку порізати на шматочки товщиною 1 см. (Див. Покрокові фотографії), посолити, дати просолитися 2:00 в прохолодному місці, змити сіль під водою. - Цибулю порізати півкільцями, залити розчином оцет + вода (100 мл. +100 Мл.), Настояти 30 хвилин, злити маринад - рибу пересипати ...
    Читати далі

  • Рибний суп з кукурудзою

    Перші страви  /  З риби і морепродуктів

    рибу нарізати на порційні шматочки і замаринувати додавши оцет і натертий на дрібній тертці імбир + сіль дати постояти рибі 30 хвилин в кипляче воду опустити нарізану картоплю моркву з цибулею нашаткувати (морква теж в ручну) і обсмажити як картопля почне кипіти, опустити в каструлю шматочки риби дати покипіти на повільному вогні хвилин ...
    Читати далі

  • Салат "Мила кисонька"

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    1. На блюдо викладати шарами, промазуючи кожен майонезом: натертий на крупній тертці картопля розім'ята риба, змішана з цибулею натерті на середній тертці яйця (2 яйця і 3 жовтки) 2. Білки натерти на дрібній тертці, викласти на салат у формі кота. Контури оформити тонкими смужками маслин, язичок зробити з шматочка солодкого перцю. Прикрасити ...
    Читати далі

  • Гриби під шубою

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    1слой-натертий на крупній тертці відварну картоплю 2слой-обсмажені з цибулею свіжі гриби 3слоя-дрібно нарізану цибулю 4слой-відварений рис 5слой- відварна морква натерта на крупній тертці 6слой-яйця зварені круто, натерті на крупній тертці Кожен шар злегка присипати сіллю і змастити майонезом , прикрасити зеленню
    Читати далі

  • Салат з печених овочів під йогуртовим соусом

    Салати  /  Салат з овочів

    Баклажани і кабачки порізати кружальцями, викласти в смазаную раст. маслом форму, посолити і запекти в духовці до готовності. Остудити. Цибулю порізати півкільцями. Помидорки середніми брусочками. Соус: Змішати йогурт з маслом, видавити часник, додати цукор, сіль, перець, перемішати, додати кріп і знову все перемішати. Поставити соус в холодильник для ...
    Читати далі

  • квасоля з підливою

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Зробити зажарку з моркви з цибулею Додати перець болгарський, томатну пасту, трохи води і соєвого соусу щоб вийшла не зовсім рідка підлива (можна згустити борошном), згасити Додати квасолю Дати час їм об'єднатися хвилин 5-10 Часник, зелень і спеції додати в останню чергу і відразу знімати з вогню Приємного апетиту!
    Читати далі

  • Рибна "ікра"

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Вершкове масло розтопити, влити томатний сік і при постійному помішуванні всипати цівкою манну крупу. Варити 2-3 хв. поки маса не стане густою Отриману масу остудити. Оселедець почистити, відокремити філе і порізати на дрібні шматочки, змішати в блендері з дрібно нарізування цибулею. Обидві маси обережно з'єднати.
    Читати далі

  • Бурякова ікра

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Буряк відварити, очистити, натерти на крупній тертці. Цибулини дрібно нарізати і обсмажити на олії до прозорості. Тут покладається додати ложку томату, але я порізала кубиком 2 помідори "бичаче серце", додала до цибулі, обжарила разом близько 5 хвилин, додавши пару ложок води, цукор. У сковороду з цибулею і томатом пересипати буряк, ...
    Читати далі

  • Каннеллоні по .. ай просто смачні каннеллони

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Макаронка варимо в киплячій, підсоленій воді з додаванням соняшниковою олією 3-4 хв. смажимо фарш з цибулею, спеціями, чилі і сиром остившім фаршем фаршируємо наші Макаронка викладаємо каннеллони на протвень з папером для випічки змащуємо соусом і посипаємо оставсемся сиром у духовку розігріту до 180 град. на хвилин 20-25. ну от і все :) пріятново ...
    Читати далі

  • Картопляні котлети з грибною підливою

    Інші  /  Інші рецепти

    котлети картопляні: картопля, відварити, розім'яти в пюре (дати охолонути) вбити яйце сіль, перець за смаком зліпити у вигляді котлет і обсмажити на сл. маслі. грибна підлива: гриби відварити протягом 20 хв. злити, обсмажити на вершковому маслі з цибулею протягом 15-20 влити вершки, після закипання підлива готова. сіль перець за смаком
    Читати далі

  • салат з кальмарами, солодким перцем і яблуком

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    кальмари відварити в підсоленій воді, остудити, нарізати тонкою соломкою, присипати рибної приправою перець очистити, також нарізати соломкою яблуко не чистити. видалити серцевину, нарізати соломкою інгредієнти змішати, а краще струсити кілька разів в закритій ємності (контейнері, наприклад) для відділення "яблучно-перцевого" соку заправити Вашімлюбімим ...
    Читати далі