Ми рекомендуємо

  • Різотто з гребінцями і креветками

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    З цим блюдом може і не схуднеш, але смачно неможливо, це гарантую :) Щоб приготувати різотто, підсмажила натерті на тертці імбир і часник, туди ж дрібно порізаний болгарський перець, трохи підсмажила і закинула рис арборіо, підсмажила його 2 хвилинки і влила вино. Коли вино випарувалося потроху додавала води (можна було бульйон, але отже ...
    Читати далі

Ви шукали: хала

  • САЛАТ "ЛІДА"

    Закуски  /  Інші заготовки

    Спочатку хочу пояснити чому салат називається "Ліда". Мені його дала моя колишня співробітниця Ліда Мініна багато років тому, а я маю звичку називати ті рецепти, які мені дають мої друзі, їх іменами, щоб після закінчення багатьох років не згадувати: - а звідки у мене цей рецепт? Так що будуть ще від мене рецепти з іменами моїх друзів. -------------------------------------------------- ----------...
    Читати далі

  • Цибулевий пиріг

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    1) Я почала з лука. Одягла окуляри. Без очок ллємо горючі сльози. Почистити і нарізати як зазначено - тонкими півкільцями. Розігріла в воке 100г сл. масла і обсмажити цибулю. Це досить довгий процес з такою кількістю, хвилин 20-30. До кінця потрібно часто заважати і не забути посолити і поперчити. Лук став обьемом третина (1/3) первісного. 2) У мисці ...
    Читати далі

  • Торт "Весняний настрій"

    Десерти  /  Торти

    Починаємо приготування торта з коржів, для цього яйця збиваємо з цукром дочиста, потім додаємо борошно і ванілін. Соду тушкуємо кефіром і виливаємо в тісто. Все добре збиваємо. Ділимо тісто на 3 частини і кожен корж випікаємо окремо при температурі 180 гр. до золотистого кольору. Поки печуться коржі готуємо креми і желе. Для приготування желе я брала ...
    Читати далі

  • Зав'язати на ВУЗОЛ калачиком-Kotott kalacska

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Рецепт знайшла в Апрелівський номері улюбленого угорського кулінарного журналу "Prima konyha" і відразу звернула увагу. Називається він зав'язаним на вузол калачиком, але смак нагадує мені найбільше, як laralaram Лариса пісала- трдло (у Чехії), Kurtoskalacs (кюртошкалач в Трансільванії), а простіше кажучи Хрусткі трубочки. Крім того, що симпатично ...
    Читати далі

  • Pepperkaker -норвежскіе Різдвяні імбирні печенюшки

    Десерти  /  Печиво  /  Імбирне печиво

    Цукор змішати з сиропом, довести до кипіння, постійно помішуючи. Додаємо корицю, імбир, гвоздику і трохи проварюємо (2-3 хв). Додаємо в суміш соду, з темно-коричневою суміш стане дуже світлою і пінистої, відставляємо її з плити. У миску, в якій будете замішувати тісто, покласти кубики охолодженого вершкового масла, вилітьна ...
    Читати далі

  • Картопляна фокачча з в'яленими помідорами.

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    Розчинила дріжджі в теплій воді з цукром і сіллю. Картопля натерла на крупній тертці і змішала з борошном. Зробила з борошна гірку і додала масло. Замісила тісто поступово додаючи воду з дріжджами. Прибрала тісто в тепле місце і дала йому дійти. Коли тісто збільшилася в двоє, я розділила його на дві рівні частини. З другої частини тіста я зробила ...
    Читати далі

  • Найсмачніша горошницей для справжніх цінителів

    Другі страви  /  З круп

    Горох залити водою (за обсягом 1: 3), залишити на ніч. Набряклий горох промити, налити води (за об'ємом 1: 2), відварити до готовності при дуже слабкому кипінні і злегка відкритій кришці. Це займе приблизно 1:00, при цьому вода практично вся википить. На останньому етапі за процесом слід "поспостерігати", щоб уникнути пригорання гороху. Водибольше ...
    Читати далі

  • Пиріг з картоплею, грибами і яйцями "КУЛІНАР"

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Пиріг з картоплею

    У теплій воді розчинити дріжджі і розмішати. Додала цукор, сіль, борошно і замісила тісто. Потім додала масло і все ретельно перемішала. Готове тісто накрила серветкою і прибрала в тепле місце на 1,5 години. Коли тісто піднялося, я його обминути і дала ще раз підійти. Тісто було еластичне, воно не прилипало до рук і легко відставало від стінок ...
    Читати далі

  • Просто бісквітний торт (1 001 варіант) Присвячується челночком

    Десерти  /  Торти

    Взагалі мені ніколи не вдавався бісквіт. Але рецепт цього бісквіта я знайшла на одному особистому сайті, зараз не пам'ятаю адреси. Цей мені вдався! Отже: яйця свіжі, не розділяючи, взвбіла в комбайні 10 хвилин, потім потроху додавала цукор і ще збивала 7 хвилин. Тим часом, поки збиваються яйця, змішала борошно, крохмаль і розпушувач і просіяла. Коли ...
    Читати далі

  • Лобіо по-грузинськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Любіо в перекладі з грузинського - квасоля. Це назву мають страви з відвареної квасолі, що мають у грузинській кухні кілька десятків варіацій. Розрізняються сортами квасолі, величиною, формою, кольором, характером забарвлення (одноколірна, плямиста, точкова, смугаста), а також ступенем розвариться і, що найголовніше, приправами. Мій варіант такий: Квасоля ...
    Читати далі

  • Ананасовий сорбет з полуницею

    Десерти  /  З фруктів і ягід

    Ананас порізати полукольцмі, зрізати шкірку (за буженинам можна також видалити щільну частину серцевини). Порізати м'якоть ананаса тонкими часточками і викласти в глибоку миску. Відкласти половину полуниці (у холодильник), решту полуницю вимити, зрізати квітконіжки і верхівки, розрізати кожну ягоди на четвертинки. Викласти до ананасу і перемішати ....
    Читати далі

  • Російська Бабка з яблуками (Пам'яті моєї бабусі Анастасії Омелянівни і всього мого роду)

    Десерти  /  Інші десерти

    Для цього російського десерту (десерт це? :)) Використовуються сухарі, будь черства випічка, печиво, пряники або взагалі суміш усього, що засохло і зачерствіло :). З Різдва по Хрещення за традицією у багатьох будинках перед іконами лежать калачі, які, звичайно, черствіють за такий час - такий калач я і розкришила для бабки. Видалила з яблук ...
    Читати далі

  • Пахлава "відірвуть з руками"

    Десерти  /  Інші десерти

    Справа була ввечері, робити було нічого. Мій допитливий розум буравили думки про те з чого і як зроблена лежача переді мною пахлава з супермаркету, куплена за непристойно великі для даного екземплярчик гроші. У попі тоесть в розумі заграло почуття експерементатором. А саме .. Розділила кіллограмм тіста на дві частини. Одну злегка розкотила до Діамет ...
    Читати далі

  • Zserbo szelet - пироженное Жербо

    Десерти  /  Торти

    Приготувала індегріенти і приступила приготувати цю смакоту. Змішала дріжджі з молоком і цукром (1 ч. Л.), Дала поднятся 10 хвилин. За цей час розтерла борошно з маргарином + сах. пудра + молоко з дріжджами + яйце + сіль + Сметана-замісила. Розділила на 3 рівні частини, хоча виходячи з рецепта можна на 4. Я думаю, це залежить від протвеня. Кначінке ...
    Читати далі

  • Мова в хорошому місці - в тісті!

    Інші  /  Інші рецепти

    Хоча я яловичі "запчастини" не дуже люблю, але ось так вийшло, що треба було мову приготувати ... ну дай думаю, приготую своїм - домашнім, вони то енто справа дуже у мене люблять! Взяла мову, зварила можна сказати до готовності з цибулею та морквою, потім зняла з нього світлу шкірку, натерла сіллю і перцем. Поки цей красень маринувався, обжарила ...
    Читати далі

  • Піта з котлеткою гриль з індички і соусом (ФМ кулінарні фантазії)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Для коржів Піта, в чашу від ХП помістити всі інгредієнти, воду, дріжджі, сіль, масло, борошно, виставити режим «Піца». 2. Готове тісто розділити на 6 частин надати круглу форму. 3. Стіл застелити харчовою плівкою. Яку, злегка присипати борошном. Таким чином ми не забруднимо стіл і коржики будуть чудово братися. Тісто виходить досить ...
    Читати далі

  • "Фітч"

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Почну рецепт з начинки. У моєму Фітч є зміни, це гриби, але це не дивно, так як ми живемо в Росії. А так його роблять тільки з баранини. Підготуємо начинку для Фітч. ПЕРЕКРУТ м'ясо на м'ясорубці, гриби і цибулю дрібно наріжемо. Спочатку тісто робилося прісним, тільки на борошні і воді. Але я внесла в нього свої зміни. У трохи теплою ...
    Читати далі

  • Каннелоні з сільським печінковим паштетом

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Наготувала я занадто багато запеченого паштету, що не подужали ми його весь з'їсти, довелося вигадувати, куди його можна використовувати. І ось що вийшло. Справжні трубочки каннеллоні, напевно, можна не відварювати, вони і так приготуються, якщо соусу буде достатньо, а у мене були такі коротенькі товсті рифлені макарошки (не знаю, як називаються), ...
    Читати далі

  • Cinnabon або щось ну, дуже схоже

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Перед початком готування, години за дві вийміть всі продукти з холодильника і дайте їм постояти при кімнатній температурі. Тісто я готувала за допомогою своєї хлібопічки. Всі інгредієнти поміщаємо в ону верб тому порядку який у мене написаний, вибираємо режим приготування тіста (у мене був режим піца) і натискаємо пуск. Після того як хлібопічка пропищала ...
    Читати далі

  • Пиріг з виноградом і сирним желе

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    Сирний Тісто: 150 гр маргарину збила з неповним склянкою цукрового піску, по одному додала, збиваючи, два теплих яйця, сіль, трохи какао, поступово підсипала борошно (на око, близько 1,5 склянки) і половину чайної ложки гашеного соди. Вилила у форму - у мене спеціальна, опукла, так що в пирозі виходить ямка. Щоб не вставало при випічці ...
    Читати далі