Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Картопляні коржі

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Для приготування картопляних коржів для початку просеем, в глибоку чашку, борошно 2-х сортів. Відваріть картоплю, можна скористатися скороваркою, що заощадить час приготування. Остудіть, очистіть і протріть через металеве сито в чашку з борошном. Розчиніть дріжджі в 50 мл. теплій воді, додайте до борошна. Влийте оливкова олія тонкої ...
    Читати далі

  • Котлетки в картопляної сорочці.

    Десерти  /  Пиріжки  /  Картопляні пиріжки з м'ясом

    1. Фарш змішати з тертим цибулею, гірчицею, перцем. Додати замочений в молоці скибочку черствого висівкового хліба і вимішати, підливаючи газовану воду потроху до пишноти. Прибрати на холод на 15 хвилин. 2. Картоплю натерти на середній тертці, змішати зі сметаною, паприкою, яйцями і крохмалем. Посолити і хорошенечко вимішати. 3. З охолодженого ...
    Читати далі

  • Ечпочмакм

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Замісити дрожевое тісто, дати піднятися йому 2 рази. Потім обробити на невеликі кульки, з цього кол-ва тіста повинно вийде 23-24 шт. Приготувати начинку. Фарш змішати з тертим цибулею за смаком додати сіль і перець, а так само натерту на крупній тертці картоплину, добре вимішати і сформувати пиріжки. Для цього кожен кульку тіста раскататьскалкой, начинку ...
    Читати далі

  • Tartiflette

    Інші  /  Інші рецепти

    Розігріваємо духовку до 220гр. Очищаємо і нарізаємо картопля товстими скибочками, відварюємо в киплячій воді 5-10 хвилин. Зливаємо воду. Дрібно режим цибулю, обсмажуємо на вершковому маслі, коли цибуля почне золотитися дорізати в нього бекон, обсмажити ще 5ть хвилин. Сир нарізати дрібними кубиками. Викласти половину картоплі у форму, посипати цибулею з беконом ...
    Читати далі

  • макарончікі по-швидкому (варіант макаронів по-флотськи)

    Інші  /  Інші рецепти

    Цибулю ріжемо тонкими півкільцями. Обсмажуємо цибулька на раст маслі до напівготовності, додаємо порізану кубиками ковбаску, засмажуємо до золотистої скоринки. Потім додаєте кетчуп або очищені від шкірки і дрібно порізані помідори, трохи нагріти, викласти макарони. Ще згасити недовго, добре перемішавши і страва готова. Ми дуже любимо такі ...
    Читати далі

  • Свинячі реберця

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Всіх з Новим Роком та Різдвом! Не зміг привітати вчасно через відряджень. Свинину варити в підсоленій воді з морквою та цибулею хвилин 40, за 10 хв до закінчення варіння додати лавр. лист, перець, стебла кропу і петрушки. По закінченню варіння дістати свинину і змастити її сумішшю соєвого соусу, Табаско і Ворчестера (соусу продаються). Обсипати зернами ...
    Читати далі

  • Кефірний м'ясо

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо замаринувати під пресом з цибулею в кефірі на 10:00, злити виділилася рідина, посипати приправою і посолити. Викласти в горщики, зверху покласти петрушки (чим більше, тим краще). І пекти в духовці на середньому вогні 50 хвилин. Перед подачею можна ще трохи полити кефіром) Смачного!
    Читати далі

  • Рис по-грецьки.

    Інші  /  Інші рецепти

    У підсоленій воді відварити рис до напівготовності і промити холодною водою. Порізати грудинку на шматки середньої величини і обсмажити на олії. Цибулю - кільцями, обсмажити. Томати - кружальцями. Зелену цибулю - дрібно порізати. Сир - натерти. У ємність, з вогнетривкого скла, викласти шарами: м'ясо, томати, рис і обсмажену цибулю, посипати сиром і зеленим ...
    Читати далі

  • Марокканський суп Харіра

    Перші страви  /  Інші супи

    У каструлі обсмажити м'ясо з кістками і цибулею. Додати селеру і решту зелень, приправи. Додати нут і помідори, влити воду і варити 2:00 доразмягченія м'яса. Трохи борошна розвести в супі і загустити його. Трохи проварити, помішуючи. Посолити. Додати локшину. Смачного!
    Читати далі

  • Азу по татарськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо, нарізати соломкою і злегка обсмажити в розігрітому рослинному маслі. Додати порізаний тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо з цибулею до м'якості цибулі. Додати томатну пасти, дрібно порізані або терті на крупній тертці огірки і трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою до готовності м'яса. В окремій сковороді обсмажити нарізаний ...
    Читати далі

  • Хе (на любителя)

    Салати  /  Інші салати

    1. У мене вже був відварений рубець 2. Нарізати штучки 3 цибулини, але не дуже тоненько 3. в нарізану цибулю, додати всі спеції 4. У сковорідці розігріти олію соняшникову, в олію додала рубець, хвилинки 3-5 обжарила. 5. всі вміст сковорідки змішати з цибулею 6. І що б мінімум годин 5 постояв у холодному місці Лука я додаю побільше, він виходить ...
    Читати далі

  • М'ясні ,, Лілії ,,

    Закуски  /  М'ясні

    цибулю очистити, вимити, розрізати на 4 частини. М'ясо вимити, зачистити від плівок, нарізати невеликими шматочками і пропустити разом з луком через м'ясорубку. Яйце збити зі спеціями. Часник пропустити через прес. З'єднати м'ясо, яйця і часник, ретельно перемішати. Варені яйця очистити, обліпити фаршем, сформувати ,, м'ячики ,,. Підготовлені м'ясні вироби ...
    Читати далі

  • Фарширований батон на сніданок

    Інші  /  Інші рецепти

    У батона зрізаємо попки, виймаємо з середини м'якоть так, що-б не пошкодити корочку, лучок дрібно нарізаємо і обсмажуємо на вершковому маслі, відварюємо яйця і також дрібно нарізаємо. Кансерву розім'яти виделкою. Змішуємо м'якоть батона з консервою, яйцями, обсмаженою цибулею і всю цю суміш вкладаємо в наш батон. Готовий батон загорнути в толотьнцеі ...
    Читати далі

  • Яловичі фрикадельки з травами

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Змішати фарш зі збитим яйцем, подрібненими цибулею, зеленню і часником. Додати соуси. Приправити сіллю і перцем. Сформувати невеликі фрикадельки. Смажити по 5 хвилин з кожного боку у великій сковороді, невеликими партіями і на середньому вогні. Надлишки жиру прибрати паперовим рушником. Подавати з томатним соусом.
    Читати далі

  • Техаський хеш.

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Рис промила і залишити. Лук тонко порізати і обсмажити на сковороді хвилин 8. Додати фарш, стежити, що б не було грудок. Коли фарш поміняв колір, додати порізаний перець і консервовані томати. Я попередньо видалила з них шкіру і розбила блендером. Викладав рис, додаю сіль і перець. перемішати і викласти у форму для запікання ....
    Читати далі

  • Фронтовий куліш.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Бульйон з'єднати з водою. Поставити каструлю з рідиною на середній вогонь. Пшоно від ТМ «Містраль» промити, викласти до бульйону. Варити пшоно НЕ середньому вогні 15 міну. 2. У сковороді на смальці обсмажити м'ясо до напівготовності, почистити цибулю, порізати його півкільцями і додати обжарюватися до м'яса. Обсмажити до повної готовності. 3. Картопля ...
    Читати далі

  • Тосканський суп (Zuppa Toscana)

    Перші страви  /  М'ясні

    Очистити ковбаски від плівки, розім'яти в фарш і згасити з меленим червоним перцем протягом 15 хвилин на середньому вогні. Витопився жир злити. Відставити на край плити. В іншій каструлі змішати дрібно нарізану цибулю, подрібнений часник і подрібнений бекон. Тушкувати близько 20 хвилин на середньому вогні, поки цибуля не стане м'яким. У киплячий курячий бульйон (2,5 ...
    Читати далі

  • Пряні курячі сердечка за мотивами хе.

    Закуски  /  М'ясні

    Начитавшись про корейську закуску хе, захотіла спробувати щось подібне. Це моя фантазія за мотивами хе. Пропорції на мій смак. Моркву натерти на крупній тертці, цибулю нарізати пір'ям. Обсмажити овочі, не до готовності, з невеликою кількістю масла, соєвим соусом і цукром. Перекласти в окремий посуд. Серденька позбавити від зайвого жиру ...
    Читати далі

  • Баранина, запечена у фользі під сирною шапкою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Баранячі реберця обробити на порційні шматки, посоліть, посипте червоним і чорним перцем, збризніть соком лимона і смажте на олії до готовності. На лист фольги викладіть готове м'ясо, посипте дрібно нарізаною цибулею. Наступним шаром викладіть нарізані півкругами помідори. На помідори покладіть тертий сир. Фольгу скрутіть ...
    Читати далі

  • Котлети з кролика на подушці зі шпинату.

    Другі страви  /  Котлети  /  Котлети з кролика

    1. М'ясо кролика відокремити від кісток. Перемолоти м'ясо разом з цибулею і часником. Батон розмочити в молоці, додати у фарш. Додати вершки, сіль, перець і добре вимішати фарш. 2. Розігріти на сковороді олію. Сформувати котлети, запанірувати в борошні і обсмажити до золотистої скоринки. 3. Скласти котлети в форму і відправити в духовку на 10мінпрі ...
    Читати далі