Ми рекомендуємо

  • Картопляно-рисові оладки з сиром

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Зварити рис, відповідно до інструкції на упаковці. Картоплю і цибулину потерти на середній терці. Додати остиглий рис, сир, яйце. Посолити, додати перець, кмин і мускатний горіх. Перемішати. Сформувати невеликі кульки, при формуванню віджимаючи зайву рідину. Кульки приплюснути. У сковороді розігріти олію, смажити оладки з двох сторін, до ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Капустяний крамбль з горіхами

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Капусту злегка обсмажити на олії, посолити, додати цукор. Моркву натерти на крупній тертці, нарізати цибулю, подрібнити часник. Обсмажити моркву з цибулею і часником, додати петрушку, базилік і нарізану зелену цибулю. Змішати з капустою, згасити разом пару хвилин. Довести до смаку. Форму для запікання рясно змастити вершковим ...
    Читати далі

  • курячі конвертики з грибами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    курячі грудки розрізати навпіл і відбити. начинка: гриби згасити з дрібно порізаною цибулею на вершковому маслі. Тепер беремо грудку, кладемо на середину гриби, шматочок сиру і загортаємо конвертиком. Обвалюють у сухарях і на гарячу сковорідку швом вниз, швиденько обсмажити одну сторону і перевернути. Курочка "схопилася" і тепер можна смажити до ...
    Читати далі

  • Мова по-французьки.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Відварний язик режим пластиками або кружечками. Сиру картоплю нарізаємо кружечками. Гриби режим на 2-4 частини і обсмажуємо з цибулею. Моркву натираємо на крупній тертці. Баклажан режим брусочками і обсмажуємо, до обсмаженою баклажанам додаємо моркву і ще трохи тушкуємо. Тепер беремо деко і на саме дно укладаємо шаром мову. На мову викладаємо ...
    Читати далі

  • Банкетний салат "Хамелеон"

    Салати  /  Салат з авокадо  /  Салат з огірків і авокадо

    Огірок, паприку, авокадо нашаткувати невеликими брусочками, у помідора видалити насінну коробку і нашаткувати так-же, маринований морський коктейль змішати з овочами, запрвіть соусом айолі і викласти в устричну раковину, на тарілку навколо покласти суміш італійських салатів з томатмі черрі-зебра, в центр встановити раковину з салатом, оформити нарізаним ...
    Читати далі

  • Курка в сметані з грибами

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Дрібно нарізати цибулю, обсмажити його до прозорості або золотистого кольору - за смаком. Нарізані гриби додати в сковороду з цибулею, смажити на середньому вогні до готовності. Курячу грудку нарізати шматочками. В окремій сковороді розігріти олію і швидко обсмажити курку на сильному вогні. Додати обсмажену курку в гриби, приправити ...
    Читати далі

  • Лагман

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Всі складові (крім часнику) ріжемо невеликими шматочками (див фото 1) У каструлю наливаємо 3-4 ст ложки олії і обсмажуємо часник, додаємо м'ясо і обсмажуємо до золотистого кольору разом з цибулею (див фото 2) Додаємо овочі морква, перець, баклажан ( см фото 3), і тушкуємо хвилин 10-15 Додаємо помідори, тушкуємо поки не дадуть сік. хвилин 5-7 (смфото ...
    Читати далі

  • Яйця по-шведськи

    Закуски  /  З сиру і яєць

    Батон порізати ломтікаі товщиною 1-1,5 см. Вирізати формочкою 6 штук (можна просто розрізати). Обсмажити з одного боку до скоринки. Залишки хліба теж трохи підсушити. Яйця відварити. Зрізати верхівки. Розрізати впоперек на 2 частини. Жовток вийняти. Креветки відварити в підсоленій воді 3 хвилини. Остудити і дрібно порізати. Перемішати дрібно покришений ...
    Читати далі

  • Оселедцевий яйця

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Яйця відварити круто, охолодити, очистити і відокремити білки від жовтків. Одне філе оселедця дуже дрібно нарубати, розтерти оселедець з подрібненими жовтками, м'яким вершковим маслом і дрібно нарізаною зеленою цибулею. Отриману масу помістити в морозилку. З хліба зрізати скоринку, дрібно поламати хліб і змішати зі сметаною і гірчицею. Дрібно посікти ...
    Читати далі

  • Булочки з начинкою

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    1. Розрізати вздовж круглу булочку. 2. Видалити верхню частину. 3. Вийняти середину. 4. Ложку тріскової печінки з'єднати з рубаним яйцем і дрібно нарізування зел. цибулею. 5. Начинити булочку цією сумішшю. 6. Поверх всього укласти сардинки. 7. Прикрасити спорудження майонезом і паличкою селери.
    Читати далі

  • Терпуг тушкований

    Другі страви  /  Страви з риби

    Рибу обробити, нарізати на шматки по 5 см, посолити, редьку нарізати скибочками і рівномірно розкласти на дні каструлі можна замінити капустяним листом. Покласти зверху шматки риби, посипати нашинкованнимцибулею і перцем скропити лимонним соком. Влити соєвий соус, трохи води, згасити на повільному вогні, посипати кунжутом. Гарнір підійде рис ....
    Читати далі

  • Курочка + грибочки = рецепт для дуелі! Зі словами вдячності хорошій людині :)

    Закуски  /  М'ясні

    Тема дуелі задала основні інгредієнти: куряче м'ясо (у мене філе грудок) і гриби, ну а цибуля, часник, сіль і перець - як приємні «ароматичні добавки». Найскладніше в рецепті - це вирізати отвір для нашої грибної начинки, нам потрібен не просто кишеньку, а саме наскрізний отвір з рівними, по можливості, тонкими стінками. Вирізане ...
    Читати далі

  • Солянка з квашеної капусти, свинини і маслин

    Перші страви  /  Солянка  /  М'ясна солянка

    Свинину порізати на шматочки, цибулю - довільно; Обсмажувати на рослинному маслі свинину з цибулею з додаванням часнику, паприки до легкого золотистого кольору; Додати до м'яса пасту томатну і обсмажувати ще пару хвилин; Капусту промити під холодною водою; Картоплю порізати на не дрібні частини; У мультиварку викласти всі інгредієнти, посолітьпо ...
    Читати далі

  • М'ясний рулет у тісті

    Вироби з тіста  /  Рулети

    Розморозити тісто. М'ясо курячої гомілки очистити від кісток і подрібнити разом з цибулею, печінкою в м'ясорубці. Готовий фарш посолити, поперчити. Курячі грудки нарізати на смужки («брусочки») і обсмажити з двох боків до готовності. Листкове тісто тонко розкачати і в центрі укласти фарш, по верх нього м'ясо грудки. Взяти краї тіста з одного боку ...
    Читати далі

  • Оселедець із стручкової квасолею

    Салати  /  Салат з овочів

    Зварити картоплю. Остудити. Порізати смужками 1.5 см. Припустити квасоля в невеликій кількості води, відкинути на друшляк, і гарячу полити лимонним соком. Обробити оселедець на філе, порізати смужками 1.5-2 см. Цибулю порізати кільцями, обшпарити окропом. Замаринувати в суміші оцет з водою і цукром (можна лимон + вода + цукор) на 5-7 хвилин. Викласти ...
    Читати далі

  • Лосось з квасолею і гарбузовим насінням під устричним соусом

    Другі страви  /  Страви з риби

    Філе лосося нарізаємо на кілька частин, обсмажуємо на рослинному маслі на тефлоновій сковороді. У цей час паралельно обсмажуємо квасоля з гарбузовим насінням, також на олії на тефлоновій сковороді. Приблизно від 4-6 хвилин. Рибу з квасолею з'єднуємо, перчимо, наливаємо саке і випаровуємо майже до повного випаровування саке, далееналіваем ...
    Читати далі

  • Фарширований батончик

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Батон обрізати з обох сторін, вирізати м'якуш, щоб вийшла трубка. Змішати хлібний м'якуш з рибними консервами, подрібненими яйцями, луком, розм'якшеним вершковим маслом, дрібно нарізаною зеленню і перцем. Отриманою масою щільно начинити батон і покласти в холодильник на 1-2 години. Перед подачею на стіл батон нарізати скибочками ...
    Читати далі

  • Млинці класичні та з грибним припечу

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Для солодких млинчиків: Яйця збити з цукром, ваніллю і сіллю. Додати борошно, збивати міксером, щоб тісто стало густоти сметани. Влити масло рвстітельное. Спекти на сковороді. Кожен млинець змастити розтопленим вершковим маслом. Для наслідках млинчиків: Зробити все за попереднім рецептом. Тісто тонким шаром вилити на сковороду, сверхуположіть ...
    Читати далі

  • Печінковий рулет

    Закуски  /  М'ясні

    Печінка нарізати шматками і трошки обсмажити. Сало нарізати кубиками і смажити разом з печінкою, весь час помішувати. Потім додаємо різаний кільцями цибулю і всі разом тушкуємо, до готовності. Дати охолонути. Тушоную печінку з салом і цибулею, плюс морквина треба перемолоти на м'ясорубці. Молоти кілька разів, поки не вийде маса без грудочок. Масу посолити, поперчити ...
    Читати далі

  • Яловичина смачна (варіант)

    Інші  /  Інші рецепти

    Рецепт вийшов з того, що залишилося в холодильнику. А саме залишилося: маслини, шпинат і солоні огірки. Було прийнято рішення використовувати їх в приготуванні м'яса. З м'яса виявилися дві яловичих стейка (близько 300 гр.) Які були порізані а-ля азу, з додаванням солі і перцю. Отже, нашаткувати дрібно цибулю, обсмажити. Додати м'ясо, вместеобжарівать ...
    Читати далі

  • каша вівсяна з куркою і грибами

    Другі страви  /  Каші  /  Геркулесова каша

    Цибулю порізати і пасерувати на вершковому маслі. Додати капелюшки глив і тушкувати на повільному вогні. У каструлі підсмажити на олії дрібно рубаний часник, додати порізане куряче філе, посолити, обсмажити. Туди ж викласти гриби з цибулею, перемішати. Воду закип'ятити, вилити в каструлю. Закрити кришкою, зменшити вогонь і тушкувати 20 ...
    Читати далі