Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Блінов чебуреки

    Вироби з тіста  /  Млинці та оладки

    НАЧИНКА. ДЛЯ приготування потрібно взяти куряче філе 300Г І нарізати дрібними шматочками. Смажимо ЙОГО РАЗОМ З ЛУКОМ НА великій кількості рослинного масла. КОЛИ М'ЯСО МАЙЖЕ готуватиме додати в сковороду 200Г натертий ДРІБНО МОРКВИ. Після палких ВСЕ пропускають через БЛЕНДЕР РАЗОМ З ПОЛОВИНОЮ ГОЛОВКИ часнок і зелень кропу. Еше в цю масу ...
    Читати далі

  • FUSILLI з фрикадельками з індички і густим грибним соусом.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Гриби вимити і порізати, обсмажити їх на оливковій олії в глибокій сковороді, додати йогурт, пів хвилини проварити, перелити масу в зручну посуд і за допомогою блендера подрібнити. Перелити назад в сковороду, додасть бульйон перемішаний з борошном, проварити близько 1 хвилини. Натерти на середній терці прям в сковороду твердий сир, проварити ...
    Читати далі

  • Куряча грудка під маринадом «Punica»

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Маринад «Punica»: У глибокому посуді змішуємо олія оливкова, порізаний півкільцями цибулю, гранатовий сироп, виноградний маринад, шафран, запашний перець, чорний перець, сіль. Маринад готовий! Охолоджене куряче філе, промиваємо і маринуємо в готовому маринаді. Залишаємо в холодильнику на 20 хвилин. Режим моркву на п'ятки, цибулю на четвертинки ...
    Читати далі

  • Міні-фріттати з карликовими помідорами і сиром Фета

    Закуски  /  З сиру і яєць

    Почати розігрівати духовку до 180 градусів Цельсія Намазати 12 виїмок форми для маффінів рослинним маслом З паперу для випічки вирізати 12 кіл діаметром рівним діаметру дна виїмки форми для маффінів. Укласти паперові кружечки в виїмки Розігріти в сковорідці оливкову олію Обсмажити в ньому колечка зеленої цибулі до м'якості Додати тертий ...
    Читати далі

  • Запечена коржик із зеленим салатом.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Цибулю і часник дрібно порубати і обсмажити на оливковій олії. Додати фарш і обсмажити. Консевірованую квасоля (без води раумеется) підмішати до фаршу. Потім покласти спеції: кетчуп, орегано, сіль, каенского перець. Духовку влючая і нагріти до 180 ° С. Коржик розрізати навпіл, щоб вийшло два коржі. На нижній корж викласти обсмажений фарш ....
    Читати далі

  • Омлет на далекосхідний лад з лососем, грибами і горошком.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. М'якоть лосося (я солила філе і обібрала дрібниця з кісток) порубати разом з цибулею важким ножем у грубий фарш. Посипати сушеної зеленню. 2. Яйця добре змішати з соєвим соусом і меленим імбиром. 3. Гриби нашаткувати дрібними кубиками. 4. Розігріти масло в сковороді, викласти гриби і горошок, трохи обсмажити при помішуванні. Додати рибу, ...
    Читати далі

  • Куряча печінка з овочами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Курячу печінку очистити від плівок, промити. Обваляти печінку в борошні і обсмажити з двох сторін по 3 хвилини. Картоплю очистити, нарізати тонкими скибочками і злегка обсмажити на олії. Цибулю подрібнити, злегка обсмажити. Додати дрібно порізаний болгарський перець і подрібнений часник. Смажити з цибулею кілька хвилин. Помідор дрібно порізати, ...
    Читати далі

  • Фаршировані перці

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Рис відварити в киплячій підсоленій воді 20 хвилин і відкинути на друшляк. Оливки нарізати кружечками. Помідори вимити, опустити в окріп на хвилинку, очистити від шкірки, м'якоть дрібно нарізати. Цибулю і часник очистити, подрібнити. Перці вимити, зрізати верхню частину, акуратно видалити насіння. Фарш обсмажити з цибулею і часником на сковроде з розігрітим ...
    Читати далі

  • Фальшиві стегенця

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Підготувати начинку: 1. Відварити в підсоленій воді рис 10 хвилин.2. Обсмажити хвилин 5-7 на соняшниковій олії порізані гриби, (ідеально-печериці, у мене були заморожені опеньки), додати дрібно порізану цибулю і обсмажувати все до готовності вместе.3. У фарш додати спеції: чорний молот. перець, улюблені приправи, сіль, яйце, рис, гриби з цибулею, часник-через ...
    Читати далі

  • Фунчоза з овочами і м'ясом краба

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Баклажани нарізати тонкими пластинками, а потім тонкою соломкою. 2. Покласти в сковороду баклажани, цибулю нарізану тонкими півкільцями, влити 2 ст. л. рослинного масла. Обсмажувати до легкої золотистої цибулі. 3. Потім додати всі спеції, кетчуп і воду. Загасити 1 хвилинку і зняти з вогню. 4. Вермішель Фунчозу залити окропом і залишити ...
    Читати далі

  • М'ясний паштет для сніданку або перекусу

    Закуски

    М'ясо порізати на шматки 4-5 см. Розігріти топлене масло, обсмажити шматки яловичини до легкої скоринки, перекласти м'ясо в каструлю з товстим дном, влити склянку води, довести до кипіння і тушкувати на мінімальному вогні 2:00. Мускатний горіх потерти на тертці, якщо не використовується мелений, насіння коріандру перетерти в ступці. Цибулю і моркву порізати ...
    Читати далі

  • Кабачки з плавленим сиром

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Нагріти духовку до 200 градусів, кабачки розрізати вздовж тонкими пластинами. Деко змастити раст. маслом, покласти пластини кабачка, скропити олією і в духовку на 10 хв. Часник, цибуля, кріп нарубати, сирки розім'яти і змішати з цибулею, часником, кропом. Пластинки кабачків скласти попарно навхрест, посолити і поперчити. У центр кожної ...
    Читати далі

  • фарширована щука по-козацьки

    Інші  /  Інші рецепти

    Щуку заморожену вийняти з холодильника і чистити не потрошачи. Потім зробити їй гарячі компреси: змочувати в окропі х / б серветку і прикладати до риби з обох сторін, поки риба не підтане. Потім зробити круговий надріз навколо голови і акуратно панчохою зняти з риби шкіру (близько хвостового плавця шкіру відрізати з плавником). Відокремити м'ясо від ...
    Читати далі

  • Абрикосово-яблучний кетчуп

    Закуски  /  Соуси, діпи, маринади

    З абрикос видалити кісточки і по можливості зняти шкірку, яблука очистити і натерти на тертку. Лук очистити і порізати дуже дрібно, очищений часник продавити через прес. З'єднати фруктову масу з цибулею, часником і приправами. (Про приправи окрема розмова: в оригінальному рецепті цукру рекомендують 700 гр., А оцту 300 мл. Я орієнтувалася ...
    Читати далі

  • Фаршировані курячі стегенця "Суцільний обман"

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Всі придивлялася як наші умільці і умеліци фарширують курочок і стегенця, знявши з них шкіру. І ось дозріла, тільки, м'ясо з стегенець я використовувала в інших стравах, а от шкіра то і залишилася, ну не викидати ж. Так от, шкіра з стегенець акуратно знята і відкладена у бік. Займаємося приготуванням фаршу. А саме тушкуємо звичайну квашену ...
    Читати далі

  • Лазанья з грибами і шпинатом

    Другі страви  /  Лазанья  /  Лазанья з грибами

    Печериці нарізати і обсмажити з цибулею і солодким перцем до готовності. Молоко для соусу довести до кипіння. Обсмажити борошно з маслом. Тонкою цівкою вливати гаряче молоко в борошняну суміш і інтенсивно розмішувати віночком, грудочок не буде. Соус посолити, поперчити. Листи лазаньї відварити в підсоленій воді до стану альденте. Варити краще ...
    Читати далі

  • Маленькі голубці у бурякових листках

    Другі страви  /  Голубці  /  Голубці з фаршем і рисом

    Моркву натерти на тертці, цибулю дрібно нарізати. Пасерувати моркву з цибулею на олії. Сирий м'ясний фарш змішати з рисом, морквяно-цибулевої сумішшю, додати зелень. Посолити, поперчити. Молоде листя бурякової гички ретельно промити, відрізати черешки. Ще я ручкою ножа "відбила" область черешків і товсту жилку (про всяк випадок, ...
    Читати далі

  • "Човник, пливи по Москві-річці на зустріч з кулінарами" ...))))))

    Закуски  /  З овочів і грибів

    не буду розповідати, що овочі помити обсушити))))) Самі знаєте)))))))) або підозрюєте)))))) у загальному так)))))) починаємо))))))) розрізати вздовж кабачок, акуратно, бажано залишити тонкі стінки і дно, дістати серцевину. Посолити дно і поставити наші човники на причал (деко). Порізати гриби не дуже дрібно і не дуже крупно - значить ...
    Читати далі

  • Пиріг з сьомгою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Розігріти сковорідку і обсмажити злегка на вершковому маслі нарізану півкільцями цибулю. Філе сьомги нарізати невеликими кубиками, додати цибулю. Смажити рибу 4-5 хвилин на невеликому вогні. Віночком збити 4 яйця з дрібкою солі. Продовжуючи збивати, додати рослинне масло і молоко. Перемішати борошно та дріжджі і всипати в масу, перемішати, ...
    Читати далі

  • Бефстроганов з кальмарів

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Кальмари, очистити, злегка відбити, нарізати шматочками шириною 5-8 см, посипати сіллю, перцем і обсмажити в олії з нарізаною цибулею? Посипати борошном, розмішати і знову смажити до золотистого кольору. Після цього додати сметану і тушкувати до готовності. Особисто я коли готую дітям, перекладаю в горщик і тушу в мікрохвильовці. Сметану можна замінити ...
    Читати далі