Тільки зареєстровані користувачі можуть використовувати книгу скарг

Ми рекомендуємо

Ви шукали: козинаки

  • Козинаки

    Десерти  /  Інші десерти

    Горіхи злегка підсмажити на сковороді на слабкому вогні, потім нарізати невеликими кубиками, але не дрібно. Мигдаль і фундук слід спочатку ошпарити, зняти шкірку, а потім обсмажити. Мед прокип'ятити в мідному посуді і уварити його до такого стану, щоб крапля, узята на пробу, не розтікалася на блюдці. Всипати в мед горіхи і продовжувати варити, безперервно ...
    Читати далі

  • Козинаки

    Десерти  /  Інші десерти

    Фундук і волоські горіхи обсмажити в духовці або на розпеченій сковороді. Фундук очистити від лушпиння. Подрібнити, але не занадто, в блендері. Тим часом довести мед до кипіння і прогріти пару хвилин. Змішати горіхи з медом, додати цукрову пудру, все ще раз перемішати, зняти з вогню. Викласти суміш на силіконовий килимок або дошку, накрити плівкою ...
    Читати далі

  • Козинаки

    Десерти  /  Інші десерти

    Мед вилити в сотейник довести до кипіння. Фундук підсмажити, очистити, подрібнити. Арахіс підсмажити і очистити, подрібнити. Горіхи додати до меду, обсмажити, додати 1 ст. л. цукру. Викласти на силіконовий килимок розкачати - змоченою водою качалкою до товщини 1 см. Зачекайте поки, затвердіє (10 хв) Наріжте
    Читати далі

  • козинаки

    Десерти  /  Інші десерти

    Горіхи обсмажити на сковороді на слабкому вогні. Потім нарізати але не дуже дрібно. Якщо це мигдаль або фундук його треба попередньо обдати окропом і очистити від шкірки. У тефлонову сковороду всипати 1 склянку цукрового піску, коли пісок почне "таїти", кладемо 1 склянка горіхів. Перемішуємо постійно, поки не почнеться карамелизация. Але до цього всипати ...
    Читати далі

  • Вівсяні Козинаки

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Вишню, чорнослив і курагу промити, розкласти по окремих мисках і залити помірно гарячою кип'яченою водою. Через 30-40 хв. воду злити. Нарізати сухофрукти невеликими шматочками. Горіхи крупно порубати. У великому сотейнику розтопити масло з медом і цукром. Як тільки суміш стане однорідною, зняти з вогню. Покласти в сотейник вівсяні пластівці, ...
    Читати далі

  • Гозінакі (козинаки)

    Десерти  /  Інші десерти

    Горіхи підсушити без зміни кольору в мікро або на сковороді, очистіть від оболонки, подрібніть ножем підготуйте деко Зарен: застеліть його пергаментним папером і злегка смажте рафінованим маслом Мед прогрійте до появи на його поверхню піни Всі продукти з'єднайте з медом і варіть на слабкому вогні 10 хв . Отриману масу вилийте ...
    Читати далі

  • Курячі стегенця "Козинаки"

    Інші  /  Інші рецепти

    Курячі стегенця, помити, посолити, порізати на невеликі шматочки. Покласти в сотейник і залити водою токім оброзом, щоб вода покривала стегенця. Тушкувати під кришкою на дрібному вогні 45 хв. до тих пір поки не іспорітся вода. Потім шматочки покладіть в сковороду з раст. маслом, додати мед і насіннячка. Обсмажувати помішуючи 10 хв.
    Читати далі

  • Козинаки вдалий експеримент

    Десерти  /  Інші десерти

    У маленькій каструльці розтопити масло. додати цукор і помішуючи (на сильному вогні) довести до кипіння, додати мед і вершки, знову ж помішуючи проварити хвилин 15 до загустіння. З вогню зняти і швидко перемішати з очищеними і обсмажені горіхами. Маленьку форму для запікання (у мене 20 см на 30 см) застелити промасленим папером. Викласти ...
    Читати далі

  • Козинаки "Антуанетта"

    Десерти  /  Інші десерти

    1. У Кастрол Распопов пачку маргарину, постійно помішуючи. 2. Додати склянку цукру, розмішати до однорідної маси, не знімаючи з вогню. 3. Додати склянку геркулесових пластівців і варити протягом 5 хвилин помішуючи. 4. Додати склянку волоських горіхів, попередньо горіхи необхідно розтовкти, але не дуже сильно. Варити до отримання однорідної, ...
    Читати далі

  • Козинаки з насіння і кунжуту.

    Десерти  /  Інші десерти

    Силіконові формочки (у мене вийшло 5 штук), можна використовувати будь-яку форму тільки змастити її олією. Козинаки досить тверді виходять, тому якщо робити пласт, то як застигне можна наламати на шматочки. Отже все дуже просто: Насіння покласти на суху сковороду і обсмажувати, ВЕСЬ ЧАС заважаючи на високому вогні хвилин 5, ...
    Читати далі

  • Козинаки для дорослих або закуска для коханого

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Цукор залити пивом і нагріти на маленькому вогні, до розчинення цукру (приблизно 5 хвилин). Потім збільшивши вогонь довести до кипіння. Додати арахіс і проварити, періодично помішуючи хвилин 20, поки не випарується практично вся рідина. Зняти з вогню, додати сіль, перець і перемішати. Арахіс викласти на деко в один шар і поставити в заздалегідь ...
    Читати далі

  • кунжутні козинаки з родзинками і волоськими горіхами

    Десерти  /  Інші десерти

    Волоські горішки подрібнити, потім разом з кунжутні насінням підсушити в духовці. У каструльці з товстим дном розтопити мед з цукром, додати сік половинки лимона. З'єднати кунжутну суміш з медовою, туди ж додати родзинки. Швидко перемішати, розкласти масу на аркуш паперу для випічки, мокрими руками рівномірно розподілити товщиною від 0,5 см ...
    Читати далі

  • Цукерки "Козинаки"

    Десерти  /  Інші десерти

    Розтопити вершкове масло, всипати в нього цукровий пісок і прогрівати, поки маса не стане коричневою. Додати очищені насіннячка або подрібнені горіхи, вимішати, ще раз прогріти і просушити на змащеному олією пергаменті шаром в 1,5-2 см. Поки маса тепла, розрізати на квадрати. Різати треба без відриву, як би «пиляти» ножем.
    Читати далі

  • Козинаки 2

    Десерти  /  Інші десерти

    З вечора замочити перловку з цукром, содою, сіллю. Вранці злити воду, не промиваючи. На сковороді розжарити масло 2 ст. ложки, додати 2 ст. ложки перловки і, постійно помішуючи, обсмажити до золотистого кольору. Готову порцію викласти у велику тарілку. Знову додати 2 ложки масла, нагріти, додати 2 ложки перловки і смажити. По закінченні пережарювання ...
    Читати далі

  • Козинаки з горіхами і коноплями.

    Інші  /  Інші рецепти

    Конопляні зерна обсмажити і очистити від лушпиння своїми долонями (можна чужими). Горіхи нарізати. Мед підсмажувати, а потім перевірити готовність, в холодну воду опустити краплю меду, якщо крапля загусне, то мед готовий. У мед всипати горіхи, коноплю і перемішати. Поки халва гаряча, швидко викласти в посуд, попередньо змастивши маслом.
    Читати далі

  • Козинаки 1

    Десерти  /  Інші десерти

    Закип'ятити мед з цукром, всипати дрібно нарізані волоські горіхи. Варити на повільному вогні 15 хвилин. Гарячий козинак викласти на тарілки, змочені холодною водою, розрівняти і охолодити. Потім злегка підігріти тарілки, зняти козинак і нарізати плитками. Смачного!
    Читати далі

  • торт "Шахерезада"

    Десерти  /  Торти

    Масло довести до м'якого стану, залишити на столі при кімнатній температурі на 1год. Перемішати жовтки зі сметаною і розпушувачем, до однорідної консистенції. Додати масло, перемішати ще раз. Нарізати дрібно курагу і підмішати до яєчної суміші. Всипати борошно і замісити м'яке тісто. Обвернув плівкою тісто, поставити в холодильник на ...
    Читати далі

  • Печенюшки пісні

    Десерти  /  Печиво  /  Пісне печиво

    Смешіваме вівсяні пластівці, манку і цукор, заливаємо гарячою водою і відставляємо хвилин на 10. У цей час дрібненько ріжемо курагу, родзинки, фініки, журавлину і свіже яблуко і висипаємо їх до пластівців. Додаємо соду, погасивши її лимонним соком або оцтом, розпушувач, раст. масло, мед, спеції, борошно, мигдаль і горіхи, гарненько вимішуємо, викладаємо вформе, ...
    Читати далі

  • Тарт "Соняшник"

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    Для тіста: змішати сипучі інгрідієнти в одній мисці і рідкі в інший (маргарин розтопити). Потім вміст двох мисок змішати і вилити у форму діаметром 27 см. Для начинки: нектарини нарізати нетовстими часточками (можна ісп. Консервовані персики). Розтопити в сковороді олію, додати цукор, мед, молоко і проварити до розчинення цукру. Всипати ...
    Читати далі

  • Роли млинцеві-бананово-динячі.

    Закуски  /  Роли  /  Російські роли

    1. просіяти борошно, змішати її з содою і сіллю. Збивати міксером, підливаючи потроху сік, до утворення рідкого тіста. Вбити по одному яйця, продовжуючи збивати. В останню чергу додати масло. 2. на розпеченій сковороді з антипригарним покриттям випекти тоненькі млинці. Сильно не зарумянівать- будуть гірчити! Остудити під серветкою. 3. для ...
    Читати далі