Ми рекомендуємо

Ви шукали: хала

  • Паелья з куркою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Стегенця моєму, рубаємо кожен на кілька шматочків, обсмажуємо в сковороді з високими бортиками на рослинному маслі Рис промиваємо, додаємо до курки, обсмажуємо Помідори обшпарюємо окропом, знімаємо шкірку, ріжемо кубиками Перець чистимо, ріжемо кубиками Помідори і перець додаємо до курки і рису, обсмажуємо У 0,5 літра гарячої води разводімбульонний ...
    Читати далі

  • торт "Крихітка Мімі"

    Десерти  /  Торти

    Спочатку приготувала скульптурну масу, яку прийнято робити з повітряного рису, але через брак такого прийшла ідея використовувати попкорн. Розтопила в окремій чашці мм і слив. масло і змішала з попкорном, виліпила 2 частини ляльки- голову і тулуб, дала підсохнути на столі, через 2:00 покрила ганашем, остудила в холодильнику і покрила мастикою, ...
    Читати далі

  • Грибна закуска

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Жарінов гриби разом з Жарінов цибулею та морквою пропустити через м'ясорубку. Додати туди часник пропущений через землянку, додати сіль і перець. Закуска готова. Приємного всім апетиту!
    Читати далі

  • Ризькі голубці з грудинкою і білими грибами

    Другі страви  /  Голубці  /  Голубці в сметанному соусі

    Білі гриби порізати на шматочки розміром 1,5-2 см. Відварити протягом 20 хвилин. Бульйон зберегти. Грудинку порізати кубиками в 1 см., Обсмажити до шкварок на сухій сковороді. Зварити перлову крупу по інструкції на упаковці. Змішати крупу, шкварки та гриби, посолити. Капустяне листя пробланшировать по три хвилини в киплячій підсоленій воді. Покласти ...
    Читати далі

  • Гатлама

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Цю випічку я готувала за рецептом відомого гуру східної кухні Сталика Ханкішіева. Як бачите, продуктів сюди затрачається мінімум. Правда, повозитися трохи довелося. Але зате результат себе виправдав. Така смакота вийшла. Як бачите, я не дала кол-во інгридієнтів, т. К. Все робила на око. Скажу одне, тісто має вийти м'яке ...
    Читати далі

  • Рисовий пиріг - «Italian Rice Pie» (ФМ Національні свята)

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Пиріг з рисом і яйцем

    Як у кожної з нас є свій рецепт млинців, так і в Італії у кожної господині є свій рисовий пиріг на паску. Я пропоную свій варіант цього пирога. який приготувала з ароматного рису Жасмин -фірми Містраль. Почала з того що промила і зварила з рису, молока, солі і половини цукру, в'язку кашу. За 5 хвилин до закінчення приготування ...
    Читати далі

  • Тістечка "шалений"

    Десерти  /  Тістечко

    змішуємо цукор + мука + сіль, масло "пошінковать" кубиками і до борошна рівно половину, перемішуємо руками і розтираємо до крихти додаємо решту масла і повторюємо, яйце збити з водою і змішати з тістом, я все роблю ручками, так смачніше (з любов'ю то пак :)). Загортаємо в пакетик і в холодильник на 30 хв! Тепер вкуснячій соус (за порадою ...
    Читати далі

  • Сосиски "Модні"

    Інші  /  Інші рецепти

    1) кожну сардельку розрізала на 5 шайбочек. 2) покликала онука і попросила допомогти встромляти сухі спагеттінкі в сардельки. За 5-6 спаггетін в кожну. Що він зробив з найбільшим задоволенням, знімаючи у частини шкурку і сжірая. 3) Поки відварювати (5 хвилин в солоній киплячій воді) спагетті з сардельками .. 4) Обсмажила в сл. маслі дрібно накришені бекон, ...
    Читати далі

  • Курка, запечена в їстівної тарілці

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Рецепт придумав стихійно ... Син у вихідні робив знову піцу і залишилося тісто. Крутила-вертіла, обмотати кожен шматочок-мало, а на дно-"тарілку" в самий раз! Для початку робимо заправку для курочки: часник порубати і змішати з базиліком, сіллю, перцем, влити олію. Якщо є ступка, розтерти в ній! Мені подобається купувати верхню частину курячих стегенець, там ...
    Читати далі

  • Полуничний експромт!

    Десерти  /  Торти

    БІСКВІТ: Яйця злегка збити з цукром і ваніліном (практично розмішати міксером на не великий швидкості). Далі послідовно додавати інгредієнти, перемішуючи міксером. Розпушувач з'єднати з борошном. Потроху просеем в тісто, не вимикаючи міксер. Тісто розділити на 2 частини (за моїми спостереженнями, так рівніше коржі виходять). Печу 20-25 ...
    Читати далі

  • Міні-сочні (мій перший і вдалий досвід)

    Вироби з тіста  /  Пироги

    Спочатку підготуємо начинку. Всі інгредієнти збити, відставити убік, щоб семоліна набухла. Тепер займемося тістом. Збити розм'якшене масло з яйцями, додати сметану, цукор, ще раз збити. Просіяти розпушувач і борошно, додати цедру лимона, з'єднати всі інгредієнти. Я в кінці вимішувала тісто руками. Зібрати тісто в кулю, загорнути ...
    Читати далі

  • Пиріг з індичкою і картоплею + бонус-пиріжки!

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Масло розтопити, в миску покласти сметану, цукор, сіль, розпушувач, додати розтоплене вершкове масло, все добре перемішати, додати борошно і замісити м'яке, масляністоее тісто, до рук тісто липнути не повинно, тісто загорнути в плівку і прибрати на годину в холодильник. А поки займемося начинкою. Стегна індички добре промити, обсушити, акуратно зрізати ...
    Читати далі

  • ВАРЕНИКИ з полуницею

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Тісто я приготувала за рецептом fraut, бо це прекрасний і універсальний рецепт тіста. З цього тіста я готувала: чебуреки, пельмені, вареники. Тісто просто супер! У мене був 1 кг. полуниці, але я використовувала менше, так-як тіста у мене залишилося від пельменів не багато. Полуниця у нас дуже велика і не дуже соковита, тому я її нарізаю ...
    Читати далі

  • Зварений пиріг (su boregi)

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Я знайшла для вас рецепт тіста "філо". Правда це не я, а awrora-2. Вона дала посилання і я туди сходила. Насправді супер (http://www.kuking.ru/class/viewalbum.php?a=288). За цим рецептом робимо тісто, якщо у вас немає готового. Але у мене як завжди готове, куплене "філо". Отже починаємо. ГОЛОВНЕ, щоб все нужмое було під руками. Щоб потім ні на що ...
    Читати далі

  • Чудова Простіпома

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Після розморожування, Простіпома була почищена, випотрошена, промита холодною проточною водою, натерта сіллю і соком лимона з додаванням приправ. Поки риба маринувалися, була приготована начинка. Натертого на крупній тертці корінь селери, морква, нарізаний лук, і відправлені тушкуватися в жаровню з додаванням солі, 2-3 ст. ложок води (в моєму ...
    Читати далі

  • Десерт "Сім тістечок відразу"

    Десерти  /  Інші десерти

    Для бананового морозива я використовувала всі компоненти, що і у daria_vb за винятком горіхів (не любить син) і шоколаду (не любить чоловік). Все інше робила за її рецептом http://smach.pp.ua/recipe/view/94559. Полуничне морозиво: Спорудити водяну баню, дати воді закипіти на сильному вогні. У верхній сотейник викласти жовтки, додати ...
    Читати далі

  • Пиріг персиковий з мигдальною крихтою «Роза до чаю»

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Персиковий пиріг

    1. Відокремити жовтки від білків. Збити з половиною норми цукру до побіління і збільшення маси в 3 рази. Додати м'яке масло і сметану і ще раз збити до утворення пухнастої кремової маси. 2. Мигдаль -у мене був подрібнений, тому я змолола його неочищеним, тільки підсушити в духовці до легкого рум'янцю. Але ви можете взяти цілий, залітькіпятком, ...
    Читати далі

  • Здивування принцеси

    Десерти  /  Інші десерти

    . Червону сочевицю відварити до готовності в невеликій кількості води. Приблизно це займе близько 15 хвилин. Сочевиця не повинна розваритися. Готову сочевицю процідити від зайвої рідини. Остудити. 2. При необхідності замочити в гарячій воді курагу, в'ялену журавлину, фініки до розм'якшення. 3. Волоські горіхи при необхідності освободітьот ...
    Читати далі

  • Булочки валуєвські

    Вироби з тіста  /  Млинці та оладки

    1. У 50 мл води кімнатної температури розпустити свіжі дріжджі. Додати дрібку цукру, 1 ст. ложку борошна, добре перемішати і залишити в теплому місці на 15-20 хвилин для підйому. У велику чашку налити воду кімнатної температури, додати яйце (в піст - не додавати), цукор, сіль, рослинне масло і розведені дріжджі, розмішати. Підсипаючи ...
    Читати далі

  • Торт конкурсний

    Десерти  /  Торти

    Торт складається з двох ярусів: 1 - брауни-основа, чізкейк, вишневе желе з ягодами; 2 - брауни, шоколадний ганаш, вишня, шоколадний мус. Зверху торт покритий збитими вершками, прикрашений шоколадною глазур'ю і фігурними виробами з мастики. Перший ярус. Брауні. На водяній бані розтопити масло і шоколад, змішавши до однорідності. Змішати цукор з какао, ...
    Читати далі