Ми рекомендуємо

  • Суші-салат «Улюблений букет».

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    1. Рис промити, залити холодною водою, дотримуючись пропорції. Варити після закипання під кришкою до випаровування води. Не заважати! Після випаровування швидко прокласти під кришку серветку і залишити на вимкненій плиті на 15 хвилин. Обережно зняти кришку і серветку-щоб вода з кришки не потрапила в рис. 2. Приготувати розчин оцту з сіллю і цукрової ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Салат з печінкою тріски

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Картоплю відварити, почистити, порізати крупно. Огірки порізати кубиками. Цибулю нарізати тонкими півкільцями. Печінка тріски - пластинками. Перепелині яйця зварити, почистити розрізати на половинки. Для заправки змішати всі інгредієнти і полити готовий салат. Прикрасити зеленою цибулею. Смачного!
    Читати далі

  • печінковий пудинг

    Другі страви  /  Інші основні страви

    приготування: пластівці залити водою. цибулю обсмажити на сковороді до золотистого кольору. печінку промити, перебити в юлендере з цибулею. яйця збити з сіллю і перцем, продовжуючи збивати додаємо набухнувшіе пластівці, потім печінка з цибулею, перемішати, посолити якщо треба, додати кріп. форму для запікання змастити добре рослинним маслом, вилити масу і ...
    Читати далі

  • салат Губка Боб- мій варіант

    Салати  /  Салат з овочів

    Гриби смажимо з цибулею, солимо. Залишаємо остигати Овочі, яица та філе варимо, теж залишаємо до охолодження. Огірки, очищаємо від шкірки і режим соломкою. Горіх подрібнюємо в блендаре. Філе режим або рвемо на волокна. Картоплю трьом на тертці, з яєць відділяємо білки від жовтків і трьом на тертці. Всі укладаємо шарами змащуючи майонезом: гриби з цибулею огурцикуріца ...
    Читати далі

  • Бабка картопляна з грудинкою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Сиру картоплю подрібнюють на тертці, віджимають, з'єднують з підсмаженими кубиками сала (Шпик), ріпчастою цибулею, грудинкою, а також сіллю і кип'яченим молоком. Масу перемішують, укладають на змащені салом листи і випікають. Подають зі смаженою на салі цибулею.
    Читати далі

  • Рибні котлети з сиром

    Другі страви  /  Котлети  /  Котлети з хека

    Перекрутити філе риби з цибулею на м'ясорубці. Додати сир, яйця, сіль, перець, дрібно нарізану кріп, манну крупу і залишити на 20 хв, щоб манка розбухла. Після закінчення часу, мокрими руками сформувати колети улюбленого калібру, укласти на деко (на дно дека налити не багато води) і в теплу духовку на 20 хв. Запікати при температурі ...
    Читати далі

  • Старий Фрітц (Alter Fritz) - картопляні млинці з фаршем

    Вироби з тіста  /  Млинці та оладки

    Картоплю почистити, натерти на дрібній тертці або подрібнити у блендері. Змішати з борошном, яйцями і подрібненою цибулею, сіллю, перцем і майораном. На добре розігріту з рослинною олією сковороду виклдивать картопляну масу у вигляді овальних млинчиків і обсмажити з обох боків. Фарш змішати з подрібненою цибулею, сіллю, перцем. Фарш викладати ...
    Читати далі

  • Зелені пельмені з лососем

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Петрушку подрібнити у блендері з 3 ст л води; Вимісити тісто, додавши туди петрушку; Філе лосося відварити, розім'яти виделкою, і змішати з подрібненою цибулею, часником і лимонним соком; Виліпити пельмені. Відварити
    Читати далі

  • Млинці з Рисово-Грибний начинкою

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Гриби чистимо, дрібно ріжемо Обсмажуємо з дрібно порезаной цибулею солимо, перчимо додаємо дрібно посічену петрушку і Рис Млинці смажимо як звичайно викладаємо начинку на млинець і сварачіваем рулончиком, заварачівая краї всередину
    Читати далі

  • Суп з фрикадельок

    Перші страви  /  Інші супи

    Фарш з'єднати з цибулею і перцем, зробити кульки, опустити в киплячу воду, зняти піну, додати 2 ч / л приправи. Через 20 хвилин додати порізану картоплю, після закипання додати крупу. Варити 10хвилин, можна додати зелень і вимкнути.
    Читати далі

  • КУИРДАК

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Легеня, печінка і серце нарізати дрібними шматочками, обсмажити з салом і нарізаним кубиками луком. Додати трохи бульйону, сіль, перець і тушкувати до готовності.
    Читати далі

  • Салат-каррі з куркою

    Салати  /  Салат з куркою  /  Салат із селерою і куркою

    Куряче м'ясо нарізати кубиками. Краще трохи підсмажити, щоб була скоринка. Змішати з мигдалем, селерою, цибулею. З інших інгредієнтів зробити заправку. Спробуйте! Я робила на око. Заправити. Такий салат підходить для сандвічів.
    Читати далі

  • "кальмари на корейський мотив"

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    кальмарів відварити, нарізати кільцями тоненько. Засипати приправою для моркви по-корейськи. Цибулину нарізаємо тонкими півкільцями і маринуємо в солі, цукрі і оцті 20 хв. Змішуємо кальмарів з цибулею, додаємо олію та години 2 охолоджуємо в холодильнику.
    Читати далі

  • Шашлик (не виходячи з кухні)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Ріжемо мяско, але не дуже крупно Лук кільцями У мисочці змішуємо яблучний оцет, трохи води, оливкова олія, соєвий соус, перець і сіль. Треба спробувати, за смаком кожен визначте кому чого не вистачає :) Цією заправкою заливаємо наше мяско з цибулею Залишаємо на пару годинок щоб маринувалося Прийшов часинка смаження :) м`ясце з цибулею нанизуємо ...
    Читати далі

  • Салат з джонджолі

    Салати  /  Інші салати

    Мариновані джонджолі заправляють зеленим або ріпчастою цибулею, олією і оцтом.
    Читати далі

  • Фаршировані черепашки (варіант).

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Мушлі відварити в підсоленій воді. Після закипання варити 10 хвилин. Остудити. Гриби обсмажити разом з цибулею до готовності. Потім додати сметану і тушкувати під кришкою 10 хвилин. Нафоршіровать черепашки грибною начинкою і зверху посипати тертим сиром. Поставити в розігріту духовку і випікати при середній температурі 10 хвилин. Готово.
    Читати далі

  • Пиріг на швидку руку

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Приготувати начинку: обсмажити цибулю, додати гриби і ще трохи посмажити. Курячу грудку дрібно ріжемо і змішуємо з цибулею і грибами. Тісто: Яйця збити з майонезом, і вмішати склянка борошна .. Тісто готове !!! Розділити на 2 частини. Першу частину вилити у форму (бажано з високими краями), покласти начинку і залити другою частиною тіста. Зверху посипати ...
    Читати далі

  • Гриби фаршировані для вечірки

    Закуски  /  М'ясні

    Від грибів акуратно відокремити ніжки. Шинку дрібно порізати, обсмажити злегка з нарізаними ніжками грибів, зеленою цибулею, горішками. Приправити. Капелюшки опустити на пару хвилин в окріп, остудити, вмочити в яйці, сухарях і обсмажити у фритюрі. Начинити теплим фаршем і подати з майонезом або соусом з хрону з майонезом.
    Читати далі

  • Рулетики зі слабосоленої сьомгою (фореллю)

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    На корж намазати вершковий сирний сир, посипати дрібно різаним зеленою цибулею, розкласти сьомгу або форель в один шар, загорнути в рулет і покласти в холодильник охолоджуватися. Перед употреблніем нарізати на порції.
    Читати далі

  • Салат "Пушистик"

    Салати  /  Інші салати

    Сметану змішати з майонезом, дно і боки салатника обмазати сумішшю і густо обсипати подрібненою цибулею. Шарами викладати продукти через велику тертку 1. яблука 2. яйця 3. сир Кожен шар промащувати сумішшю сметани і майонезу Прикрасити на свій розсуд
    Читати далі

  • Пиріг картопляний з грибами

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Картоплю очистити, порізати на шматочки і обсмажити на олії до напівготовності сосотоянія з цибулею, посолити. Гриби (у мене були опеньки власного збору в лісі зварені, а потім заморожені) дістати з мрозілкі і обсмажити, приправити спеціями з цибулею і часником на олії. Яйце збити зі сметаною, додати сіль, перець, розмарин ...
    Читати далі