Ми рекомендуємо

  • Кавове бланманже

    Десерти  /  З сиру, молока і сиру

    Заварюємо каву в турці або кавомашині. Знадобиться 100 мл готової кави. Беремо цукор коричневий дрібний від "Містраль" У каструлю наливаємо молоко, свіжозаварений кави, насипаємо цукор. Нагріваємо суміш до кипіння на плиті. Додаємо до суміші вершки і знову доводимо до кипіння. У 100 мл води замочуємо желатин, згідно інструкції на упаковці ....
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Пиріг з житнього борошна з рибою, грибним соусом, сиром і безліччю витраченого часу!

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Закохалася я в цей рецепт як тільки він з'явився «на Головній», з невеликими поправками на те, що в стравах я намагаюся не змішувати рибу і м'ясо! І ось сьогодні втілила його в життя із змінами, які стосуються тільки моїх особистих смакових пристрастей, у кого немає подібних «заморочок» може сміливо готувати за оригінальним рецептом! Я, купивши кілограм ...
    Читати далі

  • З гидкого каченяти ..... в лебедя

    Перші страви  /  Інші супи

    Або Рубці классічесскіе (Polskie flaki), Step-by-Step :-))) Замістити тут свою розповідь про рубцях я вирішив навіть не з інтересу читачів, а як підготовку до більш широко відомому (для російськомовного читача) блюду - ХАШ або Хаши: -)))) Страві, яке мене заінтригувало. Що і закінчилося версією хаша в моїй інтерпретації (для Європи), але про це, в ...
    Читати далі

  • Беарнский курка

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Вимити курку і потрухи і просушити. Розм'якшити булочку в холодній воді. Шинку і потрухи нарізати кубиками. Часник очистити, порубати і змішати з шинкою, потрухами, ковбасним фаршем, цибулею-резанцем і розім'ятої булочкою. Заповнити начинкою курку, отвори в тушці сколоти дерев'яною шпилькою. Воду довести до кипіння з сіллю, зеленню і лавровим ...
    Читати далі

  • картопляна запіканка зі шпротами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Відварити картоплю в мундирі. Остудити. Очистити. Порізати скибочками. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на середньому вогні до легкого зарум'янювання. Печериці порізати пластинками, покласти в сковорідку до цибулі. Вогонь додати до max. Обсмажити гриби при помішуванні до випаровування рідини і появи рум'яної скоринки. Цибулю з грибами викласти в миску, ...
    Читати далі

  • Шоколадні кнёделі (Nougat Kn? Del) і К °

    Десерти  /  З сиру, молока і сиру

    З вечора приготувати Kn? Delі, так ви заощадите час в свято, якщо збираєтеся приготувати не одне блюдо. Для тих же, хто може одночасно робити багато страв або взагалі збирається приготувати тільки це блюдо, готуємо все однією годиною. :) Приступимо: Масло розтерти з пудрою і цукром, додати просіяне борошно, манку, сіль, сир, ввести ...
    Читати далі

  • Капустяний пиріг (експрес)

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Дуже важливо: всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури. Рецепт зручний тим, що начинку можна зробити заздалегідь, заморозити (тільки не соліть !!). Але перед випічкою пирога розморозити не менш, ніж за 6:00. Тісто: 0,5 л. кефіру збити міксером з 3 яйцями, додати борошно з розпушувачем, замісити в м'яку консистенцію. Викласти у форму, змащену ...
    Читати далі

  • Фарширована куряча шийка

    Інші  /  Інші рецепти

    1. Приготувати курку: обпалити її, почистити, вимити. Зробити поперечний надріз на шкірі нижче грудки навколо тушки і обережно зняти шкіру разом з крильцями, підрізаючи грудинку і суглоби. Намагайтеся шкіру не пошкодити. Вимити її ще раз, дати стекти воді. Білою ниткою зашейте вузький кінець шкіри шийки, порвані місця, широкий кінець шкіри шийки, залиште ...
    Читати далі

  • Суп зі свіжих грибів з овочами

    Перші страви  /  Інші супи

    Очистити, нарізати і промити свіжі гриби, залити їх гарячою водою і варити 0,5 ч. Злегка обсмажити на маслі нарізані кружальцями моркву, петрушку, селеру; в кінці смаження посипати їх подрібненою зеленою цибулею. У киплячий грибний бульйон додати ці коріння і нарізану брусочками картоплю. За 10 хв до закінчення варіння опустити в супнарезанние ...
    Читати далі

  • Грішний мій язик, або Алаверди по-капкасскі

    Інші  /  Інші рецепти

    Відсутність гастрономічного снобізму прикрашає життя, позбавляє від рожевих ілюзій і розширює горизонти. Переконана. Не плутати з нерозбірливістю, але їсти можна практично все, включаючи вівсянку на воді, вся справа в підході. Знаю, знаю я людей, які з ранку бадьоро гваздают яєчню з картоплею, а ввечері, в ресторані, відсилають на кухню омара, оскільки ...
    Читати далі

  • Голяшка ліва (рулька свиняча) варіант від Scorpy

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Вихідний, ринок, м'ясні ряди ... На очі потрапляє чудова нога молодого поросяти. Цікавлюся, а яка? Почувши відповідь - задня ліва !!! Я згадав про «вепрево коліні». Аж надто апетитно виглядала вона. Я не зміг утриматися, попросив відрубати рульку, що для мене і зробили. Приїхавши додому я трохи думав як приготувати її. Нескольковідов ...
    Читати далі

  • Каша ПЕРЛИНКА (із серії LA PERLA - з Росії з любов'ю!)

    Другі страви  /  Каші  /  Перлова каша

    Можна багато дискутувати на тему: хто і чому любить / не любить перловку! Можна ... але не буду! тому як нудно! я давно приросла до цій крупі - подобається вона мені! І все тут! Виявляється, що ще й корисна дуже - нонеча доктор Агапкин довго і нудно розповідав про це в передачі "Про найголовніше", хоча і без нього можна про це дізнатися, якщо ...
    Читати далі

  • Борщ грибний зі сметаною

    Перші страви  /  Інші супи

    Зварити бульйон з сушених грибів з розрахунку на 6 чоловік. Перед цим спекти кілька бураков і приготувати з них розсіл, давши мелконарезанной буряках, залитої розчином солі у воді, годину постояти в теплі. У готовий грибний бульйон налити приготований буряковий розсіл, по різати відварені гриби. Борщ забілити двома склянками сметани і додати ...
    Читати далі

  • Брускети з беконом і яйцем - пашот

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Бекон підсмажити на сухій сковорідці. Булку підсушити в тостері до рум'яного стану. Салат помити і висушити. На тости покласти спочатку листочок салату, потім тонкий шматочок сиру, тонко нарізані шматочки редису і по одному шматочку помідора. На овочі покласти підсмажений бекон. Щоб зварити яйце-пашот потрібно в сотейник налити води, довести ...
    Читати далі

  • Курка в майонезі

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Закип'ятити воду з корінням, цибулею і прянощами. Випатрану, обпалену і добре вимиту курку покласти у відвар і зварити до готовності. Остудити у відварі. Желатин розвести в 0,5 склянки холодного відвару, поставити на середину палаючої плити між конфорками, щоб желатин розчинився. Майонез викласти в мисочку, розтерти з цукром. Огірки, ...
    Читати далі

  • Солянка м'ясна

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Очищену капусту нашаткувати, покласти в каструлю, додати 1 ст. ложку масла, 0,5 склянки води або м'ясного бульйону, накрити каструлю кришкою і тушкувати капусту 40 хв, помішуючи її періодично. Потім додати підсмажену цибулю, томат-пюре, оцет, цукор, сіль, лавровий лист, перець і тушкувати до готовності приблизно 10 хв. Коли капуста буде готова, ...
    Читати далі

  • Стерилізований салат з кольрабі

    Салати  /  Інші салати

    Прянощі і добавки (Порції на літрову банку): 2 горошини чорного перцю, 2 зрізу цибулини. Заливка: на 1 л води 0,25 л 8% -ного оцту, 30 г солі, 100 г цукру. Промиту кольрабі очищають, розрізають на грубу локшину, поступово стисло обваривают в підсоленій воді (10 г солі на 1 л води), промивають і залишають обсихати. Кольрабі розсипають по нагрітих ...
    Читати далі

  • "філе палтуса запечене"

    Другі страви  /  Страви з риби

    Філе палтуса порізати порційними шматками посолити, поперчити полити соком лайма, соєвим соусом, хересом і поставити в холодильник на дві-три години. Айву (яблуко) очистити, нарізати невеликими кубиками й обсмажити на вершковому маслі до готовності. Нарізати цибулю і моркву соломкою, обсмажити їх до готовності на сковороді з невеликою кількістю ...
    Читати далі

  • Риба в пиві

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Рибу вимити, очистити від луски, видалити голови. Зробити акуратний розріз вздовж черевця і випатрати. Ще раз промити рибу під проточною водою. Зробити невеликий надріз у хвоста і зрізати одне філе. Вийняти хребті, звільнивши тим самим другий філе. Обробити таким же чином решту рибу. Налити в каструлю 1 л води, додати промиту ...
    Читати далі

  • Русский Курник

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Замісити тісто і дати йому вистоятися. Двічі перебити. Але якщо берете готове дріжджовий листкове, то просто дайте підійти. Зварити курку. Відокремити м'ясо від кісточок. Дрібно порізати. Спекти млинці або купити готові. Цибулю порізати дрібно порізати і обсмажити на олії. Додати нарізану курку, ще згасити 5 хвилин. Відварити до готовності рис. У ...
    Читати далі

  • Солянка

    Перші страви  /  Солянка  /  Солянка з копченостями

    Купив хорошою яловичини з кісткою, здається лопатки. Будинки поклав її у велику каструлю, залили холодною водою. Чекав поки закипить. Знімав піну і думав, щоб такого зварити з такого дивного бульйону, а те що він буде відмінним я не сумнівався. Додав цілу цибулину, нафаршировану запашним перцем, гвоздикою, гірким перцем горошком і лаврушкой, ...
    Читати далі