Ми рекомендуємо

  • роли по-домашньому

    Інші  /  Інші рецепти

    Насамперед приготування суші-рису. Ще раз приношу свої слова подяки ksyusha! Дотримуйтесь її порад і у вас вийде все з першого разу. Начинки: - свіжий огірок + крабова паличка. Ролл "навиворіт" обсипаємо кунжутом; - Свіжий огірок + сирний сир (вершковий) Альметте. Ролл "навиворіт" зверху тонкі пластікт риби; - Риба + свіжий огірок + сирний ...
    Читати далі

Ви шукали: куксу

  • Салат - закуска з печених баклажанів та сьомги.

    Салати  /  Салат з овочів  /  Салат з баклажанів

    Мінімум набір продуктів, за то в підсумку .... Ах! Баклажан очистити від шкірки, нарізати кубиками і з мінімальним кол-вом оливкової олії підрум'янити на сковороді; або ж баклажан можна запекти в духовці, коли баклажан запечеться, остудити його, потім зняти шкірку з баклажана, отриману м'якоть нарізати невеликими шматочками / кубиками, додати січену ...
    Читати далі

  • Лимончик

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    4 жовтки відокремити від білків. Білки покласти в холодильник. Масло розтерти з цукром, ваніллю, жовтками, куркумою. Лимонну цедру натерти на тертці (жовта частина), білу плівку зняти і вичавити сік, як завжди попередньо видаливши кісточки. Відокремити 4 ч. Л. лимонного соку, вони знадобляться для поливання. Цедру і сік, що залишився змішати з наявною ...
    Читати далі

  • Ніжний йогуртовий кекс з рідким шоколадом усередині

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Маргарин збити з цукром і ваніллю, продовжуючи збивати по одному додати яйця, потім йогурт. Всипати борошно. Тісто має вийти як густа сметана. Поділити тісто на дві частини, в одну додати какао. Викласти почергово (по колу) по ложці тіста у форму. В на кожну частину покласти по шматочку шоколаду (смужки від центру до краю). І накрити ...
    Читати далі

  • Котлети "Портос"

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Гвоядіну і курячу грудку пропустити через м'ясорубку. У фарш додати панірувальні сухур, молоко, посічену зелень, кетчуп, сіль-перець і приправи. Дуже добре вимішати. Розділити масу на 6-8 частин, сформувати довгасті котлети, одягнути їх на шпажки. (Шпажки попередньо замочити на 1,5 години в холодній воді). Запекти на решітці, застеленій ...
    Читати далі

  • Водохресний сирний кекс

    Десерти  /  Кекс  /  Сирний кекс з родзинками

    Маргарин розтопити, охолодити і змішати з борошном. Поступово додати всі інші інгредієнти і вимішати гладке, неліпучее)) тісто. Пріпиліть робочу поверхню борошном і розкачати пласт приблизно 1 см. Товщиною. Скласти його на три частини по довжині, а потім на три частини по ширині. Вийде товстенький "кубик". Одержаний "кубик" укласти вформе ...
    Читати далі

  • пуншевих кекс

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    масло збити, не припиняючи збивати, додати цукор. Збивати 3-4 хвилини, по одному додати яйця з інтервалом в 1 хвилину. Борошно просеем, змішати з розпушувачем. У масленого-яєчну суміш додати сіль, Какао і тонкою цівкою влити пунш. добре перемішати. У 3 прийому висипати борошно, акуратно перемішуючи. Додати шоколадну крихту, Перемішати ....
    Читати далі

  • Тортик для Вікусі "Барбі"

    Десерти  /  Торти

    1. готуємо 2 бісквіта 2. розрізаємо на 8частей. перший корж не чіпаємо, а в7х інших вирізаємо коло в середині, щоб можна було вставити ляльку. просочуємо кожен корж, потім змащуємо кремом, на крем укладаємо фрукти. У мене банани. Вставити в торт підготовлену ляльку і завершити складання, тобто додати торту бажану форму. потім в холодильник ...
    Читати далі

  • Банановий Мурзінек

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Масло долно бути размягчнним при кімнатній температурі. Збити його міксером, Додати цукрову пудру, потім яйця, алкоголь і дрібку солі. Все добре розтерти. Борошно пшеничне, крохмаль, а так само розпушувач і какао порошок просіяти, а потім змішати віночком. По одній ложці додавати борошняну суміш до маслянной, не перестаючи збивати. Банан ...
    Читати далі

  • Морквяний кекс

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Змішуємо борошно, цукор, сіль, соду, лимонну кислоту (сода і лимонна кислота замінили в моєму випадку розпушувач), кокосову стружку, спеції. На дрібній тертці потерту моркву і родзинки додати в суху суміш. Залити туди масло і перемішати. В окремій мисці збити віночком яйця, влити їх вже в жирну суміш і швидко перемішати. Вилити суміш у ...
    Читати далі

  • Шококекс "Шестімінутка" з СВЧ

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Яйця збити з цукром, поступово додаючи інші інгредієнти. Тісто виходить рідкуватим. Заливаємо в форму (я взяла силіконову) верб СВЧ на 6 хв на повну потужність. Дати після цього кексу ще 5 хв постояти в НВЧ і готово!
    Читати далі

  • Томатний суп

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    Лук натерти на дуже дрібній тертці додати вершкове і кукурудзяна олії і посмажити до злегка золотистого кольору. Додаємо пюре з помідорів і доводимо до кипіння. Як тільки закипить додаємо вершки перемішавши прибираємо з плити! От і все! Подаємо посипавши пармезаном !!!
    Читати далі

  • Торт Лялька

    Десерти  /  Торти

    Спробувала і я, зробити ляльку за Вашими рецептами. Бісквіт: Яйця (охолоджені) збити на високій швидкості до збільшення об'єму, не перестаючи збивати додати акуратно цукор і ваніль. Збивати ще 10хв. Потім всипаємо поступово борошно, просіяне (обов'язково) з розпушувачем і крохмалем, помішуючи ложкою вгору-вниз (акуратно). Виливаємо вформе ...
    Читати далі

  • Кекс на апельсиновому соку

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Вичавити сік з апельсинів. (у мене були дрібні і соковиті, 5 шт.) З одного апельсина зняти цедру, подрібнити. Розм'якшене масло збити з цукром до отримання білої пишної маси. Вливати сік, не перестаючи збивати. По одному вбити яйця, додати цедру. Всипати борошно з розпушувачем, розмішати до одержання легкого ніжного тіста. У змащену раст ....
    Читати далі

  • Риба у фользі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Маринад: рослинна олія (1 ч. Ложка), сіль, перець чорний мелений і оцет змішати з водою. Фарш: обсмажену цибулю, зелень, яйця, все перемішати. Рибу заморіновать 30 хвилин на холоді. Фольгу змастити вершковим маслом, покласти одне філе, сир, фарш, сир, ще одне філе. Фольгу загорнути конвертом, покласти на деко і поставити в духовку на 20 хвилин.
    Читати далі

  • Паста з палтусом і анчоусами по-сицилійський

    Другі страви  /  Паста

    Дуже ніжна, швидка і легка паста! 1. Палтус промити в холодній воді ... мити потрібно не під струменем води, а в мисці. Потім обсушити рибу серветкою і нарізати на сегменти, як на покроковому фото. 2. Цибулю і часник очистити від лушпиння і натерти на тертці прямо в сковороду. Влити в неї ж 4-5 ст / ложок оливкової олії і поставити на вогонь. 3. Поки ...
    Читати далі

  • Солянка по-архієрейський

    Перші страви  /  Солянка  /  Грибна солянка

    Cваріть бульйон: у кастюлю укласти м'ясо, залити холодною водою. для кращого "витягування" з м'яса в бульйон екстрактивних речовин можна відразу посолити, але не багато. Кастюлю поставити на невеликий вогонь. прибрати накип. і варити н аслабом вогні від 2-5 годин. після того, як звариться, процідити його через друшляк і м'ясо порізати соломкою дрібної. Кістки ...
    Читати далі

  • Торт «Paradise»

    Десерти  /  Торти

    Див. Покрокове
    Читати далі

  • лялька

    Десерти  /  Торти

    бісквіти випікаєш, розрізати навпіл, вирізуєш кільця за типом піромідкі з залишків теж можна зробити півкільця і теж доповісти. Кожне кільце мастиш кремом і вставляєш в середину загорнуту у фольгу ляльку і потім оздоблюєш торт.
    Читати далі