Ми рекомендуємо

  • Суп-пюре з нуту і овочів

    Перші страви  /  М'ясні

    Нут замочуємо на ніч. Потім варимо (приблизно близько години). У каструльці, в якій буде вариться суп-пюре, варимо в невеликій кількості води нарізану кубиками картоплю і моркву, хвилин через 5-7 додаємо гарбуз і цибулю. Солимо за смаком. Коли все буде готово додаємо нут. А поки варяться овочі, на вершковому маслі обсмажуємо дрібно нарізаний ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Оселедець в гірчичному соусі

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Оселедець почистити, видалити голову, плавники, зняти шкіру і обробити на філе. Нарізати шматочками. Лук очистити і нарізати півкільцями. Для соусу змішати чай, гірчицю, оцет, цукровий пісок і рослинне масло. Скласти оселедець в контейнер пересипаючи цибулею. Залити заливкою і поставити в холодильник на 12:00. Смачного!
    Читати далі

  • М'ясо під кабачкової шубкою

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    М'ясо нарізати порційними шматками і викласти у змащену маслом форму. Посолити, поперчити, змастити майонезом і кетчупом. Один кабачок нарізати кружечками, інший натерти і змішати з яйцем і дрібно нарізаною цибулею, викласти цю суміш на м'ясо. Зверху розкласти кружечки кабачка, майонез і тертий сир в улюбленій вами послідовності. Запікати ...
    Читати далі

  • Квашена капуста тушкована (до рулька)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Капусту залити окропом і залишити хвилин на 5. Цибулю порізати дрібно і обсмажити, Бекон порізати і обсмажити разом з цибулею. Капусту відкинути на друшляк, дати хорошенечко стекти. Відправляємо на сковороду, де жірятся лучок і бекончик. Тушкуємо хвилин 10, додаємо ложку томат. пасти, перемішуємо і туші ще хвилин 5. Смачного !!!
    Читати далі

  • Скумбрія з картопелькою в горщиках

    Другі страви  /  Страви з риби

    Скумбрію розморозити і порізати на порційні шматочки. посолити, полити лимонним соком. картоплю очистити і нарізати товстими кільцями, злегка відварити в підсоленій воді. На дно горщика укласти картоплю, потім сир шматочками, смажену моркву з цибулею. Зверху залагоджуємо рибку (сиру), трошки смаженої морквини. Заливаємо кефіром і запікаємо ....
    Читати далі

  • Котлетки "Калейдоскоп", для дорослих і дітки.

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Відварити макарони. Відкласти 35-40шт (вибрати найкрасивіші :)). Решта макарони пропустити, разом з цибулею, через м'ясорубку. До фаршу додаємо макарони з цибулею, яйця, сіль, перець і прянощі (за буженинам). Добре вимішуємо, вибиваємо (важливо, щоб маса стала однорідною). Робимо начинку: Гарбуз і перц нарізаємо невеликими брусочками. Наповнюємо макарони овочами ....
    Читати далі

  • Млинці з печінкою і рисом.

    Вироби з тіста  /  Млинці  /  Млинці з печінкою

    Спекти млинці на вашу або моїм рецептом. Рис відварити і остудити. Печінка порізати дрібно і обсмажити на олії з цибулею. Викласти на серветку, дати стекти зайвому жиру. Сир натерти на тертці. Змішати сир, рис і печінку. Додати соєвий соус. Викласти начинку на млинці, загорнути і поставити в мікрохвильовку на 3 хвилини (щоб сир всередині ...
    Читати далі

  • салатик Корбан Даллас

    Салати  /  Інші салати

    відварити куряче філе хвилин 25, посолити, злити воду, дати трохи охолонути, порізати кубиками обсмажити печериці на рослинному маслі з цибулею помідори нарізати кубиками картоплю порізати дрібними кубиками яйця - потерти на тертці укладати шарами: картопля-майонез-куряче філе-майонез-шампіньйони з цибулею-майонез-терті яйця-майонез-помідори, ...
    Читати далі

  • Картопляний салат, одного разу по-іншому

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Відварити кртошку в мундирі, найкраще взяти невеликі бульби. Злити воду з відвареної картоплі, злегка остудити, очистити, і поки ще тепла нарізати не оченьмелко, але й не купно на пластинки. Паприку нарізати кубиками, огурци- пластинками, оливки кружечками. Викласти все в салатник. Приготувати заправку, збивши злегка віночком оливкова олія, ...
    Читати далі

  • Крученики пікантні з індичатини

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Індичі шніцеля, або просто тонкі шматки індичатини відбити, посолити, поперчити, змастити сирним сиром, покласти зверху пластини шинки і скачати в рулетики. Яйце трохи збити з Харіс (аджикою), вмочити рулетики в яйце, обваляти в сухарях. Обсмажити з усіх боків на будь-якому маслі (у мене рисове), помістити в духовку на 15 хвилин (180о), ...
    Читати далі

  • Запіканка макаронна "швидка"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Макарони (сирі!) Викласти у форму для запікання, додати помідор і шинку, порізані дрібними кубиками. Залити соусом, для цього: Гриби порізати і згасити 5 хв. в 1 ст. л. раст. масла, посипати 1 ст. л. борошна, зеленою цибулею, влити вершки, 200-300 мл води і перемішати. Соус вилити у форму до макаронів, перемішати і посипати тертим сиром (уменя ...
    Читати далі

  • Вареники гуцульські

    Інші  /  Інші рецепти

    Замочену квасолю відварити, заправити сіллю, перцем і протерти. Сушені гриби промити, відварити до готовності. Гриби дрібно посікти, обсмажити на полсолнечном маслі з дрібно нарізаною цибулею і перемішати з квасолею. Замісити круте тісто з борошна, води, яєць, солі, цукру. Після того, як тісто постоїть 20 хв., Тонко його розкачати, вирізати кружальця. Зліпити вареники ...
    Читати далі

  • квасоля, картопля з беконом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    квасолю відварити в підсолений. воді з додаванням кислоти 15-хв картоплю почистити, порізати на великі шматочки і відварити бекон порізати на шматочки і обсмажити з цибулею квасоля злити і додати в бекон, додати часник і обсмажити 5хв., з'єднати скартофелем, за смаком додати соус соєвий і лим. кислоти. Блюдо повинне бути з кислинкою.
    Читати далі

  • Курячі сердечка в сметані

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Цибулю порізати і обсмажити до золотистого кольору. Серденька порізати на 4 частини і з'єднати з цибулею. Перемішати, накрити кришкою для того, щоб виділився сік і продовжувати тушкувати на повільному вогні (можна додати трохи води). Коли сердечка будуть майже готові, додати сіль, перець за смаком. Потім додати сметану, вершкове масло, все перемішати ...
    Читати далі

  • Зелений горошок з грушею

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Грушу нарізати шматками, скропити лимонним соком. Копчену грудинку нарізати тонкими смужками. М'ясо нарізати невеликими шматками і укласти на дно сотейника. Зверху укласти шарами грудинку з цибулею, грушу і картоплю невеликими шматочками, зелений горошок (заморожений). Посипати все сіллю, перцем, натертої лимонною цедрою і чабером. Готовітьпод ...
    Читати далі

  • Запіканка рибна

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рис відварити з сіллю. Деко змастити раст. маслом і викласти на нього рис. Змішати 300гр. сметани і яйця, вилити на рис. Рибу з цибулею обсмажити, і викласти зверху на рис. Шпинат (у мене був подрібнений, заморожений) змішати з рештою сметаною, і вилити на рибу. Сир (у мене був голландський) потерти і посипати зверху. Випікати в духовці 30 хвилин. ПРИЯТНОГО ...
    Читати далі

  • Салатик листковий

    Салати  /  Салат з квасолею  /  Салат з білої квасолі

    Гриби пережарити з цибулею. Квасоля викласти в друшлак і промити холодною водою. Дати стекти воді, щоб квасоля була майже суха. У салатницю викласти смажені, остиглі гриби і промазати майонезом. На гриби викласти шар квасолі, трохи посолити і промазати майонезом. Третій шар зелений горошок, також посолити і промазати майонезом. Салат готовий! Приємного ...
    Читати далі

  • Тушкована капуста з гречкою

    Інші  /  Інші рецепти

    Кількість інгридієнтів не даю, тому що завжди брала "на око" Капусту протушкувати до напівготовності з цибулею, морквою і томатним соусом, потім додати гречку, залити водою (трохи менше, ніж як зазвичай варите гречку, краще потім додати, якщо буде потрібно) і варити до готовності гречки. Сіль, спеції за смаком.
    Читати далі

  • Салат з шампіньйонів з авокадо і в'яленими помідорами

    Салати  /  Інші салати

    Печериці нарізати пластинками, цибулю-порей кільцями. Нарізані печериці з цибулею обсмажити на сковороді з оливковою олією до випаровування рідини. Остудити. Маслини нарізати кільцями, болгарський перець дрібними кубиками, в'ялені помідори - дрібними шматочками. Авокадо розрізати на 2 половинки, видалити кісточку і нарізати не дуже дрібно. Скропити ...
    Читати далі

  • Салат-закуска "У капелюсі"

    Салати  /  Салат з фруктів

    Гриби нарізати не крупно, і обсмажити з цибулею на оливковій олії, перекласти в миску, додати креветок, яйце на тертці, моцарелу (я розполовинила її), посічену зелень, приправити. Отриману масу перемішати і заповнити нею половинки очищеної від насіння паприки, накрити "узорной" капелюшком від паприки, прикрасити гілочкою зелені. Подавати до столу ....
    Читати далі

  • Пиріг з картоплею, фаршем і солоними огірочками

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    1. Для начинки зварити картоплю, зробити пюре з вершковим маслом 2. На соняшниковій олії підсмажити цибулю, до золотистої скоринки, додати фарш. Посолити, поперчити. 3. Розкачати тісто 4. На тісто покласти: 5. фарш з цибулею, тонко порізані солоні огірочки, картопляне пюре 6. Защипати краї, перевернути 7. Прикрасити оливками, змастити жовтком 8. Випікати ...
    Читати далі