Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Котлетки з печінки

    Вироби з тіста  /  Оладки  /  Оладки з печінки яловичої

    Печінка помити, очистити від плівок, перерутіть в м'ясорубці з морквою, цибулею і часником, Додати яйце, молоко і борошно, перемішати. Смажити на сковороді, як оладки. Змішати молоко, сметану і майонез (не можу сказати пропорції, т. К. Робила на око). Готові котлетки викласти в каструльку, залити соусом, довести до кипіння, додати часник і зняти з плити .....
    Читати далі

  • М'ясні "равлики" в листковому тісті.

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Фарш змішати з сіллю, перцем, дрібно рубаним луком і часничком. Гарбуз натерти на крупній тертці, і підмісити до Фашу. Начинку викласти тонким шаром по всій поверхні листкового тіста. Петрушку крупно порізати і посипати на фарш. Закатати тісто в тугий рулет і нарізати на шайби 4-5 см завтовшки. Тертий сир насипати в блюдце і вмочити "равлики" ...
    Читати далі

  • Кебаб

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    М'ясо провернути через м'ясорубку один раз. Цибулю дрібно порізати. Часник дрібно порізати. З'єднати м'ясо з цибулею, додати спеції. Сформувати порційні порції. Кожну порцію добре вибити. Дати постояти (краще години 2), можна в холодильнику на ніч. Перед нанизування знову вибити, кидаючи з однієї руки в іншу. Взяти шампур, нанизувати фарш, ...
    Читати далі

  • Чарівний вузлик

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Яйця збити, додати борошно і крохмаль, ретельно розмішати. Поступово влити сироватку і довести до стану вершків. Додати рослинне масло і сіль. З отримав тіста витікати тоненькі млинці (у мене сковорода маленька, діаметр 17 см. Млинчики виходять невеликі. Лук тонко порізати четвертькольцами. Печериці почистити ...
    Читати далі

  • Макарони з фрикадельками

    Другі страви  /  Паста

    Булку замочити в молоці або воді. Очистити ріпчасту цибулю і моркву. Моркву натерти на крупній тертці, цибулю дрібно посікти. У м'ясний фарш додати яйце і віджату булку, посолити, поперчити і перемішати. У сковороді розігріти олію і обсмажити цибулю і моркву. Сформувати фрикадельки і додати до цибулі з морквою. Обсмажувати разом 10-15 ...
    Читати далі

  • Картопляні котлети з підливою з сушених грибів

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Гриби промити і залити гарячою водою, що б стали м'якшими. Картоплю відварити в мундирах. Гриби витягнути з води, віджати, подрібнити в м'ясорубці разом з цибулею і покласти назад у воду. Поставити на вогонь, додати ще води, сіль, перець і варити до готовності. Картоплю очистити, подрібнити в м'ясорубці. У масу покласти яйця, борошно і сіль. Все ...
    Читати далі

  • Сациві з риби по- тбіліссккі.

    Другі страви  /  Страви з риби

    Рибу смажимо звичайним способом, обваляти в борошні. Наливаємо в сковороду соняшникову олію. Смажимо по кілька хвилин на розпеченій сковороді. З одного, а потім з іншого боку. Для соусу сациві .. Пассируем цибулю без масла на сковороді. Додаємо вершкове масло. Обсмажуємо. Потім додаємо товчені горіхи і бульйон. Тушкуємо з цибулею 20 хвилин. Потім кладемо ...
    Читати далі

  • Томатно-сливовий кетчуп

    Закуски  /  Соуси, діпи, маринади

    Помідори наріжте часточками, цибулю подрібніть, часник пропустіть через прес. Помідори з'єднайте з цибулею і прогрівайте, помішуючи, до розм'якшення. Зливи зваріть в невеликій кількості води, перемішайте з овочами, протріть через сито. Заправте сіллю, цукром, перцем, уварите на слабкому вогні на 1/3 об'єму.
    Читати далі

  • Листкова горбуша

    Другі страви  /  Страви з риби

    Рибу очистити, відокремити філей від кісток, скропити лимонним соком, посипати м'ятою, посолити. Змішати гірчицю з томатним соусом і обмазати одне з філе. Форму змастити маслом і обсипати сухарями, покласти в неї філе. Нтереть сир на крупній тертці, дрібно (як можна дрібніше) порізати цибулю. Нарізати тонко шпик і обкласти рибу, далі посипати сиром, цибулею ....
    Читати далі

  • Шумів очерет ..... № 2

    Закуски  /  М'ясні

    1. Нарізати філе як на відбивні, відбити. Потім посолити і поперчити, за буженинам додати спеції. 2. Сало нарізати соломкою, по пару шматочків покласти на кожну відбивну і загорнути в рулетик. Обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити з усіх боків до готовності. 3. Після того як відбивні трохи охолонуть, "насадити" кожен рулетик на паличку, поставити ...
    Читати далі

  • Стручкова квасоля в горщиках

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    М'ясо нарізати кубиками й обсмажити з цибулею, додати стручкову квасолю, нарізані помідори без шкірки, посипати борошном і продовжувати обсмажувати все разом, посолити, поперчити. Влити бульйон (або гарячу воду), тушкувати не накриваючи кришкою до часткового випаровування рідини і загустіння. У горщики викладаємо квасоля, рівномірно розподіляючи підливу, ...
    Читати далі

  • Пікантна закуска з моркви з ананасами

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Морква нарізати соломкою або кубиками, як кому подобається. Ананаси (кільця), нарізати так само, як морква. Цибулю нарізати пір'ям, обсмажити злегка в рослинному маслі, додати моркву, посолити і продовжувати обсмажування до готовності моркви. До моркви з цибулею додати ананас, влити 2-3 ст. л. сиропу від ананасів і ложку лимонного соку, додати ...
    Читати далі

  • Плов по моєму

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рис промити і замочити на 2часа (прозор. Дліннозерновой) М'ясо порізати маленькими кубиками і обсмажити до напівготовності, з дрібно нарізаною цибулею і натертої морквою. Викласти все в посуд для запікання, приправити, посолити, поперчити. Помідор порізати кільцями і викласти зверху. Залити водою, так що б покрилося все. Запікати до готовності, ...
    Читати далі

  • Салат з тортелліні з огірочками, кабаносі і кукурозой

    Салати  /  Інші салати

    Тортеллини відварити і гарячі посипати свіжим кропом (тортеллінкі краще вберуть у себе запах і смак кропу) Огірок, цибулю і ковбаску очистити від шкурки (луски) і порізати кубиками, У чашці змішати ще теплі тортеллини з ковбасою, кукурудзою, цибулею -перемешать Приготуємо дрессінг і заллємо його на салат Перемішуємо і даємо настоятися Спробуйте-дуже ...
    Читати далі

  • салат "ніч"

    Салати  /  Інші салати

    Яйця, кортофель і печінку відварити, остудити і нарізати соломкою з додаванням солоних огірків та цибулі. Все посолити, поперчити і заправити майонезом. Ложим в салатник прикрашаємо зверху брусочками печінки і зеленою цибулею.
    Читати далі

  • Салат з шампіньйонів

    Салати  /  Інші салати

    Печериці, морква, яйця-відварити. Печериці нарізати скибочками і тушкуємо з цибулею на олії. Морква, яйця, сир-потерти на крупній Тертки і додаємо до шампіньйоном з цибулею. Приправити майонезом, сіллю, перцем. Смачного!
    Читати далі

  • Шар-Бар

    Салати  /  Інші салати

    Гриби обсмажуємо з цибулею, дрібненько ріжемо помідор, куряче м'ясо, подрібнюємо волоський горіх, все змішуємо з квасолею, додаємо подрібнений часник. Заправляємо майонезом. Смачного.
    Читати далі

  • Шашлик зі свинини (Варіант)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Нарізане м'ясо укласти в неокісляющуюся посуд шарами, перекладаючи нарізаною цибулею, лимоном, часником, сіллю, спеціями і залити томатним соком. Відправити в холодильник на 8-10 годин. Перед смаженням нанизати м'ясо на палички (попередньо замочені у воді на 2-3 години) і смажити на мангалі до готовності. Не пересушити !!!
    Читати далі

  • Ніжний крем з авокадо з печінкою тріски і сиром Рікотта

    Інші  /  Інші рецепти

    Злити масло з печінки тріски. Авокадо змішати в блендері з рікоттою, додати сіль, лимонний сік, куркуму, мускатний горіх і перець. Печінка тріски розім'яти за допомогою виделки. Окремо покришити виделкою яйця. Акуратно змішати всі компоненти ложечкою. Шніт цибулю дрібно порізати. Розкласти по формах, посипати цибулею. Подавати з грінками з житнього хліба ...
    Читати далі

  • КОТЛЕТИ З СВИНИНИ по-козацьки З КАПУСТОЮ

    Другі страви  /  Котлети  /  Котлети зі свинини

    М'ясо нарізати на шматочки і разом з капустою, цибулею, часником і замоченим у молоці хлібом пропустити через м'ясорубку. Якщо залишилося молоко, вилити у фарш. Посолити, поперчити, добре збити міксером. Сформувати котлети, вмочити в яйце, обваляти в сухарях і смажити в добре розігрітому жиру 10-12 хв.
    Читати далі