Ми рекомендуємо

  • Мус з чорної смородини

    Десерти  /  З фруктів і ягід

    Чорну смородину вимити, збити в блендері з цукром, йогуртом і знежиреним сиром (в ідеалі з жирними вершками). Печиво поламати на невеликі шматочки, розкласти в порційні креманки (склянки), полити черносмородиновим лікером, викласти ягідно -творожную суміш Поставити мус в холодильник на 3:00. Перед подачею прикрасити мус ягодами ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Нова закуска під 50!

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Натерти цедру з апельсина, нарізати м'якоть апельсина сегментами (без плівок), змішати з помідором, рибою, цибулею, оливковою олією, перцем і сіллю. Наповнити сумішшю човники з огірка. Зверху на кожен човник викласти трохи сметани, прикрасити зеленню кропу. Подавати з запітнілій стопкою.
    Читати далі

  • Оселедець під шубою «Незнайомка»

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Перш за все потрібно почистити оселедець, звільнити її від усіх кісток і пюрировать її з майонезом за допомогою блендера. Яйця розділити на жовтки і білки. В окремий посуд натерти на крупній тертці буряк, заправити її оселедцева майонезом, в окремий посуд натерти на крупній тертці яєчний білок, заправити селёлочним майонезом, теж саме по ...
    Читати далі

  • Конвертики для коханого з вітамінним салатом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1-я начинка: З яєць і молока зробити омлет, охолодити. Порізати його на дрібні кубики. Печінка обсмажити на маслі з дрібно рубаними креветками, морквою, тертої на крупній тертці і рубаним луком. Посолити, поперчити. Викласти в чашку і змішати з омлетом. 2-я начинка: Телятину дрібно порубати. Нирки відварити і теж дрібно порубати. Всі разом посмажити ...
    Читати далі

  • Смачний рулет з лосося з сиром, цибулею-пореєм, авокадо і кропом.

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    1) Беремо фольгу. Викладаємо туди шматочки солоного лосося. Я лосось солила сама, все на око. Сіль + цукор + лимонна кислота + перець. 2) Зверху кладемо сир, щоб він легше лягав, можна додати йогурту. Сир можна будь-який, я беру від 5% і вище. 3) Зверху кладемо цибулю-порей 4) Додаємо кріп 5) Кладемо авокадо 6) Беремо кінець фольги і скручіваемрулетік ....
    Читати далі

  • М'ясо з часниковими стрілками

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Нарізати м'ясо (соломкою або невеликими пластинами, кому як подобається), закинути в казан (або сковороду з антипригарним покриттям). Хлюпнути в м'ясо трохи води і дати їй випаруватися під кришкою. Після цього додати рослинне масло, злегка обсмажити. Додати цибулю (досить крупно нарізаний), болгарський перець, полити все соєвим соусом. Потім ...
    Читати далі

  • Голубці по-французьки

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Для начинки м'ясо, половину цибулини і часник пропустити через м'ясорубку. Додати подрібнену зелену цибулю, дрібно порубане яйце, натертий на тертці сир і рис. Все перемішати, посолити, поперчити. З капустини зняти 6 хороших листа, промити і опустити на пару хвилин в киплячу підсолену воду. Охолодити, жорсткі прожилки відбити або зрізати ...
    Читати далі

  • Цибулинки в карамелі

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Цибулинки очистити, залишити цілими і промити. На сковороді розтопити вершкове масло, додати оливкове масло і цукор. Томити на середньому вогні до карамелі (близько 7 хвилин). Потім покласти цибулини і підрум'янити їх з 2-х сторін. Додати в сковороду лавровий лист, оцет, сіль, запашний перець, гвоздику і 5-6 ст. ложок води. Зменшити вогонь ...
    Читати далі

  • Смачна і ніжна овочева ікра

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Буряк очистити і натерти на крупній тертці. Морква теж очистити і натерти. Лук очистити і порізати кубиками. Часник порізати кружальцями. І так. У сковороду з великими бортиками налити соняшникова олія. Додати буряк, накрити кришкою і протушкувати до напівготовності. Перемішати. Додати моркву, накрити кришкою і протушкувати 5 хв. Перемішати. Додати ...
    Читати далі

  • Кутаб - це ДУЖЕ просто- варіант начинки. Не для оцінки.

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Насамперед - низький уклін і величезне СПАСИБІ моєму хорошому другу - Тонечке alyakeyk, тому що, якби не її чудові рецепти Кутаба (або Кутаб?) - Моя сім'я ніколи б навіть не дізналася, що з звичайного листового лаваша, сухого і прісного, можна готувати таке незвичайно смачне і просте у виконання блюдо. Тонечка !!!!!!!! ...
    Читати далі

  • листковий пиріг

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    На тісто викладається начинка шарами і промащується майонезом кожен шар: 1 шар: сир плавлений з часником і маслинами 2 шар: М'ясо з смаженою цибулею 3 шар: Яйця і смаженою цибулею 4 шар: Гриби з цибулею смаженою Всі повторити, але верх повинен бути викладений сиром з маслинами і майонезом і посипані кришеним яєчним жовтком і крихтою від коржів. Остудити, ...
    Читати далі

  • Пиріжки "Асорті для всієї родини"

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Відразу скажу, що таке тісто готувала в перший раз, нам дуже сподобалося, і особливого клопоту з ним ніяких немає. Муку (спочатку 1-1.300 кг.) Змішати з дріжджами, цукром і сіллю. Додати всі рідкі інгредієнти і замісити тісто, якщо потрібно, додайте ще борошна. Тісто виходить трохи липким. Тісто покласти в каструлю, накрити кришкою, і прибрати в ...
    Читати далі

  • Неледачих голубці

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Капусту нашаткувати дрібно-точніше порубати (як можна дрібніше, але не блендером, інакше каша вийде) Рис відварити до напівготовності Змішати фарш, капусту, рис, яйце. Посолити і поперчити за смаком. Сформувати голубці улюбленого розміру і форми. І викласти у форму для запікання, посипану капустою (мені так подобається, т. К. Я не змащую форму маслом) ....
    Читати далі

  • Пиріжки-рулетики

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Розкочуєте смужки тіста достатньо тонко (2-3 мм), довжиною в деко, шириною 10 см, в середину кладете начинку: картопляне пюре з обсмаженими з цибулею грибами, защипують з двох сторін, виходить рулет або ковбаска з начинкою, швом кладете на деко, робите надрізи не до кінця (Не дорізаючи до дека повністю) на відстані 2-2,5 ...
    Читати далі

  • Супчик "Піца з грибами"

    Перші страви  /  Інші супи

    На каструльку 1,5 літра. У овочевий бульйон (20 хв варимо у воді цибулину в лушпинні і морквину) плавлений сир (тру його НЕ крупній тертці, змащеній раст. Маслом (щоб не прилипало)), опускаємо безперервно перемішуючи ложкою. Сир повинен повністю розчинитися. Додаю різану катрошку, а як закипить обсмажені в раст. маслі (до золотистої скоринки) гриби, потім ...
    Читати далі

  • Сирні пиріжки з маслинами та ін. Начинками

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Рецепт тіста (якщо можна так назвати тісто з двох інгредієнтів!) Родом з радянського минулого, коли господині викручувалися і придумували вкусняшки з того, що було на полицях .., а був сир по півкіло в руки за талонами, а ось плавлених сирки було навалом (у всякому разі в моє дитинство!). Рецепт дізналася від однієї випадкової жінки, ну а начинку ...
    Читати далі

  • ПАШТІДА (Запіканка)

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Яйця, сметану, майонез, розпушувач - все добре перемішати в міксері або віночком, потім додати борошно і знову перемішати (тісто виходить як на оладки). Трохи більше половини тіста вилити у форму (я беру роз'ємну форму діаметром 26 см), потім покласти на тісто начинку, розрівняти і на начинку вилити другу половину тіста. Випікати вдуховке ...
    Читати далі

  • Піті по-Гянджінського

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Беремо наш глиняний горщик, кладемо в нього м'ясо і цілу цибулину. Заливаємо холодною водою. Ставимо на вогонь. Як закипить, знімаємо пінку. Засипаємо нут, замочений з вечора холодною водою. Накриваємо кришкою, ставимо на залізяку, на маленький вогонь. Через 3-4-5 годин, т. Е. М'ясо і горох повинні добре зваритися, виловлюємо цибулину і викидаємо її, ...
    Читати далі

  • Смажені пиріжки з сирного тіста з начинкою з шинки і сиру.

    Десерти  /  Пиріжки  /  Пиріжки смажені

    Для приготування тіста змішаємо сир з яйцем, сіллю і цукром, додамо борошно і соду. Тісто вийде м'яким, липнуче до рук. Чи не забивайте тісто борошном, в іншому випадку пиріжки не отримають пишними! Прибираємо тісто в холодильник хвилин на 30-40. Для начинки натираємо на тертці шинку і сир, додаємо порізаний дрібно цибулю, вбиваємо яйце і перемішуємо ....
    Читати далі

  • М'ясний пиріг

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Спочатку робимо найпростіше дріжджове тісто (воно, до речі, дуже підходить для поста, тільки без м'ясної начинки, з капустою, наприклад) Залишаємо в теплі хвилин за 30-40, дуже добре піднімається. Потім - печемо пиріг з м'ясом, (капустою, пиріжки, піцу, пампушки, та все, що хочеться, як у духовці, так і на сковороді в маслі.) Я пекла в цей раз з ...
    Читати далі

  • Пиріг з грибами

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Гриби почистити, нарізати і обсмажити в 2 ст л рослинного масла протягом 7 хвилин Вимити і обсушити цибулю, кріп. Їх подрібнити. Додати цибулю і кріп до грибів, посолити, поперчити, перемішати і зняти з вогню. Остудити. Яйця збити зі сметаною і майонезом. Додати просіяне борошно, сіль, розпушувач, перемішати. Тісто має бути рідким какне ...
    Читати далі