Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Баклажанна запеканочку

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Баклажани очистити і нарізати кружечками товщиною 1 см. Посолити, поперчити і обсмажити на олії. Гіркоти в соку баклажанів не було. Цибулю нарізати тонкими півкільцями і злегка обсмажити разом з подрібненим часником. Солодкий перець нарізати півкільцями. З помідорів зняти шкірку. Половину помідорів нарізати кубиками, решта кільцями ....
    Читати далі

  • Суп-Гуляш по сегедськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    м'ясо порізати невеликими шматочками цибулю порізати тоненькими півкільцями Паприку порізати тоненькими півкільцями Якщо капуста дуже кисла, має сенс її потримати трохи в воді (я не робила) Нагріти олію (небагато) в казанчіке Обсмажити м'ясо (рідина повинна випаруватися) Додати цибулю до м'яса, смажити, поки цибуля не придбає таку як-би скляну ...
    Читати далі

  • Тюфтельки по німецьки або Кенігсбергськая клёпси

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Фарш з'єднуємо з дрібно порізаним або перекрученим цибулею, яйцем, хлібом, сіллю і перцем. Добре перемішаємо і сформуємо фрикадельки, в даному випадку-клёпси. У каструлю наллємо 500 мл. води, кинемо туди перець горошком, лаврушку, сіль і другу луковіцу- дрібно порізану, доведемо до кипіння, потім відправивши в каструльку по одній фрикадельки, збавимо ...
    Читати далі

  • Макарони з м'ясним соусом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Макарони варимо як звичайно. Фарш ображаріваем (я взяла оливкова, воно дає пікантності). Якщо берете свинину - масла додайте поменше, інакше буде трохи жирно. Якщо більше любите яловичину - краще фарш перед смаженням скропити лимонним соком. Коли фарш підсмажиться додаємо помідори (їх краще дрібно порізати або просто перемолоти в комбаин в ...
    Читати далі

  • гострі щі по-моєму рецептув горщику :)

    Перші страви  /  Щи  /  Щі з м'ясом

    Поставити на невеликий вогонь варитися яловичину. До кінця вона варитися не повинна, всього хвилин 20. в цей час нарізаємо овочі. окремо змішати порізаний помідор і цибулю (вони нам знадобляться пізніше). взяти глиняний горщик (у мене на 2 літри). Покласти всі овочі, крім помідора та цибулі, далі залити гарячим бульйоном з м'ясом. Поставити в духовку ...
    Читати далі

  • Долма "4 сестрички"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    З баранини з ріпчастою цибулею приготувати фарш, при безперервному помішуванні обсмажити в олії. У фарш додати нашатковану зелень, перець і корицю, все ретельно перемішати. Готовим фаршем начинити заздалегідь підготовлені баклажани (баклажани очистити, покласти в підсолену холодну воду, нагріти до кипіння і бланшувати 1-2 хвилини), помідори (ложечкою ...
    Читати далі

  • Закуска з червоної риби

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Тушку червоної риби відокремити від кісток і шкіри. Добре натерти її крупною сіллю, залишити на 40 хвилин. Одну велику цибулину порізати півкільцями. Зробити соус: 1 стіл. ложка аджики, 1ч. л. оцтової есенції, половину склянки оливкової олії, чорний мелений перець. Все добре перемішати. Рибу промити від солі, обсушити, нарізати соломкою-1 ...
    Читати далі

  • Гостренькі кабачки

    Інші  /  Інші рецепти

    Кабачок очистити від шкірки і насіння, нарізати тонший і обсмажити на олії. скласти в чашку. морквину натерти на крупній тертці, цибулю порізати. морквину і цибулю обсмажити на олії. зробити соус змішавши майонез, аджику і часник (розчавити за допомогою чеснкодавкі). укладаємо кабачок в глибоку сковорідку (можна використовувати ...
    Читати далі

  • Скумбрія в банку

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рибу очистити, вимити, нарізати шматочками товщиною 3-3,5 см. Цибулю порізати кільцями, моркву потерти на крупній тертці. На дно літрової банки покласти лаврушку і укласти шматочки риби, пересипаючи цибулею, морквою, перцем, цукром і сіллю. Залити рослинним маслом. Банку закрити залізною кришкою, без гумки, поставити в холодну духовку. Увімкнути...
    Читати далі

  • Риба в червоному вині

    Інші  /  Інші рецепти

    Рибу очистити, випатрати, промити холодною водою і нарізати шматками. Скропити соком, вичавленим з лимона, посолити і поперчити. Потім половину риби укласти у форму, змащену невеликою кількістю вершкового масла, посипати тертим коренем селери і дрібно нарубаним ріпчастою цибулею. Зверху викласти залишилися шматки риби, додати перець горошком, ...
    Читати далі

  • Сациві з баклажанів або визнання в любові до грузинської кухні (дуель)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Зрізати у баклажанів плодоніжки. Прорізати в кожному збоку глибокий «кишеньку». Скласти баклажани в каструлю і залити окропом на 1/3 об'єму овочів, закрити кришкою і варити на невеликому вогні до готовності, близько 30 хв. Відварити в каструлі стебла селери поки вони не стануть м'якими, остудити й обсушити. Нарізати на тонкі смужки. Готовиебаклажани ...
    Читати далі

  • Лотаринзький пиріг з грибами (+ "закусочний" салат)

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Для тіста, охолоджене вершкове масло натерти на тертці, розтерти з борошном і сіллю. Додати воду і замісити тісто. Розкачати тісто, викласти їм дно і краї форми, змащену маслом. Проткнути в декількох місцях вилкою і поставити на 30 хвилин у холодильник. Поки тісто в холодильнику, займемося начинкою. Печериці нарізати пластинками, і обсмажити ...
    Читати далі

  • Качка запечена в папері для випічки.

    Інші  /  Інші рецепти

    качку промити, обсушити, натерти сіллю і перцем, я ще трохи розмарину додала і залишила на 2:00 просаліватся. отварила кашу, в блендері перебила печінка з цибулею, посолити, поперчити. в мисці перемішати гречану кашу, яйце, печінка і дрібно порезаний селера, якщо треба ще посолити. потім все це обсмажити на сковороді в оливковій олії, до зникнення ...
    Читати далі

  • Листкові пиріжки з лаваша з бринзою і картоплею.

    Десерти  /  Пиріжки  /  Листкові пиріжки

    1. Відварюємо картоплю і розминаємо її в пюре, додаємо зелень, у мене з учорашнього дня залишилася варена картопля з цибулею, я використовувала її. 2. Бринзу руками розминаємо в крихту, додаємо рубану зелень і ложку сметани (або жовток). 3. Листи лаваша нарізаємо ножицями на смужки шириною 10см. (якщо різати по довгій стороні - шарів в пиріжку ...
    Читати далі

  • Рис з сочевицею і телятиною

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Розжарити масло і обсмажити порезаное мяско до золотистого + всі спеції + сіль, окремо на топленому маслі обсмажити цибулю порезаний півкільцями до золотистого, покласти в мяско. Сочевицю відварити 15 хвилин, воду злити, відкинути на дуршлак. Рис промити, відкинути на дуршлак. Тепер викладаємо рис і сочевицю до м'яса з цибулею, все перемішуємо і заліваемгорячую ...
    Читати далі

  • Пиріжки з папороттю і капустою по-Камчатський

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Дріжджі розводжу у воді і даю їм піднятися .. Завожу тісто і залишаю його в теплому місці. Після першого підйому обмять і залишити знову підходити. Начинка. Папороть замочити у воді на ніч, що б вийшла зайва сіль, у мене папороть солоний. На сковороду наливаю масло і обсмажую папороть з цибулею до підлогу уготовності, Додаю моркву і капусту ...
    Читати далі

  • котлета по київськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рецепт дуже старий, у моєму далекому дитинстві у мами це було "коронне" блюдо. З курячого стегенця обережно зняти шкіру, але не до кінця, залишаємо на кісточці. Кость треба перепиляти або перерубати біля основи, у мене чудово виходить кухонними ножицями. З кісток зрізати м'ясо і пропустити його через м'ясорубку разом з цибулею, часником і замочені ...
    Читати далі

  • Гостра грибна закуска

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Гриби очистити, промити, нарізати і обсмажити в соняшниковій олії разом з дрібно нарізаною цибулею. Остудити і провернути разом з часником через м'ясорубку, отриману суміш заправити майонезом. Можна подавати як самостійної закуски або намазувати на хліб.
    Читати далі

  • Млинці-коржики з грудинкою

    Вироби з тіста  /  Млинці та оладки

    Все дуже-дуже просто! Просіяти в глибоку миску борошно, додати сіль (на свій смак, ну, приблизно 1/2 чайн. Ложки) і трохи перцю. Яйця розбовтати в пиві, і все це влити тонкою цівкою, помішуючи, на борошно. Перемішати гарненько до отримання однорідного рідкого тіста, без грудочок. Залишити при кімнатній температурі на 1:00 расстаіваться. Зелений ...
    Читати далі

  • лазанья з лаваша

    Другі страви  /  Лазанья  /  Лазанья з куркою

    ось захотіли мої лазанью, листів не було, а був лаваш, довелося викручіватся, вийшло нехуже ніж слістамі для лазаньї: і так цибулю дрібно порізати підсмажити на олії. додати фарш, змішати з цибулею і посмажити хвилин 5. посолити, поперчити, додати томатну пасту і тушкувати ще 5 хвилин, додати вершки, перемішати, спробувати на сіль, ще тушкувати ...
    Читати далі