Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Фарширована курка без кісток.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Спочатку нам потрібно купити курку в м'ясній крамниці і попросити видалити з неї кістки не пошкодивши м'ясо і шкіру. Будинки вимивши курку ми її відкладаємо і приступаємо до приготування начинки. У нас в сім'ї прижилися 3 види: 1. смажений фарш з горіхами і чорносливом 2. гречана каша з смаженої курячої печінки і цибулею 3. меурав ерушалмі (порізані на дрібні ...
    Читати далі

  • Вареники здобні (парові).

    Другі страви  /  Вареники  /  Вареники на пару

    Пам'ятається, робила бабуся мені пацану, такі вареники! Пишні, смачні, аж у роті тануть! А все тому, що рецепти були особливі, на нинішнє нещастя магазинне мало схожі. І ось будучи на НГ в Україні, розшукав я власницю такого рецепта і як справжній мисливець за рецептами, зрозуміло напросився в гості, нітрохи не соромлячись, та ще (нахаба ...
    Читати далі

  • Салат "Містер Х"

    Салати  /  Інші салати

    Печінка нарізати тонкою соломкою, кальмар - дрібними кубиками. Все змішати і залити майонезом. Можна додати часник.
    Читати далі

  • Салат "Святковий"

    Салати  /  Салат з чорносливом  /  Салат з чорносливом і грибами

    Все робити шарами: Яйця, натерті на крупній тертці + майонез Порізана курка + майонез Чорнослив нарізати соломкою Гриби + майонез Знову чорнослив Сир, натертий на крупній тертці + майонез Огірки, натерті на крупній тертці (віджати сік) Салат готовий!
    Читати далі

  • Салатик для чоловіків "Серце"

    Салати  /  Інші салати

    1. Серце відварити в підсоленій воді, остудити, обрізати все непотрібне. Розрізати його пластами вздовж, і нашаткувати великою соломкою, по можливості соломка повинна бути не довгою і не короткою. 2. Цибулю порізати півкільцями, залити його холодною водою, додавши 1 ст. ложку оцту і 1 ч. л. Сараха. Дати постояти хвилин 10-15. Воду злити. 3. Нарізане ...
    Читати далі

  • Салат з авокадо, червоною цибулею і фетою "Яскравий квітка"

    Салати  /  Салат з овочів

    Покласти салатні листя в салатницю з авокадо і цибулею. Порізати помідори навпіл, додати в миску. Перемішати. Розкришити сир, посипати зверху. Заправити майонезом. Розкласти зверху маслини і прикрасити по краях блюда чіпсами. Все готово!!!
    Читати далі

  • Соєве м'ясо з цибулею в сметанному соусі

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Зварити соєве м'ясо як зазначено на упаковці. Це може бути як соєвий гуляш, так і соєві відбивні. В останньому випадку краще потім їх порізати на більш дрібні шматочки. Можна додати бульйонний кубик. Обов'язково приправити спеціями. Поки вариться соя, дві великі цибулини дрібно порізати і обсмажити в олії до напівготовності ....
    Читати далі

  • Експрес - беляшікі

    Інші  /  Інші рецепти

    Вирішила ось поділитися ще одним варіантом коханого і смачного, а головне безпрограшного страви. Варіант підійде для ледачих або тоді, коли у вас просто не так багато часу ... Замісити тісто з інгредієнтів і поставити в тепле місце підходити 2 рази. У цей час я встигла приготувати легкий салатик «Все що було і ось, що з цього вийшло» ...
    Читати далі

  • Салат з цукіні з Тильзитским сиром

    Салати  /  Інші салати

    Скибочки сиру нарізати на квадратики зі стороною 3 см Цукіні помити, обсушити паперовим рушником і нарізати кружальцями завтовшки 2-3 мм Розкласти скибочки кабачків і сиру на блюді, чергуючи їх: цукіні-сир .... і так по колу, заповнюючи тарілку Злегка підсолити , але не старатися, сир солоний Поперчити перцем з млина Червону й жовту паприку порізати ...
    Читати далі

  • Сочевиця з цибулею, паприкою і помідорами. Тест Драйв

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Я готувала гарнір з сочевиці в мультиварці VITEK VT-+4205. Не всі сорти сочевиці придатні для такого гарніру. Наприклад, червона сочевиця дуже дрібна і тонка, розварюється за хвилини в пюре. Для того, щоб сочевиця зберегла свою форму, беріть ті сорти, з яких не знята оболонка, наприклад, зелену, сорти Пардіні. У цьому рецепті я використовувала ...
    Читати далі

  • Шампіньйон з оцтом і цибулею

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Мариновані гриби перемішати з нарізаною цибулею, кінзою, і розведеним оцтом, сіль і перець за смаком. Салат підходить як закуска до горілки.
    Читати далі

  • Фарширована рибка

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. З отчіщенние рибку ріжемо на порції за власним буженинам. Акуратно знімаємо шкірку. 2. З отриманого рибного майже філе, сала, хліба, цибулі та меду робимо фарш + сіль, перчик. 3. Шкірку фаршируємо получившимся фаршем. 4. У каструльку, в якій будемо тушкувати, нарізаємо великими шматочками очищені овочі (половину). 5. На овочі викладиваемкусочкі ...
    Читати далі

  • Кабачкові піци, або ліниві фаршировані кабачки

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Готуємо фарш, солимо, перчимо, додаємо спеції Кабачок чистимо при необхідності (якщо зовсім молоденькі, то шкурку можна залишити). Ріжемо кільцями середньої товщини (приблизно по 2см) Вистилаємо дно дека фольгою, або рукавом для запікання. (як у моєму випадку, фольга закінчилася). Розкладаємо кільця, трохи солимо фарш ділимо на кількість ...
    Читати далі

  • Салат з нуту з баклажанами і маринованою цибулею

    Салати  /  Салат з овочів

    Нут замочуємо на ніч, відварюємо 50 хв. Солимо наприкінці варіння. Воду зливаємо, охолоджуємо. Цибулю нарізати півкільцями, додати коричневий цукор і бальзамічний крем, перемішати, відставити убік. Баклажан нарізати тонкими кільцями, присолити. Залишити, щоб вийшла гіркота. Потім промити, обсушити паперовим рушником. На сковороді-гриль, змащеній ...
    Читати далі

  • Швидка лазанья (псевдолазанья)

    Другі страви  /  Лазанья  /  Лазанья з лаваша

    На сковороді обсмажити фарш. На інший невеликий сковородочке обсмажити борошно до золотистого кольору і розвести вершками. Потерти сир. У змащений жиром пртівень з високими бортами вирізати і постелити на дно лист лаваша, на нього покласти тонкий шар фаршу, скропити вершковим соусом (спеції і травички, хто бажає, за смаком), знову вирізаний за формою ...
    Читати далі

  • Омлет "чіпсову"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Змішати молоко і яйця для омлету, чіпси подрібнити і додати в суміш. Приготувати омлет як зазвичай
    Читати далі

  • Скумбрія запечена. (варіант)

    Другі страви  /  Страви з риби

    Взяти цілу тушку свіжомороженої скумбрії, розморозити, відрізати голову, вийняти тельбухи, добре промити. Черевце розрізати посередині, вийняти хребет. Тушку посолити, поперчити, скропити лимонним соком, змастити майонезом. Зверху майонезу покласти смажені гриби з цибулею (у мене були печериці вже Посмажені я завжди їх заготовлюю взапас, оченьудобно, ...
    Читати далі

  • Млинчастий рулет з лососем. (міні)

    Вироби з тіста  /  Млинці  /  Млинці з сьомгою

    1. З борошна, яйця і молока приготувати тісто для млинців. Додати петрушку (дрібно нарізану), сіль і перець. 2. На великій сковороді спекти два млинці. Млинці трохи остудити. 3. Один із млинців акуратно розкласти на харчової плівці зверху на нього намазати сирну масу, полити лимонним соком. Потім розкласти шматочки риби. 4. За допомогою харчової плівки ...
    Читати далі

  • Міні-піци з цибулею пореєм, креветками і ікрою.

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    1. Цибулю порей вимити, нарізати півкільцями і обсмажити на вершковому маслі до прозорості. 2. До цибулі додати вершки, довести до кипіння, посолити, поперчити і зняти з вогню. 3. Креветки почистити, в сковороді розігріти олію, обсмажити зубок часнику, часник вийняти, додати креветки. Обсмажувати пару хвилин, потім до креветок додати соєвий соус, ...
    Читати далі

  • Суп з галушками і фрикадельками

    Перші страви  /  Інші супи

    Суп цей у нас вдома називають супом з ледачими пельменями. Напевно, через те, що коли я його варю, в будинку пахне пельменями. Він досить Пороста і легкий у виконанні і не вимагає багато часу, особливо якщо у вас є готовий фарш. Каструлю, в якій будете варити суп наповнити водою на 2/3. Закип'ятити воду і покласти туди шматочками ...
    Читати далі