Ми рекомендуємо

  • "Прикольний Джон" (Hoppin 'John)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Квасоля попередньо замочити у воді на 6:00. Проціджену квасоля довести до кипіння, варити близько півгодини, посолити наприкінці варіння, воду злити, квасоля промити .. Грудинку порізати шматочками, очистити і порізати цибулю, часник, обсмажити їх на оливковій олії в сковороді, додати перець чилі, готувати помішуючи на невеликому вогні 10 хвилин. У каструлю ...
    Читати далі

Ви шукали: хала

  • Сирники зі злаками на сніданок.

    Вироби з тіста  /  Печиво та інша дрібна випічка

    Підігріла молоко, насипала в нього пластівців і родзинки і дала постояти 15 хвилин. Поклала яйце, сир і добре розмішати виделкою. Додала цукор, сіль, ванілін. Перемішала все віночком (можна блендером з'єднати все в однорідну масу). Борошно змішати з розпушувачем і потроху ввела в суміш. Робила без масла абсолютно в силіконових формах, предварітельноформу ...
    Читати далі

  • ФРУКТОВИЙ ПИРІГ СО сливи і виноград

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    За основу пирога я взяла прекрасний пиріг (Тістечко "Ніжні метелики") jelena_73 і переробила його під себе. Вийшло дуже смачно. Я дала багато фруктів. Вийшло смачно, ніжно і не нудотно. Спасибі Олені за рецепт гарної основи для пирога. З усіх інгридієнтів тіста робимо тісто. Воно виходить як крихта. Робити його найкраще руками. Масло має ...
    Читати далі

  • Борщ український

    Перші страви  /  Інші супи

    Зварити м'ясний бульйон і процідити. Очищені коріння і буряк нарізати соломкою. Буряк тушити 20-30 хв, додавши при цьому жир, томат-пюре, оцет і бульйон (можна влити також хлібний і буряковий квас). Нарізані коріння і цибулю злегка підсмажити на олії, змішати з підсмаженою мукою, розвести бульйоном і довести до кипіння. У приготовлений для ...
    Читати далі

  • Окіст кабана шпигований

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    З зачищеного і вимитого окосту зняти жир і нашпигувати брусочками копченого сала, печерицями, селерою, шинкою. Посолити і засмажити на вершковому маслі в духовці, постійно поливаючи соком, що виділився. Готовий окіст нарізати скибочками і подавати гарячим або холодним на скибочках білого хліба, змазаних варенням зі смородини або брусниці ....
    Читати далі

  • Суп-пюре з кабачка на курячому бульйоні.

    Перші страви  /  Інші супи

    Насамперед хочу уточнити, що наявність домашнього молодого півника зовсім не обов'язково. Будь-яка господиня знає і вміє варити курячий бульйон. Та ось тільки аж надто хотілося похвалитися, дуже ароматний, наваристий вийшов бульончик, та на додачу - швидко. Пташка молоденька, що не жилава, так що варити його пів-дня мені не довелося. Поклала ...
    Читати далі

  • Ледачі біляші

    Вироби з тіста  /  Млинці та оладки

    У кого в родині троє чоловіків, ті знають, що сніданок повинен бути ситним! Ось варіант чи то пиріжків, чи то оладок не тільки для сніданку, а й для пікніка або, як я, дала їх з собою синові для поїздки до річки на велосипедах))) Тісто готується майже моментально. У кефір або кисле додати сіль і цукор. Всипати поступово борошно з розпушувачем. Вимішати ...
    Читати далі

  • Ванілінновий-Парфети з фруктами

    Десерти  /  Інші десерти

    Парфети-можна назвати морозивом, який готується зі збитими вершками. Взяти чашку, яка підходить для заморожування і поставити її в морозильник. Приготувати каструлю для водяної бані. Ванільний стручок розрізати. Ножем вийняти м'якоть з стручка. М'якоть з жовтками, цукром і водою покласти в металеву чашку. Чашку поставити на водяну баню ...
    Читати далі

  • свинина - книжка

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Відбивну нарізати порційними шматочками, але не до кінця (за принципом книжки), посолити. Зробити маринад з масла, часнику, перцю і зелені (і всього що вам до душі) намазати м'ясо і залишити маринуватися на пару годин. Помідор порізати кільцями, і перекласти між м'ясом (як на фото). Загорнути у фольгу і випекать1,5-2часа до готовності м'яса. Я ...
    Читати далі

  • Баклажани з базаліком

    Закуски  /  Інші заготовки

    1. Баклажани очистити від шкірки, можна не повністю а часткових як у мене на фото, поясню перший раз я закривала і полінувалася очистити від шкірки, і через це баклажани і цибулю були майже одного кольору шкірочки дала свій фіолетовий колір цибулі, нічого ніби страшного , але коли наступного разу я зробила все правильно, тобто очистила, вид зовсім інший ...
    Читати далі

  • Полуничний листковий торт

    Десерти  /  Інші десерти

    Для торта знадобиться дві вставляються один в одного форми (або каструля з глибокою мискою). Для тіста із зазначених компонентів вимісити тісто і покласти на 30 хв. У холодильник. Потім розкачати діаметром з нашу велику форму, викласти на деко, проткнути виделкою і випекти в розігрітій духовці 10 хв. ЖЕЛЕ Розпустити желатин в холодній ...
    Читати далі

  • Пиріжки "Їжачки" (підготовка до праздніку№7)

    Десерти  /  Пиріжки  /  Картопляні пиріжки з м'ясом

    Розчинила дріжджі в теплій воді з цукром і сіллю. Картопля натерла на крупній тертці і змішала з борошном. Зробила з борошна гірку і додала масло. Замісила тісто поступово додаючи воду з дріжджами. Прибрала тісто в тепле місце і дала йому дійти. Поки тісто доходить я розмолола ріпчасту цибулю і змішала його з фаршем. Фарш посолити, поперчити за смаком ....
    Читати далі

  • шаурма (шаверма)

    Закуски  /  Бутерброди

    М'ясо нарізати на невеликі шматочки, посолити і обсмажити до готовності. Капусту дрібно нашаткувати - приблизно стакан, посолити і добре розім'яти щоб дала сік, в неї ж додати дрібно посічену зелень і нарізаний соломкою свіжий огірок. На маслі обсмажити дрібно нашатковану цибулю, додати розведений оцет 9% (чайна ложка - на чарку 50 гр) спеції ...
    Читати далі

  • Торт "Купол" з ромом і Espresso

    Десерти  /  Інші десерти

    Білки збити з 60 г цукру білого. Жовтки, 4 ст. л. гарячої води, 70 г цукру збити до білої піни, додати збиті білки, перемішати. Додати борошно, крохмаль, какао, розпушувач і добре перемішати. Вилити масу на деко, застелене папером для випічки. Піч 10-15 хвилин при 200 гр. З бісквіту вирізати 2 кола 18 і 12 см діаметром ....
    Читати далі

  • Пиріг з маком і карамеллю

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    Приготуємо заварку для тіста. Воду і борошно потрібно уварити до стану киселю. Тісто я замішувала в х / грубці. Виклала спочатку рідкі інгредієнти, потім сухі. Поставила на режим Тісто. По готовності Тісто обминути і розділила на 2 частини. Кожну частину розкотила в пласт, змастила карамельним соусом і посипала маком. Потім згорнула рулетами і нарізала ...
    Читати далі

  • Сирні булочки "До чаю"

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    У кефірі розмішати цукрову пудру і всипати дріжджі, розмішати Борошно просіяти, сир перемішати з яйцями і сіллю У борошно влити дріжджі, додати сирну суміш, замісити тісто, додати вершкове масло, добре перемішати міксером насадкою гачки або просто руками В останню чергу змастити руки олією і вимісити тісто - тісто м'яке, поддатлівое ...
    Читати далі

  • Шоколадний пластик або шоколад для моделювання.

    Інші  /  Прикраса і сервіровка

    Шоколад розтопити на паровій бані, додати глюкозу і швидко перемішати, щоб мастична маса повністю відходила від стінок миски. Помістити в харчову плівку і надати масі форму диска товщиною 0,6 см. Надіслати на ніч у холодильник. Перед вживанням дістати з холодильника і дати полежати в приміщенні 30 хвилин, після чого добре вимісити ...
    Читати далі

  • САЛАТ "ЛІДА"

    Закуски  /  Інші заготовки

    Спочатку хочу пояснити чому салат називається "Ліда". Мені його дала моя колишня співробітниця Ліда Мініна багато років тому, а я маю звичку називати ті рецепти, які мені дають мої друзі, їх іменами, щоб після закінчення багатьох років не згадувати: - а звідки у мене цей рецепт? Так що будуть ще від мене рецепти з іменами моїх друзів. -------------------------------------------------- ----------...
    Читати далі