Тільки зареєстровані користувачі можуть використовувати книгу скарг

Ми рекомендуємо

  • Зелений смузі

    Інші  /  Смузі  /  Зелений смузі

    Базилік і тархун вимити, обсушити, обірвати листочки, скласти їх в чашку і, додавши 1-2 ст. ложки крижаної води, подрібнити. Зелену масу віджати через кілька шарів марлі (близько 30 мл соку). Йогурт збити з цукром, продовжуючи збивати, влити отриманий сік базиліка і тархуну. Готовий смузі розлити в келихи і поставити в холодильник для охолодження! ...
    Читати далі

Ви шукали: кавказький шашлик

  • Суп за мотивами Харчо

    Перші страви  /  М'ясні

    М'ясо вимити й обсушити, нарізати на шматочки. Обсмажити в сковороді на рослинному маслі. Потім викласти в каструлю і залити 2-ма літрами води, варити під кришкою. Овочі вимити і очистити. Порізати дрібно цибулю, часник, перець і помідори. У тій сковороді, де обсмажували м'ясо, обсмажити цибулю з часником до прозорості цибулі. Додати томат пасту, розмішати ...
    Читати далі

  • Баранина тушкована з овочами, за мотивами Домлями.

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Баранину вимити, обсушити, натерти сіллю і приправою. Готувала через спеку в мультиварці, тому: На дно чаші викласти два, три капустяних листа. На листя викласти м'ясо. Всі овочі вимити, які потрібно очистити і звільнити від насіння. Порізати всі півкільцями. На баранину викласти шар цибулі, кожен наступний шар присолити по-смаку. На цибулю помідори, потім ...
    Читати далі

  • Млинцевий пиріг "Багатошаровий"

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Млинцевий пиріг

    1-й шар: Яйця варені дрібно порубати і полити соком від смаження печінки. 2-шар: Курячу печінку дрібно порубати, обсмажити на вершковому маслі, додати ріпчасту цибулю, нарізану півкільцями, молоко, сіль, перець. Трохи притушити. Третій шар: Моркву натерти соломкою, обсмажити на вершковому маслі з ріпчастою цибулею, порізаною півкільцями і дрібно ...
    Читати далі

  • Шашлик з баранини під кавказьким соусом

    Другі страви  /  Шашлик  /  Шашлик з баранини

    Для шашлику: М'ясо порізати на шматочки 3 на 2 см (ок.50гр), помити в холодній воді, викласти в каструльку. Посолити, поперчити, додати аджику, влити вино. Ретельно перемішати і залишити маринуватися на 1:00. Коли м'ясо замаринується насадити його на шампури і смажити над розжареним вугіллям. Для соусу: Томатну пасту розвести з водою і поставити ...
    Читати далі

  • Шашлик по-кавказьки

    Інші  /  Інші рецепти

    Всупереч сформованій думці, шашличёк (справжній) не маринують на кислих рідинах, т. К. Від цього мяско втрачає свій вкусік і природний колір. Про це я начитався в кулінарних книгах. Якість кінцевого продукту дуже сильно залежить від якості мяска. Якщо хочете себе побалувати справжнім шашличком - купіть живого баранчика (25-35 кг.). Грудинка ...
    Читати далі

  • Шашлик по-кавказьки

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Шматки баранини або свинини (Вагою по 35-40 г) солять, нанизують на шпажку і смажать над деревним вугіллям. На гарнір подають зелений або ріпчасту цибулю, нарізану кільцями, лимон або ткемалі. Крім того, можна подати смажені на рожні помідори або баклажани, а також соління (Баклажани попередньо фарширують курдючним салом з сіллю, перцем ...
    Читати далі

  • Шашлик з баранчика від Дюма. (Дуель)

    Другі страви  /  Шашлик  /  Шашлик з баранини

    Рецепт. 1. Ріжемо м'ясо розміром з волоський горіх 2. Ріжемо ріпчасту цибулю кільцями 3. Додаємо цибулю в м'ясо 4. М'ясо з цибулею солимо, перчимо, поливаємо винним оцтом 5. Вимішуємо і відправляємо на ніч у холодильник 6. На наступний день нанизуємо шматочки баранчика на шампури 7. Розпалюємо в мангалі вогонь і закладаємо березові дрова 8. Коли дрова перетворяться ...
    Читати далі