Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Маринована горбуша Ароматна

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Горбушу розпатрати, відрізати голову і хвіст (якщо будете маринувати з головою, то вийняти з неї зябра), тушку порізати на шматочки однакової товщини; У ємність скласти горбушу, поперемінно з ріпчастою цибулею 9порезанним довільно); Змішати соус, оцет і масло; Залити маринадом рибу і залишити на 1-2 доби в холодильнику, періодично струшуючи ...
    Читати далі

  • Курячий завіванец фарширований креветками

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Куряче філе розділити на 4 порції. Добре відбити через пакет, (він збереже філе цілим). Посолити, поперчити. Покласти на середину креветки, скрутити рулетом. Викласти на деко. Cмазать майонезом. Посипати сиром Запекти в духовці при 180 * 15-20 хвилин. Подавати з гарніром з грибів. Для цього посмажити гриби з цибулею. Додати вершки. Трохи ...
    Читати далі

  • Млинчастий пиріг

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Млинці: Трохи підігріти молоко, додати яйце, перемішати міксером, всипати просеяную борошно, дріжджі, цукор, сіль. Перемішати і дати постояти з годинку при кімнатній температурі. Випікати на сковороді, змащеній олією. Начинка: Баклажани порізати кружальцями і обсмажити на сковороді гриль, додавши трохи рослинного масла. Деревні ...
    Читати далі

  • Салат збірний

    Салати  /  Інші салати

    Картопля, курку, моркву і яйця відварити. Гриби порізати і посмажити з цибулею на олії вершковому. Відокремити білок від жовтка. Білок терти на крупній тертці. Курку порізати кубиками. Морква, солоний огірок і картоплю терти на крупній тертці. Всі продукти ложим шарами: I шар - картопля П шар - солоний огірок Ш шар - морква IV шар - білок ...
    Читати далі

  • КАРП ФАРШИРОВАНИЙ

    Другі страви  /  Страви з риби

    Карпа почистити, видалити нутрощі і зябра, помити, натерти всередині і зовні сіллю. Гречку відварити в підсоленій воді. Гриби порізати, обсмажити до повного випаровування рідини, додати дрібно порізану цибулю і обсмажити до золотистого. Змішати гречку з грибами та цибулею. Карпу у всередину покласти шматочками вершкове масло (для того, щоб ...
    Читати далі

  • Медальйони

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    ріжемо цибулю, обсмажуємо на соняшниковій олії до золотистого кольору на сковорідці. Додаємо нарізані гриби і дрібку солі, смажимо приблизно 5-7 хвилин. м'ясо ріжемо на порційні шматочки, теж на соняшниковій олії, додаємо дрібку солі. Смажимо 5 хвилин ріжемо помідори кільцями; сир натираємо на тертці розігріваємо духовку до 180 градусів викладаємо ...
    Читати далі

  • Хліб цибульний (рецепт для хлібопічки)

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    У форму для випічки покладіть інгредієнти згідно вашої інструкції. У мене спочатку кладуться сухі, потім додаються рідкі. Я в диспансер для добавок кладу ті інгредієнти, якими вирішила ароматизувати майбутній хлібець. Обираю програму "Основний", режим "Випічка з родзинками", установливается розмір булки "L", корочка "середня" і "ПУСК" На заміс, ...
    Читати далі

  • Піца-маффіни

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Так як я використовувала свіжі шампіньйони, то попередньо я їх обжарила з цибулею приблизно 5 хвилин на 1 ст. л. рослинного масла. Потім остудити і змішати з ковбасою, перцем, сиром, часником і соусом. В іншій мисці збити яйця, додати рослинне масло, борошно і пекарський порошок і збивати до отримання гладкої маси. Потім змішати вміст першої ...
    Читати далі

  • Свіжа риба з рисом! ! !

    Другі страви  /  Страви з риби

    Обробляємо тунця на філе, або купуємо свіжо-заморожене філе тунця! Відразу ставимо вариться рис, традиційним методом або в Рісо-варінні. Сподіваюся немає сенсу писати як варити рис! Дрібно ріжемо цибулю ріпчасту і часник, зелений лук ріжемо тонкими кільцями, рубаємо кінзу! Філе тунця ріжемо сначало на смужки, а за-тем на шматочки, приблизно 2х2см.! Змішуємо: Шматочки ...
    Читати далі

  • Курники

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Для приготування тіста всі інгредієнти змішати. Вимісити гладке тісто, загорнути його в плівку і прибрати в холодтльнік. Тим часом готуємо начинку: М'ясо порізати дрібними кубиками. Я взяла свинину з жирком, а яловичину пісну. Змішати з нарізаним також цибулею. Посолити, поперчити, підлити водички (можна і навіть краще лід), додати лавровий ...
    Читати далі

  • Салат до свята

    Салати  /  Інші салати

    Злити з печериць розсіл. Злегка обсмажити різані печериці з цибулею, порізаною соломкою на сковороді і дати охолонути. Зварити яйце і нарізати соломкою. Якщо квасоля в томатному соусі, злити його і промити холодною водою, дати стекти. З'єднати: печериці з цибулею, квасолю, варене яйце, майонез.
    Читати далі

  • Шашличок з індички з апельсиновим соусом і сирним діпом

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Замаринуйте індичку, нарізану на порційні шматки в соусі "Теріякі" з цибулею протягом 2:00. У цей час приготуйте соус і дип. Для соусу приготуйте густий "кисіль" з свіжовичавленого апельсинового соку з додаванням спецій. Для діпа нагріваючи вершки з сиром, розмішайте до однорідної консистенції, в кінці додайте пасеровану цибулю і моркву ....
    Читати далі

  • Маффіни гречані з грибами

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Цибулю чистимо, дрібно ріжемо, обсмажуємо в киплячому маслі. Додаємо гриби, обсмажуємо, смажимо під кришкою на середньому вогні хвилин 5. З'єднуємо пластівці, сметану, 2 яйця, соду, сіль. Перемішуємо до однорідної маси. Додаємо гриби з цибулею, масло, перемішуємо й даємо постояти хвилин 20, щоб розчинилися пластівці. Форми для мафінів змащуємо раст. маслом ...
    Читати далі

  • Холостяцька піца

    Інші  /  Інші рецепти

    Готуємо начинку: в першу тарілку режим одну цибулину і ковбасу варенку / можна замінити відвареним м'ясом /, у другу тарілку трьом на крупній тертці твердий сир, а в третю тарілку вбиваємо яйця солимо і перчимо і гарненько збиваємо. Режим батон на шматочки по ширині і з одного боку підсмажуємо на олії. На змащене деко ложим шматочки ...
    Читати далі

  • Рибна слоенка "Смак свята"

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Філе розморозити. Часник подавити, посолити. Шматочки риби порізати на порційні шматочки, натересть часниковою сумішшю, скропити соком лимона залишити на 10 хвилин. Начинка. Розм'якшене вершкове масло розтерти з жовтком, додати натертий на дрібній тертці сир, трохи посолити, поперчити. Білок збити, обережно додати в начинку. Шматочки риби ...
    Читати далі

  • Салат "Святковий" (Мій варіант!)

    Салати  /  Салат з мовою  /  Салат з язика з огірком

    Мова добре промити і поставити варити з цибулею, лаврушкой-посолити. Я варила на повільному вогні 2:00. Мова остудити, зняти верхній плівку по всьому мові-обов'язково! Порізати соломкою і поставити в холодильник до повного охолодження. Тим часом поки вариться мова: яйця збити з майонезом і меленим перцем. Смажити за три підходи тоненькі омлетики. Режим ...
    Читати далі

  • Кефаль в вершково-часниковому соусі.

    Другі страви  /  Страви з риби

    Філе наріжте порційними шматочками, посоліть, поперчіть і рясно полийте лимонним соком. Наріжте півкільцями цибулю і перемішайте з рибою. Поставте рибне філе в холодильник на кілька годин. У мене ніч простояло і день протрималося (Але, це від нестачі часу, звичайно можна і через годинку.) Проманінованную рибку, обваляйте в борошні і обсмажуйте ...
    Читати далі

  • Риба "Пальчики оближеш"

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    філе нарізати шматочками шириною 5см., змішати з цибулею півкільцями, зправа майонезом і викласть на протвень. Печериці обсмажити і викласть зверху. Яйця нарізати кружечками і покласти на гриби. Присипати тертим сиром, полити майонезом і запекти в духовці.
    Читати далі

  • оселедець ... в яблуках

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    вимочити рибу у воді порізати шматочками по 2 см. розмішати з тонкот порезаной цибулею, порезаной квадратиками яблуками і солоними огірками розмішати цукор, масло, оцет, гірчицю і помідорову пасту. покрити цим рибу і поставити в холодильник до ранку.
    Читати далі

  • Пиріжки "Святкові"

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Дуже давно хотіла зробити пиріжки! Але з тістом не дружу. Раніше пекла мама. А мої дівчатка дуже люблять випічку. На що мене вистачає, так на готове тісто з магазину, але хіба порівняти з домашнім! Побачила у Иришка пиріжки! І загорілася! Невже у мене руки не з того місця. Та й дочки будуть задоволені, а це-СТИМУЛ! Отже, приступимо: все робилося за РЕЦЕПТОМ! Иришка! (nira60) ...
    Читати далі