Ми рекомендуємо

  • Фарширована куряча грудка за 25 хвилин

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Я на гарнір взяла пшоно в пакетиках від фірми Містраль. Для приготування пшона опускаємо пакетик в киплячу, підсолену воду, не відкриваючи його. Варимо на повільному вогні 25 хвилин. Поки вариться пшоно приготуємо курячу грудку. Курячу грудку розділіть на велике і мале філе. У малому філе видаліть центральну прожилку. Велике філе розріжте вздовж ...
    Читати далі

Ви шукали: картопляна запіканка

  • Картопляна запіканка з щавлем і курячим філе

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Відварюємо 2 яйця. Тим часом сиру картоплю очищаємо і натераем на крупній тертці, додаємо сіль, перець, 1 сире яйце, перемішуємо і розподіляємо по змащеній вершковим маслом формі. Ставимо в розігріту до 190 С духовку на 10-15 хвилин. Щавель змішуємо з рубаними вареними яйцями і розібраним на волокнам курячим філе. Солимо і перчимо до ...
    Читати далі

  • Картопляна запіканка з грибами в мультиварці (Тест-драйв)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Мультиварки, МОДЕЛЬ VITEK VT-+4204-GY Картопля вимийте, почистіть, наріжте шматочками, промийте в холодній воді (до прозорої води), викладіть в лоток для пароварки. У чашу мультиварки влийте гарячої води до позначки 4, вставте лоток в чашу, картопля зверху посоліть. Мультиварку включіть в режим ВАРКА НА ПАРУ, час 30 хвилин. За сигналом про готовність ...
    Читати далі

  • Картопляна запіканка в мікрохвильовці

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1) Покладіть масло в каструльку, закрийте кришкою і тримайте в мікрохвильовці 30 сек в режимі "Сильно" (700-750Вт) 2) Додайте мелконарезанний цибулю і часник, закрийте на 3 \ 4 кришкою і тримайте в режимі "Сильно" 5-7 хвилин 3) Наріжте картоплю пластинками 4) Додайте картоплю, петрушку, сметану, сіль, перець, ретельно перемішайте, закрийте кришкою ...
    Читати далі

  • Картопляна запіканка з кольрабі

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Кольрабі нарізати невеликими шматочками. Салямі і цибулю нарізати кубиками. Всі компоненти викласти у форму шарами. Кожен шар посипати спеціями і злегка сиром. Завершити всі шаром картоплі. Заправити сіллю і порошком паприки. Залити цією сумішшю запекан- ку. Нагріти духовку до 200ш. Посипати зверху запіканку сухарями. Масло розтопити і скропити ...
    Читати далі

  • Картопляна запіканка з шинкою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Що робити: Шинку крупно нарізати. Розмарин промити, обсушити, обірвати листя і подрібнити. Пармезан викласти в каструлю, тонкою цівкою влити молоко, постійно помішуючи дерев'яною ложкою, щоб вийшла однорідна рідка суміш. Посолити, поперчити, додати розмарин і дрібку тертого мускатного горіха, перемішати. Картопля вимити, очистити ...
    Читати далі

  • Запіканка картопляна з м'ясом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Філе солиться, перчить, поливається соєвим соусом і смажиться на олії до готовності. Беремо форму з бортиком. Добре змащуємо дно рослинним маслом. Ріжемо філе маленькими кубиками. Зверху кладемо цибулю, порізані півкільцями. Посипаємо дрібно нарізаним часником (трошки, для аромату). Посипаємо рубаною зеленню. Зверху викладаємо ...
    Читати далі

  • Картопляна запіканка з шинкою, моцарелою і тертим пармезаном

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Приготування: Відварити картоплю "в мундирі". Злити, дати йому охолонути. Поки холоне ... :) Вимити помідори і, видаливши підстави плодоніжок, нарізати кружальцями. Відкинути на сито сир моцарелла і нарізати кружечками. Збити яйця з молоком. Нарізати дрібними кубиками шинку і додати 1/2 в яєчну суміш, туди ж пропущений через прес часник. Посолити, ...
    Читати далі

  • Картопляна запіканка з лісовими грибами

    Закуски  /  З овочів і грибів

    1. Картоплю відварити в підсоленій воді. Воду злити і розім'яти в пюре, додавши 2 яйця. 2. Гриби відварити до готовності в підсоленій воді. Поки варяться гриби, обсмажити дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору. Відварені гриби пропустити через м'ясорубку і перемішати з цибулею. 3. У форму (у мене силіконова) викладаємо шарами картоплю-гриби-картопля-гриби-картопля ....
    Читати далі

  • Запіканка картопляна з м'ясом і капустою.

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    1. Цибулю і часник нарізати. Фарш відварити в 1ст. води, бульйон злити в глибокий посуд, фарш посмажити в маслі. Додати цибулю, часник і продовжити смажити. Посолити, поперчити. 2. Картопля очистити і тонко нарізати скибочками. Сир натерти на крупній тертці. Бульйон змішати зі сметаною, яйцями (сирими) і сиром. Форму змастити жиром. 3. Всі компоненти викласти шарами ...
    Читати далі

  • Картопляна запіканка з копченим окостом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Очищену картоплю нарізаємо тонкими пластинками, додаємо окіст нарізаний на маленькі кубики, цибулю тоненький півкільцями, морквину нарізану як картопля, солимо, додаємо сухий кріп і все добре перемішуємо. Додаємо вершки, півсклянки води і знову добре заважаємо. Все це перекладаємо на лист з високими бортиками. запікати треба в гарячій духовці ...
    Читати далі

  • Картопляна запіканка з креветками

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю почистити і відварити в підсоленій воді до готовності, поклавши до нього нарізаний часник. Воду злити, картоплю остудити, потім порізати невеликими кубиками. Невелике деко змастити маслом (рослинним або вершковим) і викласти шар картоплі. Поверх нього розкласти креветки. Зробити соус: в сухій сковороді підсмажити борошно до легкого ...
    Читати далі

  • Картопляна запіканка з фаршем

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Очистіть картопля і відваріть до готовності. Готову картоплю подрібніть в пюре з додаванням вершкового масла. Поки вариться картопля натріть сир на тертці. Цибулю дрібно наріжте і злегка обсмажте. Потім змішайте обсмажену цибулю з фаршем, поперчіть і посоліть. обсмажте фарш на сковорідці до напівготовності (якщо у вас немає часу, можна фарш необжарівать, ...
    Читати далі

  • le patate a cubetti in salsa rosa (картопляна запіканка в рожевому соусі)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю очистити, промити, порізати тонкими кільцями. Посолити за смаком. Цибулю нарізати півкільцями. Помідори очистити від шкірки (занурити в гарячу воду буквально на 1 хвилину і шкірка відстає тоді дуже легко). М'якоть томатів подрібнити на блендері. Отриману масу змішати зі сметаною, додати туди італійські трави, посолити. Половінупорезанного ...
    Читати далі

  • запіканка картопляна з грибами і сиром

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    нагріваємо духовку до середньої температури, змащуємо деко. нарізаємо картоплю на скибочки і викладаємо дно дека потім яйця ріжемо на кружечки і викладаємо зверху картоплі, посипаємо сиром і грибами. У маленькій каструльці розпускаємо масло добовляем борошно і розмішуємо до стану однорідної маси вливаємо молоко й варимо поки не загусне. Трохи ...
    Читати далі

  • Пастуший пиріг. Ситна картопляна запіканка з м'ясом

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    1. Розігрійте масло в сковороді і швидко обсмажте в ньому фарш, щоб той придбав коричневий колір. Додайте воду, випарюйте 10 хвилин, періодично помішуючи. 2. Додайте моркву і цибулю і продовжуйте готувати ще 15 хвилин, поки фарш не придбає ніжну консистенцію. 3. Вмішайте кетчуп «Махеев'» Татарський. Тушкуйте 10 хвилин, періодично помішуючи ....
    Читати далі

  • Сметанний соус-крем із зеленню і ароматом апельсина

    Закуски  /  Соуси, діпи, маринади

    З апельсина натерти цедру. Арахіс подробити в ступці. Часник подрібнити або видивіть через чесноцніцу. Кріп і шніт-цибулю дрібно нарізати. Злегка збити сметану з вершками, додати арахіс, зелень, цедру, сіль і перець, все ще раз кілька секунд збити. Викласти в соусник. Подавати до страв з картоплі, будь то відварною або смаженою картоплею, ...
    Читати далі

  • Картопля "Дофіне"

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    люблять)))) люблять французи назви, а насправді запіканка картопляна і ффсё !! Очистити картоплю, нарізати його тонкими кружечками, посолити, поперчити. Висипати туди половину порції попередньо натертого сиру, перемішати, потім влити яйце і молоко, все перемішати. Глибоку керамічний посуд або сковороду натерти часником, змастити маслом ...
    Читати далі

  • Запіканка картопляна з грибами і курячим фаршем

    Перші страви  /  З м'яса птиці

    1. Картоплю очистити, гарненько вимити під проточною водою і нарізати пластинами. Помістити картоплю в каструлю, залити водою, посолити і варити до готовності. 2. Готову картоплю відкинути на друшляк, злити воду. Розім'яти картоплю до пюреобразного стану, вбити яйце і всипати борошно, ретельно перемішати отриману масу і розділити на ...
    Читати далі

  • Картопляна запeканка "по-французьки" (варіант гарніру)

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Картоплю нарізати півкільцями, цибуля-тонкими кільцями. Сир натерти на тертці. Форму для запікання змастити раст. маслом і на дно викласти шар картоплі - черепицею. На картоплю шар цибулі. Посипати сиром - не дуже багато. Шари чредовать поки не закінчаться всі продукти, злегка придавлюючи, не забуваючи трохи солити і перчити. Врхній шар - сир. Залити ...
    Читати далі

  • Кортофельная запіканка

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю відварити до готовності. Пом'яти в пюре, додати гаряче молоко, масло, 2 яйця, посолити. Фарш обсмажити з цибулею на олії, посолити, поперчити. На деко покласти пергамент, на пергамент половину пюре, потім фарш, потім залишок пюре. Зверху змастити яйцем змішаним з невеликим кол-му води. Запікати до рум'яної скоринки.
    Читати далі