Ми рекомендуємо

Ви шукали: айнтопф

  • Морквяний айнтопф

    Перші страви  /  Інші супи

    Якщо використовуєте сушену квасолю, то відварити. М'ясо, цибулю, картоплю і моркву нарізати кубиками. Масло розігріти і обсмажити трохи м'ясо. Додати цибулю, злегка обсмажити, приправити сіллю, перцем, додати моркву і картоплю. Влити бульйон, варити близько години до готовності. Додати квасолю і зелень. Прогріти і поварити хвилини 3.
    Читати далі

  • Сіхмон- східний айнтопф з галушками.

    Перші страви  /  Супи  /  Суп з галушками

    1, У каструлю покласти промитий маш, залити водою і варити до повного розварювання на повільному вогні. 2. За цей час замісити круте тісто (не вказала кількість, все на око), поставити на 10 хв. в холодильник, якщо воно не дуже круте. Краще використовувати тісто-заготовку. 3. Якщо є буженина покласти в суп цибулю, потрібно його дрібно нарізати і покласти ...
    Читати далі

  • Суп "Айнтопф"

    Перші страви  /  М'ясні

    М'ясо покласти в холодну воду, закрити кришкою і дати закипіти. Потім зменшити вогонь, зняти кришку і варити бульйон 40 хвилин на слабкому вогні, періодично знімаючи піну. Овочі все помити і нарізати дрібним кубиком 1 на 1 см. Бекон нарізати соломкою. Покласти всі овочі в суп і продовжити варити далі ще 30 хвилин. Вийняти м'ясо, відокремити від кістки ...
    Читати далі

  • Айнтопф - асорті (густий суп)

    Перші страви  /  Інші супи

    М'ясо нарізати великою соломкою (щоб м'ясо краще нарізати - попередньо підморозити), всі овочі нарізаються також соломкою. У сотейнику на великому вогні (!) Обсмажити шпик, додати яловичину, помішуючи обсмажити до легкої золотистої, потім свинину та індичку. М'ясо майже готове - кладемо овочі (цибуля, паприка, морква, капуста), перемешатьвсё ...
    Читати далі

  • Айнтопф зі стручкової квасолею

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Взяти велику простору каструлю (приблизно 4 літри, бажано з антипригарним покриттям). На дно каструлі налити трохи олії, завантажити в каструлю дрібно нарізану цибулю і нарізане на невеликі шматочки м'ясо. Обсмажити до рум'яної скоринки на великому вогні. Овочі нарізати, так як вам більше подобається. Чи не зменшуючи вогню загрузітьовощі ...
    Читати далі

  • Айнтопф з капусти по-швабськи

    Перші страви  /  М'ясні

    Відварити розібрану на окремі листки капусту протягом 15 хвилин у невеликій кількості води, додати дрібно порізані гриби і картоплю. Підсмажити борошно до коричневого кольору в витопленому зі шпику салі і поступово додати бульйон до отримання соусу середньої густини. Добре приправити прянощами і вилити на овочі. Варити в закритому посуді ...
    Читати далі

  • Айнтопф з квасолею і ковбасками

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Добрий день! Якщо у вас, як і в мене зараз, абсолютно не вистачає часу, приготуйте такий німецький суп-Айнтопф, швидко, ситно і смачно .... У каструлю наливаємо оливкове масло і обсмажуємо в ньому часник, виймаємо і (на жаль!) Викидаємо його . Відправляємо в каструлю порізану кільцями ковбасу, обсмажуємо з обох сторін, додаємо порізану ...
    Читати далі

  • АЙНТОПФ 'ПРОВАНС'

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Цибулю і часник дрібно порізати, баклажани і цукіні кубиками, перець невеликими часточками. Квасоля відкинути на друшляк і дати стекти. У широку каструлю налити оливкову олію, добре прогріти і додати фарш, часто помішуючи дерев'яною лопаткою і подрібнюючи при цьому. Коли добре підсмажиться, міцно посолити і поперчити. Потім додати всі порізані ...
    Читати далі

  • Северонемецккй айнтопф (густий молочний овочевий суп)

    Перші страви  /  Супи  /  Молочний суп

    20 г вершкового масла змішати з борошном і поставити в холодильник. Лук почити, дрібно порізати і обсмажити в каструльці до золотистого кольору на вершковому маслі. Овочі помити, почистити і порізати дрібними кубиками. Додати подрібнені овочі до цибулі, залити їх водою щоб тільки покрила овочі і тушкувати близько 20 хвилин, не накриваючи кришкою, ...
    Читати далі

  • Тірольський Курячий Айнтопф. (Tirole Hanchentopf) (Гра-змагання.)

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Курітную грудку помити, обсушити паперовим рушником. Видалити плівку і кров'яні прожилки-трапляються іноді. М'ясо порізати на не великі шматочки, посолити, поперчити, посяпать каенского перчить і перемішати. Масло розігріти в каструлі з товстим дном і обсмажити м'ясо, посстоянно помішуючи. Цибулю почистити і дрібно нарізати, додати в каструлю м'ясу і прожарити ...
    Читати далі

  • Айнтопф "Піхельштайн" (суп)

    Перші страви  /  Інші супи

    Покласти нарізане кубиками м'ясо в розігрітий маргарин і відразу ж закрити його нарізаними відповідним чином овочами і картоплею, присолюючи кожен шар, при бажанні можна використовувати також кмин. Залити киплячим бульйоном, щільно закрити посуд і варити на маленькому вогні близько 50 хвилин, при необхідності можна додати трохи рідини ....
    Читати далі

  • Рагу Бісмарка або айнтопф піхельштайн (рецепт для мультиварки)

    Перші страви  /  М'ясні

    Рагу, приготоване в мультиварці, виходить дуже ароматне! Гарбуз абсолютно не перебиває смак і відмінно поєднується з капустою і селерою, а м'ясо соковите і ніжне. 1. Ріпчасту цибулю нарізати дрібним кубиком. 2. У чашу мультиварки влити рослинне масло і обсмажувати цибулю в режимі «жарка / випічка» до золотистого кольору. 3. М'ясо нарізати кубиками ...
    Читати далі

  • Айнтопф з кислою капустою і копченими сосисками. Тест Драйв.

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    1. У мене мультиварка Maxwell MW- 3802 PK. Перед першим використанням обов'язково ознайомтеся з інструкцією! Перед першим приготуванням промийте всі знімні деталі теплою водою з нейтральним миючим засобом, обсушити і зберіть мультиварку. 2. Мультиварки включити на функцію «Випічка», час приготування годину (закладено автоматично), влити ...
    Читати далі

  • айнтопф з перловою крупою по шотландськи

    Перші страви  /  З м'яса птиці

    курку промити зовні і всередині. якщо є серце і шлунок, то їх також промити. все покласти в каструлю. залити водою, щоб вона покрила курку. круто посолити, додати супову зелень і горошини перцю. закип'ятити і один раз зняти піну. курку томити 90-100 хв в закритій каструлі. потім вийняти і остудити. бульйон, якщо потрібно, знежирити і процідити через ...
    Читати далі

  • Грибна запіканка.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Ось весь час як мова про щось запечене заходить так відразу все майонез згадувати починають. Ну чи не набридло справді а? Невже без майонезу нічого запекти не можна? Можна! І зараз ми це зробимо! Гриби! Ось що ми запечём! Тим більше, що грибний сезон вже почався, а це стимулює до створення відповідних тематиці рецептів. Знову ж,...
    Читати далі