Ми рекомендуємо

  • Кассуле (Le Cassoulet) - м'ясне рагу з квасолею

    Другі страви  /  Рагу  /  М'ясне рагу

    Квасоля замочити звечора у великій кількості води і залишити на 6-8 годин. Свинячу шкіру скрутити рулетом і зв'язати мотузкою або силіконовим шнурком. Сиру свинячу грудинку і свинячу шкіру покласти в каструлю і залити холодною водою, довести до кипіння і варити кілька хвилин, після чого злити воду і промити м'ясо і шкіру холодною водою. Плече індички ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Казан-кебап

    Закуски  /  М'ясні

    Нарізаємо м'ясо плоскими скибочками, цибулю кільцями, м'ясо перемішуємо з цибулею, заправляємо соєвим соусом, перець преправа за смаком. Маринуємо 20 хв. Смажимо на середньому вогні, не закриваючи кришку. Смачного.
    Читати далі

  • Гоогоhотой шараhан мяхан (видозмінене)

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Конину нарізати брусочками, і обсмажити на вершковому маслі. Додати натерті на тертці моркву і цибулю. Трохи Ожаров. Сметану, сіль, перець, і товчений часник розвести холодною водою. Вилити воду в м'ясо і тушкувати 1,5 - 2:00. Окремо відварити локшину. Обсмажити на вершковому маслі.
    Читати далі

  • Бутерброди запечені

    Інші  /  Інші рецепти

    Сосиски порізати кубиками. Гриби обсмажити з цибулею Сир натерти на крупній тертці. Все це перемешатьсоеденіть разом і заправити майнезом. Викласти отриману суміш на шматочки хліба. Запікати бутерброди в духовці при температурі 180 градусів 10-15 хвилин.
    Читати далі

  • фаршировані котлети

    Інші  /  Інші рецепти

    Начинка: смажені гриби з цибулею, часник і в остигнула начинку додати дрібно порізане варене яйце. Сіль, перець за смаком. Я додаю ще вершкове масло при смаженні грибів. Трошки важкувато начиняти по початку, але досвід і праця, все перетруть)
    Читати далі

  • Курячі барильця зі картоплею

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    1. Куряче філе перемолоти разом з цибулею. 2. Картоплю відварити в підсоленій воді, розім'яти в пюре і остудити. Додати трохи рубленого кропу. 3. З фаршу сформувати кружечки, розпластати і покласти в серединку ложечку пюре. Надати форму барильця. 4. Обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити в олії. 5 Викласти на серветку і дати піти ...
    Читати далі

  • Салат "Печінкова слоёнка"

    Салати  /  Інші салати

    Печінка відварити і натерти на тертці. Моркву натерти на тертці і обсмажити з дрібно порізаною цибулею, остудити. Натерти на дрібній тертці яйце. Картоплю натерти на тертці і перемішати з дрібно нарізаним солоним огірочком. Викладати шарами: -печінка (нижній шар) -морковь з цибулею -майонез -картопля з огірком -майонез -украсіть тертим яйцем
    Читати далі

  • Салат "Просто курячий"

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Копчені стегенця відокремити від шкіри і кісток, нарізати соломкою. Гриби почистити, нарізати невеликими шматочками і обсмажити з дрібно порубаним луком. Корнюшони порізати кільцями. Змішати всі складові салату і заправити майонезом. Викладати на салатні листя порційними "горочки" (щоб було зручніше брати)
    Читати далі

  • Рулетики з печінки

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Печінка промити і пропустити через м'ясорубку. Додати збиті яйця, молоко, борошно, сіль і спеції за смаком. Посмажити млинці. Для начинки гриби і цибулю дрібно нарізати, і обсмажити на рослинному маслі. Моркву натерти на тертці і обсмажити окремо. Охолодити. Змішати гриби з цибулею, морквою, тертим часником. Добре заправити майонезом. Коли млинці ...
    Читати далі

  • Пельмені в сметанному соусі з грибами

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Пельмені обсмажити на маслі 5 хвилин з кожного боку. Цибулю порізати тонкими кільцями і обсмажити, додати дрібно порізані гриби і тушкувати 10 хвилин. Сметану змішати з кропом, сіллю, спеціями і 100 мл води. Пельмені викласти у форму. Зверху гриби з цибулею, залити сметанним соусом. Запікати в розігрітій духовці (180 о) 20 хвилин.
    Читати далі

  • тиал

    Другі страви  /  Інші основні страви

    баранину обсмажити в олії з цибулею. айву порізати дольками і припустити 5 хв. все скласти в каструлю, залити 1 скл. бульйоном і тушкувати 15-25мін.
    Читати далі

  • Запіканка з консервованої туни.

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Цибулю порізати і підсмажити. Яйця збити. Туну, котедж, сирну пасту і сухарі добре перемішати. Додати збиті яйця. Знову перемішати. Сіль і перець за смаком. Посипати смаженою цибулею і сиром. У розігріту духовку. 180 градусів 30 - 40 хвилин.
    Читати далі

  • Салат "Біла берізка"

    Салати  /  Салат листковий  /  Салат берізка

    філе відварити і розділити на волокна гриби посмажити з цибулею чорнослив замочити в теплій воді (щоб став м'якшим) на 10-15 хв яица відварити в круту. Огірки порізати соломкою, яица натерти на тертці великої, чорнослив нарізати смужками, а 3-4 штуки залишити на прикраси. Кожен шар Промазуємо майонезом: чорнослив гриби з цибулею курка частина ...
    Читати далі

  • Риба запечена в сметані

    Другі страви  /  Страви з риби

    Рибу помити, почистити, нарізати не великими шматочками. Зробити паніровці: в плоске блюдо насипати борошно, сіль, спеції і перемішати. У паніровці обваляти шматочки риби і викласти на деко з бортиками. Нарізати цибулю півкільцями і обсмажити на олії. Зробимо соус: сметану змішати з гірчицею, яйцями, дрібно нарізаним кропом (побажанню ...
    Читати далі

  • Котлетки запечені

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    З м'яса крутимо фарш, додаємо сіль, спеції і цибулю. Формуємо котлети, обвалюють у сухарях і смажимо на сковорідці просто до скоринки (можна до напівготовності) Котлети відставляємо Цибулю і гриби обсмажуємо Беремо форму (у мене сковорідка зі знімною ручкою), в неї викладаємо котлети, зверху кожної котлети гриби з цибулею і посипаємо сиром. У духовку на ...
    Читати далі

  • Салат з куркою і пекінською капустою.

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Стегенце відварити й остудити. Звільнити від шкіри і кісток і нарізати не дуже дрібно. Помідори нарізати півкільцями. Капусту нашаткувати і побризкати лимонним соком. Сир натерти на дрібній тертці. Зелену цибулю дрібно порізати. Викласти салат шарами. Шар капусти, шар помідор, шар курки. Посолити, поперчити, змастити сметаною. Присипати ...
    Читати далі

  • Іберійська тортилья (картопляний омлет) зі шпинатом і грибами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю почистити, нарізати кубиками розміром приблизно 2х2 см, печериці нарізати тонкими пластинами, цибулю - дрібними кубиками. Якщо у вас свіжий шпинат, то його треба обдати окропом, щоб листочки стиснулися і стали м'яким. Я ж використовувала заморожений шпинат, тому його треба було тільки попередньо відтанути. У сковороді розігріти 2-3ст. л ....
    Читати далі

  • Салат з грибами і креветками.

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Гриби і цибулю обжареваем, перемішуємо і охолоджуємо. Креветки отвареваем і очищаємо. Сир і огірок натераем на дрібній тертці. Помідори нарізаємо на кружечки. І тепер коли всі продукти готові укладаємо шарами: 1. гриби з цибулею. 2. майонез. 3. сир. 4. помідори. 5. сіль ....
    Читати далі

  • Грибні кульки з курячою печінкою і фаршем

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Відібрати великі печериці і зрізати у них ніжки, капелюшки грибів почистити, помити, приправити сіллю, перцем і майораном. М'ясо і цибулю пропустити через м'ясорубку, приправити сіллю перцем. Печінка почистити, помити, обсушити, посолити, поперчити. Hаполніть капелюшки фаршем і печінкою. Обваляти кульки в яйці, потім в сухарях (в борошні) і обсмажувати в сковорідці ...
    Читати далі

  • Печінка куряча з картоплею

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    У розігрітому воке на вершковому маслі злегка пасеруємо цибулю, моркву і перець чилі. Промиту і просушену паперовим рушником печінку обсмажуємо з цибулею. Майже готову печінку викладаємо на протвинь беремо заморожену картоплю - по домашньому або ж сільський, кладемо на печінку. На тертці в рівних кількостях натираємо сир, сулугуні і адигейський ....
    Читати далі

  • Паста з яєць та цибулі

    Закуски  /  Соуси, діпи, маринади

    Дрібно нареть зварені круто яйця і ріпчасту цибулю. Масло розтерти в мисочці і змішати зі сметаною, цибулею і яйцями. Додати сіль, перець.
    Читати далі