Ми рекомендуємо

  • Чізкейк з пшоном

    Десерти  /  З сиру, молока і сиру

    Пропоную приготувати смачний і ароматний чізкейк з кашею із пшона. Пшоно заливаю окропом, добре промиваю, зливаю воду. У каструлю з пшоном додаю воду, доводжу на плиті до кипіння, варю на повільному вогні близько 20 хвилин. Даю каші повністю охолонути. У мисці з'єдную сир, вершковий сирний сир, ванілін, цукор, жовтки, вершкове масло кімнатної ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • закусочні бутербродики

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    1) Хліб житній ріжемо на шматки (після чого ділимо на четвертинки-канапе), обсмажуємо на сковороді в рослинному маслі до золотистого кольору. Укладаємо отримані шматочки на блюдо. 2) На кожен шматочок укладаємо по шпротінке або половинці (залежно від розміру), зверху капаємо крапельку або дві майонезу, і посипаємо дрібно рубаним зеленимлуком ....
    Читати далі

  • Помідори, фаршировані грибами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    . У помідор зрізати верхню частину і вийняти м'якоть. . Гриби викласти в дуршлак і дати стекти рідини. . Ізмечіть в блендері гриби, м'якоть помідор, змішати з сиром. . наповнити, вийшла сумішшю помідори, прправіть зверху перцем. сіллю, пооипать натертим сиром. . Покласти начинені помідори на протвень, поставити на 20 хвилин вдуховке, ...
    Читати далі

  • Свинина по американськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Свинячу корейку обсмажуємо на грилі з усіх боків, посипаємо сіллю і черн. перцем, поміщаємо в конвектомат на голку на 85 градусів. Часник обсмажити разом з цибулею, додати чорнослив, корінь імбиру, обсмажувати 5 хв., Потім додати цукор, томатну пасту і варити ще 10 хв., Додати віскі, Верчестер і табаско і варити ще 5 хв. Смачного!...
    Читати далі

  • Гювеч №7

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Яловичину нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо разом з цибулею. Гриби відварюємо, зливаємо (відвар не виливаємо!) І ріжемо не дуже дрібно. Відварюємо рис. До обсмаженого м'яса додаємо гриби, тому пасту і трохи грибного відвару. Тушкуємо до готовності м'яса. Потім додаємо рис, сіль, перець і крупно порізаний часник. Готову страву посипаємо зеленню.
    Читати далі

  • Бельгійський грибний супчик

    Перші страви  /  Інші супи

    Картоплю нарізати невеликими шматочками, покласти у воду або бульйон і варити до готовності, потім розім'яти прямо в бульйоні або пропустити через блендер. Гриби нарізати, цибулю дрібно нашаткувати, спасерувати гриби з цибулею в маслі, викласти до картоплі, дати закипіти, додати молоко і варити до готовності грибів. Сіль і спеції - за смаком.
    Читати далі

  • Рибка по-тайськи

    Другі страви  /  Страви з риби

    Філе риби вимити, просушити кухонним рушником. Лайм, імбир вимити. Часник і лайм почистити, дрібно порізати. З лайма вичавити сік. З'єднати інгредієнти маринаду: сік лайма, сіль, мелений чорний перець, часник, імбир. Рибу помістити в маринад. Відправити в холодильник на годину. За цей час відварюємо рис від Містраль згідно інструкції ....
    Читати далі

  • Яловичина по-корейськи

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Яловичину натерти сіллю і перцем. Обсмажити яловичину на олії до рум'яного кольору з усіх боків. Морква очистити, нарізати поздовжніми смужками. Часник очистити і дрібно нарізати. Викласти обсмажену яловичину в глибоку вогнетривкий посуд, додати бульйон, воду, пиво, томатний соус, мелений перець чилі, соєвий соус, імбир натертий ....
    Читати далі

  • Тефтелі по молдавськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо з цибулею 2раза прокрутити, додати сіль, перчик і добре збити. Сформувати маленькі кульки, обваляти в борошні, обсмажити до рум'яної скоринки, залити маринадом і тушкувати 15-20 хвилин, в кінці додати розтертий часник, кріп і петрушку. Подавати треба їх в порційних піалах з соусом, без гарніру Маринад: морква, цибуля, петрушку і селеру порізати соломкою, обсмажити ...
    Читати далі

  • Котлетки "Зашифровані кабачки"

    Інші  /  Рецепти для школярів

    Кабачки вимити, очистити і натерти на крупній тертці. З цибулею і картоплею проробити те ж саме. Посолити. Дати постояти хвилин 5, віджати сік, що виділився. Додати яйця. Перемішати. Додати фарш, вівсяні пластівці, подрібнений кріп і ретельно вимісити (до найбільш однорідного стану). Поперчити і приправити за смаком. Дати постоятьмінут ...
    Читати далі

  • Каурма (М'ясо тушковане з картоплею)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо нарізають шматочками, обсмажують разом з нашинкованнимцибулею, після чого додають томат-пюре, борошно і продовжують жарение. Потім заливають бульйоном і тушкують до готовності. Під час тушкування кладуть картоплю, нарізану кубиками, сіль і спеції.
    Читати далі

  • Російський салат

    Салати  /  Інші салати

    Потрібно порізати цибулю, потовкти його з зеленню і перемішати з порізаними кубиками огірками. Посолити і дати постояти. Додати яйця, м'ясо і майонез. Все перемішати, покласти в салатник і посипати зеленню і цибулею.
    Читати далі

  • Толченікі

    Інші  /  Інші рецепти

    М'ясо пропускають через м'ясорубку з дрібними гратами, потім товчуть у ступці, додають борошно, сіль, перець, рослинна олія. Масу вимішують, формують кульки і відварюють їх в підсоленому окропі. Подають, посипавши смаженою цибулею, з гарніром.
    Читати далі

  • Закуска з печених баклажанів

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Баклажани спекти в духовці до м'якості, очистити, розім'яти дерев'яною ложкою, змішати навпіл з дрібно рубаним ріпчастою цибулею, посолити за смаком і втерти в цю суміш стільки вершкового масла, щоб вона легко намазувати на хліб.
    Читати далі

  • Гриби солоні або мариновані з картоплею.

    Салати  /  Інші салати

    Картопля зварити в шкірці до готовності, охолодити, очистити, нарізати скибочками, змішати з нарізаними солоними грибами, ріпчастою або зеленою цибулею. Заправити рослинним маслом, сіллю, цукром за смаком. Якщо гриби не дуже гострі, можна додати оцет.
    Читати далі

  • Перець в томаті

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Солодкий перець помити, наколоти в декількох місцях, обсмажити з усіх боків і викласти на плоску тарілку. Помідори дрібно порізати, обсмажити разом з цибулею, додати часник, зелень петрушки, посолити. Цією масою залити перець і охолодити.
    Читати далі

  • Суюк-ош (Суп)

    Перші страви  /  Інші супи

    Дрібно нарубані м'ясо обсмажують з цибулею та морквою так само, як для супу мастава, заливають бульйоном, кладуть локшину, картоплю і варять страву до готовності. При подачі заправляють кислим молоком.
    Читати далі

  • Битки по-білоруськи

    Інші  /  Інші рецепти

    М'ясо пропускають через м'ясорубку з крупними гратами, сполучають з дрібно посічений цибулею, яйцями і сіллю. Формують битки і обсмажують їх на топленому маслі. Подають з відвареною картоплею і грибами.
    Читати далі

  • «Ледачі манти» в томатно-овочевий заливці

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Тісто: сіль розчинити в кип'яченій воді. У чашку насипати борошна, зробити лунку і вилити підсолену воду. Замісити тісто. Залишити відпочивати під чашкою. Начинка: гарбуз, цибуля, картопля порізати маленькими кубиками. Додати фарш, перемішати грунтовно. Посолити, влити трохи рослинного масла. Хто любить гостріше, додайте чорного перцю ...
    Читати далі

  • плетінка з фаршем (hackkordeln)

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    робимо тісто, переписувати не буду, взяла звідси http://smach.pp.ua/recipe/view/72281 (спасибі елена_110), можете взяти своє улюблене тісто для піци цибулю очистити, порізати і обсмажити в злив. олії до прозорості, додати томат. пасту, трохи прогріти і остудити. часник подрібнити і додати у фарш разом з розмоченою булочкою, яйцем, ...
    Читати далі

  • Тефтелі в томатному Соус з помідорами чері

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    М'ясо подрібнити у фарш в місці з цибулею, часником, петрушкою і розм'якшений в молоці хлібом. Посолити, поперчити за смаком і перемішати. З фаршу сформувати кульки завбільшки з помідори черрі. Розігріти масло і обсмажити тефтелі при постійному перевертанні, до золотистої скоринки. Соус-Цибулю і часник подрібнити. Помідори дрібно нарізати. Розігріти ...
    Читати далі