Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • "Затірочка" закуска з копченого ковбасного сиру

    Закуски  /  З сиру і яєць

    1. Морква, яйця зварити, охолодити і потерти разом із сиром на крупній тертці 2. Кальмари відварити зі спеціями, охолодити і нарізати дрібненькими квадратиками *. 3. Гриби дрібно порізати і обсмажити з цибулею і остудити. 4. Все перемішати. 5. Додати роздавлений часник і мускат на кінчику ножа. 6. Посолити, поперчити і ще кілька разів все ретельно ...
    Читати далі

  • Охолоджена Соба з тунцем і спаржею! ! !

    Другі страви  /  Страви з риби

    Відрізаємо у спаржі нижню жорстку частину і ріжемо на шматки по діагоналі кожні 3 - 4см.! Готуємо підливу: Змішуємо дрібно порізаний імбир, гірчицю вассабі, соєвий соус, кунжутне насіння, рисовий оцет і рибний бульйон! Тунця обробляємо на філе і ріжемо філе великими порційними шматками, солимо і перчимо! Прогріваємо сковороду з 1ст. л. рослинного масла...
    Читати далі

  • Грудинка по-китайськи в солодкому соусі.

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    1. Грудинку промити, вичистити шкурку, нарізати по ребрах і розрубати на зручні шматочки. 2. У широкий низький сотейник налити води так, щоб наполовину прикрити м'ясо. Довести до кипіння, влити соєвий соус, покласти цілі прянощі і мед. 3. Покласти грудинку. Після закипання видалити піну, поставити мінімально можливу температуру і варітьполтора-дві ...
    Читати далі

  • Рулет курячий з грибами, сиром і омлетом

    Другі страви  /  Омлет  /  Омлет з грибами

    Куряче філе відбити тонко до 1 см. Печериці нарізати скибочками, обсмажити на олії. Лук-порей нарізати кільцями, обсмажити разом з грибами, додати сіль і сушений орегано. Збити 1 яйце з 1/2 ст. ложки майонезу, вилити суміш на розігріту млинцеву сковороду з невеликою кількістю соняшникової олії. У процесі смаження омлету, перевернути ...
    Читати далі

  • Пиріг з гарбузом і свининою

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Для тіста пачку маргарину натерти на тертці, додати два яйця і трохи менше склянки води, посолити. Додати борошно (скільки візьме, склянки два) і ст. ложку дріжджів швидкодіючих (типу саф момент). Замісити м'яке пластичне тісто. Нехай полежить хвилин 15 відпочине. NB: Якщо використовуєте інші дріжджі, дайте тісту трохи більше часу, ...
    Читати далі

  • рулети покаянні-2

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Прочитавши рецепт, рулети покаянні і подивившись у чесні але дуже докірливі очі чоловіка, я зрозуміла, що так далі жити не можна. У тому сенсі, що я з відомих причин тимчасово м'ясо не їм, як і всі продукти тваринного походження, то я і його посадила на пісні страви. Але що б не доводити до крайнощів, що не уподібнювати мого чоловіка досостоянія ...
    Читати далі

  • Террін .... морські варіації

    Другі страви  /  Страви з риби

    Начинка: Дуже дрібно порізати імбир і часник (я його не «чвакало», а гострим ножем ріжу дуже дрібно), цибулю порізати так само дрібно. Перець і стебла селери нарізати дрібними кубиками. Обсмажуємо в розігрітій олії імбир і часник, потім додаємо цибулю і доводимо до готовності. *** Я на цьому етапі обжарила ВЕСЬ лук, і половину відокремила для фаршу (залишила ...
    Читати далі

  • бастирмали "Джуджу-ПЛОВ"

    Другі страви  /  Страви з птиці

    курку розділити на великі шматочки нарізати цибулю кільцями, (я готувала цілком виймуть готову курочку з каструлі набагато важче ніж шматочки з цього з першого разу буде складніше. краще розділіть.) приправити курку луком-куркумой- солю і відкласти в холодильник на добу. прибрати з курочки вага цибулю і відкласти в сторону для подальшого. топ. масло ...
    Читати далі

  • Вечеря в стилі "фьюжн" -2 (Дуель)

    Інші  /  Інші рецепти

    Готуємо манговий соус: У сковороді добре розігріти раст. масло, цибулю очистити, дрібно нарізати, смажити до золотистого кольору, додати очищену і натерту на великій тертці моркву, смажити з цибулею помішуючи хвилин 5-6, додати натерті на тертці помідори (без шкірки), тушкувати 10-15 хвилин на слабкому вогні помішуючи , що б суміш загусла, потім додати імбир, часник ...
    Читати далі

  • Кролик з чорносливом

    Інші  /  Інші рецепти

    Приготувати маринад із зазначених продуктів. Обробити кролика, замаринувати підготовленим маринадом і залишити в холодильнику (до 24часов). Підготувати чорнослив: промити і замочити в коньяку. Кролика вийняти, обсушити і обсмажити в суміші сл і раст масла. Скласти окремо. Маринад пропустити через блендер, відцідити рідину, вилити на сковороду, ...
    Читати далі

  • Іспанські Емпанадільяс з двома начинками.

    Десерти  /  Пиріжки  /  Пиріжки з грибами

    Зараз у лісі дуже багато грибів, і я вирішила зробити грибну начинку. Я зібрала підосичники, почистила їх і отварила близько 15-20хвилин. Потім нарізала на дрібні шматочки і обсмажити на олії з дрібно нарізаною цибулею. В іншій сковорідці обжарила дрібно нарізаний бекон. Додала до нього цибулю з грибами і продовжувала обсмажувати. Для начинки мені потрібні ...
    Читати далі

  • Запіканка (пиріг) з сирої картоплі (варіантом)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Розігріти в невеликій сковороді вершкове масло, згасити в нім лук (кільцями) до м'якості. Натерти на крупній тертці картоплю і перемішати з обсмаженою цибулею, посолити, додати по щіпці перцю і майорану (кріп). Взяти велику (діаметром з велику плоску тарілку) сковороду, розігріти в ній рослинне масло і викласти картопляно-цибульну ...
    Читати далі

  • Ярпаг долмаси (Варіант)

    Закуски  /  М'ясні

    Зелень промийте як слід, нашаткуйте. Рис промийте. М'ясо перемішайте з цибулею, додайте всі інгредієнти - рис, нашатковану зелень, сіль і чорний перець за смаком. Перемішати все як слід. Виноградне листя промити, обдати окропом, потримати в окропі 2-3 хвилини, витягніть з води. У каструлю з товстим дном налийте трохи олії (можна ...
    Читати далі

  • ПИРІГ з капустою і грибами

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Дріжджі розведіть у невеликій кількості води, додайте молоко, цукор, сіль, яйця і борошно, ретельно перемішайте, введіть розтоплене вершкове масло і замісити тісто. Поставте його для підйому в тепле місце. За цей час двічі обімніть його. Готове тісто розкачати в пласт товщиною 1 см, викладіть його на змащене маслом деко, на тісто ...
    Читати далі

  • "Свинина запечена"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Соус: Курячу печінку обсмажити з цибулею на вершковому маслі. Перекрутити через м'ясорубку два рази. Ядра волоських горіхів подрібнити і обсмажити на сковороді без масла. Ядра горіхів перемішати зі сметаною, додати курячу печінку, сіль, перець, соус сацібелі, коньяк, зелень перемішати, протушкувати 5-7 хв. Ошийок натерти сіллю, часником, аджикою ...
    Читати далі

  • Торт Мухомор

    Десерти  /  Інші десерти

    Оселедець вимочіть в молоці або чаї, відокремте філе, наріжте дрібними шматочками (частина залиште для прикраси), додайте дрібно нарізані злегка підсмажені, а потім охолоджені гриби, вершкове масло або вершковий маргарин, все добре перемішайте. Намажте оселедцевої масою скибочка хліба, на нього покладете ще один і так повторіть кілька разів ....
    Читати далі

  • японська закуска з рисом, авокадо і цукіні

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    рис робила за рецептом КСЮШИ, він більш доступний: Ретельно промийте рис в холодній воді, міняючи воду, поки вона не стане прозорою (не менше 7ми разів), потім відкиньте його на сито і залиште на годину. 2. Покладіть рис в глибоку каструлю і залийте водою. Води має бути на 1/5 більше, ніж рису (на 200 г рису - близько 250 мл води). Каструля повинна ...
    Читати далі

  • Хінкалі

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    1. Жирну свинину, яловичину пропустити з цибулею і часником через найкрупнішу грати м'ясорубки. Додати сіль, спеції, добре перемішати і залишити хвилин на 20-25. Потім невеликими порціями додавати воду, а краще м'ясний бульйон, перемішуємо. Начинка повинна бути соковитою, але не рідкою. 2. У класичному варіанті, тісто для хінкалі готується без ...
    Читати далі

  • Курячі грудки в паніровці з пармезану з салатом і овочами

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Розігріти духовку до 260С. Розрізати картопля навпіл або на 4 частини, дуже дрібну картоплю можна залишити цілим. Великий деко вистелити фольгою і скропити оливковою олією. Покласти картоплю в миску, перемішати з перцем, цибулею, часником. Полити овочі оливковою олією (2 - 3 столові ложки). Посолити і поперчити. Перекласти овочі в ...
    Читати далі

  • КАЗАН - кабобі на свіжому повітрі із серії "Гайда на пікнік"

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Підготовку починаємо зрання. Баранину нарізати великими шматками (по 3-4 см). Цибулю порізати півкільцями, помідори тонкими кружечками. Змішати всі спеції. У мисці або каструлі з'єднати м'ясо, цибулю з помідорами і половину спецій (не солити!), Все акуратно перемішати рукою і прибрати в холодильник до вечора. Не менш, ніж на 5-6 годин. У мене...
    Читати далі