Ми рекомендуємо

  • Сербський кох

    Десерти  /  Інші десерти

    Манну крупу змішати з борошном і розпушувачем. Білки відокремити від жовтків і збити міксером в піну. Жовтки збити з цукром. Підмішати до білків. Всипати борошняну суміш. Перемішати. Викласти тісто в змащену форму. Випікати 25 хвилин при температурі 180 *. По готовності нарізати у формі на шматочки. Молоко нагріти (я в мікрохвильовці), змішати з ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Рибні зрази з копченим сиром

    Другі страви  /  Страви з риби

    Приготуємо фарш: Підготовлену рибу пропустити разом з луком через м'ясорубку. Додати яйце, молоко, манку, сіль, перець і ретельно вимісити. Поставити в холодильник на 1:00. Зробимо начинку: Відварені яйця, сир натерти на тертці. Додати подрібнений кріп, змішати. Якщо виходить сухувато, то додати рослинне масло. За прошествіівремені ...
    Читати далі

  • Млинцевий пиріг "Багатошаровий"

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Млинцевий пиріг

    1-й шар: Яйця варені дрібно порубати і полити соком від смаження печінки. 2-шар: Курячу печінку дрібно порубати, обсмажити на вершковому маслі, додати ріпчасту цибулю, нарізану півкільцями, молоко, сіль, перець. Трохи притушити. Третій шар: Моркву натерти соломкою, обсмажити на вершковому маслі з ріпчастою цибулею, порізаною півкільцями і дрібно ...
    Читати далі

  • фаршировані курячі ніжки

    Другі страви  /  Інші основні страви

    з курячих ніжок зняти шкіру панчохою так, щоб нижня частина залишилася на кісточці. акуратно зрізати м'якоть і промолоти на м'ясорубці. оголитися кісточку обрубати. фарш змішати з обсмаженими цибулею, грибами, яіцом, зеленню, часником. ніжку начинити фаршем, зашити або акуратно загорнути і викласти на деко і запекти в духовці
    Читати далі

  • Салат "Валюшка"

    Салати  /  Салат з печерицями  /  Салат з мовою і печерицями

    Це дуже простий, нехитрий рецепт, але в нашій сім'ї його дуже люблять, і він завжди супроводжує кожен святковий стіл. Мова вимити і помістити в скороварку. Туди ж відправити лавровий лист, перець чорний горошком, гвоздику (кількість за буженинам). Варити до закипання, після зменшити вогонь і протримати ще 30 хвилин. Після цього язиквинуть, ...
    Читати далі

  • М'ясна закуска

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    м'ясо ріжеться прозорими шматками (соломка, кільця) солиться перчиться і маринується в соєвому соусі, вині, оцті і соці вичавленого лимона в холодильнику протягом доби. потім викладається на велику тарілку частина м'яса, поливається маслом. потім посипається порізаним півкільцями цибулею і зеленню і викладається залишився м'ясо, посипається знову цибулькою ...
    Читати далі

  • Печеня під первак від Савича.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Сало з м'яском пережарюють під кришкою. Виймаємо шкварки. У жирок ріжемо дрібно картоху і кабачки. Готуємо під кришкою 5 хвилин на сильному вогні. Потім солимо перемішуємо. І знову під кришку на 10 хвилин середнього вогню. Ріжемо цибулю уздовж цибулини. Додаємо в сковороду. Без кришки з цибулею смажимо 3 хвилини постійно перемішуючи. У гарячу тарілку перекладаємо ...
    Читати далі

  • Салат з оселедця

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Картопля і буряк ретельно вимити щіткою, відварити в мундирі. Злити воду, дати овочам охолонути. Очистити овочі від шкірки і нарізати невеликими кубиками. Яблуко розрізати на 4 частини, видалити серцевину, нарізати такими ж кубиками, скропити соком лимона. Ріпчасту цибулю очистити, нарізати тонкими кільцями. Зелену цибулю вимити, нарізати по діагоналі ...
    Читати далі

  • Салат "Зимова риболовля"

    Салати  /  Інші салати

    На сковороді в соняшниковій олії пріжаріваем квасоля з цибулею (пасеруємо в киплячій олії) з солью1-2 хв, пересипаємо в салатник, заправляємо часник + оцет (часник через землянку, прес) залишаємо нехай настоюється. У цей час смажимо гриби з цибулею і морквою. Я взяла гливи. т. к маслюків небуло під рукою, по тв рекомендували маслюки. Режим маленькімікусочкамі ...
    Читати далі

  • Салат

    Салати  /  Інші салати

    1.1 шар варена печінка, потерта на дрібній тертці 2.2 шар смажена морква з цибулею 3.3 шар варену картоплю, тертий на крупній тертці 4.4 шар варені яйця, теж на тертці (спочатку шар жовтків, а потім білки) 5. шар варена печінка 6. все змастити майонезом і прикрасити зеленню!
    Читати далі

  • Тайський суп з лососем і кокосом

    Перші страви  /  Інші супи

    Воду закип'ятити, додати кубики бульйону, вкласти картопля і жменю морквини (нарізування дрібними кубиками). На розігрітій сковороді з рослинним і вершковим маслом обсмажити решту моркву і дрібно нарізаний лук. Окремо змішати борошно, кокосову стружку і молоко (цю суміш можна замінити готовим кокосовим молоком). Коли картопля будетготов, ...
    Читати далі

  • Соус для спагетті.

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Вешенку підсмажити з цибулею (півкільцями), додати обсмажений м'ясний фарш, помідор, перець болгарський, соус томатний і тушкувати 5-7 хвилин.
    Читати далі

  • Картопля фарширований м'ясом у сметанною підливі. (варіант)

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Картоплю очистити Видалити серцевинку за допомогою овочевого ножа (див фото). Відварити на протязі 10 хвилин в підсоленій воді. Воду злити картопля остудити. Фарш змішати з тертим цибулею сіллю і перцем. Начинити картоплю. Укласти у вогнетривкий посуд залити соусом. Для соусу змішати сметану з теплою кип'яченою водою. Посолити, поперчити за смаком, додати ...
    Читати далі

  • Пиріг з капустою на кефірі

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Пиріг на кефірі

    Приготувати начинку. Капусту нашаткувати, цибулю нарізати, з'єднати і згасити. Зелену цибулю нарізати кільцями. Яйця зварити круто, очистити і дрібно нарізати. Тушковану капусту з'єднати з цибулею, і яєчками, посолити, поперчити і перемішати. Приготувати тісто. Яйця збити міксером в піну, потім додати цукор, кефір, майонез, розпушувач, борошно і хорошовимесіть ....
    Читати далі

  • Тісто для піци і фокаччи від Вольфганга Пака

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Змішати 1/4 теплої води з дріжджами і медом. Соеденіть борошно з сіллю, маслом, водою, що залишилася і дрожжжевой сумішшю. Добре вимісити. Залишити підходити в теплому місці 30-40 хв. Тісто має збільшитися вдвічі. Можна випікати піцу, фокаччу або будь коржі, булочки на ваш розсуд. Тісто швидко підходить. Начинка на ваш розсуд. Я готувала піцу ...
    Читати далі

  • Оселедчик в рожевому

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Оселедцеве філе порізати на невеликі шматочки. Яблуко помити, обсушити, розрізати на четвертинки, видалити серцевину і нарізати на тонкі скибочки. Лук очистити і порізати соломкою. Оселедець змішати з яблуками і цибулею. Вершки збити до пишної маси, вмішати гірчицю і журавлинний конфітюр, поперчити і посолити за смаком і ще всі разом небагато ...
    Читати далі

  • Рис на мінеральній воді з м'ясом і коньяком.

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    М'ясо нарізати кубиками, цибулю півкільцями. Помідори обдати окропом і зняти шкірку. Нарізати кубиками. М'ясо обсмажити на олії протягом 7 хвилин. Додати цибулю, помідори і влити коньяк. Накрити кришкою і потомити на повільному вогні 10 хвилин. Посолити, поперчити, додати орегано. Засипати м'ясо рисом і залити мінеральною водою так, ...
    Читати далі

  • Салат з копченою фореллю.

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Цибулю нарізати півкільцями, огірки тонкими кружками. Цукровий пісок розмішати в 2 ст. л. гарячої води. Влити оцет і всипати насіння гірчиці. Нагріти не доводячи до кипіння. Залити маринадом огірки з цибулею, накрити і поставити в холодильник не менше ніж на 2:00. Кріп дрібно порізати і змішати зі сметаною і хріном. Лимон порізати тонкими кружками ...
    Читати далі

  • Оселедець зі сметанно-соєвим соусом.

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    1. Оселедець почистити, видалити кістки і нарізати невеликими шматочками. 2. Огірок дрібно нарізати. Цибулю нарізати пір'ям. 3. У сметану додати соєвий соус, лимонний сік, масло, гірчицю і перець, перемішати. 4. Соус змішати з огірками і цибулею. 5. Подавати соус можна на шматочку хліба, поклавши зверху шматочок оселедця. Або так як я в невеликих салатниках ....
    Читати далі

  • Свинина в пиві

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    ріжемо корейку на кістки великими шматками (можна взяти шийку, окіст), наливаємо в сковорідку пиво, нагріваємо і кладемо свинину на крайній випадок доливаємо пиво, що б повністю закрило м'ясо, доводимо до кипіння й тушкуємо на малому вогні хвилин сорок, зверху перед приготуванням м'яса посипаємо нашаткованою цибулею, можна додати нашаткований болгарський перець ....
    Читати далі

  • вінегрет по-німецьки

    Салати  /  Вінегрет  /  Вінегрет з оселедцем

    Картоплю і буряк відварити. Очистити від шкірки і нарізати невеликими кубиками. Лук очистити, нарізати тонкими кільцями. Зелену цибулю вимити, нарізати тонкими кільцями. Картопля, буряк, цибулю викласти в миску, додати зелений горошок, масло і перемішати. Перекласти гіркою на блюдо. Зверху укласти шматочки оселедця. Посипати салат зеленою цибулею ....
    Читати далі