Ми рекомендуємо

  • Яблучно-рисовий торт

    Десерти  /  Торти

    Приготування Основа: Збити вершкове масло з цукром, додати яйце, борошно і сіль. Замісити тісто, обернути харчовою плівкою і поставити в холодильник на 30 хвилин. Форму для випічки я обернула папером для випічки з тих міркувань, щоб легше було перекладати торт на блюдо. В оригінальному рецепті потрібно було розкачати тісто і виложітьв ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Овочевий суп зі сметаною.

    Перші страви  /  Інші супи

    У каструлі закип'ятити 2 літри води, покласти подрібнену овочеву суміш. Додати почищений і нарізану картоплю. Варити 15 хвилин. Сметану змішати з борошном, долити в киплячий суп, дати закипіти, посолити за смаком, додати масло. Розлити суп в тарілки, посипати зеленою цибулею або іншою зеленню.
    Читати далі

  • Грудинка теляча відварна зі сметанним соусом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Відварити грудинку в невеликій кількості підсоленої води з корінням, цибулею і спеціями. Підсмажити на олії борошно, розвести її бульйоном, в якому варилася грудинка (1 склянка), проварити соус хвилин 10-15, після чого додати в нього сметану і сіль. Залити цим соусом телятину, вийняту з бульйону, і добре прогріти. Викласти на блюдо, посипати ...
    Читати далі

  • Паштет з кролика

    Закуски

    М'якоть кролика звільніть від кісток, покладіть в миску, посоліть (на 1 кг м'яса 1 чайну ложку солі), додайте лавровий лист, смежемолотую суміш перців, чебрець (приблизно 1 чайну ложку, якщо є свіжий то пару гілочок). М'ясо добре перемішайте, залийте мадерою з коньяком і залиште маринуватися приблизно на 12:00 в прохолодному місці. М'ясо кролика ...
    Читати далі

  • Паштет печінковий 2 варіанти гламурні і не дуже!

    Закуски  /  М'ясні

    Намагаюся привчити своїх домашніх їсти печінку, сама купую для себе іноді коробочку з паштетом, а тут вихідний намічається, ніби як навіть гості приїдуть .. Підсумувавши все вище написане вирішила приготувати «оригінальну» закуску. Почнемо! Для початку почистимо і крупно поріжемо печінку моркву і цибулю (та так не дивуйтеся, печінка теж треба чистити ...
    Читати далі

  • «Сонячний» обід з ГАРБУЗА і КАРПА у вершках

    Інші  /  Інші рецепти

    ГАРБУЗОВИЙ СУП-ПЮРЕ: Гарбуз очистити від насіння, шкурки, нарізати довільно на середні шматки, залити водою на 2-3 пальці вище самої гарбуза і поставити варити. Зваритися досить швидко (каюсь, - час не засікав). Тим часом, моркву і ріпчасту цибулю потомить в рослинному маслі. Саме, потомить на середньому вогні, а не обсмажити, - це важливо! ...
    Читати далі

  • Картопляний салат з ніжною куркою по-італійськи

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Картоплю можна просто відварити і нарізати кубиками, але я люблю запечений: для цього очищаємо картоплю, нарізаємо на кубики, посипаємо сіллю (але врахуйте, що в салаті будуть солоні гриби, я картопля НЕ солила), перцем, мускатним горіхом і коріандром, поливаємо олією і викладаємо у форму, вистеленої фольгою. Ставимо в розігріту духовку до 190С ...
    Читати далі

  • Зрази домашні

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    М'ясо нарізати на шматки і відбивається до отримання тонких скибочок приблизно 10х10 (трохи більше або трохи менше), посоліть, поперчіть, залиште трохи полежати. У цей час ставите варитися яйця (яйця беремо з урахуванням 1/6 яйця на 1 відбивну), тим часом нарізаємо огірочки. Ріжемо уздовж на 4-6 частин залежно від товщини. Сир можна натерти, ...
    Читати далі

  • Фарширована качка (з курячою печінкою)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Ощіпанную і обпалену тушку качки вимити, обдати окропом, щоб шкіра стяглася (потім це додасть качці хрустку шкіру) обсушити. Натерти тушку всередині і зовні сумішшю солі і перцю, відставити. Вичавити сік з апельсинів і лимона, змішати його з винним оцтом і медом. кілька ложок маринаду влити всередину качки, перевернути, щоб рівномірно ...
    Читати далі

  • Кошики з нуту з начинками. (3 рецепта для гламурної принцеси)

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    У нашому маленькому королівстві живе прекрасна принцеса. І вирішила вона запросити в гості своїх подруг. Але напередодні свята, вранці ми почули шум і вереск. Впевнена, що у кожної справжньої принцеси бувають такі моменти, коли вони дуже примхливі і незадоволені собою. При практично ідеальному вазі вона заявила, що все дуже погано і тепер вона буде ...
    Читати далі

  • Річкова форель пряного посолу (дуже вдалий варіант!)

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    1. Форель почистити, промити під холодною водою і покласти на чистий рушник обсихати. Необхідно періодично перевертати рибу для рівномірного обсихання. Можна прикрити зверху другим рушником щоб уникнути засихання. Або забрати зайву вологу паперовими серветками. 2. Коли риба обсохне, випарується зайва волога, зробити гострим ножем надрізи ...
    Читати далі

  • Яловичина відварна

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'якоть задньої ноги нарізають невеликими кубиками (2х2 см), кладуть у каструлю, заливають холодною водою і варять до напівготовності. Після цього відвар зливають і вводять не заправлений курячий бульйон (М'ясо повинно бути покрито), додають горілку, імбир, петрушку, кріп, бадьян, запашний перець, корицю, гвоздику, сіль, цукор і варять до готовності ...
    Читати далі

  • Печеня з щуки

    Інші  /  Інші рецепти

    Почистити щуку, відокремити філе від кісток і голови, філе пропустити 3 рази через м'ясорубку, втретє разом з цибулею. Перемішати фарш з яйцем, посолити за смаком і сформувати невеликі кульки. З голови з кістками зварити бульйон. Картоплю нарізати дрібними кубиками, нашаткувати моркву і цибулю, все перемішати. Покласти на дно глиняних горшочковслой ...
    Читати далі

  • Печеня по-молдавськи

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Для початку м'ясо необхідно розрізати впоперек волокон. Як правило, на порцію береться 2-3 шматки. Далі м'ясо треба обсмажити з нарізаними цибулею ріпчастою і морквою. Вже обсмажене м'ясо кладемо в спеціальний горщик і заливаємо бульйоном, після додаємо інші інгредієнти - томатну пасту пасероване, лавровий лист, сіль, чорний перець ...
    Читати далі

  • Рулетики з судака і і форелі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Філе форелі, видаливши кістки, посоліть, поперчіть. Філе форелі укладіть шкірою вниз, зверху покладіть філе судака, посоліть і поперчіть. Поверніть рулет, перекладіть його на деко, змащене маслом, і запікайте 30 хвилин при 100 ° С. Готовий рулет витримайте в холодильнику 24 години. Лук нашаткуйте, посоліть, посипте червоним перцем, залийте винним ...
    Читати далі

  • Салат з курки з грушами

    Салати  /  Інші салати

    Рисову локшину варіть 3 хвилини в підсоленій воді, відкиньте на друшляк, обдайте холодною водою, обсушити. Для заправки соєвий соус збийте вінчиком з цукром, лимонним соком, оцтом, арахісовим і кунжутним маслом і сіллю. Куряче філе наріжте брусочками, обсмажуйте на олії 3 хвилини, посоліть. Грушу, очистивши від шкірки, наріжте скибочками, ...
    Читати далі

  • Грецький суп (томатний)

    Перші страви  /  З риби і морепродуктів

    У каструльці розігріваємо оливкове масло - повинне покривати все дно на 2-3 мм Цибулю ріжемо тонкими півкільцями і обсмажуємо до прозорості в маслі Ріжемо солодкий перець шматочками, гострий - кільцями, 1,5-2 хвилини обсмажуємо з цибулею Засипаємо неразмороженний морський коктейль, перемішуємо, закриваємо кришкою і готуємо до закипання Додаємо вершкове ...
    Читати далі

  • Калекукко (пиріг з рибою)

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Рецепт калекукко (пиріг з рибою) У борошно поступово вливають стакан води, додають масло, сіль, замішують тісто, розгортають, складають його навпіл і ставлять на півгодини на холод. Сало (шпик) нарізають кубиками і обсмажують разом з крупно нарізаною цибулею. Потім пропускають через м'ясорубку обсмажений з шпиком лук і рибне філе. Фарш змішують ...
    Читати далі

  • Риба-кролик

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Два страви - суп і друге (економно, смачно, можна їсти в піст) Суп: Варимо рибку в 1,5 літрі злегка підсоленої води. Поки вона готується чистимо картоплю, цибулю і моркву. Картоплю і цибулю нарізаємо кубиками, моркву - трьом на тертці. Готову рибку дістаємо, філе відокремлюємо від хряща (хрящ віддаємо котику :)) Моркву і цибулю обсмажуємо в соняшниковій олії ....
    Читати далі

  • ХОЛОДНИЙ САЛАТ З ПАСТИ З гарячим соусом

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Рибу чистимо, миємо і якщо треба, нарізаємо. У мене було 3 порізаних шматочка. Готуємо маринад. Видавлюємо сік одного лимона і змішуємо його з бальзамічним оцтом і оливковою олією. Трошки перчимо. Сіль я не давала в маринад. Заливаємо рибу маринадом приблизно на 30 хвилин. Можна й більше, якщо є час. Періодично перевертаємо на різні ...
    Читати далі

  • Свинина з баклажанами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Готуємо кляр з борошна, молока, масла і яєць, суміш повинна вийти консистенції хорошою сметани, сіль і перець додаємо за смаком. Шматки свинини ретельно відбиваємо з двох сторін. Відбиті кскі мачає в соєвий соус, перемішуємо з нарізаними кільцями цибулею, (цибуля попередньо маринуємо з оцтом) і викладаємо в емальований посуд під вантаж, ...
    Читати далі