Ми рекомендуємо

Ви шукали: Шварцвальдський торт

  • Шварцвальдський торт.

    Десерти  /  Торти

    1. Відокремити білки від жовтків. Збити до утворення дуже густої піни жовтки з цукром. Добре збити білки. Розтопити слив. масло. Підмісити до жовткової маси борошно, какао і білки. Повільно підмішати рідке масло. Форму для запікання змастити маргарином. Наповнити тістом форму, і випікати 30-35мінут при 175 °. 2. Відкинути на друшляк вишню, зібравши при цьому ...
    Читати далі

  • Шварцвальдський торт

    Десерти  /  Торти

    Форма у мене діаметром 18 см, але можна брати і більше - 21, 24 - корж все одно буде високим. Дно і борту форми змащуємо маслом і викладаємо пергаментом. Борошно з'єднати з какао і розпушувачем, 2 рази просіяти. Вершкове масло розтопити. Яйця розбити у велику миску і змішати з цукром - поставити на водяну баню і збивати на мінімальній ...
    Читати далі

  • Торт Шварцвальдський.

    Десерти  /  Торти

    Білки відокремити від жовтків і збити з 3-4 ст. л. холодної води. В кінці збивання додавати по чуть чуть 150 гр цукру. Потім додати жовтки і акуратно перемішати. Борошно перемішати з 50 гр крохмалю, 30 гр какао і поршком для печива. Додати до білків і акуратно перемішати. Перекласти у форму для торта (діаметром 26 см), викладеної пекарської ...
    Читати далі

  • Чудовий торт "Чорний ліс" (нім. Schwarzwalder Kirschtorte).

    Десерти  /  Торти

    Спосіб приготування: Приготування бісквіта: 1) Нагріти духовку до 180 градусів. Шоколад розтопити на гарячій водяній бані, остудити. 2) Взяти яйця, цукор і сіль. 3) збити в пишну масу. 4) Підмішати масло, сметану і шоколад, борошно і ретельно перемішати. 5) Випікати бісквіт вистеленої папером для випікання рознімної формі 40-45 хвилин. 6) Готовий ...
    Читати далі