Тільки зареєстровані користувачі можуть використовувати книгу скарг

Ми рекомендуємо

Ви шукали: буріто

  • Буріто

    Закуски  /  М'ясні

    Починаємо з цибулі та перцю. Дрібно нарізаємо і обсмажуємо на сковороді до м'якості перцю. Додаємо курочку, перемішуємо, смажимо до зміни кольору м'яса. Потім додаємо бланшуванням різаний кубиками помідор, кукурудзу, перемішуємо Останніми йдуть всі спеції, часник, томат-паста, цукор (для балансування кислоти томатів). Все перемішуємо і тушкуємо доготовности (...
    Читати далі

  • Буріто

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Розігріти сковороду, влити олію і дати нагрітися. Додати нарізану соломкою м'ясо вже змішану зі спеціями. Підсмажити без кришки до готовності. Цим часом приготувати салат. Огірки дрібно нарізати, помидорки порізати на четвертинки, додати нарізані листя салату. Посолити, поперчити і перемішати. Збірка: Погріти Тортилії, смазатьлюбим ...
    Читати далі

  • Буріто - експрес метод

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    В даному випадку, я використовувала готовий лаваш, але для справжніх цінителів мексиканської кухні рецепт приготування Тортильяс додається: Борошно, сіль, соду змішати в глибокій мисці, додати поструганное масло і, вливаючи потроху воду, замісити тісто. Покласти тісто на дошку і місити, поки воно не стогне еластичним. Накрити чистим рушником і ...
    Читати далі

  • Буріто по-мексиканськи

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Індичку прокрутила за допомогою м'ясорубки, з насадкою для крупного помелу. Обсмажила на сковорідці з олією. До фаршу додала дрібно рубаний болгарський перець, помідор, перець чилі, сіль, перц. Злегка загасила, додала овочі по -мексіканскі (Bonduelle - овочі консервовані - Овочева суміш Мексиканська) випарувати рідину, зняла ...
    Читати далі

  • Відпадні буріто з овочами і сиром

    Закуски  /  З овочів і грибів

    З овочів необхідно зробити рагу- тут все просто - масло в сковорідку, все ріжемо кубиками і обсмажуємо майже до готовності. Додаємо помідори (попередньо очищені), в моїй банку їх було 4 штуки, я їх порізала дерев'яною лопаткою прямо в сковороді, присолити, поперчити і прітімьяніла все це справа і залишила до випарювання соку. Самое ...
    Читати далі

  • Варіація на тему "Буріто"

    Закуски  /  М'ясні

    на рослинному маслі обсмажити трохи філе, додати очищені від шкурок Помодоро, порізані кубиками, кукурудзу, квасолю, спеції, трохи обсмажити, налити кетчупу за смаком і продовжувати тушкувати хвилин 5. Висипати тертий сир, перемішати, викласти начинку на лаваш і згорнути рулетом. На сковороді обсмажити часник на рослинній олії, часник вийняти і обсмажити ...
    Читати далі

  • Буріто з начинкою з курячого м'яса

    Другі страви  /  Страви з птиці

    М'які Тортілья: У великій мисці змішати пшеничне та кукурудзяне борошно Додати до борошна 3 ст. ложки кукурудзяної олії Заважаючи виделкою вливати тільки що кипляче воду, до нжной консистенції. Краще вливати невеликими порціями, так зручніше оцінювати, коли води достатньо Має вийти гладке і еластичне тісто, ніжне на дотик. Дати тісту 30 ...
    Читати далі

  • Буріто з куркою та рисом

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    1. Для цього рецепта потрібен довгозерний рис, я вибрала рис Індіка. Оскільки рис в пакетику, то зварити можна і рис, і грудку в одній каструлі. Закип'ятіть воду, трохи підсолити і опустіть в неї пакетик рису і грудку. Цим хитрим маневром вбиваємо відразу декілька зайців - на одну брудну каструлю стає менше, до того ж рис просочується ...
    Читати далі

  • Буріто по- білоруськи або варіація на тему дерунів)

    Другі страви  /  Деруни  /  Деруни з м'ясом

    Курку порізати дрібно і обсмажити на раст. маслі майже до готовності, додати поросяти, ягняти грузді і мелконарезанний ріпчасту цибулю і довести суміш до готовності. Я не солила, а тільки перчимо (у мене грузді солоні) Поставити остигати. Одну цибулину пюрировать в блендері і перекласти в миску. Туди ж натерти на крупній тертці картоплю і перемішати, додати ...
    Читати далі

  • Буріто з наггетсами "Золотий півник"

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Ніжний смак наггетсів "Золотий півник", відмінно гармонує в цьому мексиканському блюді, я хочу вам розповісти як це можна зробити в звичайних домашніх умовах. Почну з "Тортілья". Це - кругла національна, мексиканська перепічка. Я змішала всі сухі інгредієнти, додала масло, поступово додала воду і замісила тісто. Тісто не должноліпнуть ...
    Читати далі

  • Буріто з куркою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Тортильяс: Маргарин нетереть на крупній тертці. Муку викласти на стіл гіркою, додати маргарин, посолити за смаком. Замісити тісто поступово підливаючи теплу воду. Розділити його на 8-9 частин, накрити серветкою, дати постояти 15-20 хв. Кожна кулька розкотити в тонку круглу корж. Смажити тортільяс на добре розігрітій сковороді без масла, ...
    Читати далі

  • Буріто з червоною квасолею

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Дрібно поріжте курячу грудку і тушкуйте до готовності в невеликій кількості олії. Відваріть пшеничну крупу до напівготовності. Додайте до неї квасоля, томатний соус і варіть на повільному вогні, регулярно помішуючи. Додайте м'ясо курчати і варіть ще 2 хвилини. Накрийте кришкою, зніміть з вогню і залиште ще на 5 хвилин. Тим часом нашаткуйте ...
    Читати далі

  • Буріто з омлетом, пеперонатой та індичкою на сніданок

    Закуски  /  Бутерброди

    Почнемо з приготування пеперонати: Овочі крупно порубати, часник подрібнити, петрушку дрібно нарізати. Розігріти сковороду на середньому вогні, додати цибулю. Згасити до м'якості, інтенсивно помішуючи протягом 5 хвилин. Додати перець, часник, орегано і кумін. Тушкувати помішуючи протягом 10 хвилин. Додати томат. Тушкувати ще 5 хвилин. Розігріти духовку ...
    Читати далі

  • Хрусткі трубочки або незвичайний хмиз.

    Десерти  /  З фруктів і ягід

    Нарізати коржі трикутничками. Потім згорнути кожен щоб вийшов конвертик і проткнути зубочисткою, щоб зафіксувати форму. Взявши трубочку за зубочистку, занурити в киплячу олію на кілька секунд, поки трубочка не затвердіє і не покриється хрусткою скоринкою. Потім трубочки викласти на блюдо і витягнути з них зубочистки. наповнити ...
    Читати далі

  • Чімічанга з гуакамоле

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Перчик чилі звільнити від насіння. Половину стручка дрібно нарізати. Так само дрібно нарізати зубчик часнику і подрібнити зелень орегано. Половину червоної цибулини дрібно нарізати і обсмажити з часником на оливковій олії. До цибулі додати фарш, обсмажувати, розбиваючи грудочки. Як тільки фарш змінить колір на сірий, додати дрібно нарізаний помідор без ...
    Читати далі

  • Тортілья, тортійя-мексиканський хліб (домашній)

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Усі сухі інгредієнти змішати, додати рослинне масло. Поступово додати воду, замісити м'яке, що не липке тісто. Накрити рушником і залишити тісто на 15-20 хв. Готове тісто розділити на 10 частин. Кожну частину розкачати в тонкий диск. Обсмажити на середньому вогні, на сухій сковороді по 40-60 сек. з кожного боку. Сильно не підсмажуйте! Вони ...
    Читати далі

  • Чімічанга

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Обсмажуємо на сковорідці нашатковану цибулю, перець, пару зубчиків часнику і чилі, до м'якості. Тим часом відварюємо картоплю. На сиру тортилью (рецептів на сайті предостатньо) викладаємо суміш цибулі змішану зі сметаною. Зверху додаємо нарізану дрібними кубиками картоплю Присипаємо сиром Загортаємо тісто конвертиком і обсмажуємо ...
    Читати далі

  • Бурито

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Бурито (Рецепт мексиканської кухні) А тепер про процесі приготування самого бурито. Курку відварити, порізати соломкою і відставити. Перець, цибулю - теж соломкою, але не до м'якості, а щоб злегка хрустіли. Туди ж додаємо гострий соус. Все (курку + соус з овочами) перемішуємо, викладаємо на корж і загортаємо. Складаємо в форму для випічки ...
    Читати далі

  • Чімічанга «4 сиру». Смажена коржик з сирною начинкою.

    Закуски  /  З сиру і яєць

    1. З лаваша вирізати круглі коржики або відразу взяти пшеничні тортильи. 2. Пармезан і чеддер натираємо на тертці, додаємо розкришений сир з цвіллю і ложку вершкового сиру або сметани, розмішуємо. Помідор помити, нарізати на скибочки товщиною 3-5мм. 3. На коржик кладемо скибочку помідора, зверху сирну суміш, загортаємо конвертиком. Обсмажуємо ...
    Читати далі

  • Пікадільо

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Змішуємо фарш оцтом, сіллю, перцем. Разогревеем сковороду з рослинним маслом, поміщаємо на неї подрібнену цибулю, часник, чилі і смажимо помішуючи 3 хвилини, потім додаємо фарш, перемішуємо і смажимо на сильному вогні до появи золотистої скоринки. Зливаємо з сковороди зайвий жир і додаємо туди дрібно нарізані очищені томати, родзинки, ...
    Читати далі