Ми рекомендуємо

  • Горіховий плов з горошком і бананової Райт.

    Інші  /  Вегетаріанські страви

    1. Почнемо з Райт-її потрібно остудити. Помити і очистити всі овочі, фрукти та зелень, обсушити. Нарізати дрібно петрушку, нарубати перець, посипати м'ятою, дрібно порубати скибочки лимона, викласти до зелені. 2. Манго нарізати дрібним кубиком, банан нарізати трохи крупніше, викласти в суміш і полити лимонним соком. 3. Йогурт збити віночком з сіллю ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Рулети з цукіні з куркою

    Другі страви  /  Страви з птиці

    1. Цукіні нарізати тонкими пластинками, скропити оливковою олією (1 ст. Ложка), посолити, поперчити. 2. Філе нарізати тонкими пластинками, скропити оливковою олією. Посолити, поперчити. На кожну пластинку кабачка покласти смужку філе. 3. Згорнути рулетом. 4. Викласти рулети у форму для запікання. Накрити фольгою і запекти до готовності ...
    Читати далі

  • Котлетки з овочами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картопля, морква, цибуля і часник пропустити через м'ясорубку, додати в м'ясний фарш і все знову пропустити через м'ясорубку. Додати у фарш зелений лук і сіль. Ретельно перемішати, виліпити невеликі котлетки, обваляти їх в сухариках і обсмажити на сковорідці в рослинному маслі. Баклажани нарізати невеликими шматочками, обсмажити з лукомна ...
    Читати далі

  • французький рулет

    Другі страви  /  Інші гарніри

    курінних гомілки змастити сіллю і приправами обсмажити в сильно розжареному маслі до скоринки додати води і тушкувати до готовності витягнути курку, відкласти в тому ж маслі протушкувати цибулю і зелень яйце +1/4 ст молока + борошна стільки що б вийшло пружне НЕ липке тісто тісто розкачати в пласт, викласти цибулю з зеленню (прежварітельно охолодити), скачати ...
    Читати далі

  • "Плетені відбивна"

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    М'ясо розрізати на смужки, 1,5см шириною і 20см в довжину. Відбити полосочки м'яса, посолити і поперчити (при бажанні можна замаринувати з майонезом і цибулею на 2:00), але як зазвичай терпіння немає ні в кого, хотілося свіжого смаженого мяска. Переплести полосочки м'яса між собою і сформувати у вигляді овалу. Краї скріпити зубочистками, щоб було ...
    Читати далі

  • Рулет з яловичини і індички з опеньками "Святковий"

    Закуски  /  М'ясні

    Змолоти в комбайні селера + помідори в'ялені до дрібних шматочків і додати у фарш + додати у фарш вино + бальзамик + кетчуп + аджика + сіль і добре ви місити масу. Потім додати дрібно порізані шматочки індички (або курки) + базилік і добре все перемішати. Відварити опеньки в підсоленій воді 20 хвилин, злити воду і обсмажити їх з цибулею на вершковому ...
    Читати далі

  • омлетик

    Інші  /  Інші рецепти

    Нічого нового в цьому рецепті немає, просто захотілося з Вами поділитися. ////////////////////////////////////////////////// ////////// Лучок обсмажити на олії. Яйця добре збити зі сметаною, поступово додаючи борошно. Сир натерти на дрібній тертці і додати разом з підсмаженою цибулею в отриману суміш Все добре перемішати. Посмажити ...
    Читати далі

  • Осінній бал

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    1. Майонез, сметану, борошно, яйця і соду змішуємо. 2. Чистимо, режим і обсмажуємо цибулю до золотистого кольору. 3. Подрібнюємо сайру (сік не вилеваем) і змішуємо з цибулею 4. У круглу форму вилеваем частину тіста (можна вильоти по більше). Зверху обережно викладаємо начинку і заливаємо рештою тістом. Ставимо в розігріту духовку на 10-20 минту.
    Читати далі

  • Легкий салат в східному стилі

    Салати  /  Салат з овочів

    Робимо заправку Всі інгредієнти змішуємо (я просто все викладаю в банку, закриваю кришкою і енергійно трясу кілька секунд) Морквину, цукіні і перець ріжемо соломкою У каструльці доводимо воду до кипіння, закидаємо моркву і бланшируємо хвилинки 2 Відкидаємо моркву на друшляк і обливали крижаною водою Обсмажуємо крупно порізаний часник ...
    Читати далі

  • Солона селедочка

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Розморожуємо оселедець (процес повинен йти сам, без всяких мікрохвильовок і води). Потрошимо і відрізаємо голову. Укладаємо в посуд для засолювання і заливаємо розсолом. Розсіл: на один літр води склянку солі. Вода сира, сіль ТІЛЬКИ крупного помелу. Добре вимішуємо, щоб якомога більше солі розчинилося. Якщо риба плаває - придавити чим-нібудьнетяжелим ....
    Читати далі

  • Філе лосося з овочами в пергаменті

    Другі страви  /  Страви з риби

    Філе лосося приправимо меленим чорним перцем, коріандром, сіллю з обох сторін, окропив лимонним соком і поллємо слив. маслом. Лук поріжемо півкільцями дуже тонко, окропив лим. соком, посолити, помнемо і укладемо на рибку. Відставимо помаринувати. Стрючкі зеленої квасолі відваримо в курячому бульйоні (з кубика) з додаванням 1ст. л. слив масла. Через ...
    Читати далі

  • Свинина в горіховому кожушку (майже буженина)

    Закуски  /  Буженина  /  Буженина з телятини

    М'ясо промити, обсушити паперовим рушником. З того боку, де жирок, зробити гострим ножем глибокі поперечні надрізи через кожні 2-2,5 см. Селера подрібнити кубиками (селера потихеньку приживається в нашій родині !!!), цибулю порізати кільцями або півкільцями. Змішати селера з цибулею і чорним перцем. Покласти м'ясо в глибокий посуд, засипати ...
    Читати далі

  • Грибний суп

    Перші страви  /  Інші супи

    Спочатку була курка. Вмеру жирна. Була відварена з цибулею, селерою, перцем запашним і лавровим листом. Вийшов бульйон, не надто жирний, не дуже пісний. Хороший наваристий курячий бульйон. Кухоль оного я і випив, додавши сухого кропу. Життя знайшла інші фарби, щоки очевидно теж. Задумався, щоб далі з ним робити, як використовувати ....
    Читати далі

  • Салат з копченою куркою і чорносливом

    Салати  /  Салат з куркою  /  Салат з чорносливом і куркою

    Майонез змішати з часником і перемішати. Викладати підготовлені інгредієнти на блюдо або в салатницю шарами. 1-й шар: печериці з цибулею обсмажити + майонез + трохи волоських горіхів 2-й шар: жовтки натерти третій шар: половина сиру натерти на крупній тертці + майонез + трохи волоських горіхів 4-й шар: половина копченої курки + майонез + ...
    Читати далі

  • Угро-плов

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо нарізають шматочками по 20-25 г, обсмажують з цибулею і морквою, нарізаними соломкою, заливають кістковим бульйоном і варять до напівготовності. Локшину з прісного тіста підсмажують у духовці до золотисто-жовтого кольору. Охолоджують і товчуть до розміру рисових зерен, промивають холодною водою, кладуть в посуд з обсмаженою м'ясом і варять до готовності ....
    Читати далі

  • Суп-пюре з запечених буряка з сирними галушками

    Перші страви  /  Інші супи

    Розігріти духовку до 200 градусів Буряк загорнути в алюмінієву фольгу, запікати приблизно 90 хвилин Перелохіть буряк в миску, накрити, охолодити і потім очистити від шкірки Приблизно 100 грам буряка нарізати тоненькою соломкою Іншу буряк нарізати дрібними кубиками і розігріти в бульйоні Поварити хвилин 5 кубики буряка в бульйоні, потім свеклувместе ...
    Читати далі

  • Салат по корейськи з соєвим м'ясом.

    Салати  /  Інші салати

    замочити спаржу окропом на ніч, так як вона буде набагато м'якше і ніжніше. в цю воду додати сіль і цукор, щоб спаржа придбала свій незвичайний смак за 2-3 години до приготування салату, нашаткувати моркву, добре посолити, дати постояти через 3:00 промити моркву і віджати після замочування поставити спаржу на плиту і дати покипіти 10-15 хв ...
    Читати далі

  • Креветки і Кальмари в дружбі з Овочами!

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Креветки і кальмари у мене були чищення, кальмари ріжемо на не крупніше смужки, креветки залишаємо цілком! Першим ділом займемося підготовкою, молоду кукурудзу ламаємо на 2 частини, крупно ріжемо гриби і помідори! Тонко ріжемо часник і крупно півкільцями цукіні з цибулею, морквою і перцем солодким! Паростки квасолі і молодий горошок залишаємо цілком, рубаємо ...
    Читати далі

  • фаршировані і запечені капелюшки грибів

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    промиваємо гриби і відокремлюємо капелюшки від ніжок капелюшки висушуємо беремо глибоку чашку, кладемо туди капелюшки грибів і поливаємо рослинним маслом і руками розмішуємо гриби так, щоб капелюшки рівномірно були в маслі, тобто як слід просочилися і ... відкладаємо чашку убік поки наші капелюшки як слід просочуються готуємо суміш з ніжок з ...
    Читати далі

  • Салат "КУЛЬБАБА"

    Салати  /  Інші салати

    Курячу печінку посмажити на суміші вершкового і рослинного масел під кришкою, остудити, прокрутити на м'ясорубці, додати сіль, перець, імбир. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати, змішати з лимонним соком і соєвим соусом. Яйця розділити на білки і жовтки. Натерти окремо картоплю, білки, жовтки, сирок. Моркву натерти на дрібній тертці. Картопля ...
    Читати далі

  • Паштет з курячих грудок з грибами.

    Закуски  /  М'ясні

    Курячу грудку обезшкуріть, помити, зняти зайвий жир. Варити грудки на повільному вогні у воді з додаванням, лавра, селери, перцю горошку і солі, варити хвилин 10-15, незабутній зняти накип. Як грудки готові, вийняти їх з бульйону, бульйон процідити і відставити все остигати. Опеньки відварити в підсоленій воді 20 хвилин. Якщо використовувати печериці то ...
    Читати далі