Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Форель в сирно-горіховому соусі

    Другі страви  /  Страви з риби

    Форель очистити. Видалити голови і плавники. Через надріз на черевці видалити нутрощі. Гострим ножем зробити надріз по спинці уздовж хребта. Роблячи невеликі надрізи уздовж ребер, обробити кожну тушку на 2 філе. Вийняти кісточки. Філе промити, обсушити, приправити сіллю і перцем. Очистити 2 цибулини і часник, подрібнити. Петрушку вимити, розібрати ...
    Читати далі

  • Закуска з козячого сиру і салат «Друге дихання»

    Салати  /  З сиром і сиром, яєчні

    У невеликому сотейнику змішати оливкове масло (3ст. Л.), Цедру лимона, кмин (трохи перетертий кінчиками пальців) порізані навпіл маслини і мелений перець. Поставити на вогонь і довести до кипіння, після чого вогонь зменшити і прогріти суміш, постійно помішуючи, 3-4 хвилини. Залишити в сотейнику і остудити до кімнатної температури. Сир порізати ...
    Читати далі

  • Курка по-узбецьки

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Курку відварити цілком з улюбленими спеціями Зробити тісто як на пельмені (воно не повинно бути дуже крутим, але має бути вимішене і стати еластичним) Розкачати тісто в круглу корж Зелена цибуля, зелень (теж кохану) різну нарізати дрібно Посипати коржик "вегето" і рясно зеленню і цибулею Скачати в рулет, край рулету защипати Нарізати рулет ...
    Читати далі

  • Кутаб з гарбузом

    Вироби з тіста  /  Коржики  /  Коржик з гарбузом

    З борошна з додаванням теплої води і дрібки солі, без яйця, замісіть не дуже круте тісто, так щоб до рук не липло. Залишити на півгодини. Потім великий шматок тіста поділити на колобки розміром з кулак, і з них вже розкачати тонкі коржі. Дуже зручно вирізати кола тіста тарілкою діаметра Вашої сковороди. Начинку готуємо з гарбуза ссахаром ...
    Читати далі

  • ШНІЦЕЛЬ з телятини з гарніром

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картопля вимити, очистити від шкірки і розрізати на четвертинки. У 60 гр. топленого масла обсмажити скибочки картоплі. Печериці очистити і розрізати навпіл. Лук очистити і нарізати кубиками. Коли на картопляних часточках утворюється золотава скоринка, додати до них гриби і цибулю і близько 5 хв. смажити всі інгредієнти. Розмарин вимити, обірвати ...
    Читати далі

  • Рибний рулет "Зустрічаємо Дракошу"

    Другі страви  /  Страви з риби

    Філе пікші подрібнити в м'ясорубці разом з цибулею, черствий хліб замочити в молоці, віджати, додати до фаршу. Додати манну крупу, сіль і перець, злегка збите яйце і все добре перемішати. Ввести розм'якшене вершкове масло. Фарш перемішати або збити. Поставити в прохолодне місце. Цибулю нарізати не дуже дрібно, моркву і пастернак нарізати ...
    Читати далі

  • Райс піца з моцарелою.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Почнемо з приготування різотто. Наріжте дрібно цибулю, обсмажте в 4 ст. л. оливкової олії до золотистого кольору. Додайте до цибулі промитий рис і заважаючи дерев'яною лопаткою прожарьте рис разом з цибулею протягом 2 хвилин. Додайте до рису трохи бульйону, продовжуючи заважати, випаруйте рідину. Потім влийте ще бульйон, але вже побільше і варіть протягом ...
    Читати далі

  • Піца «Сицилія» і піца "Піколліні"

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    замісити тісто на піцу в хлібопічці (у відповідному режимі і слідуючи інструкціям вашої хлібопічки). Якщо немає хлібопічки або комбайна- замісити дріжджове тісто-змішати борошно з дріжджами, сіллю, цукром. Ввести воду з раст. маслом і вимісити тісто. Тісто має вийти гладким і еластичним. Дати підійти в теч. години. Вимісити ще раз. Розділити ...
    Читати далі

  • Пангасіус "типу по-французьки"

    Другі страви  /  Страви з риби

    Готувала з того що є. Основне завдання-з того, що під рукою спорудити "щось". Рибу порізати на шматки, злегка відбити, нарізати кільцями цибулю, смешатьс рибою, додати грмм 100-150 розсолу з під помідор і залишити маринуватися (мої вишукані страви як альтернатива лимону). Тим часом, готуємо всі наступні інгредієнти. обсмажуємо до напівготовності ...
    Читати далі

  • Салат з сухариками та квасолею

    Салати  /  Інші салати

    Цінність цього салату не тільки в смаку, а й у швидкості його приготування. Найголовніше дія - це порізати і обсмажити цибулю (краще до золотистости). І все. Відкриваєте квасоля (мені більше подобається червона квасоля в томатному соусі, або біла, але з червоною гарніше). Квасоля змішуєте з цибулею. Потім вивалюєте сухарики туди ж і все перемішуєте ...
    Читати далі

  • Рибні рулети в тайському стилі з "рисом" з кольорової капусти

    Другі страви  /  Страви з риби

    Рибне філе посолити і приправити «4 спеціями». На філе камбали викласти філе сьомги і згорнути рулети і закріпити їх за допомогою зубочисток або силіконових джгутів. Укласти рулети у форму для запікання (бажано з кришкою). Для соусу цибулю, імбир і чілі нарізати і скласти в блендер. Додати сік і цедру лайма, оливкова олія і мед, пробітьвсе ...
    Читати далі

  • Запіканка з кабачків з м'ясним соусом.

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Кабачки порізати уздовж на пластини товщиною приблизно пів сантиметра, обсмажити до рум'яної скоринки з двох сторін. Для фаршу нам потрібно помити і почистити овочі, цибулю і помідор порізати кубиком, морквину натерти на тертці, обсмажити до м'якості спочатку моркву з цибулею, потім додати фарш з помідором і смажити до моменту, поки фарш не змінить колір ...
    Читати далі

  • Картопля з петрушкою, пармезаном і кедровими горіхами

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Рецепт адаптований для мультиварки VITEK VT-4205 BK - Картоплю очистити, нарізати на часточки, кожну часточку занурити в борошно. - У чашу мультиварки налити оливкову олію, включити режим Підсмажування і почекати хвилину-дві, поки масло розжариться. - Порціями опускати в масло картопля і підсмажувати його буквально по хвилині з кожної сторони. Після ...
    Читати далі

  • Запіканка з баклажанами

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Баклажан нарізати уздовж скибочками, посолити, витримати 30 хвилин, промити баклажан від гіркоти. Злегка обсмажити на рослинному маслі. Кабачок розрізати вздовж на скибочки, як і баклажан. Злегка обсмажити. Помідори нарізати кільцями. Перець нарізати смужками. Цибулю і часник нарізати дрібно і спасерувати на олії. М'ясний фарш змішати ...
    Читати далі

  • Салат з солодкого перцю з помідорами

    Салати  /  Інші салати

    Перець запекти в духовці до отримання коричневого кольору, очистити від шкірки, нарізати у вигляді локшини, змішати з скибочками помідорів, нарізаною кільцями цибулею, товченим часником, посолити, заправити соком лимона і рослинним маслом, посипати зеленню петрушки.
    Читати далі

  • Салат з помідорів і яєць

    Салати  /  Інші салати

    Помідори, огірки і яйця нарізати кружечками, зелену цибулю дрібно нашаткувати. Підготовлені продукти з'єднати з частиною цибулі, додати розтертий з сіллю часник, цукор, сметану і перемішати. Прикрасити листочками салату і посипати зеленою цибулею.
    Читати далі

  • Яловичина в сметані

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо відокремити від кістки, відбити, згорнути рулетом, перев'язати ниткою і варити до готовності з цибулею, морквою, корінням, сіллю. Готове м'ясо охолодити, нарізати на порції, полити м'ясо сметанним соусом, посипати тертим сиром і запекти в духовій шафі до рум'яної скоринки.
    Читати далі

  • Соковиті курячі котлети з рисом "Індіка" за 20 хвилин

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Пропоную приготувати ароматні, соковиті курячі котлети з рисом "Індіка" на гарнір. Доводжу воду в каструлі до кипіння, опускаю в неї пакетики з рисом і варю на повільному вогні 20 хвилин. Куряче філе мою і нарізаю на маленькі шматочки. Нарізаю кубиками солодкий перець, моцарелу, печериці. Нарізаю зелена цибуля. У мисці з'єдную куряче філе, ...
    Читати далі

  • Террін з індички з курячою печінкою і солоними лісовими грибами

    Закуски  /  М'ясні

    Вітаю всіх, дорогі товариші! Пропоную Вашій увазі приголомшливий террин як заміну магазинним м'ясних делікатесів. Досить простий, до речі, але неймовірно ніжний і смачний. Першим ділом залити печінку коньяком, на півгодини, не менше. Індиче філе зачистити від плівок, обполоснути, обсушити паперовими рушниками. Третина від філе порізати ...
    Читати далі

  • Чудо тісто і різні вироби з нього

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    У великій і глибокій мисці перетираємо масло з борошном до дрібної крихти. У серединці робимо поглиблення, додаємо яйця, ряжанку з содою і втручається тісто. Викладаємо тісто на посипаний борошном стіл і месім доти поки тісто не стане еластичною і перестане прилипати до рук. Ділимо тісто на 5 частин, накриваємо кухонним рушником і залишаємо ...
    Читати далі