Ми рекомендуємо

  • Гороховий суп.

    Перші страви  /  Супи-пюре

    Відварити курку в підсоленій воді. Витягнути курку з бульйону. Бульйон процідити. У каструлю, де готуватиметься гороховий суп, налити 3 склянки бульйону курячого, довести до кипіння і висипати горох. У суп гороховий я беру гороху у співвідношенні 1 до 3 частин. Варила горох 40 хвилин. Прямо в каструлі розбила горох блендером прогружним до однорідної ...
    Читати далі

Ви шукали: налисники

  • Салат Табуле

    Салати  /  Інші салати

    Приготування: Листя петрушки відокремити від черешків (розібрати на листки), дрібно-дрібно нарізати (чим дрібніше, тим краще). Помідори теж нарізати дуже дрібно кубиками. Нарізати зелений лук. Замочити бургуль у воді, після того, як він набубнявіє, додати в салат. Заправити салат лимонним соком і оливковою олією, посолити. Петрушки в салаті повинно ...
    Читати далі

  • Салат "Літо червоне"

    Салати  /  Салат з овочів

    Капусту нашаткувати соломкою. Морква вимити, очистити і нарізати соломкою. Огірок вимити, обсушити, овощечисткой нарізати 6 довгих смужок, смужки огірків скласти по двоє і скрутити, вийдуть огіркові роли. Залишок огірка нарізати соломкою. Помідор нарізати тонкими часточками. Салат корн вимити, обсушити і обірвати на листочки. До оливковій ...
    Читати далі

  • Тісто зелененький шпинатне

    Інші  /  Інші рецепти

    Відразу перепрошую за відсутність докладних фотографій. Тлу нема - ремонт "с. Компенсується найдокладнішим словесним описом, насправді все не складно. Вийшло з першого разу. Шпинат розібрати на листки, вимити і подрібнити у блендері. Відцідити сік в невелику каструльку. Я віджимала через ситечко. Думаю, що буде зручно і через щільну ...
    Читати далі

  • Cannelloni ripieni з сиром і овочевим міксом (технологія)

    Другі страви  /  Паста

    Ну немає у нас цих каннеллони! А так хочеться ... посерфити НЕТ в поіскх виходу, знайшла! Ділюся, може згодиться. Починаємо з тіста. Яйце збити, присолити. За трохи додавати борошна до тієї густоти, коли можна буде починати місити руками. Додаємо воду і катаємо кулю, натираємо трохи борошном, щоб перестало тісто приставати до рук. Потім починаємо ...
    Читати далі

  • торт "Ананас"

    Десерти  /  Торти

    отже основа торта - пісочне тісто: для пісочного тіста використовують борошно з малою кількістю клейковини (в ідеалі), при замішуванні температура тіста повинна бути близько 17 °, якщо температура більш висока, масло розм'якшується, пластичність тіста погіршується. для відновлення пластичності тісто нухно охолодити, додати трохи яєчних жовтків ізнову ...
    Читати далі

  • Тімбаль з лососем

    Другі страви  /  Страви з риби

    Помідори помістити на 30 сек. в киплячу воду. Обдати холодною водою, зняти шкірку і подрібнити. Філе лосося порізати крупно. Цибулю і часник подрібнити. Сир натерти на тертці. Петрушку розібрати на листки. У сотейнику розігріти олію оливково. Обсмажити, помішуючи цибулю і часник 7 хв. Додати помідори, готувати 5 хв. Покласти рибу, лавровий ...
    Читати далі

  • Cannelloni ripieni з ананасом та сиром під вершково-лимонним соусом

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Варіант солодких каннеллони. У начинку потрапив салат з ананасів з сиром. Починаємо з тіста. Яйце збити, присолити. За немногу додавати борошна до тієї густоти, коли можна буде починати місити руками. Додаємо воду і катаємо кулю, натираємо трохи борошном, щоб перестало тісто приставати до рук. Потім починаємо розгортати тісто, рясно присипаючи ...
    Читати далі

  • голубці-скороделкі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    рис промити і залити холодною водою. в цей час капусту нарізати великими шматочками-брусочками (4 на 2 см приблизно і шириною 1,5-2 см), що не розтріпується її на листочки !! налити у високу сковороду або каструлю з товстим дном масло рослинне (сковорідку не включати). акуратно виставити брусочки капусти на дно. морквину на тертці, цибулю дрібно ....
    Читати далі

  • Перепілка фарширований

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Лук, імбир і часник подрібнити. Покласти в мисочку і залити соєвим соусом і водою (приблизно 3: 1). Додати лавровий лист, нарізаний кріп, перець, гвоздики, сіль і чилі. Покласти в маринад перепілок і прибрати на два - 3:00 в сторону. Цибулю почистити і нарізати півкільцями. Гриби помити і нарізати шайбами. Часник подрібнити. Обсмажити Всев ...
    Читати далі

  • Тефтелі м'ясні з грибами в горіховому соусі (два в одному)

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Тижні три тому робила 1й варіант тефтелей, але фото готового блюда виявилося вкрай невдалим, у зв'язку з тим, що не було освітлення. А ось рецепт, навпаки, виявився настільки вдалим, що близькі попросили повторити на біс. Замінивши деякі інгредієнти, яких не було в наявності, отримала не менше смачна страва. Так що експериментуйте! ...
    Читати далі