Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Лінгвіні з зеленим горошком і томатно-апельсиновим соусом

    Другі страви  /  Паста

    Насамперед треба приготувати соус. Для цього цибулю і часник дрібно нарізати, печериці, якщо великі, порізати на дольки. Помідори спюріровать за допомогою блендера, без фанатизму або протерти через ситечко. З апельсинів зрізати шкірку і порізати їх дрібними кубиками. У підходящої каструлі злегка припустити в оливковій олії цибулю і часник, додати ...
    Читати далі

  • сьомга з манго

    Другі страви  /  Страви з риби

    1. Філе прорізати уздовж по середині не прорізаючи повністю. розкрити метеликом. 2. Частина манго нарізати скибочками, а другу частину дрібним кубиком 3. Філе посолити, поперчити, посипати прованськими травами. зверху укласти скибочки манго. 4. З середніх картопля вирізати квіти. морква карбованние ножем і нарізати кружечками. 5. Картопля кинути у воду ...
    Читати далі

  • Салат "Розтанув сніговик"

    Салати  /  Інші салати

    Викладаємо на блюдо шар вареної картоплі, натертого на тертці, солимо. Частина картоплі залишаємо щоб потім зробити для сніговика голову. Після кожного шару змащуємо майонезом. Попередньо маринуємо цибулю в розчині оцту з водою і щіпкою цукру. Викладаємо шар цибулі зверху картоплі. Наступний шар - натерті жовтки варених яєць ....
    Читати далі

  • Кошики з грибами

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    1. Гриби порізати і обсмажити з цибулею, протушкувати під кришкою в сковороді 10-15 хвилин на рослинній олії. 2. З борошна, маргарину, жовтків і солі замісити тісто на кошички і поставити в холодильник не менше, ніж на 30 хвилин. 3. З тіста розкачати шар товщиною 3-4 мм., Вирізати кружальця і покласти їх у спеціальні формочки, змащені жиром. тісто ...
    Читати далі

  • свинина в горіховій паніровці.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    свинину обмити, обсушити. на м'ясі зробити розрізи через кожні 2 см, недорези до кінця. цибулю порізати півкільцями. м'ясо натерти сіллю, перцем, посипати цибулею, залити рослинним маслом і залишити в холодильнику на 2-2,5 години, а краще на ніч. зелень крупно порізати, закинути в блендер, покласти туди очищений часник, смажений арахіс і перемолоти ....
    Читати далі

  • Картопля з грибами і овочами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю очистити і відварити У сковороду з розпеченим маслом засипати дрібно нашатковану цибулю. Обсмажувати до розм'якшення і легкої золотистої скоринки У сковороду з цибулею засипати гриби і обсмажувати (гасити) протягом 10 - 15 хвилин. Потім засипати в сковороду нарізану невеликими шматочками (бажано тонший) кабачок. Тушкувати 10 хвилин. Морква ...
    Читати далі

  • Свинина з чорносливом в горщиках

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Свинину нарізати невеликими шматочками, трохи відбити і обсмажити разом з порізаною цибулею на олії до золотистої скоринки в кінці додати сіль і спеції. У горщик викладаємо все шарами. На низ обсмажене м'ясо. Потім порізану моркву маленькими кубиками. Промитий чорнослив (можна заздалегідь замочити його в теплій воді). Кубиками картоплю ...
    Читати далі

  • Каппучино крем-суп з шампіньйонів

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    Печериці вимити під потокової водою, якщо знадобиться, то й відрахувати, нарізати часточками. Цибулю нарізати соломкою і смажити на олії 2-3 хвилини, потім додати шампіньйони і посолити. У блендер викласть шампіньйони з цибулею, додати курячий бульйон і вершки, збивати 1-2 хвилини на максимальній швидкості. Якщо знадобиться, то процідити ...
    Читати далі

  • Ситний шашлик

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Вирізку яловичини нарізати на 6 шматків і скропити оцтом, додати тонко нашіікованний ріпчасту цибулю. Посипати м'ясо сіллю і перцем і поставити на 2-3 години в холодне місце. Перед смаженням шматочки м'яса нанизати на шампур, змастити розтопленим вершковим маслом і, час від часу повертаючи шампури, смажити м'ясо над розжареним вугіллям до готовності ....
    Читати далі

  • Рулетики з лаваша з консервою

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Петрушку і цибулю порізати і перемішати. В окремий посуд натерти яйця і плавлені сирки і перемішати. Розім'яти консерву разом з маслом виделкою. Розстелити перший лист лаваша - змастити його майонезом і розподілити по ньому рівномірно петрушку з цибулею, накрити другим листом лаваша, змастити його майонезом і викласти на нього рівномірно яйця з сирками, ...
    Читати далі

  • Салат "Опеньок"

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Цей салат листковий. Всі продукти для салату повинні бути приблизно в рівних частинах / а там дивіться самі може комусь чогось захочеться покласти побільше / Насамперед з моркви, часнику, перцю, солі, цукру потрібно приготувати один з ваших варіантів "морква по-корейськи" . Тепер займемося шарами салату. * На плоске блюдо викласти моркву по-корейськи ...
    Читати далі

  • Коржик з морським коктейлем, під соусом каррі

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Я морепродукти попередньо маринована, так само як описано в рецепті на який дано посилання, заправити продуктами для маринаду і залишити на 1год в холодильнику. Лайм розрізати навпіл. Одну половину нарізати тонкими часточками, з другої половини зняти цедру і в піалу вичавити сік. Лук очистити і нарізати тонкими півкільцями. Зелень помиті ...
    Читати далі

  • Котлети з індичого фаршу в горохової паніровці

    Другі страви  /  Котлети  /  Котлети з індичого фаршу

    Шматочок батона або білого хліба (краще не свіжого, вчорашнього) замочити в молоці. Попередньо можна зрізати скоринку, якщо вона товста і груба. Я не зрізала. Потім віджати. Індиче фарш (у мене покупної, але непоганої якості охолоджений фарш) по необхідності пробити блендером або перекрутити на м'ясорубці з малою гратами. Я всегдана ...
    Читати далі

  • картопляний рулет з мідіями.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    м'ясо мідій покласти в каструлю, додати трохи молока або води, запашний перець горошком, лавровий лист, поставити на вогонь коли закипить, тушкувати 15-20 хвилин під закритою кришкою. зетем охолодити, порізати, і обсмажити з цибулею, посолити, поперчити за смаком. картоплю відварити, злити воду, гарячої перекрутити через м'ясорубку, додати вершкове масло, перемішати ....
    Читати далі

  • Голубці з квасолею

    Другі страви  /  Голубці  /  Голубці в сметанному соусі

    Для начинки: Квасолю замочити на 12часов, потім отваpіть до готовності в солоній воді, воду злити. Лук очистити і дрібно нарізати. Сир натерти на тертці. Свинину дрібно порізати і злегка обжаpить, потім додати цибулю і аджику і смажити до готовності. Змішати квасолю, сир, і обсмажену з цибулею свинину потім начинку двічі перекрутити через ...
    Читати далі

  • Хлібець м'ясний запечений

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Провернути м'ясо з цибулею і часником через м'ясорубку. У фарш додати 2 яйця сирих, 0,5 пакетика смаженої цибулі, панірувальні сухарі, молоко, зелень, тертий сир, посолити, поперчити, можна для запаху додати часникову сіль (але не обов'язково). Все як слід перемішати, трохи збити. Форму з фольги для кексів змастити маслом і викласти половину ...
    Читати далі

  • Відбивна під шубкою

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Свинячу вирізку порізати на 5-6 медальйонів, товщиною близько 1 сантиметра. Відбити до 0.5 сантиметри. Часник пропустити через прес і змішати з майонезом. Промазати медальйони з двох сторін, складаючи один на одного стопкою. Дати постояти 1:00. Лук очистити, нарізати півкільцями. Обсмажити до м'якості і додати нарізані свіжі, або консервовані ...
    Читати далі

  • Кекс з курячим м'ясом і курагою

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Куряче філе вимити, обсушити і нарізати невеликими шматочками. Лук очистити і нарізати тонкими півкільцями. Курагу вимити, розрізати уздовж навпіл. Розігріти в сковороді 1 ст. л. вершкового масла і обсмажити цибулю на малому вогні до м'якості (приблизно близько 5 хв.). Додати шматочки курки і курагу, влити 100 мл. води. Готувати на середньому вогні ...
    Читати далі

  • Пиріг "Дивний"

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Тісто змішати борошно з размягчонним маслом, дати туди сметану, сіль, цукор, соду. Добре замісити. тісто розкачати і покласти на змащене деко. Начинка Варене м'ясо (2-чверті) прокрутити через м'ясорубку зі смаженою цибулею і кропом, дати сіль, перець. Варену кортошку розім'яти зі смаженою цибулею, дати сіль, перець. Гриби порізати, обсмажити. На тісто покласти ...
    Читати далі

  • помідори, фаршировані м'ясом і рисом

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    для фаршу: м'ясо ріжемо дрібно і обсмажуємо в жирі додаємо нарізану цибулю + 3-4 ст. ложки води і тушкуємо в сковороді до готовності відварюємо рис окремо і добре промиваємо холодною водою просмажене м'ясо з цибулею пропускаємо через м'ясорубку з'єднуємо рис з м'ясом + яйце + сіль і перець за смаком з помідорів виймаємо серцевину, зрізавши верхівку помідори ...
    Читати далі