Ми рекомендуємо

Ви шукали: хала

  • Солянка з маринованих овочів

    Перші страви  /  Інші супи

    Для початку я обжарила цибулю, потім додала м'якоть від помідора і все смажила до густоти. Потім я додала дрібно нарізані гриби, постійно все помішувала. У каструлі на сусідній камфорка розморозила бульйон і дала йому закипіти. Додала в бульйон спочатку нарізані овочі, потім нарізаний окіст з сосискою, ну і в кінці обсмажені гриби. Всі гарненько ...
    Читати далі

  • пиріг "Паризький" (може бути варіантом)

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Пиріжок почала пекти з того, що включила духовочку на 180C. потім змішала яйця, цукор, розпушувач, сіль, ванільний цукор, молоко, рослинне масло і борошно. потім змастила маслом дно і стінки форми для випічки (у мене ра'ёмная, 26 см). вилила у форму тісто, що вийшло. зверху виклала порізані тонкими часточками персики. всю цю красотупоставіла ...
    Читати далі

  • Ранкові морквяно-сирні котлети

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Морква і сир трьом на дрібній тертці. З'єднуємо морква, яйце і сир і збиваємо міксером. Далі все вимішуємо ложкою. Додаємо сир, пластівці, сіль і перець, також я додала шинку, нарізану кубиками і зелень. З отриманої маси формуємо котлетки, обвалюють у насінні соняшнику і обсмажуємо на сковорідці на невеликому вогні до рум'яної ...
    Читати далі

  • Пастрома з курячого філе (з моєї вдячністю Венері)

    Закуски  /  Пастрома  /  Пастрома з медом

    Пастрома від Венерік давно бродила в моїх думках, тому як тільки в холодильнику з'явилося куряче філе, я кинулася на сайт. У кожному з рецептів було щось, чого не було в мене, знайшла найбільш близький і ... Неповна склянка вина (не дуже кисле) долила теплою водою до повного і потім перелила в більш простору піалу. Додала мед, сіль, ...
    Читати далі

  • Кільця Кальмарів в кляр і СУПЕР Соус до них !!! :)

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Дорогі друзі, Ви не повірите, сьогодні перший раз в житті купила кальмари .................. так, таке буває .....))))))))) )) так от, вирішила приготувати колечка, і відразу до них соус, забігаючи вперед, скажу, вийшло отлично !!! А відбуваються метаморфози з кальмарами під час процесу готування, мені дуже сподобалися! І так: якщо кальмари з шкіркою, ...
    Читати далі

  • Сола тшак (Гриби солоні зі сметаною)

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Солоні гриби промивають, віджимають, нарізають на 3-4 частини (Дрібні гриби не ріжуть), змішують з дрібно посічений ріпчастою цибулею і заправляють сметаною.
    Читати далі

  • Сирна запіканка / пиріг - не проходьте повз (2010варіант)

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Білки відокремити від жовтків. Міксером на найвищій швидкості, збила білки хвилин 5, потім додала цукор і ще хвилин 5-7 до міцних піків (де то недавно вичитала, що якість збитих білків визначається ще до додавання цукру, а він служить лише закріплювачем) В іншому посуді віночком, але не збивала, а просто ретельно перемішала - сир ...
    Читати далі

  • Тістечко "Картопля" (підготовка до свята №3)

    Десерти  /  Тістечко  /  Тістечко картопля

    Для початку я спекла звичайний бісквіт, який робиться дуже просто. Я збила цукор з вершковим маслом, додала яйця, і все перемішала. Потім поступово додаючи борошно все збила до однорідної маси. Вилила тісто на змащене маслом деко, і випікала бісквіт до готовності, в заздалегідь розігрітій духовці. Дала бісквіту охолонути, а потім розрізала ...
    Читати далі

  • Яловичина "Простіше простого" (подарунок для тих, хто на дієті)

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Рецепт дуже простий! Результат незрівнянний! Готую м'ясо таким чином дуже давно і, често кажучи, не очікувала, що на сайті немає такої простоти. Рецепт такого приготування м'яса мені дала одна літня жінка-дієтолог. У той час моя дочка страждала гастритом, а в цьому рецепті ні грама жиру і м'ясо готується як би на пару. Рубаємо цибулю і укладаємо ...
    Читати далі

  • Кальмари фаршировані овочами в цибульному соусі (мій варіант).

    Другі страви  /  Страви з морепродуктів

    У мене кальмари були вже готові, в сенсі пощіченние тушки. Для начинки гриби помити, нарізати на невеликі часточки і обсмажити в олії до напівготовності. Морква, солодкий перець і перець чилі почистити, помити. Моркву натерти на крупній тертці. Солодкий перець і чилі порізати невеликими квадратиками. Як тільки гриби приготувалися, до грибів додаємо ...
    Читати далі

  • Кексики з грушами і м'ятним сиропом

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Мармелад нарізати. Масло трохи розтопити і додати цукор. Ретельно перемішати до розчинення цукру. По одному вбити яйця. Перемішати. Додати соду і ванілін. Ще раз перемішати. Додати натерту цедру лимона і горілку. Перемішати. Додати? частину борошна і перемішати. Потім додати решту борошна і мармелад. Ретельно перемішати. Повинно ...
    Читати далі

  • Торт Наполеон"

    Десерти  /  Торти

    Цей рецепт у мене з радянських часів живе. Колись на уроках праці нас вчили домоводству. Я найбільше любила 1 чверть, т до іменнно в цей час викладали кулінарію. Наша вчителька Майя Іванівна не огранічівлась одним рецептом за програмою. Так вона дала нам рецепти 4 "Наполеонів". У класі ми готували те, що належить за програмою, ...
    Читати далі

  • Тонкі млинчики на пахте (з начинкою і не тільки)

    Вироби з тіста  /  Млинці  /  Тонкі млинці

    Сколотини я робила сама: в тепле молоко додала лимонний сік і дала постояти хвилин 20. Яйця збити з цукром і сіллю. Додати молоко (тепле!) І сколотини. Перемішати. Додати масло. Перемішати. Поступово додавати просіяне борошно, розмішуючи тісто, щоб не вийшло грудочок. Має вийти не густе тісто. Накрити його плівкою і поставити ...
    Читати далі

  • Чорничний маннік з чорничним соусом

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    Я так розумію, цей пиріг дуже популярний, але ніколи його не пекла. Ось, вирішила спробувати, переглянула купу рецептів і вибрала щось середнє з усіх прочитаних. У кефір всипала манну крупу і прибрала в хол-ник набухати (годин на п'ять). Яйце збила з цукром і ваніліном. У розбухлу манку всипала 1 ч. Лож. розпушувача. Додала сир, розмішати (...
    Читати далі

  • Рисові конвертики

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Попередньо заливаємо гриби окропом, мої були готові хвилин через 10, дала стекти воді і нарізала дрібно. Мяско нарізаємо соломкою, обсмажуємо на розігрітій сковорідці з рослинним маслом, по готовності додаємо нарізану соломкою баклажан, підливаємо 1ст. л. соєвого соусу (у мене був густий і тягучий, купувала у китайців, в його составеуже ...
    Читати далі

  • Закуска передноворічна "Нескучнік".

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Робимо маринад заздалегідь: У яблочнций оцет додаємо буряковий сік. Ретельно розмішуємо. Опускаємо в маринад шкурки від години і більше. Маринувати можна від однієї години до декількох днів. Можна зберігати їх у такому оцті довго. Кладемо шкурки на сковороду заливаємо водою до повного покриття. Після того, як вода википить, продовжуємо їх смажити до ...
    Читати далі

  • Капусняк "Мамин"

    Перші страви  /  Інші супи

    А рецепт простий: найкраще напередодні (а можна коли хочеш) зварити бульйон - кісточки повинні відокремлюватися від м'яса. М'ясо виймаємо. Відокремлюємо від кісток і ріжемо на порційні шматки (не дуже мален'кіе) У бульйон закладаємо 2-3 цілих (!) Картоплини, естессно, очищені, і варимо до готовності. Тим годиною готуємо піджарку: Сало (шматочок із сірникову ...
    Читати далі

  • Пряні сливи

    Десерти  /  Джеми, варення, конфітюр

    Зливи помити, нехай підсохнуть на рушник, видалити кісточки. Розкласти сливи по банках (у мене по 0,5 л). Приготувати маринад. Закип'ятити воду з цукром і спеціями, коли цукор повністю розчинився, влити оцет. Маринадом залити сливи, нехай охолонуть. Потім маринад злити, закип'ятити заново. У кожну банку додати гострий перець і ром. Залити ...
    Читати далі

  • Пісочний пиріг з вишнею та чорною смородиною

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Пісочний пиріг

    Привезла з дачі трошки вишні та чорної смородини і захотілося спекти з ними пісочний пиріжок. Пошукала на сайті рецепт і знайшла ось таке ось тісто. Сподобалася легкість в приготуванні і відгуки були чудові, вирішила спробувати. Збила жовтки з цукром, додала сметану і розтоплений до сметанообразного стану маргарин, ще раз збила ...
    Читати далі