Ми рекомендуємо

  • Макові кекси з полуничним кёрдом.

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Для кексів мак подрібнити в кавомолці. М'яке вершкове масло збити з універсальним цукром "Містраль" в пишну піну. У процесі збивання додати по одному яйця. Влити кефір, з'єднаний з содою. Перемішати. Додати мак і просіяне борошно двох видів. Замісити тісто. Тісто розкласти по формах по змазаним маслом і присипану борошном НА2 / 3 ...
    Читати далі

Ви шукали: американський чізкейк

  • "Американський чізкейк"

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Сухарі цукор, сл. масло з'єднати і перемішати. Масу викласти у форму для випікання, розрівняти, притиснути до дна і стінок. Випікати при 160С 10 хв. Сир і цукор розмішати до однорідної маси. У суміш вбити яйця, додати ванільний цукор, сметану. Начинку викласти на корж. Випікати пиріг 40 хв. при 160С. Стежити, щоб верхній шар не затвердевал ....
    Читати далі

  • Американський чізкейк (сирний пиріг)

    Десерти  /  Інші десерти

    Масло розтопити з цукровим піском і шоколадом. Додати крихту печива, вимісити. Викласти в підготовлену роз'ємну форму. Яйця збити на водяній бані з пудрою до піни, додати частинами сир (або сир), потім лікер тонкою цівкою. 1/2 суміші відкласти в іншу форму. Розтопити шоколад і додати його в одну половину сирної суміші, добре перемішати ....
    Читати далі

  • Американський чізкейк (сирний пиріг)

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Спосіб приготування: Масло розтопити з цукровим піском і шоколадом. Додати крихту печива, вимісити. Викласти в підготовлену роз'ємну форму. Яйця збити на водяній бані з пудрою до піни, додати частинами сир (або сир), потім лікер тонкою цівкою. 1/2 суміші відкласти в іншу форму. Розтопити шоколад і додати його в одну половину сирної ...
    Читати далі

  • Мармуровий чізкейк з полуницею

    Десерти  /  Інші десерти

    Печиво подрібнити у блендері, додати розтоплене вершкове масло і перемішати до стану однорідної маси. Роз'ємну форму 22см. гарненько змастити вершковим маслом, викласти в неї тісто. Відправляємо в розігріту до 160 гр. духовку на 10-15 хвилин, залежно від вашої духовки. Корж повинен добре підрум'янитися. Готовий корж Остуджуємо, ...
    Читати далі