Ми рекомендуємо

Ви шукали: чімічанга

  • Чімічанга

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Обсмажуємо на сковорідці нашатковану цибулю, перець, пару зубчиків часнику і чилі, до м'якості. Тим часом відварюємо картоплю. На сиру тортилью (рецептів на сайті предостатньо) викладаємо суміш цибулі змішану зі сметаною. Зверху додаємо нарізану дрібними кубиками картоплю Присипаємо сиром Загортаємо тісто конвертиком і обсмажуємо ...
    Читати далі

  • Чімічанга з м'ясом

    Закуски  /  М'ясні

    Замішуємо тісто на тортильи (робив за своїм рецептом http://smach.pp.ua/recipe/view/73353) і розгортаємо коржики. Фарш трохи обсмажуємо в маслі, додаємо 1/4 склянки пива, пару ложок томат пасти, червоний і чорний перець з коріандром за смаком. Тушкуємо поки вся рідина не випарується. Викладаємо фарш і даємо остудити. Натераем сир і смешіваемс ...
    Читати далі

  • Чімічанга з фруктами

    Десерти  /  З фруктів і ягід

    Тортилії: Муку перетираємо з маслом. У воду (майже окріп) додаємо сіль, розчиняємо, виливаємо до борошна і перемішуємо. Виходить м'яке, дуже приємне тісто. Ділимо на 6 рівних частин і на добре присипаному борошном столі дуже тонко розгортаємо. Смажимо на сухий, розпеченій сковороді, буквально по 20-30 секунд з кожної сторони. Порізати фрукти. У менязамороженная ...
    Читати далі

  • Чімічанга з куркою.

    Закуски  /  М'ясні

    Болгарський перець нарізаємо соломкою, цибулю півкільцями. Обсмажуємо з разом, на великому вогні, часто помішуючи, до напівготовності. Курку нарізаємо смужками, обсмажуємо на великому вогні, часто заважаємо. Коли підрум'яниться можемо посолити. Перець я розчавив плоскою стороною ножа і додав до курки. В руках перетираємо кумін і орегано. Додаємо до курки, ...
    Читати далі

  • Чімічанга з фруктами і теріякі

    Десерти  /  З фруктів і ягід

    Фрукти порізати на скибочки і викласти на розігріту сковороду, додати лимонний сік, соєвий соус і цукор. Коли цукор розчиниться і перетвориться в сироп - знімаємо з вогню. На кожну тортилью викласти начинку і згорнути в рулетик. Кожен рулетик обсмажити на змащеній маслом сковороді з двох сторін. Посипати цукровою пудрою.
    Читати далі

  • Чімічанга з гуакамоле

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Перчик чилі звільнити від насіння. Половину стручка дрібно нарізати. Так само дрібно нарізати зубчик часнику і подрібнити зелень орегано. Половину червоної цибулини дрібно нарізати і обсмажити з часником на оливковій олії. До цибулі додати фарш, обсмажувати, розбиваючи грудочки. Як тільки фарш змінить колір на сірий, додати дрібно нарізаний помідор без ...
    Читати далі

  • Чімічанга «4 сиру». Смажена коржик з сирною начинкою.

    Закуски  /  З сиру і яєць

    1. З лаваша вирізати круглі коржики або відразу взяти пшеничні тортильи. 2. Пармезан і чеддер натираємо на тертці, додаємо розкришений сир з цвіллю і ложку вершкового сиру або сметани, розмішуємо. Помідор помити, нарізати на скибочки товщиною 3-5мм. 3. На коржик кладемо скибочку помідора, зверху сирну суміш, загортаємо конвертиком. Обсмажуємо ...
    Читати далі

  • Чебуреки "За мексиканськи"

    Закуски  /  Бутерброди

    Нашіковиваем овочі і кріп дрібніші. Обажріваем до м'якості на рослинному маслі Додаємо фарш і нарізану грудинку. Вливаємо 6ст ложок вершків і 2 ст ложки томат пасти. Готуємо на середньому вогні поки рідина вся не випарується. Проріз на вскус, додаємо спеції і сіль за смаком. Як начинка охолоне додаємо натёртией сир і добре перемішуємо ....
    Читати далі

  • Чімічангі

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Чімічанга - одне з улюблених страв у мексиканській кухні: згорнуті вчетверо пшеничні коржики-тортильи з начинкою, обсмажені в маслі. Якщо немає тортилий - можна спекти тонкі прісні коржі або використовувати готовий вірменський лаваш, порізаний вчетверо. Для начинки обсмажте цибулю, часник, шинку, перець чилі і солодкий перець на середньому вогні протягом ...
    Читати далі

  • Пікадільо по-Ернанденскі (готував Броніслав).

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Фарш змішайте з бальзамічним оцтом і посоліть по-смаку. Перець чилі помийте і очистіть від насіння (бажано в рукавичках). Цибулю і часник очистіть від лушпиння і подрібніть в блендері, але не дуже дрібно. У сковороді нагрійте рослинну олію, викладіть туди подрібнену цибулю і часник, а до них стручок перцю. Смажте хвилини 3 на середньому вогні, допрозрачності ...
    Читати далі